Martin_05 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Μαλιστα, thanks για τα τιπς. Ενδιαφερον το γραφημα. Εξηγει οτι μπορεις να κανεις δυνατα σουτ χωρις να παει στα περιστερια η μπαλα αρκει να μην το παρακανεις. Στο Pro πχ απο συγκεκριμες γωνιες μπορουσες να στειλεις την μπαλα στην εστια με τερμα δυναμη. Ειχε καποια λογικη αυτο βεβαια, καθως με την καταλληλη θεση σωματος οση δυναμη και να βαλεις η μπαλα δεν θα παει ψηλα, αλλα θελει λιγο να το ξεσυνηθισεις αυτο. Μαλλον η αισθηση μη ελεγχου εχει να κανει με τη συνηθεια να βαραω σουτ με πατημενο το sprint.
supermario29 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Καπου ειχε ξαναγραφτει αλλα δεν το βρισκω τωρα. Μπορει καποιος να μου πει με ποιο κουμπι μπορει ο παικτης να αφησει την μπαλα να περασει κατω απο τα ποδια του (να μην την κοντρολαρει), να γυρισει το σωμα μου και να τρεξει προς την κατευθυνση της μπαλας;;
polakis21 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Πατάς το rb/r1 χωρίς να πατάς τίποτα άλλο. Αφήνει την μπάλα κάτω από τα πόδια του και μετά τρέχεις προς την μεριά της μπάλας...
nzeppos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Σωστά, πατημένο RB. Με RB σκέτο απλώς αφήνεις την μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια σου ενώ ο παίχτης που ελέγχεις παραμένει ακίνητος. Με RB και κατεύθυνση αφήνει την μπάλα να περάσει κάτω απ' τα πόδια του και στη συνέχεια τρέχει προς τη μεριά που τον οδηγείς. Ιδανικό σε online παιχνίδια για να αφήνεις την μπάλα και να κόβεις απ' την άλλη μεριά τραβώντας αμυντικούς πάνω σου.
ACMILANGR Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Λοιπόν τελιωσαν οι γκαντεμιές μου και τελικά χθες κατάφερα να ΑΓΟΡΑΣΩ το παιχνίδι, (αν και είδα οτι το forum του myxbox είναι down οπότε ίσως και να μην τελιωσε η γκαντεμιά). επειδή είχα λιώσει το DEMO μέχρι να αγοράσω το κανονικό έχω να σας πω ότι ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ DEMO. είναι κλάσης ανώτερο στο gameplay. και το λέω με 200% σιγουριά εφόσων μου ήρθε πολύ ξαφνική η αλλαγή απο το demo (φούλ λιώσιμο) στο τελικό!. καταρχάς το παιχνίδι ειναι ενα κλίκ πιο αργό (σε σχέση με το demo πάντα) και όχι πιο γρήγορο που είπε κάποιος. Απο εκεί και πέρα έχει μεγάλες αλλαγές σε όλο το gameplay, δείχνει καθαρά πως το demo ήταν όντως 2 μηνών build. το πρόβλημα που είχα στο demo ήταν ότι στο διπλό (με τον φίλο μου) δεν μας άφηνε περιθώρια για να παίξουμε καλό παιχνίδι και να μπορέσουμε να σκοράρουμε, η μπάλα χανόταν πολύ εύκολα, στιν κλέβανε πολύ εύκολα (ακόμα και με πλάτη) και οι παίχτες δεν έπερναν σωστές θέσεις. Ολα αυτά άλλαξαν στο κανονικό και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό πραγματικά δεν μπορώ να βρώ αρνητικά στοιχεία στο παιχνίδι, είναι εθιστικό και άκρως ρεαλιστικό. ξεκίνησα magager mode με μια ομάδα αγγλίας στο προτάθλημα COCA COLA 2. είναι σαν να μιλάμε για Δ αγγλίας στην ουσία... αφού πρέπει να ανέβω 3 κατηγορίες για να πάω στο premier league! είναι μια ομαδούλα που δεν εχει ιδέα απο μπάλα αλλα αυτό ειναι που μου αρέσει! να την ανεβάσω σιγά σιγά στα μεγάλα σαλόνια με μεταγραφές! στο μεταξύ έχουν πολύ γέλιο (και κλάμα βέβαια!) δεν μπορούν να δώσουν μια σωστή πάσα, κοντρόλ μετά απο 2 μέτρα,σούτ στα πουλιά και άμυνα τρύπες του όζοντος! και μετά λένε κάποιοι ότι το παιχνίδι έχει 0 βάθος στατισιτκών!!!
