nzeppos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Καλά, ο καθένας βλέπει αυτό που θέλει να δει. Εδώ υπάρχει ακόμα κόσμος που έχει παίξει και τα δύο και συνεχίζει να πιστεύει ότι το Pro είναι καλύτερο ποδοσφαιράκι. Προσωπικά λίγο με ενδιαφέρει για τις φάτσες, σάμπως τις βλέπουμε από τόσο κοντά όταν παίζουμε τον αγώνα? -----Προστέθηκε 29/9/2008 στις 11 : 43 : 01----- Άντε μπάρμπα, αργούμε. Κάθε φορά που βάζω να παίξω το demo βλέπω κι άλλα πράγματα. Πριν λίγο έβαλα μια απίστευτη γκολάρα, σαν αυτή που είχε γράψει ο Γιαννακόπουλος στην Πόρτο το '97. Με δύο διαφορές, εμένα ήταν λίγο πιο κοντά (αλλά και πάλι κάπου 10-15 μέτρα έξω από την περιοχή) και εχμ... δε μέτρησε, ήμουν offside. Πάντως η γκολάρα μπήκε!! Το δεύτερο που είδα και κουφάθηκα ήταν ένα σουτ του AI που πήγε άουτ. Παράλληλη συρτή σέντρα στο ύψος της περιοχής και ο παίχτης έπιασε το σουτ εν κινήσει (η μπάλα ακούμπαγε στο χορτάρι εκείνη τη στιγμή). Το τόπι πήρε τρελά ανάποδα φάλτσα λόγω της απότομης αλλαγής πορείας και όσο... πήγαινε ανέβαινε. Τελικά πήγε 4-5 μέτρα πάνω από το οριζόντιο. Παίζω ποδοσφαιράκια σχεδόν 25 χρόνια και τέτοια ball physics δεν έχω ξαναδεί βρε παιδιά, τι έχουν φτιάξει οι άνθρωποι.
littlelouievegos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Εγω παλι ειδα κατι περιεργες κοντρες εχθες οταν διεκδικουσα μια εγω την μπαλα μια ο αλλος σε ενα μπερδεμα στο κεντρο με αρκετα χαφ και δεν μου αρεσαν.. Σιγουρα εκει δεν λειτουργησε σωστα το μοντελο φυσικης της μπαλας γιατι και οι 2 αμεσως ειπαμε "ωχ τι κανει τωρα" . Παρα ταυτα ηταν μια περιπτωση στις τοσες και γενικα ηταν μια πολυ ευχαριστη εμπειρια.. Αν εξαιρεσεις βεβαια τα σπαστικα 2λεπτα.. Μου αρεσει τρομερα το response, το animation και το passing καθως και το shoot.. Tρομερα βελτιωμενα.. Λιγο την σεντρα θελω να βελτιωθει δεν εχω δει κανενα ποδοσφαιρακι σε αυτο τον τομεα να τα πηγαινει καλα ολες πανε σχεδον παντα σε κεφαλι συμπαικτη σου ή την κοβει αμυντικος μπροστα απο αυτον..
nzeppos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Καλά, κάποια glitches σίγουρα θα έχει. Αν κατάλαβα καλά αυτό που είπες με τις σέντρες, θέλεις να μην πηγαίνουν πάντα πάνω στον παίχτη? Αλλά να είναι περισσότερο random το πού θα καταλήξουν? Αν είναι έτσι, συμφωνώ κι εγώ 100%. Και μάλιστα χάρηκα ιδιαίτερα όταν είδα ότι σε αρκετές φάσεις στο κέντρο, που πηδάνε και οι δύο παίχτες για κεφαλιά, υπάρχει περίπτωση να μην την πάρει κανένας και να περάσει από πίσω τους η μπάλα (ειδικά αν αρχίσουν τα σπρωξίδια ή πηδήξουν σε λάθος χρόνο). Αυτό είναι πρωτοφανές για ποδοσφαιράκι. Συμφωνώ όμως ότι η σέντρα γενικά χρήζει περαιτέρω βελτίωσης. ΥΓ.: Επειδή εμείς οι γηραιότεροι θα πάμε για ύπνο όπου να 'ναι, ελπίζω να υπάρχει νυχτερινή βάρδια στο thread που να φυλάει καραούλι για το πότε θα βγει το παιχνίδι!
littlelouievegos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Nαι ακριβως αυτο εννοω με τις σεντρες more manual control.. Και φυσικα το χω παρατηρησει και αυτο που ειπες για τις κεφαλιες και ειναι ενα μεγαλο συν στο παιχνιδι.. Αλλη μια παρατηρηση ειναι το φαουλ.. Θεωρω οτι και αυτο χρηζει καλυτερευσης.. Δεν ξερω αν εγω δεν το εχω καταλαβει καλα αλλα προτιμω το συστημα του pro στα φαουλ.. Ενω απο την αλλη τα πεναλτυ ειναι απλα τελεια.. Well.. Nobody's perfect.. At least some they try..
