Apokleiros Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Παιδες απο Δευτερα θα το εχετε....το ξερω, βασικα το γνωριζω απο την Τριτη!
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Ακόμα τίποτα στα μαγαζιά, λέει τα κράτησαν για να κολλήσουν αυτοκόλλητα για διαγωνισμούς.. Έλεος, παρασκευή βρήκαν να κάνουν αυτή τη .^%%* Απο Δευτερα τωρα?:mad: Τοσα χρονια που το φιφα δεν αξιζε,κυκλοφορουσε απο Σεπτεμβρη. Τωρα που αξιζει,το ειχαν για 3 Οκτωβρη και παλι μας κανουν καψονια? Απο Μεγκαμαρκετ το εχω παραγκειλει και εγω,κοιταω το λογαριασμο μου και δεν το εχουν στειλει ακομα,ενω αρχικα μου εγραφαν θα το στειλουν Παρασκευη,αρα δεν το εχουν διαθεσιμο ακομα.
SAMMIE Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Πηγα σε τρια καταστηματα σημερα ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ ,ΠΛΑΙΣΙΟ, MEDIA MARKT και μου ειπαν οτι αυριο ΣΙΓΟΥΡΑ θα το εχουν και για PS3 και για ΧΒΟΧ
alou Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Σήμερα το απόγευμα θα είναι σε πολλά μαγαζιά. Αν είναι αλυσίδα (πχ πλαίσιο) που πάει πρώτα αποθήκη και κεντρικά και μετα υπόλοιπη διανομή λογικά θα αργήσει περισσότερο, ψάξτε αν θέλετε σε κονσολάδικα συνοικιακά που λογικά θα υπάρχει.
christos_75 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 με ΠΑΠ που ρωτησα μου ειπαν αυριο.....Φερτο το τιμημενο δεν μπροω να περιμενω!!!!!!!!! Αντε ρε γαμωτο να παιξουμε κανα ποδοσφαιρακι της προκοπης για αν περιμενουμε απο αλλου προ-κοψαμε...
eorptol Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 το πηρα απο γερμανο το μεσημερι... παλια λεγαμε το προ ειναι simulation και το fifa arcade .....ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΟ ΦΙΦΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ SIMULATION..... ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ..........))))))0
SAMMIE Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 @ alou ..... τρεχα γυρευε δλδ σχετικα με τα συνοικιακα. Αυτα θα παρουν απο 2-3 κομματια και σιγα μη το βρεις. Μια βολτα στο Μall για να μη πω κεντρο στην Στουρναρη ,αυριο νομιζω δεν θα μας αφησει παραπονεμενους !!!!! -----Προστέθηκε 3/10/2008 στις 04 : 25 : 33----- το πηρα απο γερμανο το μεσημερι...παλια λεγαμε το προ ειναι simulation και το fifa arcade .....ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΟ ΦΙΦΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ SIMULATION..... ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ..........))))))0 Με το περιβοητο αυτοκολλητο ή χωρις ???? Τελικα περι τινος επροκειτο αυτος ο διαγωνισμος που μας τα εκαναν "τσουρεκια" ??? Πως στο καλο το βρηκες στην Πτολεμαιδα και δω (Αθηνα) που εχουν παρει φωτια οι σολες μας σημερα δεν υπαρχει λεπι ?
Freakster Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Έχει έρθει σε γερμανό..; Μια χαρά, ίσως το πετύχω εκεί αν όχι στα άλλα το απόγευμα! ααααα και να μια ντριμπλα που έκανα και μου έπεσε το σαγονι! σχόλια θέλω
eorptol Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 χωρις το αυτοκολλητο ηταν αλλα δεν με νοιαζει ....ΕΙΔΕΣ Η ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ....γιατι στον γερμανο στην αθηνα δεν υπαρχει ? ))
Maximvs Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 το πηρα απο γερμανο το μεσημερι...παλια λεγαμε το προ ειναι simulation και το fifa arcade .....ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΟ ΦΙΦΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ SIMULATION..... ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ..........))))))0 δυστυχως παραμενει το ιδιο....Fifa Arcade..PRO 2009 ''The return of the king''...
SAMMIE Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 χωρις το αυτοκολλητο ηταν αλλα δεν με νοιαζει ....ΕΙΔΕΣ Η ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ....γιατι στον γερμανο στην αθηνα δεν υπαρχει ? )) Εγω θα περιμενω αυτον τον διαγωνισμο......κι αν σου κατσει που λενε? Το καλοκαιρακι ειδα στο τσαμπε EURO απο φωτογραφικο διαγωνισμο (παρεα με κατι συμπολιτες σου κιολας) -απο τον επισημο χορηγο της διοργανωσης και ανακαλεσα τις αποψεις μου οτι τα δωρα τα "παιρνουν" οι απο μεσα !!!! Ας περιμενω και μια μερα , δε γ....ται !!
christos_75 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 χωρις το αυτοκολλητο ηταν αλλα δεν με νοιαζει ....ΕΙΔΕΣ Η ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ....γιατι στον γερμανο στην αθηνα δεν υπαρχει ? )) καλα και σε νεφος νομιζω οτι την εχετε ξεπερασει αλλα τελοσπαντων....σιγα μην το παρω απο τον γερμανο..... Εγω θελω αυτο με το αυτοκολητο μπας και κερδισω κανα διαρκειας
eorptol Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 μπα νεφος εχουμε αναλογα με την φορα του ανεμου που συνηθως ομως φυσαει προς κοζανη αυτα δειχνουν και οι μετρησεις που εχουν γινει.....
christos_75 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 μπα νεφος εχουμε αναλογα με την φορα του ανεμου που συνηθως ομως φυσαει προς κοζανη αυταδειχνουν και οι μετρησεις που εχουν γινει..... :lol:
SAMMIE Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Mου φαινεται ξεφυγε λιγο η συζητηση....... Για πες ΕΟRPTOL....προλαβες να παιξεις καθολου ? Ειναι καλυτερο απο οτι δειχνει στο demo ? Σε ποια κονσολα το εχεις ? Φτιαξε μας λιγακι , γιατι εχω τρελλαθει στο youtube με τα videakia που βλεπω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.