Προς το περιεχόμενο

Fifa 09 {X360/PS3}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επισης σπαστικο στο 08 ηταν οτι αν καποιος επρεπε να βγει παταγε σταρτ και επρεπε η ομαδα να περιμενει 25δευτερολεπτα...

Φανταστειτε να γινει κατι τετοιο στο 10vs10

Πιστευω ομως πχ οταν παταει καποιος σταρτ το παιχνιδι να συνεχιζεται κανονικα και να μην διακοπτεται σε ολους παρα μονο σε αυτον που παταει...

Οσοι παιζανε καταλαβαινουν...

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ρε παιδια το μπλε χρωμα στις φανελες καποιων ομαδων ειναι πολυ ανοιχτο!πχ στην ιντερ η στην εθνικη αργεντινης σχεδον δεν φαινεται η ριγα:cry:επισης ας τους πει καποιος οτι η ΑΕΚ εχει μαυρο σορτς μια χρονια εβαλε κιτρινο ρε

ακομα δεν ειδα να εχει την ζενιτ η την σαχταρ....γενικα τις ομαδες ανατολικου μπλοκ τις σνομπαρουν;κατα τα αλλα ειναι χασιμο το παιχνιδι δεν εχει αντιπαλο πλεον....

Δημοσ.

Να κάνω μερικές παρατηρήσεις για το Online:

1. Έχει επιλογή "Play Α friend", πολύ χρήσιμο για να μη χρειάζεται να κάνουμε Game Invite από το μενού (για κάποιο περίεργο λόγο στο Euro το invite δεν μου δούλευε με τίποτα)

2. Στο Create Match έχει επιλογή σχετικά με τις βοήθειες στα control. Έχει "No Restriction", "All manual" και "All automatic". Ακριβώς ό,τι χρειαζόμασταν για να μην αποκτούν πλεονέκτημα όσοι παίζουν automatic σε σχέση με εμάς που παίζουμε manual.

3. Ακόμα δεν κατάλαβα πώς στο καλό θα παίξω 2vs2. Έχω ακούσει για 1vs1, 2vs2, 5vs5 και φυσικά το 10vs10. Επίσης υπάρχει οποιοδήποτε online mode, στο οποιο μπορεί να συμμετάσχει και δεύτερος (ή τρίτος!) παίχτης στο ίδιο XBOX?

4. Κανα νεότερο σχετικά με το club? Προτάσεις για όνομα?

[edit]

5. Δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι γίνεται αν αποσυνδεθεί παίχτης. Ξεκίνησα ένα 10vs10 μόνο που στην πράξη ήμασταν... 4vs3. Τους άλλους παίχτες τους είχε το ΑΙ. Όλα καλά, είχα μόνο ένα παίχτη και το LB δεν έκανε τίποτα, δεν μπορούσα να αλλάξω παίχτη. Μόλις όμως ένας από την ομάδα μας πήρε κόκκινη κάρτα και αποχώρησε (λογικά θα μπορούσε να διαλέξει άλλο παίχτη και να συνεχίσει νομίζω), ξαφνικά χάθηκε το "κλείδωμα" του παίχτη και μπορούσα να τους πάρω όλους. Το οποιο είναι απίστευτο μπουρδούκλωμα στο Be a Pro mode, ειδικά όταν κάποιους παίχτες τους ελέγχους οι άλλοι χρήστες. Τουλάχιστον καταφέραμε να φέρουμε 0-0. Δεν έχω καταλάβει αν είναι bug (γιατί είδα ότι το ίδιο έγινε και στον αδερφό μου, όταν κάποιοι αποσυνδέθηκαν) ή κάτι άλλο.

-----Προστέθηκε 3/10/2008 στις 12 : 44 : 47-----

ακομα δεν ειδα να εχει την ζενιτ η την σαχταρ....γενικα τις ομαδες ανατολικου μπλοκ τις σνομπαρουν;κατα τα αλλα ειναι χασιμο το παιχνιδι δεν εχει αντιπαλο πλεον....

Τεράστια ξενέρα αυτό με την Ζενίτ. Έβαλα χθες τον Arshavin για arena player και λέω από δω και μπρος θα παίρνω μόνο τη Ζενίτ. Αλλά... μας την έφεραν!

Δημοσ.

Και επειδή το υποσχέθηκα στον dpapa, ορίστε το βίντεο που δείχνει τον ρεαλισμό και την φυσικότητα που έχει το φίφα09!

