mihranalthaqafi Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Θεωρώ εαυτόν ήρωα που άντεξα να παίξω ένα ολόκληρο αγώνα (πεντάλεπτα) στο demo του Pes2009. Με τη δεύτερη βέβαια, αφού στον παρθενικό μου αγώνα το έβγαλα πριν το ημίωρο όπως είπα και πριν. Το μόνο που έκανα από ένα σημείο και μετά είναι να προσπαθώ να συγκεντρωθώ στο παιχνίδι (αφού με είχε πιάσει νευρικό γέλιο με αυτά που έβλεπα)... και να περιμένω να το σφυρίξει. Βάζω Fifa. (φίλε Merdock, το Fifa09 έχει πολύ καλύτερο gameplay από το 08. Επιτέλους πρέπει να πάψει αυτή η καραμέλα με το "διασκεδαστικό multiplayer" του Pro. Κατ' αρχάς το online του Pro είναι αστείο μπροστά σε αυτό το Fifa. Πέρσι δε ήταν απλώς ανύπαρκτο. Αν μιλάμε τώρα για διπλά στο σαλόνι, το Pro υποτίθεται ότι είναι καλύτερο, γιατί μέσες άκρες μπορεί να παίξει ο καθένας ακόμα κι αν δεν ξέρει τα κουμπιά. Επίσης συνήθως ευνοεί το ανοιχτό παιχνίδι, με αποτέλεσμα να μπαίνουν πιο πολλά γκολ. Αυτό ίσως αρκεί στους casual fans. Για εμάς τους hardcore όμως είναι αστείο επιχείρημα. Πλέον το Fifa είναι πολύ πιο διασκεδαστικό και για τα διπλά στο σαλόνι. Αρκεί να το ξέρουν και οι δύο). Το Fifa ειναι οντως ΚΟΡΥΦΑΙΟ κατα την αποψη μου και κατα γενικη ομολογια, αλλα no offence man ο,τι και να εβγαζε η κοναμι φαινεσαι πολυ προκατηλημενος θα το εθαβες ετσι κ αλλιως.. Προσωπικα περιμενω να το δοκιμασω να δω εντυπωσεις αλλα πολυ πολυ δυσκολα θα με ενθουσιασει οσο το Fifa..
nzeppos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Παραδέχομαι ότι υπάρχει μια προκατάληψη αλλά δεν υπήρχε από... πάντα. Γεννήθηκε πέρσι όταν μου έφαγαν 40 ευρώ για αυτό το αίσχος που ονομαζόταν PES2008. Μετά την περσινή κοροϊδία θα τους το φυλάω για χρόνια. Δεν πίστευα ούτε μία στο εκατομμύριο ότι θα μπορέσουν να ξεπεράσουν το Fifa φέτος, ειδικά μετά από τις δηλώσεις του Τσακατσούκα ότι δεν τους ενδιαφέρει το αντίπαλο δέος και κάνουν τα δικά τους. Οπωσδήποτε η χαρά μου δεν θα είναι να σου πω "το pro είναι 5 χρόνια πίσω" και να συμφωνήσεις χωρίς καν να το δεις. Θα είναι αν σου πω ότι "αυτή τη στιγμή το Fifa είναι το καλύτερο ποδοσφαιράκι μακράν" κι εσύ παίξεις και το Fifa και το Pro και φτάσεις μόνος σου στο ίδιο συμπέρασμα. Αν σου αρέσει περισσότερο το στιλ του Pro με γεια σου με χαρά σου, σε παραδέχομαι. Αλλά δεν μπορώ τις χαζομάρες κάποιων, που βασίζουν το σκεπτικό τους περί ανωτερότητας του Pro στα γνωστά επιχειρήματα: 1. Το Fifa θα είναι για πάντα Fifa. 2. Το Pro ήταν και θα είναι ο βασιλιάς. 3. Το Pro είναι πιο ωραίο για διπλά, γιατί είναι περισσότερο arcade (ενώ τόσα χρόνια που το Fifa ήταν arcade το θεωρούσαμε μάπα). 4. Τα γραφικά του Pro είναι καταπληκτικά (έχουμε συνηθίσει τα γραφικά του PS2 βλέπετε). 5. Το Pro πάει μόνο με PS2/PS3 και είναι μόνο για σαλόνι. Το Fifa πάλι φαίνεται λίγο μπασταρδεμένο. 6. Η EA βγάζει το Need for Speed και το Fifa Street, άρα το Fifa09 είναι μάπα. 7. Τα περσινά Fifa/Euro είχαν προβλήματα (έξοδοι GK, αργό responsiveness κλπ) άρα το Fifa09 είναι μάπα. 8. Η γιαγιά μου είχε παίξει μια φορά Pro, άρα είναι το καλύτερο ποδοσφαιράκι ever. 9. Υπάρχει και σχετικό τραγούδι για το Pro, ενώ για το Fifa τίποτα.
