polakis21 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Ρε παιδιά πως βάζω χιόνι και βροχή? Ή πάει στην τύχη? Μια φορά πέτυχα βροχή και αυτή δεν φαινόταν στο κανονικό παιχνίδι, αλλά μόνο στα replay! Είναι bug αυτό?
pantnick Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Ούτε εγώ βρήκα. Λογικά έπρεπε να είναι κοντά στο time of day αλλα δεν βρήκα τίποτα...
alexzzz Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Πάντως 2-3 μέρες που έπαιζα manager mode και στο παιχνίδι ήταν Νοέμβριος, βροχή δεν είδα. Είπανε για μετά τον Δεκέμβρη τα πρωτοβρόχια.
ACMILANGR Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 rebel είσαι αρχηγός με τα λεγόμενα σου για το θέμα με τις φάτσες και είναι κάτι που το έχω πεί 10δες φορές. τι να το κάνεις που μοιάζουν οι φάτσες όταν το μοντέλο ειναι άθλιο; αν το συγκρίνεις με του FIFA είναι 5 χρόνια πίσω τεχνολογικά. επίσης η ιδέα του να μην επιλέγεις καιρικές συνθήκες την βρίσκω πιο ωραία, να ξεκινάει το παιχνίδι και να λες "τι καιρό να έχει άραγε τωρα;" δεν μου απαντσατε, αγγλικο η ιταλικο;
nzeppos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Αυτά με τους καιρούς και τις βροχές πολύ με έχουν μπερδέψει. Θεωρητικά για να πετύχεις βροχή σε φιλικό παιχνίδι αρκεί να βάλεις overcast (αρκεί βέβαια να υπάρχει αυτή η επιλογή για το συγκεκριμένο γήπεδο). Με το overcast ίσως βρέξει, ίσως όχι. Μπορεί ακόμα και να χιονίσει, αν και δεν το "στρώνει" μέσα στον αγωνιστικό χώρο, παρά μόνο κοντά στις διαφημιστικές πινακίδες νομίζω. Επίσης έχω διαβάσει ότι χιονίζει μόνο σε μέρη που μπορεί να χιονίσει, δηλαδή δεν νομίζω να δούμε ποτέ χιόνι πχ. σε ένα πορτογαλικό γήπεδο. Δεν είμαι βέβαιος αν όντως ισχύει αυτό. Επίσης για τον φίλο που είπε ότι δεν έβλεπε βροχή στον αγώνα αλλά μόνο στο replay, νομίζω ότι είναι θέμα κάμερας. Όπως και στην πραγματικότητα όταν βρέχει και το μόνο σημειό αναφορά είναι το χορτάρι (το background που λέμε) δεν νομίζω ότι καταλαβαίνουμε τη βροχή. Μόλις όμως δείξει το κοντινό ενός παίχτη και έχουμε ένα πιο σκουρόχρωμο φόντο, εκεί η βροχή διακρίνεται καθαρά. Το ίδιο πρέπει να συμβαίνει και στο Fifa. Όλα αυτά στα φιλικά και τα τουρνουά. Στο manager mode όμως δεν έχω ιδέα τι γίνεται. Μέχρι στιγμής έχω παίξει γύρω στους 10 αγώνες Bundesliga και όλοι μου έκατσαν μέρα, ούτε καν dusk. Έχω όμως διαβάσει ότι σε manager mode, μπορεί να ξεκινήσεις αγώνα dusk και μέχρι να τελειώσει να έχει νυχτώσει εντελώς! Να το δω και να μην το πιστέψω. Από την άλλη έχω ακούσει άλλο κόσμο να λέει ότι στο MM δεν παίζεις ποτέ νύχτα, ούτε καν στο ECC (το Champions' League). Για καιρικά φαινόμενα όμως δεν έχω ιδέα, μάλιστα πολύς κόσμος έλεγε με βεβαιότητα ότι δεν υπάρχουν καν στο MM. Τώρα αν υπάρχουν αλλά είναι πολύ σπάνια (και εμφανίζονται από Δεκέμβρη) ή έστω αν υπάρχει περίπτωση να διορθωθεί αυτό το πρόβλημα με το μεγάλο update που ετοιμάζουν, είναι άλλη ιστορία. Ερώτηση δική μου τώρα, άσχετη με το παραπάνω θέμα: CLUB ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ? ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ???! Και τελειώνω με ένα εξαιρετικό site: http://www.sportsgamer.com/fifa09/training_camp/
nzeppos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 αυτό το μεγάλο update είναι σίγουρο; Ε, έτσι λένε στο forum, τώρα ξέρω κι εγώ. Για την ακρίβεια μιλούσαν για update σχετικά με το online (θα διορθώσουν την κατάσταση στα lobby κλπ) αλλά φαντάζομαι θα πάρει κι άλλα πράγματα η μπάλα. Δεν νομίζω να φτιάξουν ελλείψεις όπως την αδυναμία αλλαγής νούμερου στο Manager mode (για την οποια γκρινιάζει πολύς κόσμος) αλλά όλοι ελπίζουν για παράδειγμα σε ρύθμιση για random weather. Σχετικά με την ώρα διεξαγωγής των αγώνων καθώς και τα καιρικά φαινόμενα στο Manager mode, βρήκα το παρακάτω: Right, i thought i might aswell post a thread on this scene as though everyone is going crazy on there been no weather in Manager Mode. I'm sure a few people know, but for those who dont... Go on Play now, and select the stadium your set to play at on MM, go on Game settings and select the weather, time of day, anyting you want...even the ball! go back on to MM (you dont have to play the match) and it will be set to what ever you did in Play Now. Κουλό αλλά φαίνεται να δουλεύει. Είναι μάλλον και ο μοναδικός τρόπος για να παίζετε νύχτα στο ECC (Champions' League). Απ' την άλλη αν το γήπεδο της ομάδας σας δεν υποστηρίζει overcast ή night, τότε μάλλον ατυχήσατε..
