Προς το περιεχόμενο

Fifa 09 {X360/PS3}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εχω παιξει καμια δεκαρια παιχνιδάκια στο fifa09 και το συμπερασμα μου ειναι οτι οι ανθρωποι εχουν κανει φοβερη δουλεια. Με λιγα λογια ειναι το καλυτερο ποδοσφαιρακι που εχω παιξει ποτε. Αυριο θα δωσω μια ευκαιρια και στο pro demo αλλα νομιζω οτι το fifa εχει ξεφυγει και παιζει πλεον μονο του.

Αυτή είναι και η πεμπτουσία της φετινής κόντρας μεταξύ Fifa και Pro. Περιμένουμε να δούμε το demo τoυ PES, ίσα ίσα για να το σβήσουμε μετά (όπως κάναμε τόσα χρόνια με το Fifa).

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Στο live μπαινουμε κανονικα η θα φαμε κανα μπα:eek:ν?Οποιος θελει για να 2πλο add me vtampak150,Τα πρωτα 5 μαθηματα δωρεαν:devil:Οπαααα να τα και τα πρωτα update

Δημοσ.
Done. Άντε να αρχίσουμε να μαζευόμαστε σιγά σιγά, να δούμε πόσοι είμαστε και να οργανώσουμε το Club. Παρασκευή αρχίζει η μάχη.

(μη φανταστείς, έχω να παίξω NHL/ΕΑ από το 2002 ή 2003, ενώ είχα παίξει λίγο και κάποια NHL 2k στο Xbox One. Δεν έχω ιδέα από το πραγματικό NHL, ούτε τους κανόνες δεν ήξερα όταν άρχισα να παίζω αλλά το παιχνίδι το είχα λιώσει, απίστευτο σπορ, φοβερή ένταση και συνέχεια πάνω κάτω)

ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ το 09!! :) NHL sorry gia off topic

-----Προστέθηκε 1/10/2008 στις 03 : 13 : 47-----

Στο live μπαινουμε κανονικα η θα φαμε κανα μπα:eek:ν?Οποιος θελει για να 2πλο add me vtampak150,Τα πρωτα 5 μαθηματα δωρεαν:devil:Οπαααα να τα και τα πρωτα update

update? sto fifa? μαλλον εχει να κανει με το ονλινε, που ελεγε ο φιλος οτι δεν μπορουσε να μπει!..

Και στο παιδι που ρωταει αν ειναι safe να μπεις live, ναι ειναι και οχι δεν ειναι...ναι ειναι επειδη πολλα καταστηματα και μαγαζατορες και δημοσιογραφοι και οποιος αλλος που εχει προσβαση στο ΦΙΦΑ original τοτε μπαινουν κανονικα. Τωρα το αλλο ειναι σχετικα πανω σου, και αν θες να το ρισκαρης..αλλα σου λεω εγω απο τωρα, δεν εχει σχεση αν παιζεις το παιχνιδι 2 -3 μερες πριν βγει, ειναι αν εχουν flagari το χβοχ σου, ηδη ξερουν ποιοι ειναι με κοπιες και ποιοι χωρις. Γιαυτο λεω, ξεκολληστε με αυτο, αν θα φατε βαν, θα φατε μπαν, τελος.

Δημοσ.

Update δεν νομίζω να κάνω ακόμα, θα περιμένω.

vtampak150 added.

Νίκησα επιτέλους, Schalke-Reims 2-0. Μηδέν slowdowns.

Αυτό όμως που μου αρέσει πιο πολύ είναι η στιγμή που μπαίνει το γκολ. Στο Fifa και το Euro είχαμε το γνωστό πρόβλημα του στιγμιαίου slowdown/σκαλώματος όταν έμπαινε η μπάλα στο πλεκτό. Τα ίδια δηλαδή που είχε και το Uefa Challenge, που είχε βγει το 2001 (το θυμάται κανένας? το ειχα λιώσει, πρέπει να είναι από τα ελάχιστα, αν όχι το μοναδικό, ποδοσφαιράκι που έφευγαν τούφες από το χορτάρι και όταν έπαιζες στο χιόνι φαινόντουσαν οι... πατημασιές του παίχτη)

Στο Euro πολλές φορές έβαζα γκολ και ξενέρωνα με το "σπάσιμο" της κίνησης. Στο Fifa09 'φχαριστιέμαι να βλέπω την μπάλα να πάει μέσα, ακόμα κι αν το έχω φάει εγώ το γκολ. Τόσο καλό είναι!

