pantnick Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Ρε σου λέω πρέπει να σβήσω pms για να χωρέσουν....Κοίτα να έρθεις απο την μεριά του νικητή όμως...
alexzzz Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Νικητής θα είναι το άθλημα σήμερα με το ωραίο ποδόσφαιρο που θα παίξουμε (και αν η ήττα μου είναι πολύ ακόμα πιο βαριά από ότι υπολογίζω έχω να πω ακόμα πιο βαρύγδουπες παπαριές)
polakis21 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Έχε χάρη που δεν μπόρεσα να μπω χθες Live για να σας μαγέψω όλους. Απόψε όμως δεν γλιτώνετε...
pantnick Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Πρόσεχε τα μεγάλα λόγια φίλε μου γιατι ο τύπος πάνω σου είχε μεγάλη γλώσσα χθές αλλα σήμερα επικρατεί σιγή και όχι τυχαία...! ΧΑ!
alexzzz Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Πρόσεχε τα μεγάλα λόγια φίλε μου γιατι ο τύπος πάνω σου είχε μεγάλη γλώσσα χθές αλλα σήμερα επικρατεί σιγή και όχι τυχαία...! ΧΑ! Εν αντιθέσει με τον από πάνω μου που ακόμα και προχτές που έζησε έντονες σεξουαλικές εμπειρίες, μιλούσε. Τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του είναι δικαίωμα του.
kaiowas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Και τελειώνω με ένα εξαιρετικό site: http://www.sportsgamer.com/fifa09/training_camp/ Πολυ καλο το site μπραβο! Αντε γιατι χτες επαιξα πρωτη φορα για 1 ωρα το παιχνιδι και δεν ηξερα που παν τα 4. Ειδικα στο Be a Pro....τραγικη η κατασταση
MiltoZ Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Εγώ έπαιξα χθες ενάμισι ματς μαζί με άλλους 5-6. Τόσο άντεξα με το lag που είχα. Μπορεί να έφταιγε η γραμμή μου, μπορεί σε συνδιασμό με τον host, αλλά δεν παιζόταν. Teleportation (λίγο) και καθυστέρηση κανά δευτερόλεπτο στην πάσα. Χατραχτηριστικό όταν έκανα αλλαγή παιχνιδιού ο παίκτης μου έκανε σέντρα δίπλα στα δύο μέτρα. Περιμένω να μετακομίσω για να βάλω καινούργια γραμμή, αλλά είναι λογικό να είχα τόσο lag με δυάρα forthnet?
Rebel21 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Περιμένω να μετακομίσω για να βάλω καινούργια γραμμή, αλλά είναι λογικό να είχα τόσο lag με δυάρα forthnet? παρατήρησα και εγώ δυστυχώς lag ακόμα και στο 1vs1 σε αντίθεση με το άψογο euro που όπως είχα πει και τότε δεν καταλάβαινες ότι είσαι online.είμαι με forthnet που κλειδώνει στα 15mb.
alou Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 To lag είναι σαν τα χιόνια, random σπάνιο και αναλόγως περιοχής Πάντως σίγουρα δεν έχει να κάνει με τον host αλλά με τη σύνδεση μας με τους EA servers, σε multi παρατήρησα πως αν είχα 2 γραμές (για την ένδειξη σύνδεσης μιλάω ε) ακόμα και εγώ να έστηνα lobby παρέμενε το ίδιο. Με ένα reset όμως πιθανώς να βελτιωθεί, το λέω γιατί μου έτυχε. Ξεκινάμε ένα μικρό τουρνουά, σε χαλαρούς ρυθμούς για ζέσταμα αν ενδιαφέρεται κανείς και βαριέται να γραφτεί στο site μου στέλνει pm αρκεί να παίξει τα παιχνίδια του. http://www.game-on.gr/go/viewtopic.php?f=24&t=3990 Υπολόγιζα να είναι ήδη έτοιμο κάτι πιο οργανωμένο αλλά έπαθα πηξοδουλείαση και μάλλον πάει για από βδομάδα.
