Προς το περιεχόμενο

Fifa 09 {X360/PS3}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έπαιξα κι εγώ μερικά παιχνίδια χθες βράδυ, στα γρήγορα. Σήμερα θα το ελέγξω περισσότερο. Μου άρεσε που δεν υπάρχει ρητή επιλογή για βροχή/χιόνι, αλλά είναι τυχαίο (πρέπει όμως να έχουμε overcast γήπεδο). Ξενέρωσα κι εγώ με τις φάτσες των ελληνικών ομάδων, αλλά δεν περίμενα και καμια τεράστια βελτίωση. Ο Νικοπολίδης μοιάζει λίγο πάντως.

Επειδή ο καθένας έχει τα γούστα του (πχ άλλους τους ενοχλεί το edit mode, εμένα δεν μου καίγεται καρφί γι' αυτό) αυτό που με χαλάει είναι τα replay στο τέλος του ημιχρόνου/αγώνα. Το συνηθισμένο είναι να χάνουν τις μισές φάσεις που έγιναν, ακόμα και δοκάρια, σουτ σύρριζα άουτ και άλλα τέτοια ωραία. Δεν έχει καν νόημα να δεις τα replay, επειδή αν έγιναν 10 ευκαιρίες, θα δείχνει τις 3-4 το πολύ.

Σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να δεχτώ ότι τα ball physics των Pro είναι καλύτερα από του Fifa09. Αυτά που κάνει η μπάλα στο Fifa δεν τα έχω δει σε κανένα Pro. Και αν έχουμε ένα δίκιο όταν λέμε ότι η μπάλα του Fifa καμια φορά μπορεί να πάρει κανα περίεργο φάλτσο και να συμπεριφερθεί σαν μπαλόνι, θα ήμασταν ακόμα πιο κοντά στην αλήθεια αν ισχυριζόμασταν ότι η μπάλα του περσινού Pro συμπεριφέρεται συνήθως σαν τούβλο. Επιφυλάσσομαι όμως για το... αυριανό Pro, μπας και δούμε κάτι καλό με τα καινούρια "κόλπα" που μας έχουν υποσχεθεί (αντίσταση της μπάλας στον αέρα και το χορτάρι κλπ)

Δεν μπαίνω ακόμα στο Live. Θα περιμένω την Παρασκευή, που κυκλοφορεί επίσημα και το παιχνίδι. Μέχρι τότε θα το μαθαίνω. Όταν ξεκινήσουμε να οργανωνόμαστε για τα Clubs, σφυρίχτε κλέφτικα, είμαι μέσα για left back όπως σας είχα πει.

Πάω να κάνω προπόνηση στις γιόμες.

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ρε σεις ειδε κανεις αν εχει βροχες και χιονια?αν ναι που ειναι η ρημαδα επιλογη δεν μπορω να την βρω με τπτ!!!

Απο οσα διαβαζω και σε ξενα forum καιρικα φαινομενα υπαρχουν μονο στα φιλικα σε overcast...Σε manager mode Κλπ δεν υπαρχουν ουτε καιρικα φαινομενα ουτε βραδυνα παιχνιδια οπως υποστηριζε η EA για τα ευρωπαικα match...

Αυτη την στιγμη κανω extract και σε κανα μισαωρο παιζω...:devil:

αντε να δουμε...

Δημοσ.

polaki, μην παραπληροφορείς ρε!:-D

Έχει πιο πολλά βελάκια. Πλέον έχει 4 ειδών βελάκια. Δύο ( άμυνα/επίθεση) για το player work rate και άλλα 2 (άμυνα/επίθεση) για το player positioning. Φυσικά έχει και το κλασσικό player position (πού είναι η βασική θέση του παίχτη στο γήπεδο) και επιπλέον τα custom tactics.

Συν όλες τις άλλες τακτικές που εφαρμόζονται με τον σταυρό.

Επίσης, τέτοια ball physics εγώ δεν έχω ξαναδεί ( μόνο στο demo), τι μου λέτε για την scripted μπάλλα του pro;

Σαν πρώτη εντύπωση υπάρχουν αλλαγές σε σχέση με το demo αρκετές. Προς το καλύτερο.

Πιο εκτενείς εντυπώσεις αργότερα, να μπούμε στο πνεύμα του παιχνιδιού.:-)

Τα πρόσωπα στις ελληνικές ομάδες είναι γεγονός πως είναι ολίγον γτπ., αλλά είναι το λιγότερο που με νοιάζει κρίνοντας από το υπόλοιπο πακέτο...σίγουρα όμως είναι τομέας που χωράει ακόμα πολύ βελτίωση.

Δημοσ.

