Blackjim Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δε φανταζεστε ποσο απιστευτα καλοφτιαγμενο και πορωτικο ειναι το 10v10. εντυπωσεις και φωτο σε λιγο...
nzeppos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Blackjim, το είδα το pm αλλά δεν ευκαιρούσα εκείνη την ώρα γιατί έφευγα για δουλειά. Το βραδάκι που θα γυρίσω είμαι μέσα για 10vs10!
Federer Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Μια ερωτηση για μενα που ειμαι ασχετος... Ολοι λενε οτι στις κονσολες δεν εχει καμια σχεση με την PC εκδοση..τι ενοουν?Καλυτερα γραφικα?Καλυτερο χειρισμο?Διαφορετικο χειρισμο?Διαφορετικες κινησεις?
Apokleiros Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Καταρχιν αλλο στουντιο εφτιαξε το ενα και αλλο το αλλο! Τι σημαινει αυτο στην ουσια ! Καλυτερο σε ολα ειναι των ps3,xbox 360 απο το pc! Eιδικα στον τομεα του χειρσμου ειναι μερα με την νυχτα!
Blackjim Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Λοιπον , μπηκα απλα στο XBOX Live -> BAP: Online Team Play ,στο οποιο μπαινει χυμα οποιος θελει και παιζεις με ομαδες ( απο 1ν1 μεχρι 10ν10 αν καταλαβα καλα ). Αφου διαλεξετε ομαδες , φανελες , 11αδες κτλ κτλ , σε παει σε μια screen οπου διαλεγει ο καθενας τι θεση θελει να παιξει ( εννοειται οτι παιρνει ο καθενας οτι προλαβει ) Και μετα κολαση. Επαιζα με ξενους ( η αντιπαλοι ηταν κατι σαν "clan" οι περισσοτεροι και γαλλοφωνοι απ'οτι καταλαβα ) αλλα lag μηδενικο!!! :confused: Που να ειμαστε και ολοι απο Ελλαδα... Βαρεθηκατε λοιπον να παιζετε με το καθε 12χρονο που παιρνει Man Utd και το μονο που ξερει να κανει ειναι να τρεχει με τον rooney και τον tevez? H EA σας σκεφτηκε , ναι εσας σκεφτηκε , και σας προσφερει το καλυτερο online sim football game. Αλλη εμπειρια το να παιζεις αποκλειστικα δεξι χαφ πχ, ή σεντερ μπακ. Να καλυπτεις χωρο , να παιζεις "χωρις την μπαλα" και να εχεις συμπαικτες και αντιπαλους οχι την AI ,αλλα αλλους παιχτες. Γενικοτερα , παιζεις ομαδικη μπαλα , και ειναι απιστευτα κοντα στην πραγματικοτητα. ( το μονο που θελει λιγο συνηθεια ειναι η καμερα , γιατι δεν εχει καμια σχεση με την tele ) Αν οργανωθει λιγο το θεμα και ειμαστε καμια 20αρια ατομα που παιζουμε τακτικα , ευκολα δινω καμια 50αρια? για το LIVE , μονο για το Fifa09. Ειναι πραγματικα απιστευτη εμπειρια. Αν θελετε κανουμε ενα θρεντ καπου να μαζευομαστε και να κανονιζουμε ματσακια. Εστω 5ν5 πχ.
alou Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Blackjim, ακουγόσασταν κανονικά μεταξύ σας η κάθε ομάδα? πέρσι είχε κάποιο θέμα στο 5 χ 5 γιαυτό ρωτάω και είναι η μόνη επιφύλαξη που έχω για το συγκεκριμένο mode.