john2gr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 8. Η γιαγιά μου είχε παίξει μια φορά Pro, άρα είναι το καλύτερο ποδοσφαιράκι ever.9. Υπάρχει και σχετικό τραγούδι για το Pro, ενώ για το Fifa τίποτα. Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα :lol: :lol:
S_DECATHLON Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Περιμενω απο amazon.co.uk αντε δεν μπορω αλλο! 58 ευροπουλα για οποιον ενδιαφερεται
karlat89 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Παιδιά υπάρχει κάποιος τρόπος να κατεβάσω το demo για το ps3?και αν ναί απο πού
biscoto Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 αν δεν το εχει το Ευρωπαικο PSN store το εχει το αμερικανικο σιγουρα
dp@pa Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Παραδέχομαι ότι υπάρχει μια προκατάληψη αλλά δεν υπήρχε από... πάντα. Γεννήθηκε πέρσι όταν μου έφαγαν 40 ευρώ για αυτό το αίσχος που ονομαζόταν PES2008. Μετά την περσινή κοροϊδία θα τους το φυλάω για χρόνια. Δεν πίστευα ούτε μία στο εκατομμύριο ότι θα μπορέσουν να ξεπεράσουν το Fifa φέτος, ειδικά μετά από τις δηλώσεις του Τσακατσούκα ότι δεν τους ενδιαφέρει το αντίπαλο δέος και κάνουν τα δικά τους. Οπωσδήποτε η χαρά μου δεν θα είναι να σου πω "το pro είναι 5 χρόνια πίσω" και να συμφωνήσεις χωρίς καν να το δεις. Θα είναι αν σου πω ότι "αυτή τη στιγμή το Fifa είναι το καλύτερο ποδοσφαιράκι μακράν" κι εσύ παίξεις και το Fifa και το Pro και φτάσεις μόνος σου στο ίδιο συμπέρασμα. Αν σου αρέσει περισσότερο το στιλ του Pro με γεια σου με χαρά σου, σε παραδέχομαι. Αλλά δεν μπορώ τις χαζομάρες κάποιων, που βασίζουν το σκεπτικό τους περί ανωτερότητας του Pro στα γνωστά επιχειρήματα: 1. Το Fifa θα είναι για πάντα Fifa. 2. Το Pro ήταν και θα είναι ο βασιλιάς. 3. Το Pro είναι πιο ωραίο για διπλά, γιατί είναι περισσότερο arcade (ενώ τόσα χρόνια που το Fifa ήταν arcade το θεωρούσαμε μάπα). 4. Τα γραφικά του Pro είναι καταπληκτικά (έχουμε συνηθίσει τα γραφικά του PS2 βλέπετε). 5. Το Pro πάει μόνο με PS2/PS3 και είναι μόνο για σαλόνι. Το Fifa πάλι φαίνεται λίγο μπασταρδεμένο. 6. Η EA βγάζει το Need for Speed και το Fifa Street, άρα το Fifa09 είναι μάπα. 7. Τα περσινά Fifa/Euro είχαν προβλήματα (έξοδοι GK, αργό responsiveness κλπ) άρα το Fifa09 είναι μάπα. 8. Η γιαγιά μου είχε παίξει μια φορά Pro, άρα είναι το καλύτερο ποδοσφαιράκι ever. 9. Υπάρχει και σχετικό τραγούδι για το Pro, ενώ για το Fifa τίποτα. AUTA EINAI αυτο λεω τοσο καιρο, αλλα κανεις δεν με ακουει...και τωρα παρτε και το προ σας το ντεμο και χαρειτε τα χαλια της κοναμι! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΕΖΟΥΜΗΣΟΥΝ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΜΗΧΑΝΗ! θελουν καινουργιο ENGINE! και μετα μιλαμε
B.F. Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Ρε παιδια, δεν υπαρχει καποιος σε ολη την Αθηνα που θα διαθεσει ορισμενα κομματια σημερα?Δε παιζει....!Τα καταστηματα το εχουν στις αποθηκες τους ηδη...!Δε μπορει καποιο μαγαζακι να το προμηθευσει σημερα?Δε την παλευω αλλες 24 ωρες!!!!! Οποιος μαθει κατι, ας μας ενημερωσει....!Δε μπορει...σε ολοκληρη την Ευρωπη εχει ηδη κυκλοφορισει στα περισσοτερα καταστηματα....!
mihranalthaqafi Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 nzeppos οσο και να μην το πιστευεις ξερω παρα πολλα ατομα τα οποια δεν παιζουν Fifa, οχι γιατι δεν τους αρεσει το gameplay, αλλα επειδη εχουν συνηθησει τον σταυρο του μπλειστεισο και δεν μπορουν να παιξουν με αναλογικο!! Για μενα ειναι πιο τραγικο απο τα αλλα που παρεθεσες...
alou Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Ρε παιδια, δεν υπαρχει καποιος σε ολη την Αθηνα που θα διαθεσει ορισμενα κομματια σημερα?Δε παιζει....!Τα καταστηματα το εχουν στις αποθηκες τους ηδη...!Δε μπορει καποιο μαγαζακι να το προμηθευσει σημερα?Δε την παλευω αλλες 24 ωρες!!!!!Οποιος μαθει κατι, ας μας ενημερωσει....!Δε μπορει...σε ολοκληρη την Ευρωπη εχει ηδη κυκλοφορισει στα περισσοτερα καταστηματα....! Τα καταστήματα δεν γίνεται να το έχουν στις αποθήκες τους γιατί διανομή θα γίνει αύριο.
