Apokleiros Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 offside ειναι το goal, δεν μετρησε. sorry ξεχασα να το πω αλλα δεν εχει σημασια!
Thanofski Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Μετα απο μερικα παιχνιδια εχω να πω οτι το παιχνιδι ειναι φανταστικο...Ειναι ποδοσφαιρο με ολη την εννοια της λεξης.Σιγουρα υπαρχουν θετικα αλλα και αρνητικα αλλα το παιχνιδι ειναι υπερπληρες...(Ενα ελληνικο πρωταθλημα του λειπει και πραγματικα ειναι κριμα να μην υπαρχει μιας και υπαρχουν τουλαχιστον 7-8 πρωταθληματα πολυ χειροτερα απο το Ελληνικο βλ.βελγιο,πολωνια,σουηδια,κορεα κλπ κλπ) Πραγματα που μου αρεσαν ειναι κατ αρχας οι τερματοφυλακες.Οταν ο δικος σου τερματοφυλακας αποκρουει με το πατημα του RT/R2(τρεξιμο) σηκωνεται σφεντονα απο το εδαφος και κινειται πολυ γρηγορα.Γενικοτερα η κινηση τους και οι πασες με τα χερια ειναι πολυ βελτιωμενες...Το μονο καπως εκνευριστικο ειναι οτι απο Professional και πανω θελει αιτηση για να πιασεις διχτυα αλλα χαλαλι... Για animation και λοιπα δεν χρειαζεται να πω,θα τα δειτε οσοι δεν τα εχετε δει ακομα.Νιωθω πως ειναι ενα κλικ πιο γρηγορο απο το ντεμο αλλα ελαχιστη διαφορα και νομιζω ειναι για το καλυτερο. Τα custom tactic ειναι εξαιρετικα και προσθετουν ποικιλια στο παιχνιδι και χρειαζεται και ικανοτητα και φαντασια για να φτασεις περιοχη(μιλαω για professional και πανω παντα). Οι σεντρες με εχουν προβληματισει αρκετα.Κατ'αρχας πολλες απο τις σεντρες μου φευγουν εκτος περιοχης σημαδευοντας καποιο χαφ πισω απο τους επιθετικους και οχι τους ιδιους τους επιθετικους.Λογικα αυτο ειναι θεμα εξασκησης...Επισης δεν μπορω να "παιξω" με low/ground cross διοτι ενω παταω την σεντρα μια φορα και αρχιζει να φορτωνει η μπαρα με το που ξαναπατησω για να βγει low cross πχ η δυναμη μηδενιζεται και "κλειδωνει" σε πολυ χαμηλη δυναμη με αποτελεσμα να φευγουν ξεψυχισμενες σεντρες.....Αν κανω κατι λαθος...δν ξερω...τις εχω στο semi Επισης τα σουτ τα νιωθω λιγο καπως...ενω το animation του παιχτη προμηνυει για δυνατο σουτ βλεπεις τη μπαλα να κινειται αργα και βασανιστικα.σε μερικα μακρινα σουτ ενω σουταρεις δυνατα η μπαλα κοβει αποτομα ταχυτητα στον αερα,αποτομα εννοωντας λιγο παραπανω απο οσο θα επρεπε. Γενικα νομιζω ειναι το καλυτερο ποδοσφαιρακι μεχρι τωρα και πραγματικα μπραβο στην ΕΑ για αυτη τη δουλεια
teofross Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 ειναι ανετα το καλυτερο ποδοσφαιρακι που εχει βγει ποτε.Απιστευτα ρεαλιστικο και ολα εντελως random μεσα στο παιχνιδι απο συγκρουσεις παικτων -πασες- που παει η μπαλα κλπ.Φοβερο.Αλλα γ@μω την ΕΑ μεχρι και το τουρκικο πρωταθλημα και αλλα ασχετα εχει.Βαλτε ρε παιδια και το ελληνικο...γραμμενους μας εχουν
nzeppos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Μετά από 28' αγώνα στο Pes2009 demo (και quit φυσικά) έχω να πω ότι το Fifa09 είναι 100 χρόνια μπροστά... τουλάχιστον.