alexzzz Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 ECC από του χρόνου που θα ανεβάσω την Σαραγόσα στα σαλόνια!!!
anamenos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 βλέπω να αρχίζει από φέτος το μεγάλο switch...
pilgrim Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Καλησπέρα παίδες. Ψήνομαι φέτος μετά απο πολλά πολλά χρόνια (98 αν θυμάμαι καλά) να αγορασω το φίφα. Θα ήθελα να μάθω αν το παιχνίδι έχει παρόμοιο mode με το μαστερ λιγκ του προ οπου παίρνεις μια ομάδα, κάνεις μεταγραφείς βγαίνεις τσαμπιονς λιγκ κλπ. Επίσης θα ήθελα να ξέρω αν έχετε παρατηρήσει προβλήματα στο παιχνίδι τα οποία ενδεχομένως να χρειαζονται patch για να λυθούν. Ρωτάω επειδή δεν έχω live οπότε δεν θα μπορώ να κατεβάσω και patch αν χρειαστεί. Ευχαριστώ προκαταβολικά για την απάντησεις
enigmak Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Παιδια, μας εχουν παρει πρεφα, μεχρι και banner που διαφημιζουν το Fifa εχουν βαλει απο πανω Το μοναδικο σοβαρο ελλατωμα που βρισκω παντως στο παιχνιδακι, ειναι το οτι δεν υπαρχει η δυνατοτητα να παιξεις στα single player modes (manager, be a pro κτλ) με ομαδες που ανηκουν στο Rest of The World. Το Pro που σου επιτρεπει να παρεις την οποιαδηποτε ομαδα και να την αρχισεις απο το μηδεν μου αρεσε πολυ σαν επιλογη στο Master League. Αν βεβαια βαλουν επιτελους το Ελληνικο Πρωταθλημα μεσα, τοτε problem solved. Προς το παρων, θα παιρνω τις Κολοπετινιτσες του καθε πρωταθληματος για να νιωσω οτι κανω ενα progress...
NikosFE Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Παιδια περυσι ειχα παρει το φιφα 08 και παροτι ειχα αφλασαριστη κονσολα δεν μπορουσα να παιξω ονλαιν. Με το προ εβολουτιον 6 και καποια αλλα επαιζα κανονικα ονλαιν, αλλα με το φιφα ειχα προβλημα και αναγκστικα και το πουλησα. Ξερει καποιος που ειχε αναλογο προβλημα, εαν αυτο εχει φτιαξει;
dp@pa Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Παιδια περυσι ειχα παρει το φιφα 08 και παροτι ειχα αφλασαριστη κονσολα δεν μπορουσα να παιξω ονλαιν. Με το προ εβολουτιον 6 και καποια αλλα επαιζα κανονικα ονλαιν, αλλα με το φιφα ειχα προβλημα και αναγκστικα και το πουλησα. Ξερει καποιος που ειχε αναλογο προβλημα, εαν αυτο εχει φτιαξει; Πρωτακουστο το προβλημα σου..φιλε μου, ποτε δεν ειχαμε προβλημα με κανενα ΕΑ φιφα...εκει που ειχαμε προβλημα ειταν με το προ...Μηπως δεν εισουν γραμμενος στο χβοχ λιβε? μηπως, ειχε λυξει ο μηνας σου? μηπως ανανεωσες την συνδρομη σου, τον ιδιο καιρο που επαιζες προ? δεν μπορω να καταλαβω, παντως σιγουρα το προβλημα ειταν με σενα και οχι το παιχνιδι.
pantnick Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Σήμερα όποιος είναι για LIVE 5vs5 3vs3 32vs32 9-10 το βράδυ ας στείλει Pm το gamertag του να τον κάνω add. Μέχρι τώρα είμαστε εγώ και ο alexzzz.
alexzzz Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 (να τολμήσω να προβλέψω μαϊνα ότι θα μείνουμε στο 1vs1; )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.