Επειδή ο καθένας έχει τα γούστα του (πχ άλλους τους ενοχλεί το edit mode, εμένα δεν μου καίγεται καρφί γι' αυτό) αυτό που με χαλάει είναι τα replay στο τέλος του ημιχρόνου/αγώνα. Το συνηθισμένο είναι να χάνουν τις μισές φάσεις που έγιναν, ακόμα και δοκάρια, σουτ σύρριζα άουτ και άλλα τέτοια ωραία. Δεν έχει καν νόημα να δεις τα replay, επειδή αν έγιναν 10 ευκαιρίες, θα δείχνει τις 3-4 το πολύ.

Θα συμφωνήσω, τα replay είναι άθλια, μπορεί να σου δείχνει μία ξεκάρφωτη φάση και να χάσει πολύ σημαντικότερες.

Δημοσ.

Βασικά το ξέραμε εδώ και κάτι αιώνες ότι οι φάτσες είναι χειρώτερες σπό του pro. Αλλά who gives a shit που είπε και κάποιος άλλος. Μόνο στα cut-scenes κοιτάς τις φάτσες!

Τα formations/ tactics έχουν πολύ μεγαλύτερο βάθος από του Pro κατά την γνώμη μου με βάση αυτά που είδα στο tutorial. Τοσες επιλογές για το πως συμπεριφέρεται ο παίκτης και η ομάδα δεν τις έχει δει το pro (μέχρι τώρα) ούτε στον ύπνο του.

Δημοσ.

Από την άλλη βέβαια τρώει κάτι σκαλώματα μέσα στον αγώνα και μια καλή φάση μπορεί να στην δείξει από 3 διαφορετικές κάμερες. Όμως μπορεί να μην τη δείξει και καθόλου!

Απίστευτος φωτισμός το βράδυ, μου έχει κρεμάσει το σαγόνι.

Πολύ θετικό το ότι ο διαιτητής δεν σφυράει φάουλ αν μετά από επιτυχημένο τάκλιν του αντιπάλου πας και πέσεις πάνω στα πόδια του αμυντικού. Παλιά έπαιρνα πολλά φάουλ με αυτό τον τρόπο στο Pro, εδώ όμως δε σφυράει με τίποτα φάουλ. Το είχα δει και στο demo αυτό αλλά ήθελα να το επιβεβαιώσω.

Ανησυχητικό αυτό για τις καιρικές συνθήκες και τα βραδινά παιχνίδια στο manager mode.

Μου αρέσει που υπάρχουν και custom ρυθμίσεις για Camera Height, Zoom, Swing (για το Be a Pro) κλπ, δεν θυμάμαι αν υπήρχαν και παλιά αυτά. Τώρα δοκιμάζω την Dynamic με τέρμα zoom out. Αυτή η μακρινή (wide στο Pro, tele στο Fifa) ποτέ δεν μου άρεσε, μόνο για διπλά είναι.

Συνεχίζω το τεστ... έλα μωρή Σαραγόσα.

Δημοσ.

Εκνευριστικά τα πολλά τζούφια πέναλτι, ειδικά στις περιπτώσεις που κάνεις τάκλιν στην περιοχή και παίρνεις ξώφαλτσα τον αντίπαλο (ο οποιος μπορεί να μην έχει καν την μπάλα). Ακόμα κι αν ο επιθετικός δεν πέσει, πολλές φορές το κοράκι θα το σφυρίξει, ήμαρτον.

Απίστευτα τα animations των αμυντικών όταν διώχνουν την μπάλα. Σε περιπτώσεις αναμπουμπούλας μέσα στην περιοχή απλώνουν χέρια, πόδια και ό,τι άλλο έχουν πρόχειρο προκειμένου να διώξουν την μπάλα.

Πολύ καλή προσπάθεια στην περιγραφή του αγώνα. Γενικά κλείνω πάντα το commentary, εδώ και πολλά χρόνια. Στο μόνο παιχνίδι που το αφήνω είναι στο NBA 2k. Ενώ το μόνο που παραδέχομαι για το σχολιασμό του είναι το NHL της EA (τουλάχιστον αυτά που έπαιζα προ... 5ετίας). Στο Fifa09 όμως προς το παρόν το έχω αφήσει ανοιχτό και δεν το μετάνιωσα καθόλου. Οι περιγραφές είναι εξαιρετικές.

Δημοσ.
Εκνευριστικά τα πολλά τζούφια πέναλτι, ειδικά στις περιπτώσεις που κάνεις τάκλιν στην περιοχή και παίρνεις ξώφαλτσα τον αντίπαλο (ο οποιος μπορεί να μην έχει καν την μπάλα). Ακόμα κι αν ο επιθετικός δεν πέσει, πολλές φορές το κοράκι θα το σφυρίξει, ήμαρτον.

Απίστευτα τα animations των αμυντικών όταν διώχνουν την μπάλα. Σε περιπτώσεις αναμπουμπούλας μέσα στην περιοχή απλώνουν χέρια, πόδια και ό,τι άλλο έχουν πρόχειρο προκειμένου να διώξουν την μπάλα.