Blackjim Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Blackjim, ακουγόσασταν κανονικά μεταξύ σας η κάθε ομάδα? πέρσι είχε κάποιο θέμα στο 5 χ 5 γιαυτό ρωτάω και είναι η μόνη επιφύλαξη που έχω για το συγκεκριμένο mode.Ναι , κανονικα. Επαιξα και ενα 2ο 10ν10 τωρα , και ειδα πως μπορεις να κανεις ενα τοσο ωραιο mode σπαστικο. Δε ξερω αν θυμαστε πως παιζουν μπαλα στο δημοτικο , ολοι ενα μπουγιο να τρεχουν προς την μπαλα... Ε , ενα τετοιο πραμα. Ο αλλος επαιρνε τον materazzi και τον cambiaso και ηταν πιο μπροστα απο τον ibrahimovic στην επιθεση. Το ξεφτιλισαν. Αν παιζεις με κατι τετοιους προφανως ειναι ανουσιο και εκνευριστικο.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 blackjim φιλαρακι και εγω μεσα για το βραδυ Τα λεμε το βραδυ παντος εχθες ειχε αρκετο lag στο be a pro
haloking Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Παιδιά,επειδή διάβασα κάποιους να μιλάνες για Δευτέρα,μηπώς ξέρετε αν σε κανένα μαγαζί στη Στουρνάρη(Πλαίσιο,Παπασωτηρίου,Multirama κτλπ.)θα υπάρχει διαθέσιμο αύριο το πρωί???
liakos18 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Παιδιά επειδή δεν πολυπαρακολουθώ τις εξελίξεις σχετικά με το παιχνίδι μπορεί να μου κάποιος με 2 λόγια τις διαφορές της έκδοσης για PC με την έκδοση για κονσόλες; Έχω ακούσει ότι έχουν μεγάλη διαφορά!
s33k3rgr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Παιδιά επειδή δεν πολυπαρακολουθώ τις εξελίξεις σχετικά με το παιχνίδι μπορεί να μου κάποιος με 2 λόγια τις διαφορές της έκδοσης για PC με την έκδοση για κονσόλες; Έχω ακούσει ότι έχουν μεγάλη διαφορά! Ναι βασικα οι δυο εκδοσεις δεν εχουν καμια σχεση.Η εκδοση για PC ειναι σαν να παιζεις παιχνιδι επιπεδου ps2.Με λιγα λογια ειναι δυο διαφορετικα παιχνιδια
liakos18 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Ναι βασικα οι δυο εκδοσεις δεν εχουν καμια σχεση.Η εκδοση για PC ειναι σαν να παιζεις παιχνιδι επιπεδου ps2.Με λιγα λογια ειναι δυο διαφορετικα παιχνιδια Δηλαδή η διαφορά είναι κυρίως στα γραφικά; To gameplay;
s33k3rgr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δηλαδή η διαφορά είναι κυρίως στα γραφικά; To gameplay; Η διαφορα ειναι σε ολα.Και γραφικα και Gameplay και σε ολους τους τομεις.
liakos18 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Η διαφορα ειναι σε ολα.Και γραφικα και Gameplay και σε ολους τους τομεις. Κρίμα ρε γμτ και έλεγα να το απολαύσω στο ΗΤPC με Xbox 360 controller.
nzeppos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δεν έχω παίξει ακόμα 10vs10 αλλά είδα τον αδερφό μου που συμμετείχε σε 2 αγώνες. Στον πρώτο η ομάδα του έπαιξε σχετικά καλά, μόνο ο captain (θέση striker) έκανε λίγο τα δικά του και δεν πολυέδινε πάσες. Η αντίπαλη άμυνα όμως ήταν για τα πανηγύρια και το παιχνίδι έληξε 6-0 ή κάτι τέτοιο. Στο δεύτερο αγώνα (με άλλες ομάδες και άλλους χρήστες) άρχισαν μαζικά... disconnect μετά το 0-2 και το θέμα είναι ότι τους παίχτες που έμειναν "ορφανοί" δεν τους πήρε το AI αλλά τους έδωσε στους χρήστες. Με αποτέλεσμα να πρέπει να πατάνε συνέχεια LB για αλλαγή παίχτη, να μπερδεύονται κλπ. Τελικά το σκορ πήγε 1-6, απαράδεκτος αγώνας (άσχετα αν και οι δύο ομάδες δεν έπαιξαν μπάλα, οι μεν νικητές επιτίθονταν μαζικά, κατέβαιναν 10 παίχτες στην περιοχή, ενώ οι ηττημένοι έκαναν μόνοι τους... τάκλιν στο κέντρο, γελοία κατάσταση). Είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική η ανάγκη να φτιάξουμε μια ομάδα για να παίζουμε μεταξύ μας, να συνεργαζόμαστε ο ένας με τον άλλο και να μην χρειάζεται να ανεχόμαστε τον κάθε καραγκιοζάκο που μπαίνει να μας χαλάσει το παιχνίδι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.