Προς το περιεχόμενο

Fifa 09 {X360/PS3}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Περίεργο. Έχω φάει αρκετές ώρες στην αρένα και δεν μου έχει κάνει τίποτα περίεργο. Το Euro08 εντάξει, είχε κάτι προβλήματα και μερικές φορές σκάλωνε στο ημίχρονο ή όταν τελείωνε ο αγώνας. Αλλά στο Fifa δεν έχω δει τίποτα παρόμοιο.

Δημοσ.

Ο tommy_angelo λογικά μιλάει για ολικό freeze καμια σχέση με τα κολλήματα του euro.εκεί κόλλαγε το παιχνίδι και πατώντας το guide η το start το έκλεινες.

Δημοσ.

Μερικές φορές, στο τέλος του αγώνα, το παιχνίδι κόλλαγε και δεν ίσιωνε με τίποτα. Δεν μπορούσα καν να κλείσω την κονσόλα με το χειριστήριο, ήθελε από το κουμπί της. Χθες μάλιστα μου το έκανε για πρώτη φορά και σε πλάγιο άουτ, στα μισά του -online- αγώνα. Εκεί όμως τελικά μπόρεσα να γυρίσω στο dashboard.

Τώρα για συστηματικό ολικό freeze, τι να πω. Μόνο πριν λίγες μέρες το είχα πάθει αυτό το πράγμα, με το demo του PES2009. Κάποια στιγμή, γύρω στο 2-3% έφαγε σκάλωμα και όποτε έμπαινε στο Live και ξεκινούσε να το κατεβάζει (κάνοντας προφανώς resume), η κονσόλα πάγωνα εντελώς. Με το που έσβησα το unfinished download, όλα καλά.

Δημοσ.

Και αφού έκανα σεφτέ το απόγευμα με τον Freakster, περιποιήθηκα και τον καλό μου πελάτη pantnick.

Καλύτερα να μην το είχα φτιάξει το live μου ρε μαϊνα!

Δημοσ.

παιδιά ειλικρινά μπράβο στο team της EA , φαίνεται να ισακούει τα προβλήματα των χρηστών και o David Router απαντάει στους posters για τρίτη συνεχόμενη μέρα, ένα quote...

@antOn...

Cheers for all your q's on the podcast btw...

We're working on a few things - that will get fixed on Servers - so you'll get it straight away *upload videos, some lag, unavailable network etc.

The other fixes are things we'd need to patch - and at the moment we're still collating lists. I've confirmed some of the fixes we're looking at - the sideways trapping the ball one being the biggest annoyance for a lot of people.

Please be patient - we're looking at a LOT of the issues being reported on here - but I cant possibly reply to everyone because I'm doing other stuff too

μακάρι να τον αφήσουν για τουλάχιστον ακόμη ένα χρόνο στην παραγωγή του FIFA, φαίνεται ο άνθρωπος να είναι εξαιρετικός σε αυτό που κάνει...

Δημοσ.

Παραδοσιακά παίρνω ελεεινές ομάδες, Βήτα Γερμανίας και τέτοια, ό,τι κάτσει. Το βρίσκω απίστευτα βαρετό να αγωνίζομαι μόνο με τα μεγαθήρια (ομοίως και στις εθνικές, Πολωνία/Ουγγαρία/Ιρλανδία/Φινλανδία ftw!)

Ωστόσο το πρόβλημα που είχαμε με την Ίντερ στο Pro, φαίνεται να εμφανίζει στο Fifa με τη μορφή της Manchester United. Τουλάχιστον στα forum της ΕΑ όλος ο κόσμος γι' αυτό γκρινιάζει, ότι οι τύποι είναι αφύσικα γρήγοροι και δεν μπορείς να τους νικήσεις με τίποτα, οπότε πρέπει να καταφύγεις σε λύσεις του τύπου "πάρε την Ισπανία ή την Πορτογαλία για να νικήσεις την ManU"...

Δημοσ.
Και αφού έκανα σεφτέ το απόγευμα με τον Freakster, περιποιήθηκα και τον καλό μου πελάτη pantnick.

Καλύτερα να μην το είχα φτιάξει το live μου ρε μαϊνα!

Λέγε λέγε μήπως σε πιστέψουν...Αλλα όλα φαίνονται στο profile μου στο οποίο είμαστε 2-2.Προφανώς τα πέναλντυ δεν τα μετράει και αντί για win ή lose βγάζει unknown πχ.

FIFA 09: alexzzzgr played as ARSENAL against pantnickGR who played as MANCHESTER UTD and Unknown 1-1

. Εδώ έκανα αμάν να μπώ στο live χθές.Ηταν μέσα ο πελάτης κ έξω ο μαγαζάτορας...

Δημοσ.

Πρώτα απο όλα σορρυ για το μεγάλο ποστ.

