Προς το περιεχόμενο

Fifa 09 {X360/PS3}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια το παιζω ηδη!Τρελα!Το νορμαλ φαινεται πολυ γρηγορο.Επαιξα ΑΕΚ-ΠΑΟ και δυστυχως οι φατσες ειναι αθλιες!Απο την ΑΕΚ λειπει ο Τζιμπουρ!Κατα τα αλλα τελεια σαν το ντεμο!Αυριο τα υπολοιπα!

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Επαιξα με βροχη στο Μεατσα!Χαμος! Δεν προσεξα αν εχει position edit στο formation.Το εκλεισα για να κοιμηθω. Αν δει καποιος ας μας πει!

Δημοσ.

Επιτελους επαιξα 10λεπτο! Απολαυση! Οι φατσες των ελληνικων ομαδων ειναι αισχρες! Κλασεις ανωτερο και προσεγμενο στις φατσες το pro παντως. Πειτε καμια απορια

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά ορίστε το πρώτο review από εμένα μετά από 4-5 ώρες λιωσίματος:

Το παιχνίδι είναι μακράν το καλύτερο φιφα που έχει βγει ποτέ! Πλέον διεκδικεί επάξια τον τίτλο του καλύτερου soccer game ever! Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για το pro το οποίο πρέπει να απαντήσει αύριο με ένα πολύ καλό ντέμο, αν θέλει να διατηρήσει τα ήδη τρεμάμενα σκήπτρα του. Αλλά νομίζω ότι φέτος τα πράγματα έχουν αλλάξει πλέον.

Στο παιχνίδι τώρα. Το φιφα09 είναι πολύ καλύτερο από το ντέμο του! Έπαιξα στην νόρμαλ ταχύτητα και μου φάνηκε αρκετά γρήγορο, στην ταχύτητα του pro. Νομίζω ότι όταν βάλω slow θα είναι καλύτερα τα πράγματα.

Μέσα στο παιχνίδι: Εξαιρετικά γραφικά και ήχος (η περιγραφή είναι καταπληκτική, αν και δεν λέει όλα τα ονόματα των παικτών των ελληνικών ομάδων πάλι), και δεν χάνει φάση ο εκφωνητής, ούτε καθυστερεί! Οι γνωστοί παίκτες μοιάζουν αρκετά (αν και το pro και φέτος έχει κλάσεις ανώτερες φάτσες). Δεν μπορείς να κάνεις τρελές ντρίμπλες με τους άσχετους παίκτες, και αυτό είναι καλό. Γρήγορος ρυθμός, γρήγορες πάσες και προωθημένες. Ίσως υπερβολικά γρήγορες. Μου άρεσε η αλλαγή παιχνιδιού με ψηλή σέντρα που έχει διορθωθεί. Οι κεφαλιές είναι βελτιωμένες σε σχέση με το ντέμο και είναι πολύ καλές, ενώ παίζει ρόλο και το σημείο που θα πηδήξεις για να βρεις την μπάλα, έτσι ώστε να κάνεις δυνατή κεφαλιά!

Έχει πάρα πολλές ομάδες, και έχει και ΑΕΚ (o Τζιμπούρ δεν τον έχει),ΠΑΟ,ΟΣΦΠ,ΠΑΟΚ. Δυστυχώς όμως οι φάτσες των ελληνικών ομάδων είναι τραγικές! Δεν μοιάζει κανένας! Πάλι μας έγραψε κανονικά η ΕΑ Sports...Έλεος

Πολύ καλά γραφικα γηπέδων, κι επιτέλους έφτιαξαν τον φωτισμό στα νυχτερινά παιχνίδια όπου πλέον βλέπεις κανονικά και δεν είναι σκοτεινά.

Οι τερματοφύλακες διορθωμένοι, βγαίνουν πιο γρήγορα στην μπάλα. Το custom tactics έχει πολύ βάθος, και τελικά έχει και position edit. Μόνο που μπορείς να βάλεις ένα βελάκι νομίζω στους παίκτες. Και πάλι νομίζω το formation του pro είναι βαθύτερο.