Thanofski Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Μετά από 28' αγώνα στο Pes2009 demo (και quit φυσικά) έχω να πω ότι το Fifa09 είναι 100 χρόνια μπροστά... τουλάχιστον. Βγήκε????
nzeppos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Ναι, βγήκε το demo του Pes2009 (νομίζω απλώς διέρρευσε για PC μία μέρα νωρίτερα από το προγραμματισμένο). Δείτε το και συγκρίνετε.
stathakis21 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 επιτελους...υστερα απο πληθωρα ατυχων γεγονοτων,ηλιθιων ποστ απελπισιας κτλ... ο θειος μου το εφερε και εμενα... κατι αλλο...οταν παιζεται τον δισκο τον εχετε πανω ή οχι??
enigmak Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Στο Live που επαιξα εγω ολα μια χαρά! Εβαλα να δοκιμασω και για πλακα 10vs10 random ατομα, και το παιχνιδι δεν ειχε ιχνος lag, και ειχε αρκετη πλακα, εβαλα και ενα γκολ σαν αμυντικος . Βεβαια επειδη δεν υπηρχε και η καλυτερη συνεργασια το σκορ ηταν κομματακι μεγαλο (5-5) αλλα δεν ηταν τοσο παιδικη χαρα οσο νομιζα οτι θα ηταν. Αντε να φτιαξουμε και τη δικη μας ομαδα, να συνεργαζομαστε και να σαρωσουμε τα leaderboards
nzeppos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Θεωρώ εαυτόν ήρωα που άντεξα να παίξω ένα ολόκληρο αγώνα (πεντάλεπτα) στο demo του Pes2009. Με τη δεύτερη βέβαια, αφού στον παρθενικό μου αγώνα το έβγαλα πριν το ημίωρο όπως είπα και πριν. Το μόνο που έκανα από ένα σημείο και μετά είναι να προσπαθώ να συγκεντρωθώ στο παιχνίδι (αφού με είχε πιάσει νευρικό γέλιο με αυτά που έβλεπα)... και να περιμένω να το σφυρίξει. Βάζω Fifa. (φίλε Merdock, το Fifa09 έχει πολύ καλύτερο gameplay από το 08. Επιτέλους πρέπει να πάψει αυτή η καραμέλα με το "διασκεδαστικό multiplayer" του Pro. Κατ' αρχάς το online του Pro είναι αστείο μπροστά σε αυτό το Fifa. Πέρσι δε ήταν απλώς ανύπαρκτο. Αν μιλάμε τώρα για διπλά στο σαλόνι, το Pro υποτίθεται ότι είναι καλύτερο, γιατί μέσες άκρες μπορεί να παίξει ο καθένας ακόμα κι αν δεν ξέρει τα κουμπιά. Επίσης συνήθως ευνοεί το ανοιχτό παιχνίδι, με αποτέλεσμα να μπαίνουν πιο πολλά γκολ. Αυτό ίσως αρκεί στους casual fans. Για εμάς τους hardcore όμως είναι αστείο επιχείρημα. Πλέον το Fifa είναι πολύ πιο διασκεδαστικό και για τα διπλά στο σαλόνι. Αρκεί να το ξέρουν και οι δύο).
Merdock Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Έχει το ίδιο αργό gameplay με το περσινό;Δε λέω ήταν ρεαλιστικό μεν αλλά το Pro είναι πιο διασκεδαστικό για multiplayer.
S_DECATHLON Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Θα ειναι η ιδια εκδοση και στο 360/ps3? Αν ναι θελω να δω απο περιεργια ποιοι θα παιζουν προ φετος...
papeipa Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Αν ανοιξε το live σας περιμενω πελατακιααααα vtampak150 add me
stathakis21 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 (φίλε Merdock, το Fifa09 έχει πολύ καλύτερο gameplay από το 08. Επιτέλους πρέπει να πάψει αυτή η καραμέλα με το "διασκεδαστικό multiplayer" του Pro. Κατ' αρχάς το online του Pro είναι αστείο μπροστά σε αυτό το Fifa. Πέρσι δε ήταν απλώς ανύπαρκτο. Αν μιλάμε τώρα για διπλά στο σαλόνι, το Pro υποτίθεται ότι είναι καλύτερο, γιατί μέσες άκρες μπορεί να παίξει ο καθένας ακόμα κι αν δεν ξέρει τα κουμπιά. Επίσης συνήθως ευνοεί το ανοιχτό παιχνίδι, με αποτέλεσμα να μπαίνουν πιο πολλά γκολ. Αυτό ίσως αρκεί στους casual fans. Για εμάς τους hardcore όμως είναι αστείο επιχείρημα. Πλέον το Fifa είναι πολύ πιο διασκεδαστικό και για τα διπλά στο σαλόνι. Αρκεί να το ξέρουν και οι δύο). ακριβως αυτο...πιο παλια λεγανε οτι το φιφα δεν ηταν πολυ καλο γιατι παραηταν arcade(κι εγω το ελεγα)...πλεον λενε το αντιθετο...λες και τους δινει ποσοστα η κοναμι δηλαδη...τι να πω...
anamenos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 καλά εγώ και η παρέα μου, ηλίθιοι είμαστε που το κατακάψαμε το FIFA08??? φαντάσου τι θα γίνει φέτος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.