privateer Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 EA SPORTS FIFA 09 SELLS MORE THAN 1.2 MILLION COPIES AT EUROPEAN RETAIL IN WEEK ONE, MAKING IT THE FASTEST SELLING FIFA GAME OF ALL TIME Football Gaming Fans Enthusiastic as the 2008 Holiday Season Kicks Off Geneva, Switzerland – October 09, 2008 – Electronic Arts Inc. (NASDAQ: ERTS) today announced a strong opening to its FIFA 09 season. More than 1.2 million copies of the critically-acclaimed game were sold through in its first week on shelves at European retail, making it the fastest start in the history of the award winning franchise. “FIFA 09ʼs great kick off is a testament to our loyal fans across Europe who simply canʼt wait to get their hands on the game,” said Peter Moore, President of EA SPORTS™. “FIFA 09 is EAʼs best football offering to date featuring game modes such as Be A Pro: Seasons, 10 vs. 10 Online Team Play, FIFA 09 "Clubs" and the adidas Live Season service*. This is our fastest selling FIFA game of all time and itʼs rewarding to see the game so high on the list of must-have titles this holiday.” FIFA 09 launches in North America and Asia on October 14, 2008. This year FIFA 09 delivers unique, platform specific experiences that take advantage of the hardware specifications of each available platform— the PLAYSTATION®3 computer entertainment system, Xbox 360®, Wii™, PC, PlayStation®2 computer entertainment system, Nintendo DS™, PSP® (PlayStation®Portable) system and mobile. To learn more about FIFA 09 visit http://www.FIFA09.ea.com. Developed in Burnaby, B.C., by EA Canada, FIFA 09 is localized into 17 languages and sold in 37 countries–-it is the most popular EA SPORTS franchise globally. FIFA 09 is rated “E” for everyone by ESRB and 3+ by PEGI.
polakis21 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Για δείτε και το νέο review του gamespot: http://www.gamespot.com/xbox360/sports/fifasoccer09/review.html The Good Realistic gameplay with plenty of depth Be a Pro Online mode is great fun Huge amount of solo and multiplayer game modes Unparalleled presentation and attention to detail. The Bad AI is a bit too good at getting the ball Expensive Adidas Live Season updates Frequently laggy online play Some dodgy AI goalkeeping. Του έβαλε 8.5, ίδιο με πέρσυ, ενώ απότι φαίνεται και από σχόλια που διαβάζω θα βάλει παραπάνω βαθμολογία και το gamespot! Τί γίνεται ρε παιδιά? Όλοι τα παίρνουν από την Κονάμι? Μήπως τελικά η τελική έκδοση του pro είναι καλή και αξίζει?
supermario29 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Του έβαλε 8.5, ίδιο με πέρσυ, ενώ απότι φαίνεται και από σχόλια που διαβάζω θα βάλει παραπάνω βαθμολογία και το gamespot! Τί γίνεται ρε παιδιά? Όλοι τα παίρνουν από την Κονάμι? Μήπως τελικά η τελική έκδσοη του pro είναι καλή και αξίζει? Δεν γνωριζω την περσινη εκδοση αλλα αν οντως εχει βελτιωθει απο περσι και του βαζουν την ιδια βαθμολογια (με περσι), τοτε ειναι υποπτο.
