Προς το περιεχόμενο

Fifa 09 {X360/PS3}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
σας εχει κολησει καμια φορα το παιχνιδι? Εμενα το εκανε εχτες 2 φορες.

Δεν ειναι αυθεντικο.

ναι...και μιλαμε για γερα κολληματο(ολο το χ κουτι)...χτες που παιζαμε στο club εγινε 1 κολλημα και κολλησε σε ολους μας ας πουμε...

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όταν κολλάει μόνο με σβήσιμο της κονσόλας στρώνει... Μου το έκανε 2 φορές κ εμένα..Μήπως φταίει το συγκεκριμένο release που ίσως έχουμε όλοι??

ps..freakster πρώτα με κερδίζεις στα πέναλντυ και μετά το λές στον κολλητό μου? (+ την πίκρα που έφαγα απο την ΑΕΚαρα). Θα υπάρξει ρεβάνς λείαν συντόμως.Θα τιμωρηθείς! achievment "What a beauty" στο profile μου...

http://www.eafootballworld.com/en_GB/video/1073516

δεν είναι κ τόσο beauty όμως...

Δημοσ.
Εγώ πάντως τον πελάτιασα των dpapa χθες βράδυ! Χεχε...

εεεπ...για πες ομως...πως?

Παιξαμε πιστευω 5 η 6 παιχνιδια? 3-2 το πηρες? και με τι σκορ? 2 πηγαμε πεναλτιες, και τα πηρες εκει....ΠΕΣ κατι καλο, αμεσος με εκανες και πελατη!! ;p τα σκορ ηταν CLOSE very close και εισαι και ενας κολοφαρδος οταν εχει να κανει με κοντρες ...Πελατη μου, εχουμε πολλους αγωνες ακομη, θα εχουμε και τουρνουα συντομα...

Δημοσ.
παιδια επειδη το πηρα σημερα,οι servers για online ειναι ανοιχτοι και παιζει και κανενα πρωταθλημα?

ε για να λεει ο πολακις πως με εκανε πελατη, ανοιχτα ειναι...ακομη το προταθλημα, σιγα σιγα, να το μαθετε πρωτα...

Δημοσ.
ρωταω γιατι παιζω και PRO και ξερετε τι γινεται...φετος ομως θα τα παρω και τα 2...

lol..aaaaa γιαυτο ρωτας? Ε ΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ! ΤΟ ΦΙΦΑ ΔΕΝ ειναι φτιαγμενο απο ΚΟΝΑΜΙ για να εχεις προβλημα...Να το ξερεις αυτο.. ΠΟΤΕ δεν ειχε προβλημα το φιφα...στο ονλινε ...και με 20 παιχτες 10 vs 10 ονλινε, ΜΗΔΕΝ ΛΑΓΚ!

Δημοσ.
καλά περνάτε όλοι γμτ, για εμένα ούτε σήμερα ήρθε ο ταχυδρόμος :cry::cry::cry:

για το παιχνδιι? η για την κονσολα? επειδη αν ειναι για το παιχνιδι, ε τοτε εκανες μεγαλο λαθος και δεν το πηρες απο δω μεσα...

Δημοσ.
καλά περνάτε όλοι γμτ, για εμένα ούτε σήμερα ήρθε ο ταχυδρόμος :cry::cry::cry:

lol ρε αναμένε κι εσύ πήγες και έβγαλες τα μάτια σου μόνος σου! :lol:

Για να αισθανθείς κάπως καλύτερα κι εγώ δεν το βρήκα και σήμερα θα πάω να το πάρω. :-)

Δεν παίζω κόπιες μέχρι το fall update αλλά εδώ που τα λέμε έχω αρχήσει να λυγίζω. Πότε βγαίνει το fall update αλήθεια ξέρει κανείς? Γιατί άμα είναι τίποτα Χριστούγεννα δεν την παλεύω.

Δημοσ.

ρε οτι και να κανετε, δεν την γλυτωνετε, αν αποφασισουν μπορουν να κανουν pull the plug!...Μπορει να βλεπουν και ποσες αγωρες εχεις κανει μεχρι στιγμης, μπορει το βαν να βασιζεται και σε αυτο! ....ΔΕΝ ξερει κανεις τι παιζετε!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...