Το edit mode τελικα είναι ψιλομούφα πάλι και δεν μπορείς να αλλάξεις πολλά πράγματα. Μόνο κανά μαλλί, κανένα βραχιόλι και λοιπά. Καμία σχέση με το βάθος του edit του pro...

Το gameplay είναι εθιστικότατο, στον βαθμό του pro, αλλά πιο δύσκολο. Και αυτό είναι καλό για τους hardcore gamers. Δεν ξέρω αν θα αρέσει στους casual players...

Ερωτηματικό το Online, δεν μπορούσα να μπω. Και κάποιοι φίλοι μου δεν μπορούσαν. Έπεσε το live ή μας μπανάρανε?

Νομίζω ότι τα + και τα - είναι τα παρακάτω:

+Εθιστικό gameplay

+Πολύ καλά γραφικά

+Πολύ καλός ήχος

+Ποικιλία ομάδων

+Τέλεια animation

+Πολλά modes

+Προφανώς και ποικιλία στο online λογικά

Στα αρνητικά τώρα και σε σχέση με το pro:

-Δυσκολία εκμάθησης (το pro είναι πιο ευχάριστο)

-Ανύπαρκτο σχεδόν edit πάλι (στο pro είναι απίστευτο το edit)

-Χειρότερα ball physics κατά την γνώμη μου από το pro

-Κατά πολύ χειρότερες φάτσες

-Λιγότερο διασκεδαστικό από το pro

-Λιγότερη φαντασία, περισσότερο τακτική (ίσως υπερβολική για τους casual)

Σαν γενικό συμπέρασμα, πρόκειται για ένα καταπληκτικό παιχνίδι, με ελάχιστα ψεγάδια, τα οποία αν διορθωθούν, τότε θα μιλάμε για το καλύτερο ποδόσφαιρο του πλανήτη.

Αυτά που δεν έχει το φιφα τα έχει το pro και αυτά που δεν έχει το pro τα έχει το φιφα! Λες και αλληλοσυμπληρώνονται. Περιμένω να δω και το pro για να ξέρω με ποιό θα ασχοληθώ φέτος. Πρέπει όμως να με ενθουσιάσει τρελά το pro αύριο για να με κάνει να μην ασχοληθώ με το φιφα...Είναι ικανό? Μια μέρα υπομονή...

Μπράβο στην ΕΑ για την τρελή δουλειά που έριξε...

Δημοσ.
Λοιπόν παιδιά ορίστε το πρώτο review από εμένα μετά από 4-5 ώρες λιωσίματος:

Το παιχνίδι είναι μακράν το καλύτερο φιφα που έχει βγει ποτέ! Πλέον διεκδικεί επάξια τον τίτλο του καλύτερου soccer game ever! Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για το pro το οποίο πρέπει να απαντήσει αύριο με ένα πολύ καλό ντέμο, αν θέλει να διατηρήσει τα ήδη τρεμάμενα σκήπτρα του. Αλλά νομίζω ότι φέτος τα πράγματα έχουν αλλάξει πλέον.

Στο παιχνίδι τώρα. Το φιφα09 είναι πολύ καλύτερο από το ντέμο του! Έπαιξα στην νόρμαλ ταχύτητα και μου φάνηκε αρκετά γρήγορο, στην ταχύτητα του pro. Νομίζω ότι όταν βάλω slow θα είναι καλύτερα τα πράγματα.

Μέσα στο παιχνίδι: Εξαιρετικά γραφικά και ήχος (η περιγραφή είναι καταπληκτική, αν και δεν λέει όλα τα ονόματα των παικτών των ελληνικών ομάδων πάλι), και δεν χάνει φάση ο εκφωνητής, ούτε καθυστερεί! Οι γνωστοί παίκτες μοιάζουν αρκετά (αν και το pro και φέτος έχει κλάσεις ανώτερες φάτσες). Δεν μπορείς να κάνεις τρελές ντρίμπλες με τους άσχετους παίκτες, και αυτό είναι καλό. Γρήγορος ρυθμός, γρήγορες πάσες και προωθημένες. Ίσως υπερβολικά γρήγορες. Μου άρεσε η αλλαγή παιχνιδιού με ψηλή σέντρα που έχει διορθωθεί. Οι κεφαλιές είναι βελτιωμένες σε σχέση με το ντέμο και είναι πολύ καλές, ενώ παίζει ρόλο και το σημείο που θα πηδήξεις για να βρεις την μπάλα, έτσι ώστε να κάνεις δυνατή κεφαλιά!