dp@pa Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 nzeppos οσο και να μην το πιστευεις ξερω παρα πολλα ατομα τα οποια δεν παιζουν Fifa, οχι γιατι δεν τους αρεσει το gameplay, αλλα επειδη εχουν συνηθησει τον σταυρο του μπλειστεισο και δεν μπορουν να παιξουν με αναλογικο!!Για μενα ειναι πιο τραγικο απο τα αλλα που παρεθεσες... το θεμα δεν ειναι οτι δεν μπορουν, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να μαθουν τον μοχλο..ολα μαθαίνονται, πως νομίζεις τοσα ατομα γύρισαν στο χβοχ με τον μοχλο και ηταν μια χαρα.. Nothing is impossible, με υπομονη και αφιέρωση ολα μαθαίνονται..και επίσης πως να παιζετε το φιφα...δεν ειναι δικαιολογιες τωρα αυτα...γελια πραγματα, απλα ο κοσμος ειναι καπως κολλημένος με καποια πραγματα και αυτο δεν θα αλλαξει ποτε σαυτην την χωρα...ειναι νοοτροπία. Και αυτο ειναι καπως κακο, επειδη επερεαζει και τους υπολοίπους που ψάχνονται...Δεν γινεται να λεμε το προ ειναι καλύτερο πλεον, το λεγατε εδω και 10 χρονια, επειδη το φιφα ειταν μουφα, και ναι ηταν, αλλα τωρα?...τωρα θελω να σας δω. Το φιφα φετος εχει τσακίσει τον ανταγωνισμό..και εγω λεω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!...βαλαμε ενα τελος σαυτο το μαρτύριο...Του χρονου παλι, αλλα χλωμό το βλεπω και αυτο, η κοναμι θα χρειαστει κανενα 2 χρονο να βγαλει κανενα καινούργιο ENGINE!...το αλλο ξεζουμίστηκε! τελος, δεν εχει αλλο χυμο!
liakos18 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 nzeppos οσο και να μην το πιστευεις ξερω παρα πολλα ατομα τα οποια δεν παιζουν Fifa, οχι γιατι δεν τους αρεσει το gameplay, αλλα επειδη εχουν συνηθησει τον σταυρο του μπλειστεισο και δεν μπορουν να παιξουν με αναλογικο!!Για μενα ειναι πιο τραγικο απο τα αλλα που παρεθεσες... +1! Πιστεύω ότι φταίει το χειριστήριο του PS γι' αυτό. Έχω ένα φίλο που όποτε του λέω τις απόψεις μου περί του χειριστηρίου της Sony και το ότι είναι κατάντια εν έτη 2008 να παίζεις 3D "next-gen" παιχνίδια με το D-Pad που χρησιμοποιούσαμε στο Tetris μου λεει ότι είναι το καλύτερο χειριστήριο ever και γι' αυτό το κρατάνε τόσα χρόνια...
anamenos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 το θεμα δεν ειναι οτι δεν μπορουν, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να μαθουν τον μοχλο..ολα μαθαίνονται, πως νομίζεις τοσα ατομα γύρισαν στο χβοχ με τον μοχλο και ηταν μια χαρα.. Nothing is impossible, με υπομονη και αφιέρωση ολα μαθαίνονται..και επίσης πως να παιζετε το φιφα...δεν ειναι δικαιολογιες τωρα αυτα...γελια πραγματα, απλα ο κοσμος ειναι καπως κολλημένος με καποια πραγματα και αυτο δεν θα αλλαξει ποτε σαυτην την χωρα...ειναι νοοτροπία. Και αυτο ειναι καπως κακο, επειδη επερεαζει και τους υπολοίπους που ψάχνονται...Δεν γινεται να λεμε το προ ειναι καλύτερο πλεον, το λεγατε εδω και 10 χρονια, επειδη το φιφα ειταν μουφα, και ναι ηταν, αλλα τωρα?...τωρα θελω να σας δω. Το φιφα φετος εχει τσακίσει τον ανταγωνισμό..και εγω λεω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!...βαλαμε ενα τελος σαυτο το μαρτύριο...Του χρονου παλι, αλλα χλωμό το βλεπω και αυτο, η κοναμι θα χρειαστει κανενα 2 χρονο να βγαλει κανενα καινούργιο ENGINE!...το αλλο ξεζουμίστηκε! τελος, δεν εχει αλλο χυμο! ακριβώς αυτά που τους λέω και εγώ τόσο καιρό. Οι κολλητοί μου πάντως (πρώην φανατικοί PESακιδες) τους πείρε τουλάχιστον 1 ώρα να προσαρμοστούν με τον αναλογικό μοχλό, τα υπόλοιπα ήρθαν με το καιρό...
polakis21 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Σας περιμένουμε το βράδυ, με την νέα ομάδα που έχουμε φτιάξει, για 10απλα online. Αν αντέχετε και δεν φοβάστε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.