NikosFE Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Πρωτακουστο το προβλημα σου..φιλε μου, ποτε δεν ειχαμε προβλημα με κανενα ΕΑ φιφα...εκει που ειχαμε προβλημα ειταν με το προ...Μηπως δεν εισουν γραμμενος στο χβοχ λιβε? μηπως, ειχε λυξει ο μηνας σου? μηπως ανανεωσες την συνδρομη σου, τον ιδιο καιρο που επαιζες προ? δεν μπορω να καταλαβω, παντως σιγουρα το προβλημα ειταν με σενα και οχι το παιχνιδι. Φιλε δες, ειχα ανοιξει και αναλογο θεμα περυσι! http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=217697 Εαν εχει φτιαξει το περνω αυριο το fifa 09!
neovdr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Εχω μια μέρα που παίζω FIFA 09 και οι εντυπώσεις μου είναι οι καλύτερες. Απλά όλα τα παιχνίδια που έπαιξα ήταν πραγματικά παιχνίδια με passing και αντεπιθέσεις και πολύ άμυνα. Όντας παίχτης PRO έχω μεγάλη δυσκολία να ξεκολλήσω από το στύλ του προ(τρέχω πλάγια στην περιοχη πάσα μέσα και γκόλ/τρίπλες ατελείωτες και σουτ με Ibrahimovic κτλ...). Απόρω με τον εαυτό μου αλλά τόσο καιρό δεν είχα καταλάβει πόσο arcade ήταν το πεσ!!! Εσείς που έχετε λιώσει το παιχνίδι έχετε κανα tip?
myst77 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 ρε παιδιά πολύ καλό το FIFA 09 1) μπορεί κάποιος να μου προτείνει έναν οδηγό όπου θα λέει με ποια πλήκτρα γίνονται οι διάφοροι συνδιασμοί; 2) όταν έχω τον alternative χειρισμό (σουτ το X και όχι το A) το tutorial στη προπόνηση μου δείχνει πως κάνω τα κόλπα βάση του controller setup που έχω επιλέξει ή βάση του default (σουτ το A)q ευχαριστώ
Martin_05 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Λοιπον επαιξα επιτελους FIFA σε PS3 και επαθα πλακα με το feel του παιχνιδιου. Οντως καμια σχεση με το PC. Το animations και τα ball physics ειναι οτι πιο ρεαλιστικο εχω δει σε βιντεοπαιχνιδι. Οι κοντρες και τα τακλιν δεν ειναι μαυρο ασπρο οπως πανω κατω στο ΠΡΟ αλλα η μπαλα μπορει να κανει οτι θελει. Πολυ καλη αναπτυξη, γαματες πασες, καλη ισορροπια μεταξυ δυνατων και γρηγορων παιχτων. Μια παρατηρηση. Δεν το χω ψαξει πολυ αλλα μου φαινεται οτι βρισκεις ευκολα κενους χωρους για through ball, ενω ουτε εγω ουτε ο κολλητος μου νιωσαμε αυτη την ασφυκτικη πιεση που υπαρχει στο PRO, που αν πεισμωσεις δεν αφηνεις τον αλλο να αναπνευσει και τα ματς οδηγουνται σε απιστευτη κοντρα μεχρι εσχατων . Καπως δηλαδη οι αμυντικοι/μεσοι δεν πιεζουν ψηλα, ενω οι γρηγοροι παιχτες μπορουν να σε πιασουν στον υπνο. Ειναι θεμα defense settings? Γιατι γενικα ενιωθα οτι επαιζα πολυ ελευθερα και ανα πασα στιγμη μπορουσα να κανω φαση. Ποιες ειναι οι διαφορες στην αμυνα απο οτι στο PRO? Μηπως ειναι θεμα καποιων οδηγιων, zonal, man to man etc? Πως βαζεις τα μπακ να μην ανεβαινουν? Γενικα μου αρεσουν τα σφιχτα ματσακια και τα παινχιδια κεντρου, και τις περισσοτερες φορες η μπαλα εφτανε πολυ ευκολα απο την μια περιοχη στην αλλη. Επισης τα σουτ. Υπαρχει διαφορα απο το Pro, στο οτι η δυναμη εχει μεγαλυτερη επιδραση στο σουτ σε σχεση με τις θερμικες ευθυβολες βολιδες του πρωτου. Καποια σουτ ισως πανε πιο ξερα απο οτι θα επρεπε με την μπαλα να φευγει καπως αφυσικα, σαν μπαλονι χωρις επιταχυνση. Τα πλασεδακια και οι λομπες ειναι τελεια, αλλα τα δυνατα σουτ νιωθω οτι δεν μπορω να τα πολυνιωσω. Αυτο ειναι μαλλον σκοπιμο φανταζομαι, αλλα αναρωτιεμαι με τα settings τι παιζει. Επαιξα στο SEMI. Δοκιμασα και το manual και εχω την υποψια οτι μπορεις να βαλεις ακομα και manual φαλτσο η ηταν ιδεα μου?? Θα συγκινηθω αν ξαναβαλω φαλτσο σε σουτ 10 χρονια μετα το sensible soccer Σε τι settings παιζετε συνηθως? Γενικα οντως κανει το Pro να φαινεται ποδοσφαιρακι (που ειναι δηλαδη). Λιγο θελω να ειναι πιο σφιχτες οι ομαδες ανασταλτικα και ισως λιγο πιο σαφες το σουτ, που ισως να ειναι και θεμα συνηθειας. Δεν ξερω..εχω αρχισει να εθιζομαι..ασχημα.
