Προς το περιεχόμενο

Fifa 09 {X360/PS3}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Έχει έρθει σε γερμανό..; Μια χαρά, ίσως το πετύχω εκεί αν όχι στα άλλα το απόγευμα! ααααα και να μια ντριμπλα που έκανα και μου έπεσε το σαγονι! σχόλια θέλω :P

Αυτη ειναι απο τις ωραιες τις καινουριες αλλα δεν ειναι και καμια δυσκολη μη νομιζεις:P

Κρατας το μοχλο αριστερα και οταν τελειωσει το animation του "ρολαρισματος"(ναι,βρειτε καλυτερη λεξη αν ειστε μανγκες:P) τον σπρωχνεις πανω δεξια.Τσεκαρε στο γιουτιουμπ τα εχει ολα αυτα τα περιεργα

Απο οτι καταλαβα παντως για να ειμαστε σιγουροι καλυτερα να περιμενουμε μεχρι αυριο για να ξεχυθουμε στα μαγαζια ε;

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
δύστυχος παραμένει το ιδιο....Fifa Arcade..PRO 2009 ''The return of the king''...

ρε δεν πατε καλα..ποιο ARCADE στο φιφα...μην εισαστε τοσο ξεροκεφαλη...ΕΛΕΟΣ! μην μας τρελλενετε. Και μην μου πειτε γνωμες και αποψεις ..επειδη δεν ΤΕΚΜΗΡΙΏΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ σαυτο που ειπες..θες να το εξηγήσεις λιγο καλυτερα? Θελω να μου εξηγήσεις αναλυτικα γιατι θεωρεις το ΦΙΦΑ arcade και το προ σιμ! απλα να δουμε που πεφτει ο λογος σου, επειδή ετσι ξερα παραμένει το ιδιο!...ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΑΠΑΡΙΕΣ...και ενοειτε οτι επερεαζετε και αλλους...που ειναι ΛΑΘΟΣ!...εχεισ κατι να πεις πες το με τεκμιριωση...οχι οτι νανε!

Σιγα μην ειναι arcade!..εεεε ρεεε νοοτροπία!

Δημοσ.
Mου φαινεται ξεφυγε λιγο η συζητηση.......

Για πες ΕΟRPTOL....προλαβες να παιξεις καθολου ?

Ειναι καλυτερο απο οτι δειχνει στο demo ?

Σε ποια κονσολα το εχεις ?

Φτιαξε μας λιγακι , γιατι εχω τρελλαθει στο youtube με τα videakia που βλεπω

στο 360 to πηρα πολυ καλλιτερο απο το 2008 πριν επαιρνα το προ μεγαλη φυσικοτητα στις κινησεις

μονο αν παιξεις μπορεις να το καταλαβεις και καλλιτερο απο το demo βεβαια επαιξα μονο 4-5 ματς

θα παιξω κιαλο και θα σας πω μολις το παινεις ομως μετα απο μερικα λεπτα καταλαβαινεις την διαφορα

ειναι καθαρο καθαροτατο simulation ....

Δημοσ.
ρε δεν πατε καλα..ποιο ARCADE στο φιφα...μην εισαστε τοσο ξεροκεφαλη...ΕΛΕΟΣ! μην μας τρελλενετε. Και μην μου πειτε γνωμες και αποψεις ..επειδη δεν ΤΕΚΜΗΡΙΏΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ σαυτο που ειπες..θες να το εξηγήσεις λιγο καλυτερα? Θελω να μου εξηγήσεις αναλυτικα γιατι θεωρεις το ΦΙΦΑ arcade και το προ σιμ! απλα να δουμε που πεφτει ο λογος σου, επειδή ετσι ξερα παραμένει το ιδιο!...ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΑΠΑΡΙΕΣ...και ενοειτε οτι επερεαζετε και αλλους...που ειναι ΛΑΘΟΣ!...εχεισ κατι να πεις πες το με τεκμιριωση...οχι οτι νανε!

Σιγα μην ειναι arcade!..εεεε ρεεε νοοτροπία!

Οπαδικη νοοτροπια θα συμπληρωνα εγω.

Λες και ειναι ενα παιχνιδι πολιτικο κομμα.

