Προς το περιεχόμενο

Fifa 09 {X360/PS3}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
το χειρότερο fifa που έχω παίξει στο xbox360 το κάνανε χειρότερο πως και τα καταφέρανε έλεος ,fifa 2008 και ξέρω ψωμί

Τόσα και τόσα έχουμε ακούσει από τους pes fanboys. Ότι θα ακούγαμε όμως κι αυτό από φίλο του Fifa, ε δεν το περίμενα με τίποτα! :rolleyes:

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Exει καποιος προσωπικη εμπειρια ή εχει διαβασει καποιο συγκριτικο σχετικα με το σε ποια κονσολα ειναι καλυτερο το φιφα 09?Αν υπαρχει καποιο λινκ ποσταρετε το.

Δημοσ.

Εγώ έπαιξα και στα 2 φίλε. Το fifa09 είναι ελαφρώς καλύτερο στο 360. Στο ps3 θολώνει λίγο και έχει και λίγο χειρότερα χρώματα. Δεν ξέρω γιατί. Και το τεστ έγινε στην ίδια τηλεόραση και με hdmi και τα 2...

Δημοσ.
Εγώ έπαιξα και στα 2 φίλε. Το fifa09 είναι ελαφρώς καλύτερο στο 360. Στο ps3 θολώνει λίγο και έχει και λίγο χειρότερα χρώματα. Δεν ξέρω γιατί. Και το τεστ έγινε στην ίδια τηλεόραση και με hdmi και τα 2...

Polaki εχει και αλλες διαφορες οταν θα περασω θα το δω με τα ματια μου να σου πω που χανει η εκδοση του ps3! Δεν μπορω να πιστεψω οτι ειναι μονο αυτα!

Δημοσ.

Προσωπικά tearing δεν έχω δει καθόλου. Αυτό που έχω δει είναι ένα μικρό slowdown (σαν κόμπιασμα) όταν ο τερματοφύλακας κάνει βολέ και η μπάλα πάει στο κέντρο. Σαν να ζορίζεται λίγο εκεί. Προσοχή όμως, δεν το κάνει σε όλο τον αγώνα αλλά μόνο στα πρώτα 1-2', το πολύ. Μετά στρώνει.

Δημοσ.

Μπράβο, ψήσ' τους! Εγώ είμαι μέσα. Gamertag zeppos είπαμε. Αλλά μόνο για 10vs10, όχι σκέτα διπλά και τέτοια.

-----Προστέθηκε 3/10/2008 στις 02 : 47 : 12-----

Ωωωωωωωωωωωωχ, πάλι θα έχουμε τρεχάματα με τις εξόδους των GK :P

Δημοσ.

Πλαίσιο λένε ΙΣΩΣ αύριο, ίσως βράδυ κάποια κομμάτια. Μπράβο τους. Το έχει όλη η ευρώπη και εμείς καθόμαστε και περιμένουμε το κουτάκι με τα κολλημένα στικερ για κανα αυτοκίνητο που αγοράσουν με τα 70 ανα καθυστερημένο δισκάκι που θα τους σκάσουμε και θα το κληρώσουν μεταξύ τους..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...