Υπόψην ότι στο βίντεο ελέγχω τον τερματοφύλακα! Πάρτε γέλιο λοιπόν:

Απλά απίστευτο!

Δημοσ.

3. Ακόμα δεν κατάλαβα πώς στο καλό θα παίξω 2vs2. Έχω ακούσει για 1vs1, 2vs2, 5vs5 και φυσικά το 10vs10. Επίσης υπάρχει οποιοδήποτε online mode, στο οποιο μπορεί να συμμετάσχει και δεύτερος (ή τρίτος!) παίχτης στο ίδιο XBOX?

εγω μεχρι περυσι το εκανα συνεχεια αυτο...εγω με 1 φιλο μου στην ιδια ομαδα εναντιον αλλου...(μια φορα ειμαστα και τρεις)

Δημοσ.

Δεν έχω παίξει online το Fifa08 και νομίζω στο Euro δεν μπορούσα να το κάνω, ήταν αυστηρά 1vs1 (μπορεί βέβαια να έκανα και κάτι λάθος). Εν πάση περιπτώσει αφού γινόταν πέρσι φαντάζομαι ότι θα γίνεται και φέτος. Σε αυτό το mode (2vs2, 3vs2 ή 3vs3, όλες οι περιπτώσεις σε 2 μόνο PC) έλιωνα το Pro6.

Έβαλα να παίξω το πρώτο μου offline τουρνουά. Εντυπώσεις:

Μεγάλη γκάμα επιλογών. Προφανώς οι περισσότεροι από εμάς θα θέλουν το Group&Knockout, τη λογική των ομίλων του CHL δηλαδή. Μπορούμε να επιλέξουμε αν η κλήρωση θα είναι τυχαία, αν θα έχουμε εθνικές, ομίλους ή και τα δύο (εχμ...). Στις πόσες κίτρινες και κόκκινες είναι η τιμωρία, αλλαγές στον πάγκο. Ξεχωριστή επιλογή αν θα έχουμε εντός-εκτός στους ομίλους, στους επόμενους γύρους αλλά και στον τελικό. Σε ποιό γήπεδο θα διεξαχθεί ο τελικός, καθώς και το γραφικό του κυπέλλου (επιλογή από 54 τρόπαια!). Πόσες ομάδες προκρίνονται από κάθε όμιλο. Αν μετράνε τα εκτός έδρας γκολ στη φάση μετά τους ομίλους. Τέλος μπορούμε να περιορίσουμε το range δυναμικότητας των ομάδων, δηλαδή μπορούμε να έχουμε είτε όλες τις ομάδες, είτε αυτές που έχουν 2-4 αστέρια, είτε τις 4+ (ό,τι πρέπει για CHL αν και έτσι αποκλείουμε τις ελληνικές).

Δυστυχώς δεν μπορούμε να αποκλείσουμε μη ευρωπαϊκές ομάδες, οπότε όλο και καμια... Μποταφόγκο θα μας κάτσει στον όμιλο. Για Παγκόσμιο Κύπελλο ή Euro όμως είναι ό,τι πρέπει.

2 αγώνες έπαιξα (με την Άντερλεχτ). Ο πρώτος μέρα (ίσως να ήταν και dusk) και ξενέρωσα τη ζωή μου γιατί άρχισα να σκέφτομαι ότι όλοι οι αγώνες θα είναι μέρα και θα πρέπει συνέχεια να επιλέγω χειροκίνητα από το game options. Ο δεύτερος όμως μου έκατσε νύχτα με βροχή! Άρα πιστεύω ότι δεν ισχύει αυτό που έλεγαν ότι μόνο στα φιλικά μπορούμε να βάλουμε overcast και να μας κάτσει βροχή. Πρέπει να γίνεται και στις διοργανώσεις.

Δημοσ.
Δεν έχω παίξει online το Fifa08 και νομίζω στο Euro δεν μπορούσα να το κάνω, ήταν αυστηρά 1vs1 (μπορεί βέβαια να έκανα και κάτι λάθος). Εν πάση περιπτώσει αφού γινόταν πέρσι φαντάζομαι ότι θα γίνεται και φέτος. Σε αυτό το mode (2vs2, 3vs2 ή 3vs3, όλες οι περιπτώσεις σε 2 μόνο PC) έλιωνα το Pro6.

στο Euro γινοταν μονο σε unrancked match...den jerv giati...to 09 θα το δοκιμασω online αυριο...