Blackjim Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Nαι ακριβως αυτο εννοω με τις σεντρες more manual control..Και φυσικα το χω παρατηρησει και αυτο που ειπες για τις κεφαλιες και ειναι ενα μεγαλο συν στο παιχνιδι.. Αλλη μια παρατηρηση ειναι το φαουλ.. Θεωρω οτι και αυτο χρηζει καλυτερευσης.. Δεν ξερω αν εγω δεν το εχω καταλαβει καλα αλλα προτιμω το συστημα του pro στα φαουλ.. Ενω απο την αλλη τα πεναλτυ ειναι απλα τελεια.. Well.. Nobody's perfect.. At least some they try.. Βαλε τις σεντρες στο manual και στην αρχη αν πετυχεις παιχτη γραψε μου. Μην παραπονιεσαι ομως μετα οτι δε μπορεις να παιξεις , ειναι πολυ πιο δυσκολο το manual γενικοτερα
nzeppos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Βασικά το manual είναι μόνο για διπλά. Αν τολμήσεις να παίξεις manual με το AI θα σε βιάσει, εκτός πια κι αν το ξέρεις πάρα πολύ καλά το ποδοσφαιράκι. Αλλά σε διπλό είναι απίστευτο, παίζεις μπάλα πραγματικά. Ίσως το σουτ να θέλει περισσότερο προσοχή, γιατί δεν μπαίνει με τίποτα στο χειροκίνητο (οπότε συνήθως το αφήνω στο semi). Ακόμα θυμάμαι τι φρίκη είχα φάει στο FIFA08, όταν μετά από μήνες manual (ή έστω semi) χειρισμού σε πάσες και σέντρες έβαλα να παίξω ένα PES2008. Πάταγα ένα κουμπί στην τύχη και η μπάλα αυτόματα πήγαινε στο σωστό παίχτη. Απίστευτη ξενέρα, στα 5 λεπτά το έβγαλα. Όλα manual! (μόνο στο διπλό εννοείται)... Το θέμα είναι τι γίνεται με το online. Αν υποθέσουμε ότι το manual δυσκολεύει αυτόν που δεν ξέρει καλά το παιχνίδι (αλλά επιμένει να παίζει έτσι για λόγους ρεαλισμού) τι γίνεται αν ο αντίπαλος τα γυρίσει όλα σε automatic? Θεωρητικά θα αποκτήσει μεγάλο πλεονέκτημα. Και καλά για τα διπλά μεταξύ μας, που βλέπουμε τι γίνεται. Στο online όμως? Από πέρσι το σκέφτομαι αυτό και γι' αυτό γενικά το αποφεύγω το "όλα manual" εκεί. Πέρα από τις μεταφυσικές ανησυχίες μου όμως, να προσθέσω ότι εξακολουθώ να συμφωνώ με το φίλο littlelouievegos σχετικά με τις σέντρες. Θα ήθελα να είναι ακόμα περισσότερο "χειροκίνητες" και τυχαίες.
Blackjim Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Βασικά το manual είναι μόνο για διπλά. Αν τολμήσεις να παίξεις manual με το AI θα σε βιάσει, εκτός πια κι αν το ξέρεις πάρα πολύ καλά το ποδοσφαιράκι. Αλλά σε διπλό είναι απίστευτο, παίζεις μπάλα πραγματικά. Ίσως το σουτ να θέλει περισσότερο προσοχή, γιατί δεν μπαίνει με τίποτα στο χειροκίνητο (οπότε συνήθως το αφήνω στο semi). Ακόμα θυμάμαι τι φρίκη είχα φάει στο FIFA08, όταν μετά από μήνες manual (ή έστω semi) χειρισμού σε πάσες και σέντρες έβαλα να παίξω ένα PES2008. Πάταγα ένα κουμπί στην τύχη και η μπάλα αυτόματα πήγαινε στο σωστό παίχτη. Απίστευτη ξενέρα, στα 5 λεπτά το έβγαλα. Όλα manual! (μόνο στο διπλό εννοείται)... Το θέμα είναι τι γίνεται με το online. Αν υποθέσουμε ότι το manual δεν δίνει πλεονέκτημα σε αυτόν που δεν ξέρει καλά το παιχνίδι (αλλά επιμένει να παίζει έτσι για λόγους ρεαλισμού) τι γίνεται αν ο αντίπαλος τα γυρίσει όλα σε automatic? Θεωρητικά θα έχει μεγάλο πλεονέκτημα. Και καλά για τα διπλά μεταξύ μας, που βλέπουμε τι γίνεται. Στο online όμως? Από πέρσι το σκέφτομαι αυτό. Κατ'αρχην , γενικοτερα εγω μονο για διπλο το βλεπω. Με ΑΙ δεν καθομαι να παιξω. Κι εγω ολα semi τα εχω , αν παρεις και μια μετρια ομαδα ( οχι chelsea , real που εχει στο demo ) πιστευω ειναι πολυ ρεαλιστικη η ευστοχια τους σε σουτ και σεντρες. Ας δουμε το full game και τα ξαναλεμε. ΥΓ Θειεεεεε , αντε γμτ και βαρεθηκαμε.