Δημοσ.
Μπορει, παντως update μου εκανε...δεν το ρισκαρω ομως:P

ρε σου λεω, οτι και να κανεις, δεν μπορεις να ξεφυγεις απο βαν...ξερεις ποσα update εχω κανει,και ποσα παιχνιδια επαιξα πριν βγει? οχι το φιφα, αλλα ολα τα υπολοιπα σχεδον....δεν τρεχει τιποτα, ουτε με το update...μπες ρε...πρωτο πραγμα που θα κανω ειναι να μπω λιβε!

Δημοσ.

εγώ είμαι ο γκαντέμης της όλης ιστορίας...

το xbox μου έχει εδώ και 1 μήνα σχεδον 3 κοκκινα λαμπάκια και περιμένω να μοιυ στείλουν άλλο, και του φίλου μου απο προχθες δεν μπορεί να διαβάσει τα DVD...

και αυτή την στιγμή ειμαι στο 30% completed απο τον θείο..

θα το κατεβάσω και δεν θα μπορώ να το παίξω, ΤΡΑΓΙΚΟ;

Δημοσ.

Σαφως ανωτερο απο το demo στον οπτικο τομεα και στον ηχο! ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ! Η ταχυτητα ειναι μια χαρα στον normal! Τα σταδια ειναι γεματα απο θεατες, φωτογραφους, σημαιακια....Τι να πω ειναι μαγικο!

-----Προστέθηκε 1/10/2008 στις 04 : 03 : 42-----

ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ....πρεπει να το ξαναπω!

Δημοσ.

Αστοδιαλα με το κωλοπαιχνιδο!!!!!!!!!!Επαιζα Inter vs Milan και ακουω "Παο γερα γερα και γ..α τα μ..ια"Με ξενερωσε τελειως!!!!Οχι τον βαλανε φετος τον πολυμετοχικο και θα μας τα πριξουν κιολας!!!!!!!Θα τον ακουμε και στα αλλα ματσακια?!?!?!?!?εβγαλα καντηλες!!!!!

Δημοσ.
εγώ είμαι ο γκαντέμης της όλης ιστορίας...

το xbox μου έχει εδώ και 1 μήνα σχεδον 3 κοκκινα λαμπάκια και περιμένω να μοιυ στείλουν άλλο, και του φίλου μου απο προχθες δεν μπορεί να διαβάσει τα DVD...

και αυτή την στιγμή ειμαι στο 30% completed απο τον θείο..

θα το κατεβάσω και δεν θα μπορώ να το παίξω, ΤΡΑΓΙΚΟ;

μιλαν, παιξε με το TOWEL TRICK! ...ψαξε το στο youtube και θα βγαλεις ακρη τουλαχιστον για καμια μερα!

Δημοσ.
μιλαν, παιξε με το TOWEL TRICK! ...ψαξε το στο youtube και θα βγαλεις ακρη τουλαχιστον για καμια μερα!

το έχω δοκιμάσει, μετά απο λίγο όμως όλα τα παιχνίδια κολάνε (παγώνει η οθόνη!)

εξάλου εδώ και 1 μήνα το πήγα για αντικατάσταση

Δημοσ.

Δεν είνια rrod πρόβλημα με το dvd player είναι, φαντάζομαι θάχει το toshiba και το γνωστό θέμα με το μαγνητάκι.

edti: τώρα είδα την απάντηση, πρόβλημα με το player δεν είπες ότι είναι ρε συ?

Δημοσ.
Σαφως ανωτερο απο το demo στον οπτικο τομεα και στον ηχο! ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ! Η ταχυτητα ειναι μια χαρα στον normal! Τα σταδια ειναι γεματα απο θεατες, φωτογραφους, σημαιακια....Τι να πω ειναι μαγικο!

-----Προστέθηκε 1/10/2008 στις 04 : 03 : 42-----

ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ....πρεπει να το ξαναπω!

+10000000000

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...