nzeppos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Λοιπον επαιξα επιτελους FIFA σε PS3 και επαθα πλακα με το feel του παιχνιδιου. Οντως καμια σχεση με το PC. Ωραίος. Τόσο καιρό το λέμε σε όσους κράζουν το Fifa09 και το έχουν δει μόνο σε PC. Δεν υπάρχει καμία σχέση ανάμεσα στις δύο εκδόσεις. Δυστυχώς όποιος δεν το έχει δει (και έχει φάει σκάλωμα στον εγκέφαλό του ότι μόνο το Pro είναι καλό ποδοσφαιράκι) θα συνεχίζει να λέει τα δικά του. Γι' αυτό με όσους τρώγομαι για το γνωστό θέμα Fifa vs. Pro, πάντα τους λέω το πολύ απλό: "Παίξτε λίγα Fifa09 σε 360/PS3 και μετά βάλτε Pro. Αν ΞΑΝΑ-βάλετε Pro να μου τρυπήσετε τη μύτη". Το animations και τα ball physics ειναι οτι πιο ρεαλιστικο εχω δει σε βιντεοπαιχνιδι. Οι κοντρες και τα τακλιν δεν ειναι μαυρο ασπρο οπως πανω κατω στο ΠΡΟ αλλα η μπαλα μπορει να κανει οτι θελει. Πολυ καλη αναπτυξη, γαματες πασες, καλη ισορροπια μεταξυ δυνατων και γρηγορων παιχτων. Τα animations είναι πραγματικά next gen, εδώ έχουμε παίξει δεκάδες δεκάδων αγώνες και ακόμα βλέπουμε κινήσεις που δεν τις έχουμε ξαναδεί. Τα ball physics είναι απείρως ανώτερα από του Pro κι ας γκρινιάζουν κάποιοι. Υπάρχει μια ένσταση για την μπάλα, ότι πολλές φορές συμπεριφέρεται σαν... μπαλόνι, το οποιο είναι γενικά σωστό αλλά δεν είναι ενοχλητικό. Η μπάλα πραγματικά μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, κάτι που είχα να δω από την εποχή του Kick Off Final Whistle στην Amiga. Μια παρατηρηση. Δεν το χω ψαξει πολυ αλλα μου φαινεται οτι βρισκεις ευκολα κενους χωρους για through ball, ενω ουτε εγω ουτε ο κολλητος μου νιωσαμε αυτη την ασφυκτικη πιεση που υπαρχει στο PRO, που αν πεισμωσεις δεν αφηνεις τον αλλο να αναπνευσει και τα ματς οδηγουνται σε απιστευτη κοντρα μεχρι εσχατων . Καπως δηλαδη οι αμυντικοι/μεσοι δεν πιεζουν ψηλα, ενω οι γρηγοροι παιχτες μπορουν να σε πιασουν στον υπνο. Ειναι θεμα defense settings? Γιατι γενικα ενιωθα οτι επαιζα πολυ ελευθερα και ανα πασα στιγμη μπορουσα να κανω φαση. Ποιες ειναι οι διαφορες στην αμυνα απο οτι στο PRO? Μηπως ειναι θεμα καποιων οδηγιων, zonal, man to man etc? Πως βαζεις τα μπακ να μην ανεβαινουν? Γενικα μου αρεσουν τα σφιχτα ματσακια και τα παινχιδια κεντρου, και τις περισσοτερες φορες η μπαλα εφτανε πολυ ευκολα απο την μια περιοχη στην αλλη. Εγώ θα έλεγα το αντίθετο, μου φαίνεται ότι στο Fifa μπορεί να γίνει πολύ πιο κλειστό παιχνίδι σε σχέση με το Pro. Τόσο με το AI (ποιός θυμάται το Euro08 που με κάτι Μάλτες και Λετονίες το AI ταμπουρωνόταν μέσα στην περιοχή για 90'), όσο και στα διπλά. Αλλά νομίζω ότι έχει να κάνει πρώτον με το σύστημα και τις ρυθμίσεις του και δεύτερον με το στυλ του χρήστη. Για παράδειγμα υπάρχει κόσμος που γουστάρει περισσότερο το Pro, επειδή μπορείς να πάρεις ένα μπακ και να κάνεις... επέλαση. Ενώ στο Fifa είναι πολύ πιο δύσκολο. Άλλοι προτιμούν το online 10vs10 του Fifa, επειδή γενικά επικρατεί ένα τρελό μπούγιο και από τη μία πέφτει πολύ ξύλο στο κέντρο, απ' την άλλη υπάρχουν τρελά κενά στις άμυνες λόγω της λάθος τοποθέτησης των παιχτών. Νομίζω ότι στο Fifa δεν φαίνεται τόσο πολύ το σφιχτό παιχνίδι στο κέντρο γιατί είναι αρκετά πιο αργό, με σωστό ρυθμό. Δεν υπάρχει αυτό το αέναο τρεχαλητό/κλωτσοπατινάδικο στιλ του -arcade και αφύσικα