Προς το περιεχόμενο

Fifa 09 {X360/PS3}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
παιδια εγω εντοπησα ενα αλλο μπαγκ...μερικες φορες δε δινει κατι τρανταχτα πλεονεκτηματα...Και το αποκορυφωμα ηταν πριν λιγο,που ενω ειχα περασει ολη την αμυνα του αντιπαλου,κρεμαω τον τερματοφυλακα και η μπαλα μπαινει στα διχτυα,ακουω την τερματοφυλακα να σφυριζει και να μου δινει πεναλτυ γιατι με κλωτσισε εκεινη την ωρα ο αμυντικος...μου εχει συμβει και σε πιο ασυμαντες φασεις αυτο...

Καλά, το πλεονέκτημα δουλεύει μέσες άκρες σωστά αλλά έχει και τα κουλά του. Άλλες φορές ο διαιτητής αφήνει το πλεονέκτημα και σφυρίζει το φάουλ αφού η μπάλα έχει αλλάξει 2-3 πόδια ξέρω γω. Ενώ υπάρχουν και περιπτώσεις που εμφανέστατο πλεονέκτημα, ιδίως σε αντεπιθέσεις, δεν δίνεται. Δεν είναι απαραίτητα λάθος αυτά τα πράγματα. Νομίζω όλοι μας θα θέλαμε ένα ποδοσφαιράκι που να έχει και λανθασμένες αποφάσεις του διαιτητή, από μούφες πέναλτι, μέχρι ανύπαρκτα offside, πλάγια, κόρνερ και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Αρκεί να βγουν οι developers να το πουν φόρα παρτίδα, όχι να μιλάμε για bugs όπως τώρα. Το manager δείχνει το δρόμο, στο περσινό έβαλα πάρα πολλά γκολ offside που τα μέτρησαν (και το ανάποδο βέβαια). Και μετά αρχίζουν οι δηλώσεις περί διαιτησίας και το πρόστιμα...

επισης καταφερα να κανω κατι που το ειχα απιθανο...επαιξα πριν λιγο με 1 τυπο,και δε νικησε 5-0...οτι και να εκανε εμπενε γκολ...παιζουμε στο καπακι με την ιδιο και τις ιδιες ομαδες...και το παιχνιδι το κερδιζω με 5-0...:D

Και στο Pro γινόταν αρκετές φορές αυτό, είναι η κλασική ανεξήγητη θεωρία του "όποιος βάζει πρώτος γκολ κερδίζει τον αγώνα".

Να σας πω την αλήθεια πάντως, όσο πιο πολύ παίζω το παιχνίδι τόσο πιο πολύ μου αρέσει το offline. Και τόσο περισσότερο βαριέμαι το online. Αυτά τα 10vs10 (ή όσοι κάτσουν τελοσπάντων) έχουν αρχίσει να καταντάνε αηδία. Κάτι με τα disconnects και τις αναμονές, κάτι με το lag έχει αρχίσει να μου τη βιδώνει.

-----Προστέθηκε 5/10/2008 στις 05 : 19 : 11-----

DavidRutter1.jpg

Ο κύριος είναι ο David Rutter. Γνωστός στα forum της EA Sports. Πρόκειται για τον lead producer του Fifa Next Gen (δηλ. της έκδοσης για 360/PS3).

Ιδού αποσπάσματα από thread που ξεκίνησε προχθές ο ίδιος (στα εν λόγω forum).

Have been nosing about and have seen a number of people mention severe lag online.

Could I get some idea about...

Platforms - 360 + PS3 or just one?

Locations - is it happening in one country specifically or between certain countries?

Modes - is it Online Team Play or head to head only?

Can you give online team play a go...

In the adhoc version you can select any, play 1v1, and we use a different tech for that - so if thats no being really laggy I'll be chuffed...

I'll report the upload thing once you reply in the other thread...

Cheers

I was more worried about the servers tbh...

The dev team were a bit worried we were gonna get swamped...nhl had a heap of problems first few days and we didnt want the same...

shout loudly to the mods if it goes wrong please...

Ive left all the relevant people know - but it's 9pm here in vancouver - so it might not get sorted out until the morning...

Apologies in the meantime...

Makes senses it's mostly 1v1 thought i know that doesnt help...

Καταλαβαίνετε τώρα γιατί το Fifa είναι πλέον μερικά χρόνια μπροστά από το Pro? Η διαφορά στο support είναι ΑΠΥΘΜΕΝΗ. Ποιός από την Konami ασχολήθηκε πέρσι με το ελεεινότερο online που έχει εμφανιστεί ποτέ σε παιχνίδι?

