Προς το περιεχόμενο

Fifa 09 {X360/PS3}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν ακούστε την τελική άποψή μου για το φιφα09 για 360/ps3 και σε τί είναι καλύτερο από το pro (από ότι είδα μέχρι σήμερα από το ντέμο του pro2009) μπας και καταλάβουν όσοι έχουν κολλήσει, τί σημαίνει ποδόσφαιρο:

-Καλύτερα γραφικά

-Καλύτερο ήχο και ατμόσφαιρα (με φωνές προπονητών, παικτών, καλύτερο εφέ μπάλας)

-Καλύτερα και άπειρα περισσότερα animations σε σχέση με το pro

-Ρεαλιστικότατη ταχύτητα παιχνιδιού (η οποία αν δεν σου αρέσει, την αλλάζεις με 3 επιλογές)

-Απείρως καλύτερο τρέξιμο και στροφές παικτών στο φιφα09

-Απείρως περισσότερες ντρίμπλες (σχεδόν όλες που γίνονται στο ποδόσφαιρο) αλλά σωστά τοποθετημένες και δύσκολες, ώστε να μην τις κάνει ο κάθε παίκτης και να μην περνάς για πλάκα τους αντιπάλους όπως στο προ

-Απίστευτο Online και την δυνατότητα να παίξεις μέχρι 10vs10! Εμπειρια που κανείς δεν πρέπει να χάσει

-Δυνατότητα επιλογής σε όλα manual (πάσες, σουτ,σέντρες,μπαλιές τρύπες) για πραγματικό ποδόσφαιρο κι όχι κομπιουτερίστικο...

-Καλύτερες πάσες, όπου υπάρχει μπάρα παντού για να δίνεις εσύ την δύναμη που θέλεις

-Πολύ καλύτερα throw ins

-Περισσότερες κομπίνες σε φάουλ και κόρνερ

-Βάθος τακτικής στο formation με από όλα τα καλά. Position edit, βελάκια κλπ. Ακόμα περισσότερο βάθος όμως δίνουν τα custom tactics όπου ορίζεις το βάθος της άμυνας, πόσο θα πιέσει, που θα πιέσει, πόσο συχνά θα σεντράρει, ποιοί και πόσοι θα προωθούνται στις σέντρες και άλλα πολλά!

-Φυσικά όλες τις άδειες των ομάδων με εκατοντάδες ομάδες αυθεντικές για επιλογή (τί θα γίνει τελικά με αυτή την netherlands? Θα δώσει επιτέλους τα δικαιώματα?Εδώ τα πήρε του pro κι αυτοί ακόμα!)

Θέλετε κι άλλα εκτός από αυτά? Δεν νομίζω. Τα μόνα που χάνει για μένα από το pro για φέτος είναι οι φάτσες που είναι καλύτερες στο προ (δεν μας νοιάζει όμως γιατί από μακριά δεν φαίνεται και τίποτα), ίσως οι εκτελέσεις φάουλ που είναι λίγο καλύτερες στο προ, άντε και στο champions league (κι ας είναι κουτσό στο προ). Πράγματα δηλαδή πολύ επιφανειακά που δεν μας νοιάζουν ουσιαστικά.

Πως στο καλό μπορείτε λοιπόν να με πείσετε για φέτος (και το τονίζω για φέτος) ότι το pro είναι καλύτερο?

Ξέρω ξέρω το προ είναι μόδα. Πίνω μπάφους και παίζω προ. Αυτό είναι το σύνθημα του Ελληνα. Ξεκολλήστε λίγο και δειτε πιο αντικειμενικά.

Και σας μιλάει όχι κανένα φιφα fanboy...

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

φυσικά υπάρχουν και κάποια bugs στα διάφορα modes , αλλά όπως και να έχει η ομάδα παραγωγής έχει υποσχεθεί ότι θα διορθωθούν με το μεγάλο update, φαίνεται πως η ΕA έχει πάρει πολύ σοβαρά το θέμα FIFA.

Polaki στο θέμα το wehellas η άνθρωποι έχουν ξεπεράσει κάθε όριο, μέχρι και ολόκληρο topic 25 σελίδων για το FIFA09 έχουν διαγράψει και το επόμενο το έχουν ονομάσει moufifa. To πρόβλημα είναι ότι δεν καταλαβαίνουν αυτό θα επιφέρει μείωση της επισκεψημότητας του site τους, πάρτε για παράδειγμα το evo.web.co.uk ή το pesfan.com που πολλά μέρη του site κυριαρχούνται από θέματα του νέου fifa και όποιες μικρο παρεξηγήσεις λύνονται μέσα σε πολύ λογικό πλαίσια χωρίς να χάσει κάποιος ή να κερδίσει ο άλλος. Ειδικά στο evo-web πολύ σωστά οι moderators δημιούργησαν και forum με την ονομασία FIFA...

