Προς το περιεχόμενο

Fifa 09 {X360/PS3}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
κανα ελληνικο πρωταθλημα θα δουμε στο 09 η μονο πολονικα κ τουρκικα κ Δ εθνικη αγγλιας....ελεος

Αυτο νομιζω οτι ειναι και θεμα της ΕΠΟ, σωστα;;

Δημοσ.
Αυτο πως γινεται?

ελπίζω να γίνεται με παρόμοιο τρόπο με το COD4 , δηλ να είσαι σε ένα party να κάνεις invite τους φίλους σου και μετά να κάνεις join στο παιχνίδι...

Δημοσ.

Σαν το pro evolution δν ειναι κανενα και αυτο το γνωριζουν ολοι οχι μονο στην Ελλαδα.Το φιφα ειναι μαπα τελειως.

Δημοσ.
ελπίζω να γίνεται με παρόμοιο τρόπο με το COD4 , δηλ να είσαι σε ένα party να κάνεις invite τους φίλους σου και μετά να κάνεις join το παιχνίδι...

Να ειμαι ειλικρινης, δεν εχω παιξει online CoD οποτε δεν ξερω πως "παιζει" το θεμα με τα parties.

Αλλα σκεφτομουν πως θα γινει να συνεννοουμαστε 10 ανθρωποι για να "μπαινουμε" την ιδια ωρα και να παιζουμε ματς.

Επισης κατι αλλο που σκεφτομουν ειναι οτι εφοσον θα παιζουμε 10vs10, λογικα οταν η μπαλα θα ειναι π.χ. στην επιθεση μας, οι αμυντικοι δεν θα μπορουν να δουν που βρισκονται στο γηπεδο. Πως θα μπορουν να κανονιζουν που να μετακινηθουν στο χωρο;;; Απο το radar;;;

Δημοσ.
Να ειμαι ειλικρινης, δεν εχω παιξει online CoD οποτε δεν ξερω πως "παιζει" το θεμα με τα parties.

Αλλα σκεφτομουν πως θα γινει να συνεννοουμαστε 10 ανθρωποι για να "μπαινουμε" την ιδια ωρα και να παιζουμε ματς.

Επισης κατι αλλο που σκεφτομουν ειναι οτι εφοσον θα παιζουμε 10vs10, λογικα οταν η μπαλα θα ειναι π.χ. στην επιθεση μας, οι αμυντικοι δεν θα μπορουν να δουν που βρισκονται στο γηπεδο. Πως θα μπορουν να κανονιζουν που να μετακινηθουν στο χωρο;;; Απο το radar;;;

η camera είναι συγκεντρωτική στον παίκτη που επιλέγεις στην αρχή του παιχνιδιού αλλά ταυτόχρονα έχεις και οπτική επαφή με την μπάλα, δλδ δεν υπάρχει περίπτωση να ξεφύγει από την ροή του παιχνιδιού. Εκτός φυσικά αν επιλέξεις άλλη camera εκτός από την "pro cam" που απλά θα βλέπεις τον παίκτη σου...

Δημοσ.
Σαν το pro evolution δν ειναι κανενα και αυτο το γνωριζουν ολοι οχι μονο στην Ελλαδα.Το φιφα ειναι μαπα τελειως.

Δυστηχως και για αυτο μενει πισω η ελλαδα σε μερικα πραγματα. Το λες με τοση σιγουρια πως το φιφα ειναι μαπα αλλα μαλλον δεν εχεις δωσει τον χρονο και την υπομονη να μαθεις το παιχνιδι και να μαθεις γιατι εχει σχισει το προ απο την καρεκλα του βασιλεια. Να ειναι καλα ο ανταγωνισμος και να μας φερνει καλυτερα παιχνιδια, παρα να αποκλειουμε τους παντες. Το φιφα εχει μαζευτει αρκετα απο τοτε που μαλλον το παρατησαμε η παραπανω. Αλλα κοροιδα δεν ειμαστε, και δεν προκειτε να ειμαστε. Γιατι να παιζω ενα παιχνιδι που δεν μου διχνει κατι διαφορετικο, κατι προτοποριακο σε γραφικα, και gameplay. Δεν βαρεθηκατε να παιζετε το προ που παιζατε πριν 4 χρονια? Τωρα βλεπετε τι γινεται με το φιφα? Χαμος. Και αυτο που ηξερες με το προ, θα συνεχιστει με το καινουργιο φιφα...ηδη ο producer του παιχνιδιου, λεει πως θα παιζει οπως το προ που ξερουμε. Δηλαδη, στα σημεια του κοντρολ τις μπαλας, οπου στο προ ειναι ποιο controlαble παρα το κοντρολ του φιφα. Αυτο ειταν και ειναι το μοναδικο πλεονεκτημα του προ και τιποτα αλλο.

Για μενα το προ πλεον ειναι - ARCADE

και το φιφα ειναι - SIMULATION.

ΑΛΛΑΞΑΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ και προχωραμε μπροστα. Και μαλλον γιαυτο φταιει και ο Peter Moore , που φερνει ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ στα EA games πλεον, και νομιζω το πηραμε χαμπαρι με τα καινουργια IP's που μας εφερε, και μην ξεχναμε το θεεικο Battlefield, το φετινο που καμια σχεση με το παρελθον που ειταν γεματο απο glitches klp.

Παντα Φιλικα!