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Λοιπόν έχω ενα πρόβλημα...

Προσπαθώ να αρχίσω tournament να πάρουμε 2 ομάδες με ενα φίλο μου και να παίζουμε κάθε αγώνα στην premier league συγκεκριμένα δηλαδή οταν ο καθένας θα έχει την ομάδα του ο άλλος να χειρίζεται την αντίπαλη ομάδα προσπαθώντας να του κόψει βαθμούς αλλά δεν μπορώ να το κάνω με τίποτα!

Τα χειριστήρια πηγαίνουν μόνο προς την πλευρά της ομάδας που έχουμε διαλέξει ενω στην αντίπαλη δεν πάει κανένα!

Δοκίμασα στο pc το ίδιο ακριβώς και πάει κανονικά το πληκτρολόγιο και αριστερά και δεξιά!

Τι ειναι αυτο πάλι?

Κανείς ρε παιδιά?

Μόνο εγω το έχω δοκιμάσει?

Θέλω πολύ να αρχίσω tournament που να μετράνε τα πάντα στα ματς!

Μη μου πείτε οτι δεν γίνεται..?

Δημοσ.
Να σας πω την αλήθεια πάντως, όσο πιο πολύ παίζω το παιχνίδι τόσο πιο πολύ μου αρέσει το offline. Και τόσο περισσότερο βαριέμαι το online. Αυτά τα 10vs10 (ή όσοι κάτσουν τελοσπάντων) έχουν αρχίσει να καταντάνε αηδία. Κάτι με τα disconnects και τις αναμονές, κάτι με το lag έχει αρχίσει να μου τη βιδώνει.

Ε άσε ρε συ τα τυχαία matches και τα bap modes και έλα να παίξουμε παρέα 1vs1 :-) Με τακτικές, ωραίο παιχνίδι χωρίς τσατσιές κ.τ.λ. Το παιχνίδι τα σπάει, το πήρα και εγώ βράδυ παρασκευής απο φίλο μαγαζάτορα (είχαν εντολή λεει να μην τα βάλουν καν στις βιτρίνες πριν την δευτέρα) και έφαγα όλο το σάββατο εκεί. Sports game of the year ειλικρινά, έφτιαξαν ότι παράπονο είχα απο το fifa08.

Δημοσ.

tommy_angelo δεν σε αφήνει γιατί έτσι μπορείς να κάνεις cheat και ο φίλος σου να σε αφήνει να κερδίζεις tournaments και achievements.

Δημοσ.

καλά ρε παιδιά προσπαθείτε να μας βγάλετε τρελούς?? δεν βλέπετε τι φυσικότητα στις κινήσεις στο FIFA, δεν βλέπετε ότι πρέπει να σκεφτείς σαν ποδοσφαιριστής για να μπορέσεις να σκοράρεις,οι πάσες τα shoot, όλα.Για τα ΑΙ που λέτε εμένα μου μοιάζει σαν μια φθηνή δικαιολογία, μου φαίνονται πολύ καλοδουλεμένα και σε βοηθάνε πολύ να κάνεις το παιχνίδι σου, συγνώμη αλλά στο demo του PES δεν έχω προσέξει τίποτα από τα ποιο πάνω, και ό λόγος βέβαια δεν είναι άλλος από την πανάρχαια μηχανή που χρησιμοποιείται από τα χρόνια του ISS....

Δημοσ.

Ειμαι τυχερος! Κερδισα ενα achievement που λεγεται:

A.Bell Fever: Catch the A.Bell Fever by beating the creator or someone who has already has the fever!

Εμ, αυτο ειναι απο τα αλυσιδωτα achievement οπως ενα αντιστοιχο που ειχε το GTA4 ε? Lucky! :-) Αντε, και αααααν τα καταφερετε να με νικησετε στο Live θα σας το δωσω. :P

Δημοσ.

Aμα σας πω τι μου εκανε εμενα θα σας πεσει το σαγονι !!!

Επαιζα με ενα φιλο ΠΑΟ-ΑΕΚ....κι ενω ειμασταν στο 1-1 κλεβω την μπαλα κατω απο την σεντρα ,κανω αντεπιθεση και βγαινω τετ-α-τετ με τον Σοουζα .....κρεμαω τον Σαχα , ο παιχτης της ΑΕΚ προσπαθει πανω στη γραμμη να διωξει την μπαλα.........και ξαφνικα δειχνει τον Σοουζα αντι να πανηγυριζει να πιανει το κεφαλι του , να γονατιζει και να γραφει απο κατω SOOUZA (OG) ...κοινως αυτογκολ !!!!