Δημοσ.

Εγω που στο live παίρνω Manchester United δεν έχω δει να ειναι ιδιαίτερα γρήγοροι σε σχέση πάντα με τους παίκτες άλλων μεγάλων ομάδων.

Μόνο ο C.Ronaldo ειναι πολύ γρήγορος κάτι που ειναι φυσιολογικό.

Εδω με ενα φιλαράκι που παίζουμε offline και παίρνει Everton έχω σοβαρό πρόβλημα με yacubu και saha λογικό δεν είναι?

Πιστεύω τις ισορροπίες τις έχουν κρατήσει πολύ καλά.

Δημοσ.

Αυτό που αναφέρθηκε με την Ίντερ είναι αλήθεια. Ο Νικόλας χτες με Ζλάταν έκανε παρτυ. Όλα τα παιχνίδια στα 1-2 γκολ (εκτός από ένα 3-0 δικό μου) και το Ιντερ- Μίλαν 4-1. Τον παρακάνανε καλό και στα σουτ και στην ταχύτητα. Ειδικά με τον Μαϊκον χαφ δεν προλάβενες.

Δημοσ.

Παρακολουθώ το τοπικ καθημερινώς και βλέπω ότι γίνονται κάποια λάθη. Να πω πρώτα ότι φιφα είχα να παρω από το 2001 και φέτος μετά το τραγικό online του αποφάσισα να το αγοράσω αφού άκουσα και πολλά καλά λόγια από πολλούς. Το έχω και για pc και για xbox360.

Τα λάθη που γίνονται είναι ότι η έκδοση του fifa 2009 για pc δεν έχει καμία σχέση με αυτή για κονσόλες. Είναι πολύ κατώτερη και με πολλά ελαττώματα και ελλειπή στοιχεία. Αυτό το λέω γιατί όταν κάποιος μιλάει για το φιφα στο pc και το συγκρίνει με το pro στο pc να μην πέφτετε πάνω του σαν λυσσασμένοι.

Δεύτερον μην συγκρίνετε ένα παιχνίδι που έχει κυκλοφορήσει με ένα που το έχετε παίξει σε ντεμο. Ναι βλέπεις κάποια πράγματα αλλά έχω δοκιμάσει αρκετά ντεμο που δεν αντιπροσωπεύουν καλά το παιχνίδι. Μου έχει τύχει και στο φιφα και στο προ.

Τρίτον, για τα γραφικά κάποιοι έθαβαν το προ όταν τα γραφικά του ήταν χάλια σε σύγκριση με το φίφα και τώρα λένε ότι τα γραφικά είναι σε δεύτερη μοίρα ή για τις φάτσες ότι δεν έχει σημασία. Καλύτερα να είναι σταθεροί στις απόψεις τους. Και είμαι της άποψης ότι τα γραφικά είναι σε δεύτερη μοίρα και είναι πολυτέλεια για ποδοσφαιράκι που οι περισσότεροι παίζουν με μακρινή κάμερα και μετράει μόνο το gameplay. Αλλιώς το Virtua Striker θα ήταν το κορυφαίο ποδοσφαιράκι όλων των εποχών. (Όχι πως δεν είναι :P).

Τέλος μην κατακρίνετε κάποιον που του αρέσει και έχει συνηθίσει το gameplay του προ. Αν και ξαναλέω πρέπει να βγει πρώτα και το προ για να γίνει η σύγκριση.

Όσο για το φιφα θέλω να πω ότι είναι κάτι διαφορετικό και φρέσκο και καλό θα ήταν να το δοκιμάσουν όσοι μπορούν και να του δώσουν μια ευκαιρία. Εμένα μου αρέσει. Άμα δεν τους αρέσει καλώς όχι όμως και να το θάβουν. Δεν είναι πόλεμος εδώ. Ούτε σε κανέναν μας δεν ανήκει η ΕΑ ή η Κοναμι ούτε μας δίνουν λεφτά για να το υποστηριζουμε φανατικά. Απολάυστε όποιο παιχνίδι σας αρέσει και μην δίνεται σημασία στο τι λένε οι άλλοι.

Δημοσ.
παρτε και ενα βιντεακι απο ενα bug που μου ετυχε

ναι και στο kanoniko speed δεν φενεται καν..ελα τωρα δεν ειναι ουτε bug. Γιατι? επειδη η μπαλα πηγε εκει που θα επρεπε να παει αν γινοταν αυτο. Σκεφτου το, δες το ξανα.. Το οτι καποιες φορες τα χερια η τα ποδια, η το κορμι περναει απο μεσα απο το αλλο, αυτο γινετε ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ! πειτε μου ενα παιχνιδι , που δεν εχει αυτο το προβλημα!? ενα...ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ομως κανενα PAC MAN . λολ

Δημοσ.
Αυτό που αναφέρθηκε με την Ίντερ είναι αλήθεια. Ο Νικόλας χτες με Ζλάταν έκανε παρτυ. Όλα τα παιχνίδια στα 1-2 γκολ (εκτός από ένα 3-0 δικό μου) και το Ιντερ- Μίλαν 4-1. Τον παρακάνανε καλό και στα σουτ και στην ταχύτητα. Ειδικά με τον Μαϊκον χαφ δεν προλάβενες.