Που για τα κοματα ο κοσμος πια δεν κανει ετσι,εχει ξυπνησει.Το βλεπει κριτικα

Δημοσ.

Πριν λίγο μίλησα με Πλαίσιο και μου είπαν οτι θα είναι διαθέσιμο από βδομάδα. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί...

Δημοσ.

παιδιά αν δεν το βρισκετε στις μεγάλες αλυσιδες ψαχτήτε στα κατ'εξοχην καταστηματα video games.είναι πιο ευκολο να το βρείτε εκεί.η αλήθεια είναι οτι δεν ψάχτηκα στα μεγάλα (πλαίσιο,παπασωτηρίου κλπ.) αφού το βρήκα με τη μια στο Bessi console club* (Ηράκλειο Κρήτης-Οδός Καρτερού )το μεσημέρι κατα τη μία (με αυτοκόλλητο).Επίσης πήρα την έκδοση για pc αλλά φαντάζομαι θα υπάρχει διαθέσιμο για όλες τις κονσόλες.

ίδια τιμή έχει παντού απο οτι είδα οπότε τα μεγάλα καταστήματα δεν είναι μονόδρομος.:-)

* μην το πάρετε σαν διαφήμιση.πρώτη φορά ψωνίζω από εκεί.ενημερωτικά το αναφέρω.

Δημοσ.

παιδια παραθετω το επομενο site : http://www.operationsports.com/forums/fifa-discussion/270383-official-players-guide-fifa09-ea-sports-updated-9-28-56k-warning.html

το οποιο περιεχει πολλες χρησιμες πληροφοριες και συμβουλες για το FIFA 09.ριξτε μια ματια αξιζει.απο αυτα που σου λεει καταλαβαινεις και ποσο βαθος υπαρχει στο παιχνιδι,ελπιζω να σας φανει χρησιμο . πειτε και κανενα ευχαριστω. :)

επισης στο

http://forums.electronicarts.co.uk/fifa-09-sony-playstation-3-microsoft-xbox-360/

υπαρχουν μελη απο τη δημιουργικη ομαδα της EA(David Rutter..κλπ) που απαντουν σε ερωτηματα και ζητουν feedback απο μας..

p.s. πολυ μπροστα φετος η EA..

Δημοσ.

Λοιπον επεσαν και τα πρωτα χιονια....πραγματικα εντυπωσιακο!!!Στην αρχη εχει ενα ωραιο γκολακι του ρονι μετα τα χιονια.... http://rapidshare.com/files/150731585/fifagood.wmv.html μεσω rapidshare!!!Το παιχνιδι πραγματικα εχει ξεφυγει με κραταει αγρυπνο εδω και μερες....και παρα την ελευση του προ και του υπερτατου 2κ9 δεν λεω να σταματησω να παιζω ειναι εθιστικο.... http://www.eafootballworld.com/en_GB/profile/1953006

Δημοσ.

Παιδιά το τσίμπησα πριν απο λίγο για Xbox360 απ το Πλαίσιο στον Πειραιά!

Τώρα θα το βάλω!

Έχω παίξει το demo το παιχνίδι ειναι εκπληκτικό!

Αν ετοιμαστεί κάτι συλλογικό με όλα τα παιδιά εδώ μέσα για online αναμετρήσεις υπολογίστε με ως χαφ!

Δημοσ.

Επρεπε 3 Οκτωμβριου,να ειναι σε ολα τα καταστηματα.

Η εταιρια διανομης δεν κανει σωστα την δουλεια της.

Θα τα καταφερουνε να κυκλοφορησει οταν κυκλοφορησει και το προ!

Κριμα γιατι φετος το φιφα αξιζει.Εγω θα τα παρω και θα τα παιξω και τα δυο,αλλα παρα πολλοι παραμενουν κολλημενοι με το προ.Αν αργει να κυκλοφορησει το φιφα και κυκλοφορησει μαζι με το προ,θα προτιμησουν οι περισσοτεροι το προ.Ενα πλεονεκτημα που ειχε το φιφα,το να κυκλοφορει πιο νωρις,στην Ελλαδα με τις βλακιες τους,το χανουν.....

Κριμα..........

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...