Αυτο δεν το εχω ξαναδει πουθενα και ποτε , τωρα τι κολλημα εφαγε το παιχνιδι δε μπορω να καταλαβω.Εμεινα ΜΑ..ΚΑΣ !!!

Δημοσ.
Aμα σας πω τι μου εκανε εμενα θα σας πεσει το σαγονι !!!

Επαιζα με ενα φιλο ΠΑΟ-ΑΕΚ....κι ενω ειμασταν στο 1-1 κλεβω την μπαλα κατω απο την σεντρα ,κανω αντεπιθεση και βγαινω τετ-α-τετ με τον Σοουζα .....κρεμαω τον Σαχα , ο παιχτης της ΑΕΚ προσπαθει πανω στη γραμμη να διωξει την μπαλα.........και ξαφνικα δειχνει τον Σοουζα αντι να πανηγυριζει να πιανει το κεφαλι του , να γονατιζει και να γραφει απο κατω SOOUZA (OG) ...κοινως αυτογκολ !!!!

Αυτο δεν το εχω ξαναδει πουθενα και ποτε , τωρα τι κολλημα εφαγε το παιχνιδι δε μπορω να καταλαβω.Εμεινα ΜΑ..ΚΑΣ !!!

τι ηλίθιο bug, φίλε πιστεύω είναι καλό να το κάνεις report στα forum της EA...

Δημοσ.

Καλό κι αυτό. Έχουν αναφερθεί διάφορα τέτοια μικρο-bug στα forum της ΕΑ. Ελπίζω να τα διορθώσουν σύντομα. Άλλωστε έχουν υποσχεθεί major online update από βδομάδα. Ίδωμεν.

Δημοσ.
Πλαίσιο λένε ΙΣΩΣ αύριο, ίσως βράδυ κάποια κομμάτια. Μπράβο τους. Το έχει όλη η ευρώπη και εμείς καθόμαστε και περιμένουμε το κουτάκι με τα κολλημένα στικερ για κανα αυτοκίνητο που αγοράσουν με τα 70 ανα καθυστερημένο δισκάκι που θα τους σκάσουμε και θα το κληρώσουν μεταξύ τους..

Το ιδιο πιστευα κι εγω φιλε , μεχρι που κερδισα απο διαγωνισμο της CANON το καλοκαιρι ενα VIP πακετο 4ημερο για το EURO στην Ελβετια ,oλα πληρωμενα.....

Οποτε μην προδικαζεις τιποτα !!!

Και επειδη εργαζομαι σε εταιρια χονδρικης (με σαμπουαν κτλ) και κατα καιρους εχουμε διοργανωσει κι εμεις διαγωνισμους.....αν υπαρχει η οδηγια απο τα κεντρικα οτι πρεπει να τρεξει ο διαγωνισμος και εχεις χιλιααααδες κομματια να ριξεις στα ραφια τοτε αναλογησου τι γινεται !!! ειναι ανθρωπινως αδυνατο να το προλαβουν να το εχουν παντου στην ωρα του. Δε τους κατηγορω γιατι εχω περασει τα ιδια (μεχρι και εμενα ειχε επιστρατευσει η εταιρια :mad: να κολλαω αυτοκολλητα)

Δημοσ.
Καλό κι αυτό. Έχουν αναφερθεί διάφορα τέτοια μικρο-bug στα forum της ΕΑ. Ελπίζω να τα διορθώσουν σύντομα. Άλλωστε έχουν υποσχεθεί major online update από βδομάδα. Ίδωμεν.

βασικά από ότι κατάλαβα οι testers εκεί στην ΕΑ είναι για ....

γιαυτό αναγκάστηκε η development team να κάνει ερωτήσεις στους customers για τα τυχόν μικροπροβλήματα στο offline και στο online κομμάτι του παιχνιδιού...

Δημοσ.

Όπως και να 'χει όμως καλύτερα να ρωτάς τους πελάτες παρά τους δοκιμαστές (υπό την έννοια βέβαια ότι οι τελευταίοι έχουν ελέγξει επαρκώς το προϊόν πριν κυκλοφορήσει).

Δημοσ.

σας εχει κολησει καμια φορα το παιχνιδι? Εμενα το εκανε εχτες 2 φορες.

Δεν ειναι αυθεντικο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...