Δημοσ.
Δυστηχως και για αυτο μενει πισω η ελλαδα σε μερικα πραγματα. Το λες με τοση σιγουρια πως το φιφα ειναι μαπα αλλα μαλλον δεν εχεις δωσει τον χρονο και την υπομονη να μαθεις το παιχνιδι και να μαθεις γιατι εχει σχισει το προ απο την καρεκλα του βασιλεια. Να ειναι καλα ο ανταγωνισμος και να μας φερνει καλυτερα παιχνιδια, παρα να αποκλειουμε τους παντες. Το φιφα εχει μαζευτει αρκετα απο τοτε που μαλλον το παρατησαμε η παραπανω. Αλλα κοροιδα δεν ειμαστε, και δεν προκειτε να ειμαστε. Γιατι να παιζω ενα παιχνιδι που δεν μου διχνει κατι διαφορετικο, κατι προτοποριακο σε γραφικα, και gameplay. Δεν βαρεθηκατε να παιζετε το προ που παιζατε πριν 4 χρονια? Τωρα βλεπετε τι γινεται με το φιφα? Χαμος. Και αυτο που ηξερες με το προ, θα συνεχιστει με το καινουργιο φιφα...ηδη ο producer του παιχνιδιου, λεει πως θα παιζει οπως το προ που ξερουμε. Δηλαδη, στα σημεια του κοντρολ τις μπαλας, οπου στο προ ειναι ποιο controlαble παρα το κοντρολ του φιφα. Αυτο ειταν και ειναι το μοναδικο πλεονεκτημα του προ και τιποτα αλλο.

Για μενα το προ πλεον ειναι - ARCADE

και το φιφα ειναι - SIMULATION.

ΑΛΛΑΞΑΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ και προχωραμε μπροστα. Και μαλλον γιαυτο φταιει και ο Peter Moore , που φερνει ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ στα EA games πλεον, και νομιζω το πηραμε χαμπαρι με τα καινουργια IP's που μας εφερε, και μην ξεχναμε το θεεικο Battlefield, το φετινο που καμια σχεση με το παρελθον που ειταν γεματο απο glitches klp.

Παντα Φιλικα!

Όχι ένα +1,αλλά άπειρα γιαυτό τ ποστ.B)

Δημοσ.
Όχι ένα +1,αλλά άπειρα γιαυτό τ ποστ.B)

μα να λεμε την αληθεια, και οχι οτι γουσταρει ο καθενας, και επειρεαζει και τους αλλους. Ειναι οπως εχουμε στα ψυγεια στην ελλαδα, μονο μια πρασινη και μια κοκκινη μπυρα, και αυτο μονο ξερουμε, παρα να εχουμε ποικιλια και να εχουμε και budweiser, keo, carlsberg!!!!εεε οπως καποιοι ξερουν το προ, το ξερουν με αυτην την λογικη και τιποτα αλλο, μαζι με το PS3. Αν καταλαβατε? λολ.

Παιδες, σορρυ που δεν βαζω και τονους, προσπαθω αρκετα με τα ορθογραφικα μου, και μεχρι να βαλω και τονους, αστα να πανε!!!!Ειμουν Γρεεκλισ type of guy, αλλα αναγκαστηκα εδω δεν μπορω! :) ..

Δημοσ.

πολλοι εμειναν στο προ γιατι το φιφα απο το 2001 εως το 2005 ηταν χαλια!το 2006 εκανε μερικα βηματα μπροστα τα οποια συνεχισε στο 07 κ 08!απλα οσοι εμαθαν στο προ ειναι δυσκολο να αλλαξουν κ να πιστεψουν οτι το φιφα που ηταν πισω εκανε το come back!πιστευω οτι θα δουμε κατι πολυ καλο φετος στο 09!

Δημοσ.
πολλοι εμειναν στο προ γιατι το φιφα απο το 2001 εως το 2005 ηταν χαλια!το 2006 εκανε μερικα βηματα μπροστα τα οποια συνεχισε στο 07 κ 08!απλα οσοι εμαθαν στο προ ειναι δυσκολο να αλλαξουν κ να πιστεψουν οτι το φιφα που ηταν πισω εκανε το come back!πιστευω οτι θα δουμε κατι πολυ καλο φετος στο 09!

ναι ναι, ισχυ, σιγουρα, αφου το μονο που μου αρεσε εμενα στο φιφα το 2006 ειταν απλα τα γυαλιστερα γραφικα..αν θυμαστε...εγω προσωπικα, παντα επερνα και τα 2 απλα να δω τι διαφορα εχει κανει η φιφα.. και αυτο το κανω απο τοτε...που αρχισα να παιζω προ..μεχρι δηλαδη το 2007. Απο κει και περα, οταν βγηκε το φιφα 08, ολα τελιωσανε για μενα στο προ. Ειδα τι καναν μεσα σε 2 χρονια, και οχι μονο, ξυλωσανε την μηχανη του φιφα, φτιαξανε κατι αλλο, Πηρανε 2 αγγλους producers που ξερουμε πολλη καλα ποσο λατρευουν το αγγλικο και συνολικο ποδοσφαιρο, και αυτο φενεται και απο το gameplay, atmosphere, και πολλα αλλα πραγματα που οταν βλεπεις ειτε το ΦΙΦΑ 08 η το ΕΥΡΟ 2008, θα δειτε πως βλεπετε κανονικο ματς στην tv, ακουσανε τους φαν του παιχνιδιου, και τα παραπονα..που αν προσεξετε στα τελευταια αρθρα ολοι μιλανε ποσο τους εχει ακουσει η ΕΑ στα παραπονα και υλοποιηθηκαν 95% απο αυτα..ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ συναντω κατι τετοιο και ειδικα με την ΕΑ.. Ποσα απειρα εμαιλς εχω στειλη, και με γραψανε στα @@@@ Τωρα οπως ειπα, η ΕΑ πηρε μια αλλη κατευθυνση ,και σαν καταναλωτης, αρχισα να αλλαζω τροπο σκεψεις με αυτα που κανουν , δηλαδη, τωρα πλεον εχω εμπιστοσυνη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...