Έχει πάρα πολλές ομάδες, και έχει και ΑΕΚ (o Τζιμπούρ δεν τον έχει),ΠΑΟ,ΟΣΦΠ,ΠΑΟΚ. Δυστυχώς όμως οι φάτσες των ελληνικών ομάδων είναι τραγικές! Δεν μοιάζει κανένας! Πάλι μας έγραψε κανονικά η ΕΑ Sports...Έλεος

Πολύ καλά γραφικα γηπέδων, κι επιτέλους έφτιαξαν τον φωτισμό στα νυχτερινά παιχνίδια όπου πλέον βλέπεις κανονικά και δεν είναι σκοτεινά.

Οι τερματοφύλακες διορθωμένοι, βγαίνουν πιο γρήγορα στην μπάλα. Το custom tactics έχει πολύ βάθος, και τελικά έχει και position edit. Μόνο που μπορείς να βάλεις ένα βελάκι νομίζω στους παίκτες. Και πάλι νομίζω το formation του pro είναι βαθύτερο.

Το edit mode τελικα είναι ψιλομούφα πάλι και δεν μπορείς να αλλάξεις πολλά πράγματα. Μόνο κανά μαλλί, κανένα βραχιόλι και λοιπά. Καμία σχέση με το βάθος του edit του pro...

Το gameplay είναι εθιστικότατο, στον βαθμό του pro, αλλά πιο δύσκολο. Και αυτό είναι καλό για τους hardcore gamers. Δεν ξέρω αν θα αρέσει στους casual players...

Ερωτηματικό το Online, δεν μπορούσα να μπω. Και κάποιοι φίλοι μου δεν μπορούσαν. Έπεσε το live ή μας μπανάρανε?

Νομίζω ότι τα + και τα - είναι τα παρακάτω:

+Εθιστικό gameplay

+Πολύ καλά γραφικά

+Πολύ καλός ήχος

+Ποικιλία ομάδων

+Τέλεια animation

+Πολλά modes

+Προφανώς και ποικιλία στο online λογικά

Στα αρνητικά τώρα και σε σχέση με το pro:

-Δυσκολία εκμάθησης (το pro είναι πιο ευχάριστο)

-Ανύπαρκτο σχεδόν edit πάλι (στο pro είναι απίστευτο το edit)

-Κατά πολύ χειρότερες φάτσες

-Λιγότερο διασκεδαστικό από το pro

-Λιγότερη φαντασία, περισσότερο τακτική (ίσως υπερβολική για τους casual)

Σαν γενικό συμπέρασμα, πρόκειται για ένα καταπληκτικό παιχνίδι, με ελάχιστα ψεγάδια, τα οποία αν διορθωθούν, τότε θα μιλάμε για το καλύτερο ποδόσφαιρο του πλανήτη.

Αυτά που δεν έχει το φιφα τα έχει το pro και αυτά που δεν έχει το pro τα έχει το φιφα! Λες και αλληλοσυμπληρώνονται. Περιμένω να δω και το pro για να ξέρω με ποιό θα ασχοληθώ φέτος. Πρέπει όμως να με ενθουσιάσει τρελά το pro αύριο για να με κάνει να μην ασχοληθώ με το φιφα...Είναι ικανό? Μια μέρα υπομονή...

Μπράβο στην ΕΑ για την τρελή δουλειά που έριξε...

αν και δεν το έχω ακόμη κατεβάσει να διορθώσω κάποια πράγματα που ξέρω σίγουρα και απο βιντεάκια που έχω δεί.

"και τελικά έχει και position edit. Μόνο που μπορείς να βάλεις ένα βελάκι νομίζω στους παίκτες. Και πάλι νομίζω το formation του pro είναι βαθύτερο."

μπορείς να αλάξεις την θέση τους κανονικά όπως του PRO.χώρια τα βελάκια, με τα custom tactics δεν νομίζω να έχει περισότερο βάθος το PRO.