Βάλτε τον Ζλάταν σαν arena player. Και αρχίστε να σουτάρετε. Θα καταλάβετε τι εννοεί ο alexzzz. Τον δοκίμασα χθες, χωρίς να ξέρω ότι τον έχουν κάνει τόσο καλό και ο τύπος τα έγραφε από παντού. Από τα 40 μέτρα να σουτάρεις (με το shot assistance στο semi) η μπάλα θα πάει στο γάμα, δεν παίζει. Από άλλο πλανήτη. Γι' αυτό κι εγώ έχω πάρει τη Leverkusen στο Manager Mode, με Γκέκα και Kiessling και δεν μπορώ να σταυρώσω γκολ με τίποτα.

Λοιπόν ακούστε την τελική άποψή μου για το φιφα09 για 360/ps3 και σε τί είναι καλύτερο από το pro (από ότι είδα μέχρι σήμερα από το ντέμο του pro2009) μπας και καταλάβουν όσοι έχουν κολλήσει, τί σημαίνει ποδόσφαιρο:

-Καλύτερα γραφικά

-Καλύτερο ήχο και ατμόσφαιρα (με φωνές προπονητών, παικτών, καλύτερο εφέ μπάλας)

-Καλύτερα και άπειρα περισσότερα animations σε σχέση με το pro

-Ρεαλιστικότατη ταχύτητα παιχνιδιού (η οποία αν δεν σου αρέσει, την αλλάζεις με 3 επιλογές)

-Απείρως καλύτερο τρέξιμο και στροφές παικτών στο φιφα09

-Απείρως περισσότερες ντρίμπλες (σχεδόν όλες που γίνονται στο ποδόσφαιρο) αλλά σωστά τοποθετημένες και δύσκολες, ώστε να μην τις κάνει ο κάθε παίκτης και να μην περνάς για πλάκα τους αντιπάλους όπως στο προ

-Απίστευτο Online και την δυνατότητα να παίξεις μέχρι 10vs10! Εμπειρια που κανείς δεν πρέπει να χάσει

-Δυνατότητα επιλογής σε όλα manual (πάσες, σουτ,σέντρες,μπαλιές τρύπες) για πραγματικό ποδόσφαιρο κι όχι κομπιουτερίστικο...

-Καλύτερες πάσες, όπου υπάρχει μπάρα παντού για να δίνεις εσύ την δύναμη που θέλεις

-Πολύ καλύτερα throw ins

-Περισσότερες κομπίνες σε φάουλ και κόρνερ

-Βάθος τακτικής στο formation με από όλα τα καλά. Position edit, βελάκια κλπ. Ακόμα περισσότερο βάθος όμως δίνουν τα custom tactics όπου ορίζεις το βάθος της άμυνας, πόσο θα πιέσει, που θα πιέσει, πόσο συχνά θα σεντράρει, ποιοί και πόσοι θα προωθούνται στις σέντρες και άλλα πολλά!

-Φυσικά όλες τις άδειες των ομάδων με εκατοντάδες ομάδες αυθεντικές για επιλογή (τί θα γίνει τελικά με αυτή την netherlands? Θα δώσει επιτέλους τα δικαιώματα?Εδώ τα πήρε του pro κι αυτοί ακόμα!)

Θέλετε κι άλλα εκτός από αυτά? Δεν νομίζω. Τα μόνα που χάνει για μένα από το pro για φέτος είναι οι φάτσες που είναι καλύτερες στο προ (δεν μας νοιάζει όμως γιατί από μακριά δεν φαίνεται και τίποτα), ίσως οι εκτελέσεις φάουλ που είναι λίγο καλύτερες στο προ, άντε και στο champions league (κι ας είναι κουτσό στο προ). Πράγματα δηλαδή πολύ επιφανειακά που δεν μας νοιάζουν ουσιαστικά.

Πως στο καλό μπορείτε λοιπόν να με πείσετε για φέτος (και το τονίζω για φέτος) ότι το pro είναι καλύτερο?

Ξέρω ξέρω το προ είναι μόδα. Πίνω μπάφους και παίζω προ. Αυτό είναι το σύνθημα του Ελληνα. Ξεκολλήστε λίγο και δειτε πιο αντικειμενικά.