Πολύ καλή προσπάθεια στην περιγραφή του αγώνα. Γενικά κλείνω πάντα το commentary, εδώ και πολλά χρόνια. Στο μόνο παιχνίδι που το αφήνω είναι στο NBA 2k. Ενώ το μόνο που παραδέχομαι για το σχολιασμό του είναι το NHL της EA (τουλάχιστον αυτά που έπαιζα προ... 5ετίας). Στο Fifa09 όμως προς το παρόν το έχω αφήσει ανοιχτό και δεν το μετάνιωσα καθόλου. Οι περιγραφές είναι εξαιρετικές.

φιλε κανε με add!...βλεπω παιζεις και NHL..:)..

Δημοσ.

Τι απολαυση το 20λεπτο. Κανεις τις 11αδες σου με ανεση , το συστημα , παιζεις ποδοσφαιρο με αναπτυξη σωστη...

Επαιξα ενα Roma - Atl Madrid , και ειναι ισως η πρωτη φορα που ηταν ενδιαφερων να παιζω με την ΑΙ.

4-1 νικησα στο world class! Που περιμενα να με ξεφτιλησουν.

Το μονο μειον που βλεπω μεχρι στιγμης ειναι οντως κατι ακυρες αποφασεις του διαιτητη ( ειπαμε να γινει ρεαλιστικο , οχι και παραγκα ομως :P ).

Κατα τα αλλα ειναι αψογο σε ολα. Θεϊκο. Δεν περιγραφω αλλο.

btw , στο roma-atl ακουγα το συνθημα που δεν περιμενα ποτε να ακουσω. "ΠΑΟ γερα , γερα , και #@#@ τα ^0^)@" !!!

Δημοσ.

Done. Άντε να αρχίσουμε να μαζευόμαστε σιγά σιγά, να δούμε πόσοι είμαστε και να οργανώσουμε το Club. Παρασκευή αρχίζει η μάχη.

(μη φανταστείς, έχω να παίξω NHL/ΕΑ από το 2002 ή 2003, ενώ είχα παίξει λίγο και κάποια NHL 2k στο Xbox One. Δεν έχω ιδέα από το πραγματικό NHL, ούτε τους κανόνες δεν ήξερα όταν άρχισα να παίζω αλλά το παιχνίδι το είχα λιώσει, απίστευτο σπορ, φοβερή ένταση και συνέχεια πάνω κάτω)

Δημοσ.

παιδια μια βοηθεια...πηγα να ανανεωσω το rs...και το paypal μου ζητα να επικυρωσω την καρτα μου...με 1 4ψηφιο κωδικο???ποιος ειναι αυτος????ας πει καποιος...

Δημοσ.

Για να ενεργοποιήσεις πλέον το θέμα των πληρωμών μέσω πιστωτικής, χρειάζεται να δώσεις στο PayPal ένα τετραψήφιο κωδικό που φτάνει στην τράπεζα με τη χρέωσή σου. Συνήθως αυτό χρειάζεται μία με δύο ημέρες :(

Για να μην περιμένεις το λογαριασμό, πάρε τους τηλέφωνο, αλλά άσε να περάσουν 48 ώρες :(

Δημοσ.
Για να ενεργοποιήσεις πλέον το θέμα των πληρωμών μέσω πιστωτικής, χρειάζεται να δώσεις στο PayPal ένα τετραψήφιο κωδικό που φτάνει στην τράπεζα με τη χρέωσή σου. Συνήθως αυτό χρειάζεται μία με δύο ημέρες :(

Για να μην περιμένεις το λογαριασμό, πάρε τους τηλέφωνο, αλλά άσε να περάσουν 48 ώρες :(

ωχ...παλι δεν καταλαβα...τωρα εγω εδωσα στο paypal ενα...αλλα δεν ξερω πιο...εγω θα το επιλεξω??

ατιμο φιφα...

Δημοσ.

Με το περσινο fifa08 δεν ασχοληθηκα γιατι τα τελευταια 6-7 χρονια επαιζα αποκλειστικα pro. Οταν επαιξα για πρωτη φορα euro καταλαβα οτι η φιλοσοφια της ΕΑ εχει αλλαξει πολυ. Εχω παιξει καμια δεκαρια παιχνιδάκια στο fifa09 και το συμπερασμα μου ειναι οτι οι ανθρωποι εχουν κανει φοβερη δουλεια. Με λιγα λογια ειναι το καλυτερο ποδοσφαιρακι που εχω παιξει ποτε. Αυριο θα δωσω μια ευκαιρια και στο pro demo αλλα νομιζω οτι το fifa εχει ξεφυγει και παιζει πλεον μονο του.

οι φατσες των μικροτερων ομαδων ειναι αθλιες αλλα για μενα στα ποδοσφαιρακια το παν ειναι το gameplay.

Μπραβο στην ΕΑ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...