μάλον δεν το είδες καλά.γιατί στο FIFA 08 γινόταν να αλάξεις τα πάντα, δεν νομίζω να μην μπορείς στο FIFA09.

είσαι σίγουρος;

Δημοσ.

καλα θελω να μου πειτε πως μπορεις να δεις την διαφορα στα ball physics. ειμαι περιεργος να δω πως μπορει καποιος να πει πως ειναι κακα?...δηλαδη? Ασπουμε πολακι, λες τα ball physics ειναι κατωτερα απο το ΠΡΟ, πως ειναι δηλαδη? τι βλεπεις διαφορετικο απο του προ? τι κανει το φιφα που ειναι χειροτερο το προ σε αυτο το κομματι. Θελω να δω πως το βλεπετε το θεμα. ΚΑι εγω συμφωνω, πως αυτο δεν ισχη, με του προ ..και ακομη να το δεις το προ, πως μπορεις να το συνγκινεις με ενα που επαιξες ηδη? επειδη αν ειναι απο τα βιντεο, χαλια φενονται τα βαλλ physics του προ...σαν να κολαει η μπαλα στον παιχτει! ΜΑ και ΕΣΥ ειπες πως του προ ειναι οπως το YO-YO....

Δημοσ.

Άλλο το γιο γιο στο κοντρόλ του παίκτη και άλλο η κίνηση της μπάλας γενικά στο αέρα. Στο pro είναι πιο βαριά η μπάλα. Στο φιφα09 υπάρχουν πολλές στιγμές που η μπάλα πετάει αφύσικα σαν μπαλόνι στον αέρα, ειδικά σε κάποια σουτ...Αυτά

Edit mode δεν είδα να τα πειράζεις όλα που είναι?

Στο formation έχει Position edit ναι αλλά μπορείς να βάλεις στον κάθε παίκτη έξτρα μόνο ένα βελάκι κατεύθυνσης (νομίζω δηλαδή), ενω στο pro 2. Καλά και το custom tactics καλό είναι, αλλά δεν σου δίνει και τρελό βάθος. Έχει δηλαδή βάθος ομάδας, πόσο θα πιέσει, πόσο συχνά θα κάνει σέντρες κλπ. Απλά στα δίνει σε πολλές κατηγορίες. Πράγματα που κάνει και το pro όμως, αλλά με διαφορετικά μενού.

Τεσπα, το παιχνίδι είναι πολύ καλό μην το ψάχνετε τώρα. Ένα δυο ψεγάδια τα έχει αλλά δεν έχει σημασία. ποιό παιχνίδι δεν έχει? Και δεν είναι νόμος να είναι όλα καλύτερα του pro! Υπάρχουν κομμάτια που το pro υπερτερεί ακόμα, έστω και λίγα.

Α, και δεν είδα slowdown πουθενά, χεχε

Αυτά τα είδα σε 4-5 ώρες παιξίματος. Μόλις γυρίσω από δουλειά θα το τσεκάρω πάλι. Αν έχω κάνει κάπου λάθος, θα το πω, μην αγχώνεστε...

Δημοσ.

Καλά είπαμε οι φάτσες του pro δεν συγκρίνονται. Αλλά και πέρσυ ήταν καλύτερες στο pro, αλλά τί να το κάνεις που το παιχνίδι ήταν μουφα!

Καλά στην ΕΑ δεν ντρέπονται? Δεν μπορούν να φτιάξουν τις φάτσες των Ελληνικών ομάδων? LOL

Εν τω μεταξύ είχε πέσει το live για πολλές ώρες. Επανήλθε πάλι το πρωί όπως διαβάζω. Αναμένεται χαμός το βράδυ στο live...

Δημοσ.

Ρε σεις ειδε κανεις αν εχει βροχες και χιονια?αν ναι που ειναι η ρημαδα επιλογη δεν μπορω να την βρω με τπτ!!!

Δημοσ.

Καλά στην ΕΑ δεν ντρέπονται? Δεν μπορούν να φτιάξουν τις φάτσες των Ελληνικών ομάδων?

Είχαν προσπαθήσει επί εποχής Βαμβακούλα, Τσιαντάκη και Σαργκάνη, αλλά από football sim πήγε το παιχνίδι στην κατηγορία horror και το σταμάτησαν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...