anamenos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δεν γνωριζω την περσινη εκδοση αλλα αν οντως εχει βελτιωθει απο περσι και του βαζουν την ιδια βαθμολογια (με περσι), τοτε ειναι υποπτο. το boomtown είχε βάλει 9 πέρσι και φέτος έχει βάλει 8 ενώ παραδέχεται ότι είναι το καλύτερο παιχνίδι που έχει παίξει ποτέ και ο λόγος του 8 είναι καθαρά τα bugs που υπάρχουν στο παιχνίδι... Site Profile GameSpot 10/8/2008 8.5 out of 10 85.0% Site Profile Eurogamer 10/3/2008 8 out of 10 80.0% Site Profile VideoGamer 9/30/2008 9 out of 10 90.0% Site Profile Boomtown 10/7/2008 8 out of 10 80.0% Site Profile NZGamer 10/6/2008 9 out of 10 90.0% Site Profile Gameplanet 10/5/2008 9 out of 10 90.0% Site Profile TotalVideoGames 10/1/2008 9 out of 10 90.0% Site Profile PSM3 Magazine UK 11/1/2008 83 out of 100 83.0% Site Profile Playstation Official Magazine UK 10/1/2008 9 out of 10 90.0% * http://www.boomtown.net/en_uk/articles/art.view.php?id=16837 btw τα reviews είναι από PS3 -----Προστέθηκε 10/10/2008 στις 10 : 09 : 17----- Site Profile Console Monster 10/6/2008 94 out of 100 94.0% Site Profile WonderwallWeb 10/5/2008 9.3 out of 10 93.0% Site Profile Games Master UK 11/1/2008 90 out of 100 90.0% Site Profile Official Xbox Magazine UK 11/1/2008 9 out of 10 90.0% Site Profile Gameplanet 10/5/2008 9 out of 10 90.0% Site Profile Thunderbolt 10/5/2008 9 out of 10 90.0% Site Profile VideoGamer 9/30/2008 9 out of 10 90.0% *για 360 http://www.gamerankings.com/htmlpages4/947071.asp
supermario29 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 το boomtown είχε βάλει 9 πέρσι και φέτος έχει βάλει 8 ενώ παραδέχεται ότι είναι το καλύτερο παιχνίδι που έχει παίξει ποτέ και ο λόγος του 8 είναι καθαρά τα bugs που υπάρχουν στο παιχνίδι... Και παλι μου κανει εντυπωση! Δηλαδη πως γινεται να παραδεχεσαι οτι ειναι το καλυτερο παιχνιδι που εχεις παιξει ποτε και να το βαθμολογεις λιγοτερο απο το περσινο παιχνιδι;;; Δηλαδη το περσινο παιχνιδι ηταν καλυτερο απο το καλυτερο παιχνιδι που εχουν παιξει ποτε (το οποιο το επαιξαν φετος) ;;;;;
pantnick Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Ας βάλουν οτι θέλουν...Εγω έβαλα γκόλ με ψαλιδάκι! http://www.eafootballworld.com/en_GB/video/1355960
polakis21 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Πάρτε και ένα μύνημα ενός φανατικού το pro από άλλο φόρουμ: εγω παντως συγκρινω τα παλια pes με το 2008 και 2009 γιατι τα προτιμω οσο για το mouFif@ καρφι δεν μου καιγεται... οπως εχω ξαναπει ο κυριος τακατσουκα μου εχει κανει γερη πλυση εγκεφαλου ....ακομα και καλυτερο να ειναι το mouFif@ εχω μια ουσια στον εγκεφαλο μου που αμα δω EA sports δεν μπορω να το φχαριστηθω...δεν το δεχεται ρε παιδι μου ο εγκεφαλος μου.. ομως.....τωρα και χωρις την πλακα.....επεδη εχω παιξει mouFif@ 09 σε 360 σε φιλους σε σε 360 το μαυρο σημειωνω με full HD οθονη κτλ...ΕΙΝΑΙ κατωτερο του pes2009 ..για μενα..... θα μπορουσα να αναφερω 1000δες λογους αλλα δεν ειναι mouFif@ VS PRO thread....ενα θα πω..αν εναι το pes2009 πλαστικο και ρομποτικο μια το φιφα ειναι 3...οπως ειχε πει κ ενας φιλος πιο παλια...επαιζα και νταξει νομιζα οτι δεν επαιζα εγω...αν εφευγα ισως συνεχιζε μονο του..παικτες μαουνες...καμια εκρηξη...αμυνα που δεν βαζεις γκολ με τιποτα...γελοια animations metria σουτ...αμυνα στο διπλο που την εχουν κανει ΕΠΙΤΗΔΕσ ΝΑ ΜΗΝ περνας ευκολα για να φαινεται ρεαλιστικο....οχι οπως στα παλια τα προ που επαιζες αμυνα..εδω απλα την παιζει το cpu για σενα και εσυ χαιρεσαι..κτλ κτλ κτλ..για να τελιωνει το παραμυθι με το αλλο παιχνιδι.... Δυστυχώς το 80% των gamers στην Ελλάδα έχουν αυτό το σκεπτικό. Κρίμα...