γρήγορου- Pro. Στο Fifa μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερα παιχνίδι κέντρου αν γυρίσουμε τις πάσες, τις προωθημένες και τις γιόμες στο manual, ώστε να γίνονται πολλά λάθη. Επισης τα σουτ. Υπαρχει διαφορα απο το Pro, στο οτι η δυναμη εχει μεγαλυτερη επιδραση στο σουτ σε σχεση με τις θερμικες ευθυβολες βολιδες του πρωτου. Καποια σουτ ισως πανε πιο ξερα απο οτι θα επρεπε με την μπαλα να φευγει καπως αφυσικα, σαν μπαλονι χωρις επιταχυνση. Τα πλασεδακια και οι λομπες ειναι τελεια, αλλα τα δυνατα σουτ νιωθω οτι δεν μπορω να τα πολυνιωσω. Αυτο ειναι μαλλον σκοπιμο φανταζομαι, αλλα αναρωτιεμαι με τα settings τι παιζει. Επαιξα στο SEMI. Δοκιμασα και το manual και εχω την υποψια οτι μπορεις να βαλεις ακομα και manual φαλτσο η ηταν ιδεα μου?? Θα συγκινηθω αν ξαναβαλω φαλτσο σε σουτ 10 χρονια μετα το sensible soccer Σε τι settings παιζετε συνηθως? Βασικά το πρόβλημα με τις manual ρυθμίσεις είναι το... αναλογικό στικ (τουλάχιστον στο 360). Πολλές φορές αλλού σημαδεύεις και αλλού πάει η μπάλα. Αυτό όμως δεν είναι απαραίτητα κακό, μήπως και στην πραγματικότητα το ίδιο δεν γίνεται? (με το πόδι όμως!) Το manual σουτ πάντως είναι εφιάλτης, εύκολα μπορείς να χάσεις σουτ από τα 5 μέτρα σε κενό τέρμα αν σου φύγει λίγο το stick. Γι' αυτό είναι το μόνο που έχω στο semi. Από την άλλη παίχτες σαν τον Ζλάταν κάνουν πάρτι στο semi, τα μισά σουτ πάνε μέσα ενώ γενικά υπάρχουν και πολλά περισσότερα δοκάρια (πολύς κόσμος γκρινιάζει για τα δοκάρια από το Euro08 και μετά). Νομίζω ότι δεν υπάρχει manual φάλτσο στα σουτ, μόνο στα free kicks. Σχετικά με τα shot controls πάντως δείτε κι αυτό (από τον γνωστό οδηγό): Shooting This is one of the most dynamic aspects of the game, and understanding how it works in FIFA 09 can determine just how much success you will have. Many factors determine the accuracy of the shot such as player momentum, speed, rating, and of course how far you power up the shot meter. In the “Shot Power/Elevation Chart,” you can clearly see there is a direct correlation between shot speed and ball elevation based just on the how much you power up the shot meter. Also keep in mind that your playerʼs accuracy is greatly diminished if he is on a full sprint while shooting, as well as his lateral momentum at the time. A really good tip here is to let go of the sprint button, control your pace to gain composure, get the ball on your playerʼs preferred foot, and then let it rip. This is not always possible and sometimes you just have to wing it! Γενικα οντως κανει το Pro να φαινεται ποδοσφαιρακι (που ειναι δηλαδη). Λιγο θελω να ειναι πιο σφιχτες οι ομαδες ανασταλτικα και ισως λιγο πιο σαφες το σουτ, που ισως να ειναι και θεμα συνηθειας. Δεν ξερω..εχω αρχισει να εθιζομαι..ασχημα. Νομίζω ότι είναι θέμα συνήθειας. Αν ξαφνικά πας από το Pro στο Fifa, όσο και να 'ναι παθαίνεις ένα... πολιτισμικό σοκ. Πολλοί από εμάς όμως που λιώναμε τόσο το Fifa08, όσο και το Euro08 (έχοντας παίξει ελάχιστα το περσινό έκτρωμα PES2008) είχαμε ήδη συνηθίσει και δεν μας κάνει εντύπωση πια. Να κι ένα ωραίο γκολάκι που είδα μόλις τώρα (δεν είναι δικό μου) http://www.eafootballworld.com/en_GB/video/1283780
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.