Ρε παιδιά αυτό που γίνεται στο wehellas forum είναι απίστευτο. Είμαι ο πιο παλιός εκει μέσα (γιατί εγώ με τον Panos είχαμε ξεκινήσει το wehellas) και βγαίνω τώρα και τους λέω ότι φέτος το φιφα09 είναι μακράν καλύτερο από το pro2009 που δεν είναι και τόσο καλό, και αυτοί με βρίζουν, με κάνουν warn, λένε θα με μπανάρουν κλπ! Εν τω μεταξύ δεν μου εξηγεί κανείς που είναι καλύτερο φέτος το pro2009 ή μου λένε άλλα αντί άλλων για το φιφα09!

Αυτό είναι το ποστ μου, που πυροδότησε τον πανικό. Απλά πείτε μου τί είπα λάθος:

Εγώ δεν ήθελα τίποτα παραπάνω από το gameplay της ps2 έκδοσης με next gen γραφικά! Τόσο δύσκολο ήταν κύριε Takatsuka? Έλεος με την μούφα που μας σέρβιρες πάλι! Ε όχι να θέλουμε να το βγάλουμε ρε παιδιά και τέλειο το παιχνίδι σώνει και καλά! Ρομποτικό τρέξιμο, ρομποτικές στροφές αφύσικες, αυτόματα sidestep και προσποιήσεις παντού, ήχος ντουπ ντουπ άθλιος σε κάθε χτύπημα της μπάλας, πλαστικό δέρμα παικτών, τραγικοί τερματοφύλακες, μηδέν σχεδόν licenses που κάθε χρόνο μειώνονται, γίνονται 5-6 τετ α τετ ανά λεπτό (αυτός είναι ο ρεαλισμός ρε Takatsuka?)! Θέλετε κι άλλα αρνητικά για να καταλάβετε ότι η Κονάμι μας κοροιδεύει και ότι το παιχνίδι είναι άθλιο?

Και φανταστείτε ότι ήμουν από τους μεγαλύτερους και παλαιότερους φαν των pro/we στην Ελλάδα, εγώ ήμουν που με 2-3 άλλα άτομα ξεκινήσαμε την wehellas team (το όνομα το είχε βγάλει ο φίλος Παναγιώτης, ο χρόνης τον ξέρει) και μετά παραδώσαμε τα σκήπτρα στον Χρόνη ο οποίος έφτιαξε και το site στην συνέχεια. Μέχρι και την φωνή μου είχα βάλει για περιγραφή με πατσάκια στο παλαιότερα we σε κενά των Ελληνικών ομάδων! Και με πάρα πολλά βραβεία και διακρίσεις και διαγωνισμούς, ακόμα και στο εξωτερικό έχω πάει! Οπότε μην με πείτε mouFif@ fanboy και αηδίες! Εγώ θέλω να βλέπω ποδόσφαιρο. Και αυτό φέτος το βλέπω από το εκπληκτικό fifa09 σε ps3/xbox360!

Όποιος δεν το βλέπει, είτε εθελοτυφλεί, είτε δε μπορεί να καταλάβει τον όρο ρεαλιστικό ποδόσφαιρο...

Ντροπή στην Κονάμι. Μην αγοράσει κανείς το παιχνίδι. Μην τους κάνετε ήρωες...Εκτός και αν θέλετε να παίζετε παιχνίδι φλιπεράκι, run and gun και κάτι σαν ποδόσφαιρο γενικότερα. Τότε πάω πάσο...

Διαβάστε κάποιες από τις απαντήσεις του να γελάσουμε παρέα. Αυτές είναι οι απαντήσεις τους στα σχόλια περί ανωτερότητας του φιφα φέτος:

Εγω θα διαφωνησω με οσους λενε οτι το pes2009 ειναι ελαχιστα βελτιωμενο και δεν αξιζει να ασχοληθεις μαζι του. Βεβαια, αυτο ειναι επιλογη του καθενος, αλλα οποιος γουσταρει να παιζει με τις ωρες μπαλιτσα, να κανει χαβαλε με τα φιλαρακια του, να βελτιωνει το παιχνιδι περνωντας patches κλπ κλπ δεν το κοιταει τοσο "βαθια" το παιχνιδι. Το οτι μας δινουν καποια αρχεια να πειραξουμε και να περασουμε καλα, εμενα τουλαχιστον μου αρκει

Ρε παιδιά πώς βάζετε τόσα γκολ όλοι?? Θα μας τρελάνετε τελείως?? Τοοοοοσο καλοί είστε πια!! 8-7 λέει ο άλλος έληξε.. Εκτός κ αν δεν το παίζετε στο top player.. Γιατί εγώ που το παίζω στο top player να φάω 4 γκολάκια μπορώ.. Να βάλω όμως 7 δεν παίζει με τπτ..