Δημοσ.

Αδύνατον να παίξεις 10vs10 σαν άνθρωπος! Οι μισοί από τους 20 κάνουν πραγματικά ό,τι τους καβ.... Έχω δει αγώνες με σέντερ μπακ να μην γυρίζουν ούτε πίσω από το κέντρο. Φυσικά στο τέλος παίρνουν κάτι ασόδυα στη βαθμολογία αλλά δεν φαίνεται να τους πτοεί καθόλου. Δεν μπορεί να τους πετάξει έξω ο αρχηγός της ομάδας?

Στα αρχικά μενού εκτός από το DNF έπρεπε να φαινόταν και ο μέσος όρος της απόδοσης του κάθε παίχτη. Δεν είναι δυνατόν να παίζουμε με παντελώς άχρηστους ή ηλίθιους παίχτες. Ήμαρτον.

Ξαναδοκιμάζω.

edit: Μπα, τζίφος. Για κάποιο περίεργο λόγο έγινε πάλι το ίδιο με τους... πολλαπλούς παίχτες. Ξεκινάμε Πορτογαλία-Αγγλία, 8 παίχτες από τη μια μερά και 6-7 στη δική μου. Διαλέγω θέση RM και καταλήγω να έχω το αριστερό και το δεξί μπακ, τον ένα κεντρικό αμυντικό και τον τερματοφύλακα. Ήμαρτον, τι είναι αυτά? Πού είναι οι παίχτες που έπρεπε να ελέγχει το ΑΙ? Στο 3' ένας ηλίθιος από τη μεριά μας έκανε εγκληματικό φάουλ στο κέντρο και μείναμε με 10.

Αν κατάλαβα καλά, όταν κάποιος κάνει quit γίνεται αυτό που είπε ο S_Decathlon, περιμένουμε σα μαμάκες. Άλλες φορές όμως δεν εξαντλείται ο χρόνος και ξεκινάμε πολύ πιο γρήγορα. Τελοσπάντων, θα δοκιμάσω αύριο πάλι, θέλω να δω το Ace Combat 6 τώρα (έπαιξα το demo και πορώθηκα). Για άλλη μια φορά λέω, με κίνδυνο να γίνω κουραστικός, ότι αυτό το quick 10vs10, άγνωστοι μεταξύ αγνώστων, δεν έχει κανένα νόημα. Ο καθένας κάνει ό,τι του καπνίσει. Μόνο αν φτιάξουμε ομάδα θα το ευχαριστηθούμε το παιχνίδι. Ο Polakis που έφτιαξε το Fifa Hellas club ας αρχίσει το recruiting, να μαζέψει όσους είμαστε εδώ, 10-15 άτομα να ξεκινήσουμε έτσι και μετά βλέπουμε.

Δημοσ.

Παιδιά βάλτε τα όλα στο manual και αν βάλετε γκολ στο φιφα09 τρυπήστε μου την μύτη...Έχω λιώσει και δεν μπορώ να σκοράρω! Ρεαλισμός στο φουλ μιλάμε!

Δημοσ.

Ακόμα τίποτα στα μαγαζιά, λέει τα κράτησαν για να κολλήσουν αυτοκόλλητα για διαγωνισμούς.. Έλεος, παρασκευή βρήκαν να κάνουν αυτή τη .^%%*

Δημοσ.

άσε και εγώ πάθει κατάθλιψη, είχε γίνει μια μαλακία με την κολοπιστωτική μου και τελικά θα το έχω από βδομάδας το παιχνίδι...

Δημοσ.
Ακόμα τίποτα στα μαγαζιά, λέει τα κράτησαν για να κολλήσουν αυτοκόλλητα για διαγωνισμούς.. Έλεος, παρασκευή βρήκαν να κάνουν αυτή τη .^%%*

Ακριβως....μα τι μ----- ειναι αυτοι!Τοσες μερες τι κανανανε, τον παιζανε?

Δε θελουμε διαγωνισμους, το παιχνιδι θελουμε...!Μονο σε αυτη τη χωρα γινονται αυτα....!

Παντα ολα να γινονται τελευταια στιγμη!Τι να πω!Οποιος μαθει κατι, ας ενημερωσει!

Δημοσ.
το χειρότερο fifa που έχω παίξει στο xbox360 το κάνανε χειρότερο πως και τα καταφέρανε έλεος ,fifa 2008 και ξέρω ψωμί

Πλάκα κάνεις, έτσι?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...