littlelouievegos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Βαλε τις σεντρες στο manual και στην αρχη αν πετυχεις παιχτη γραψε μου. Μην παραπονιεσαι ομως μετα οτι δε μπορεις να παιξεις , ειναι πολυ πιο δυσκολο το manual γενικοτερα Δεν εχεις αδικο σε αυτο και εχω παιξει παρα πολλα παιχνιδια στο manual στο fifa2k8 και στο euro2k8.. Απλα ΔΕΝ ενεργοποιω το manual γιατι ο μοχλος του 360 απλα για μενα για το ποδοσφαιρακι ειναι απαραδεκτος..Δεν μπορω με τον αναλογικο μοχλο του να πετυχω τις κατευθυνσεις.. Λες να ειμαι γιωτας; (ps pad fan γαρ..) ή Εχω την αισθηση οτι δεν λειτουργει σωστα το manual στο παιχνιδι..Θελει πολυ fine tuning γενικοτερα..
Blackjim Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν εχεις αδικο σε αυτο και εχω παιξει παρα πολλα παιχνιδια στο manual στο fifa2k8 και στο euro2k8.. Απλα ΔΕΝ ενεργοποιω το manual γιατι ο μοχλος του 360 απλα για μενα για το ποδοσφαιρακι ειναι απαραδεκτος..Δεν μπορω με τον αναλογικο μοχλο του να πετυχω τις κατευθυνσεις.. Λες να ειμαι γιωτας; (ps pad fan γαρ..)ή Εχω την αισθηση οτι δεν λειτουργει σωστα το manual στο παιχνιδι..Θελει πολυ fine tuning γενικοτερα.. Συνηθεια θελει. Στα πρωτα 10-20-50 παιχνιδια θα σου σπασει τα νευρα που θα νομιζεις οτι πηγαινει στο γαμο του καραγκιοζη.Μετα οταν δεις οτι οντως πηγαινει εκει που σημαδευει ο μοχλος θα το πιασεις το νοημα. Απλα λογω καμερας ( βλεπεις το ματς απο πλαγια ) ειναι πολυ μικρες οι "γωνιες"¨για να σημαδεψεις. Γι αυτο το manual με τετοια καμερα δεν εχει πολυ νοημα. Αν βαλεις την "Be a Pro" καμερα που ειναι πισω απο τον παιχτη , το manual τα σπαει. Αλλα ελα που αυτην η καμερα ειναι για single player και δεν μπορεις να δεις και "πισω σου". Αν βρουν καποια λυση σε αυτα τοτε εχει καλως. Αλλιως για μενα , semi και κλασσικη καμερα απο πλαγια με λιγο γωνια προς τις εστιες ( το wide με γωνια 9 στην καμερα, για οποιον τα θυμαται απο το μπρο ).
nzeppos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Τώρα που είπατε για κάμερες, αυτό που δεν έχω καταλάβει και ήθελα να ρωτήσω είναι σχετικά με το 11vs11. Θα μπορούμε να παίζουμε με την κάμερα του Be a Pro ή μόνο με την κανονική?
butters9013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά όταν έρθει με το καλό θα βάλω 20λεπτο αγώνα να παίξω. Αλήθεια, ποιο είναι το μεγαλύτερο σκορ που έχετε κάνει στο ντέμο; Εγώ 3-1 με αντίπαλο ΑΙ. Δεν προλάβαινα άλλα. Το ματς ήταν Ρεάλ-Τορόντο αλλά δεν πειράζει. Έφαγα και γκολ
stathakis21 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Τώρα που είπατε για κάμερες, αυτό που δεν έχω καταλάβει και ήθελα να ρωτήσω είναι σχετικά με το 11vs11. Θα παίζουμε με την κάμερα του Be a Pro ή με την κανονική? ειχα ρωτησει πιο παλια...απ οτι μου ειπαν θα μπορεις να εχεις οποια θες....ευχομαι να μην λειπει η be a pro καμερα...ειναι ολα τα λεφτα... α ρε θειε...μας βασανιζεις...
S_DECATHLON Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Αυτο που επρεπε να βαλουν ακομα ειναι να φορανε γαντια.. Δν ξερω μακαρι να εχει επιλογη να τους βαλεις... Ακυρο Rain and snow can be switched on and off before games, which affects whether players wear gloves. Games can be played during daytime, night and dusk
nzeppos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Λοιπόν, μάλλον την έχει πέσει ο θείος οπότε πάω κι εγώ σιγά σιγά. Σε περίπτωση όμως που γίνει το θαύμα, βαρέστε τηλέφωνα, πόρτες, κουδούνια, καμπάνες μη χάσουμε το κελεπούρι.
S_DECATHLON Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Κατι εχει παρει το αυτι μου για τεταρτη...Οποτε υπομονη αλλες 24 ωρες..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.