dp@pa Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Πάρτε και ένα μύνημα ενός φανατικού το pro από άλλο φόρουμ: εγω παντως συγκρινω τα παλια pes με το 2008 και 2009 γιατι τα προτιμω οσο για το mouFif@ καρφι δεν μου καιγεται... οπως εχω ξαναπει ο κυριος τακατσουκα μου εχει κανει γερη πλυση εγκεφαλου ....ακομα και καλυτερο να ειναι το mouFif@ εχω μια ουσια στον εγκεφαλο μου που αμα δω EA sports δεν μπορω να το φχαριστηθω...δεν το δεχεται ρε παιδι μου ο εγκεφαλος μου.. ομως.....τωρα και χωρις την πλακα.....επεδη εχω παιξει mouFif@ 09 σε 360 σε φιλους σε σε 360 το μαυρο σημειωνω με full HD οθονη κτλ...ΕΙΝΑΙ κατωτερο του pes2009 ..για μενα..... θα μπορουσα να αναφερω 1000δες λογους αλλα δεν ειναι mouFif@ VS PRO thread....ενα θα πω..αν εναι το pes2009 πλαστικο και ρομποτικο μια το φιφα ειναι 3...οπως ειχε πει κ ενας φιλος πιο παλια...επαιζα και νταξει νομιζα οτι δεν επαιζα εγω...αν εφευγα ισως συνεχιζε μονο του..παικτες μαουνες...καμια εκρηξη...αμυνα που δεν βαζεις γκολ με τιποτα...γελοια animations metria σουτ...αμυνα στο διπλο που την εχουν κανει ΕΠΙΤΗΔΕσ ΝΑ ΜΗΝ περνας ευκολα για να φαινεται ρεαλιστικο....οχι οπως στα παλια τα προ που επαιζες αμυνα..εδω απλα την παιζει το cpu για σενα και εσυ χαιρεσαι..κτλ κτλ κτλ..για να τελιωνει το παραμυθι με το αλλο παιχνιδι.... Δυστυχώς το 80% των gamers στην Ελλάδα έχουν αυτό το σκεπτικό. Κρίμα... ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ! ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΔΩ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ!..δεν θα τον αφησω να την κανει ετσι! λολ ΚΑΙ ΠΟΣΟ μου την σπαει που αυτο το φορυμ του προ αυτοματα αλλαζει το ονομα του ΦΙΦΑ σε μουφιφ@ ΕΛΕΟΣ!....καταντια ! τι να πω...αυτον θελω ομως, επειδη ειτε το παιδι εχει σοβαρο προβλημα με το ματι, η με το gaming, η νομιζει πως παιζει κανενα SABUTEO και νομιζει ειναι ηλεκτονικο παιχνιδι! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ! ειδικα οταν λεει ''πεδη εχω παιξει mouFif@ 09 σε 360 σε φιλους σε σε 360 το μαυρο σημειωνω με full HD οθονη κτλ...ΕΙΝΑΙ κατωτερο του pes2009 .΄΄ ΤΙ ΝΑ ΠΩ! εεεε τον καμενο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.