Freakster Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 έλα ντε.. ψάχνω διαδίκτυο και στα τηλέφωνα αλλά τπτ..
The_Sheep Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 ερωτηση για του κατεχοντες το θεμα: εχει τον παμπλο γκαρσια στην αρχικη 11αδα του ΠΑΟΚ. αλλα τον δειχνει με αξιολογηση 67, οταν τον κανω αλλαγη τον δειχνει 74 στους αναπληρωματικου, ολους τους αλλους τους δειχνει οκ!!!!??? τι συμβαινει??? παιζει κανα ρολο καμια χημεια ομαδας και ετσι??? γιατι με αλλους παιχτες δεν βλεπω κατι τετοιο
MiltoZ Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 ερωτηση για του κατεχοντες το θεμα:εχει τον παμπλο γκαρσια στην αρχικη 11αδα του ΠΑΟΚ. αλλα τον δειχνει με αξιολογηση 67, οταν τον κανω αλλαγη τον δειχνει 74 στους αναπληρωματικου, ολους τους αλλους τους δειχνει οκ!!!!??? τι συμβαινει??? παιζει κανα ρολο καμια χημεια ομαδας και ετσι??? γιατι με αλλους παιχτες δεν βλεπω κατι τετοιο Ίσως τον έχεις σε άλλη θέση από αυτή που παίζει καλύτερα?
Blackjim Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 ερωτηση για του κατεχοντες το θεμα:εχει τον παμπλο γκαρσια στην αρχικη 11αδα του ΠΑΟΚ. αλλα τον δειχνει με αξιολογηση 67, οταν τον κανω αλλαγη τον δειχνει 74 στους αναπληρωματικου, ολους τους αλλους τους δειχνει οκ!!!!??? τι συμβαινει??? παιζει κανα ρολο καμια χημεια ομαδας και ετσι??? γιατι με αλλους παιχτες δεν βλεπω κατι τετοιο Oταν τον εχεις στην βασικη 11αδα , σου βγαζει rating αναλογα με την θεση και τον ρολο που του εδωσες.Οταν ειναι εκτος σου βγαζει απλα το καλυτερο του rating στην φυσικη του θεση.
eorptol Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 ερωτηση για του κατεχοντες το θεμα:εχει τον παμπλο γκαρσια στην αρχικη 11αδα του ΠΑΟΚ. αλλα τον δειχνει με αξιολογηση 67, οταν τον κανω αλλαγη τον δειχνει 74 στους αναπληρωματικου, ολους τους αλλους τους δειχνει οκ!!!!??? τι συμβαινει??? παιζει κανα ρολο καμια χημεια ομαδας και ετσι??? γιατι με αλλους παιχτες δεν βλεπω κατι τετοιο τελικα 3,5 αστερια εχει τον ΠΑΟΚ ? φατσες εχει αλλα αντι αλλων ? οπως ολες τις ελληνικες ομαδες ?
alou Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Παιδιά μην ψάχνετε μαγαζιά σήμερα, αύριο γίνεται διανομή.
anamenos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 btw το κακό ποδόσφαιρο που παίζουν οι ελληνικές ομάδες λέτε να είναι από το υπερβολικό PRO??? :lol:
Thanofski Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Μολις ανακαλυψα οτι λειπει το fan shop ή οπως αλλιως λεγοτανε...Για τον ενα και μοναδικο λογο φυσικα του να μπορω να φτιαξω εναν παιχτη και να του ανεβασω τα στατιστικα γρηγορα με το κολπακι.Ειναι κριμα που δεν γινεται αυτο πλεον και εκτος αυτου το creation mode δινει 10000 xp points οι οποιοι ειναι ελαχιστοι.Δεν μπορω να καταλαβω αυτην την τακτικη μιας και ουτε online μπορεις να πας με τον created και στο κατω κατω δωσε απειρα xp και απο κει και περα οποιος θελει "κλεβει" και οποιος θελει παιζει σωστα,αλλα να υπαρχει η επιλογη...Θα μου πεις παιξε be a pro και ανεβασε τον αλλα τι γινεται αν σε καποιον δεν αρεσει το be a pro? Απο εκει και περα μονο το be a pro ειναι αυτο που παρατηρησα να δινει αρκετο xp βασει των υπολοιπων mode αλλα ρωταω:ανεβαζω τον παιχτη στο be a pro,τον παω εκει που θελω,ομως οταν τελειωσει pro ξερει κανεις τι γινεται??Ο παιχτης ξαναπεφτει στα αρχικα rating??μενει οπως ειναι,οποτε τον ξαναβαζεις στο be a pro και τον ανεβαζεις κιαλλο?? Ψιλοβαριεμαι be a pro γιατι το ΑΙ των συμπαικτων δεν ειναι και κατι το ιδιαιτερο και απο την βαρεμαρα αρχιζω και κυνηγαω οτι βρω μπροστα μου...
Apokleiros Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Παιδιά μην ψάχνετε μαγαζιά σήμερα, αύριο γίνεται διανομή. Αlou κατι ακουσα για δευτερα θα γινουν πωλησεις...και ψαξε!
ultralisk Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Μα κανείς δεν μου έχει μιλήσει...πού να απευθυνθω? ψάξε σε αυτά τα threads http://www.insomnia.gr/forum/forumdisplay.php?f=21
christos_75 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 ps3, 360, ελληνικο, μην περιμενετε πριν την Δευτερα. PS2 , pc κανονικα.
mihranalthaqafi Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Ειναι εκπληκτικο.. Δεν εχω λογια.. Ειχα μονο 2 παραπονα απο το demo που ειχα εκφρασει σε παλαιοτερα ποστς (λιγακι παραπανω responsiveness και ελαχιστα πιο γρηγορο...) τα οποια λυθηκαν και ειναι απλα τελειο το game. Ψαχνω με τον φακο να βρω ελλατωμματα.. Μπορω να πω οτι με εχει αφησει αφωνο και πλεον το θεωρω μηδαμινη περιπτωση να ασχοληθω σοβαρα φετος με το Προ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ! (κολλησα κ εγω :-p )
SAMMIE Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Βγαλτε το στα ραφια ρεεεε...δε μπορω να περιμενω. Δε ξαναπαιζω προ-ιστορικα ποδοσφαιρακια !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.