Κ προσωπικά μ'άρεσε και θα το πάρω γιατί μόνο που κυλάει τόσο ομαλά το παιχνίδι που ο παίχτης που έχει τη μπάλα τρέχει πιο αργά από αυτόν χωρίς τη μπάλα,που μπορείς να τους μαρκάρεις όλους,που οι γραμμές των ομάδων αλληλοκαλύπτονται επιτέλους, που η μπάλα μπαίνει στα δίχτυα τόσο τέλεια, που βαράς έξω από την περιοχή κ η μπάλα πάει στου διαόλου τη μάνα αν βαρέσεις άτσαλα ακόμη κ με παιχταρά, που οι τερματοφύλακες δεν την παλεύουν ΜΟΝΟ αν σουτάρεις δυνατά από μέσα από την περιοχή εμένα μου φτάνει...

Το βρίσκω αρκετά ρεαλιστικό.. Ε κ αν πια θέλετε ένα τέλειο ποδοσφαιράκι χωρίς κανένα λάθος τόσο αληθοφανές που να πονάς όταν σου κάνουν φαουλ αφήστε τα χειριστήρια και πηγαίνετε σ'ένα 5x5 να απολαύσετε ποδόσφαιρο.

Entaksei polaki mas epeises oti to game einai xalia...to exeis grapsei alloste se alla 4 post sou sto idio forum...den kaneis kai tipota allo.

Afou vrikes kalitero podosferaki apo afto peksto...mouFif@ den marese ara tha pekso apo ta mame32 ena kalo tis konami pali pou exei kalo gameplay kai animations .

Den tha mou peis omos to ti tha agoraso kai ti oxi...tha paro kamia pentakosaria pro giati einai to kalitero podosferaki pou vgike fetos gia pc...pes to opos thes...isos na eimai tiflos...i na ethelotiflo poios kserei?Ntropi stin konami...Oloi iss pro apo do kai pera kai mouFif@

Filika panta den eimai ekprosopos tis konami...alla den maresei na vlepo sinexia to idio atomo na vrizei to pro...saresoun diladi to pos trexoun oi pextes sto mouFif@?to pos dinoun pases?kai genika o fifismos?

Και αυτή είναι η απάντηση του Moderator και φίλου μου παλιού που λιώναμε παλιά μαζί στο pro!:

Ρε μεγάλε μας ζάλισες με το mouFif@... έλεος ... άμα δε σου αρέσει το Pro μην παίζεις στην τελική, αλλά μη μας ζαλίζεις με το mouFif@....

Μήπως πάντα έπαιζες mouFif@ μαζί με pro?? Mήπως ακόμα παίζεις Pro με τα κουμπιά του mouFif@??

Και ερώτηση ontopic , δηλαδή σου αρέσει το gameplay του PES2009 σε ps2 και δε σου αρέσει σε PC και PS3??

Ακόμα κ ο ήχος που αναφέρεις είναι διαφορετικός στο PS2? Ακόμα κ οι τερματοφύλακες?? Μήπως και τα licences??

Και τελικά μήπως αυτός που βλέπει το μαύρο άσπρο είσαι εσύ και όχι το 90+ % που θεωρούν το PES 2009 πολύ καλό??

Απλά τραγικοί οι ανθρωποι! Μέχρι και fifa fanboy με είπαν! Χαχαχα!

Δημοσ.
Λέγε λέγε μήπως σε πιστέψουν...Αλλα όλα φαίνονται στο profile μου στο οποίο είμαστε 2-2.Προφανώς τα πέναλντυ δεν τα μετράει και αντί για win ή lose βγάζει unknown πχ.

Εδώ έκανα αμάν να μπώ στο live χθές.Ηταν μέσα ο πελάτης κ έξω ο μαγαζάτορας...

achievementvu7.png

Δημοσ.

Μα εγώ το δηλώνω ότι είμαι κακώς παίκτης στο fifa... δεν κάνω δηλώσεις πιο μπροστά. Τώρα απολαμβάνω τον θρίαμβο μου (για όσο κρατήσει)

Δημοσ.

Ε τώρα κι εσένα πολάκι τα θελε ο κώλος σου. :D Νόμιζες ότι μπορέις να τους ξεστραβώσεις σε φορουμ δηλωμένων φανμποιζζζ? Δεν γίνονται αυτά! Είναι σαν να πας στο ps3 φορουμ και να τους πεις ότι το 360 είναι καλύτερη επιλογή (και αντίστροφα). Ακόμα κι αν έχεις λιώσει με το ps2 και psone fanboy θα σε πούνε. Είχε πολυ πλάκα μία απάντηση πάντως. "Ρε μπας και έπαιζες κρυφά και μουφίφα τόσο καιρό?"

Το πήρα κι εγώ χθες και δοκίμασα την ομαδάρα με τα 4 αστέρια. Ο Γκαλέτι τις σκάει τις τρίπλες εύκολα. Δοκίμασα να παίξω be a pro με Ολυμπιακό αλλά δεν τον βρήκα σε καμιά λίγκα. Παίζει? Πάντως πολύ μου άρεσε το be a pro. Αλλά κι αυτή την Αεκ πολύ κλαδευτήρια τους έχουν κάνει :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...