Προς το περιεχόμενο

Fifa 09 {X360/PS3}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αλήθεια, Fifa_09_PAL_XBOX360-STRANGE, κι εγώ μόλις τώρα το είδα. Μετά από τους αγώνες του CHL που καθόμαστε και βλέπουμε τώρα, θα είναι ό,τι πρέπει!

Δημοσ.
http://www.abgx.net/filename/?ch=6

Όσοι δεν είδατε το παιχνίδι της real δείτε το...Δεν ξέρω τι ώρα το δείχνει εδώ (το είδα σε γερμανικό κανάλι) αλλα είχα καιρό να δω τόσο ωραίο παιχνίδι.

Τώρα το βλέπω στη ΝΕΤ (εκτεταμένα στιγμιότυπα). Είχα χρόνια να δω τέτοιο παιχνίδι. Γι' αυτό και έχω ψηθεί τρελά για Fifa τώρα.

Δημοσ.
Ρε παιδια η reloaded πρεπει να ειναι για pc...

Σωστά, εμείς λέμε για την Strange όμως.

Στο TL όχι ακόμα, αλλά κάτι πάει να γίνει στο Rlslog.

edit: OK, το έχει και το TL πλέον.

Δημοσ.

Μεχρι στιγμη απ'οτι ξερω μονο ενας τορεντοθειος το εχει φερει, αλλα και αυτος δεχεται μονο ιδιωτικες προσκλησεις. Υπομονη, και θα το φερουν και αλλοι θειοι και τα ξαδερφια κτλ

Δημοσ.
Εχει ανεβει σε ειδησεογραφικα?

Δεν κρατιεμαι γμτ...

Ερχεται , ερχεται...

0:47VeRKKis fifa09 on uploaded yet?0:47I2H<mib_fh3py> be cool, will take some time yel08.png;)0:47Creyonnoones even filling it atm0:47Anders0nbe patient0:47AmRoDPerseid - i wish my hand was a girl yel40.png:P0:47Creyonso calm the fuck down0:47acDCfor those who cant wait. strange-fifa09 is going up at a.b.x0:47mib_fh3pyI want but I cant wait =P0:47CreyonacDC why a.b.x :S?0:47VeRKKwant the 360 ver.0:47Anders0nalways goes up there first0:47

*** Ultyma joined #alt.binaries.games.xbox3600:47acDCcus someone is uploading it0:47Jerzsi fifa not rf?0:47acDCsi0:47mib_fh3pyok , as long as it's up =)0:47Creyonbut why not on agbx360 acDC yel40.png:P?0:48BlOoDysi0:48JoeSchmeicos hes not upping it

Δημοσ.

ρε παιδια 1 λινκακι με πμ???για εμας που δε μπορουμε να βρουμε τπτ,και δεν ειμαστε και σε κανενα 'κλειστο' θειο???

δεκτος και ο RS...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...