Και σας μιλάει όχι κανένα φιφα fanboy...

Έλα ρε polakis, αφού τα ξέρεις. Το Fifa υπερτερεί πλέον του Pro σε ΟΛΟΥΣ τους σημαντικούς τομείς (οκ, το pro έχει καλύτερες φάτσες...) Τόσους μήνες το φωνάζουμε. Δεν τίθεται καμία απολύτως σύγκριση, έχουν έτη φωτός διαφορά. Δεν υπάρχει περίπτωση κάποιος που θα παίξει 5-10 αγώνες Fifa09 σε 360/PS3 να ξανακάτσει να ασχοληθεί με το Pro. Τώρα για τους άλλους τους βλάκες του wehellas που σε έκραξαν, μην ανησυχείς. Ανήκουν κι αυτοί στη συνομοταξία των κορόιδων που πλουτίζουν τον Τσακατσούκα. Που αυτός και Πάκμαν να βγάλει, αν λέει Pro2009 Pacman edition έξω από το κουτί, θα τρέξουν να το αγοράσουν και θα λένε το καλύτερο ποδοσφαιράκι ever. Είναι πέρα από κάθε γιατρεία και λογική οι άνθρωποι. Σάμπως κι εμένα δεν με λέγανε πρεζάκι, που τόλμησα να πω στον greek-tracker ότι το φετινό Fifa είναι πολύ καλύτερο από το Pro? Δεν είναι για πουθενά οι τύποι, άστους να νομίζουν ότι παίζουν το καλύτερο ποδοσφαιράκι.

Δημοσ.

Σήμερα το χτύπησα αυθεντικό. Η τσαντούλα που δίνει δώρο με δελέασε για να το πάρω ακόμα πιο πολύ.:-):-)

PqNF5Pi.jpg

PqNG2GJ.jpg

PqNGk8J.jpg

Αρκετά μεγάλη θα έλεγα και καλή για τζάμπα.

Κάθε χρόνο αγοράζω και 1. Φέτος ήταν η χρονιά του.

Πέρσι του Νba 2k8.

Τέτοια παιχνίδια αξίζουν για συλλογή.

Δημοσ.

Μεγάλη αλήθεια...Μεγάλο και το πάρτυ που έκανα...μετά όμως ήρθε η καταστροφή.

Δημοσ.

no bug. no party

-----Προστέθηκε 7/10/2008 στις 04 : 22 : 56-----

Pro2009 Pacman edition

ROLF

-----Προστέθηκε 7/10/2008 στις 04 : 24 : 09-----

NZEPOS είναι τόσο τραγικοί σε εκείνο το forum που μου κόψανε τα permitions να κάνω Post, και να φανταστείς αυτό έγινε ξαφνικά χωρίς να πω τίποτα για το PRO εδώ και 1 μήνα...

-----Προστέθηκε 7/10/2008 στις 04 : 24 : 51-----

Απ'το σπιτι δεν θα βγω,παιζω φιφα και κλανω το Προ..... οοοοο παιζω φιφα και κλανω το προ.....κι εσυ κι εγω....

εγραψες! ίσως το "το" να μην έπρεπε να το βάλεις όμως!

-----Προστέθηκε 7/10/2008 στις 04 : 26 : 34-----

εγώ μόλις το πάρω θα ξεκινήσω καριέρα με μια μικρή ομάδα β εθνικής, σκέφτομαι να πάρω αγγλίας, τι λέτε;

είμαι ανάμεσα σε αγγλίας και Ιταλίας (δεν θέλω ισπανίας γιατί στο FIFA 08 με ισπανική ξεκίνησα)

Δημοσ.

luca toni δεν υπάρχει.παίρνει όλες τις κεφαλιές τρομερό σουτ, κάνει πολύ εύκολα ψαλίδια και τα βάζει καλή ταχύτητα και άχαστο πλασέ.

το θέμα φάτσες πρέπει να σταματήσει παιδιά το προ με την αρχαία engine του έχει έναν φτηνιάρικο αλλα άκρως αποδοτικό τρόπο να αποδίδει τα πρόσωπα αφού στην ουσία δεν είναι 3dmodelling αλλα ένα texture σαν χαρτί που μπαίνει στο πρόσωπο(οποιος έχει ασχοληθεί με patch στο pc ξέρει τι εννοώ)οποτε διαλέγουμε και παίρνουμε τα σαφώς βελτιωμένα αλλα χειρότερα από το προ πρόσωπα του fifa και το engine του η τα πρόσωπα του προ μαζί με το υπόλοιπο χαλι του.

Δημοσ.

Δεν νομίζω οτι χωράει ερώτημα... Όμως δεν έχει και μεγάλη σημασία το είδος τεχνικής που διάλεξαν αλλα το αποτέλεσμα.Anyway, Fifa all the way.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...