Προς το περιεχόμενο

Fifa 09 {X360/PS3}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε μία από τις άπειρες ρυθμίσεις φαίνεται και το edit position που ρώταγε κάποιος πρόσφατα.

Ορίστε, το γύρισα σε pdf. Προσπάθησα να συμμαζέψω λίγο τις φωτογραφίες σε σχέση με το κείμενο αλλά τελικά είχε τόση πολύ δουλειά, που το άφησα ακριβώς όπως το έφτιαξε ο alou στο .doc του.

http://rapidshare.com/files/148644885/FIFA09_guide_alou.rar.html

Σωστός ρε boy αλλά δε δουλεύουν τα link του πίνακα περιεχομένων... και γω ήθελα να το μαζέψω λίγο περισσότερο (γιαυτό δεν τόκανα pdf) αλλά ήδη μούχε φάει αρκετά και δεν προλάβαινα. Έχω όμως υπόψιν κάποια επιπλέον πράγματα που θα μπορούσαν να προστεθούν (όπως πχ η χρήση των κουμπιών που δεν αναφέρεται στα περισσότερα) και να γίνει λίγο καλύτερο κάποια στιγμή.

Αν έχει κάποιος όρεξη πάντως να ασχοληθεί για βελτίωση, ας χρησιμοποιήσει το doc για να το μορφοποιήσει και αν θέλει να το μετατρέψει σε pdf είναι πολύ απλό (προϋποθέτει universal document converter αν δεν το χρησιμοποιείτε το συνιστώ γενικώς) μέσω του Word:

-File/print

-Στην επιλογή του printer διαλέγουμε Universal Document Converter

-Στα properties επιλέγουμε αυτό που θέλουμε (στη συγκεκριμένη doc to pdf, color, multipage)

-OK και τέλος

Το σώνει σε κάποιο path σχετικό με τον converter δεν θυμάμαι ακριβώς θα το βρείτε όμως :)

Το open office έχει ενσωματωμένο export για όποιον χρησιμοποιεί.

Για την ώρα μελετήστε γιατί θα σας 'εξετάσω' στο χόρτο :P

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε σεις εβαλα πανω τον παλιο μου 20αρι σκληρο να δω τι εχει μεσα και ειδα demo του uefa champions league το εβαλα για να το συγκρινω με το φιφα 09 και να δω εξελιξη και διαφορες....γραφικα σχεδον τα ιδια στους παιχτες ανωτερα γηπεδα και θεατες στο φιφα.Στο "παλιο" uefa ειχε ιδρωτες και λασπες στα σορτσακια και στις μπλουζες αν εκανες τακλιν, ενω στο φιφα απουσιαζουν..αυτο που μου εκανε μεγαλη εντυπωση ειναι τα responsives οπου στο uefa ειναι σαν να παιζεις προ....αντιθετως στο φιφα ειναι λιγο εμφανες το φαινομενο.Οι τερματοφυλακες κανουν εξοδους και ειναι πιο γρηγοροι στις αντιδρασεις τους στο uefa...gameplay σχεδον ιδιο με τις οποιες βελτιωσεις να εχουν γινει στα τελειωματα των φασεων και στην καλυτερη αναπτυξη .Σε αυτο το κομματι δεν μπορουν να συγκριθουν ,μερα με νυχτα...Παντως το uefa ηταν ενας καλος προπομπος για το τι θα ακολουθουσε....οποιος το εχει ευκαιρο να το βαλει να το δει....

Δημοσ.
Ρε σεις εβαλα πανω τον παλιο μου 20αρι σκληρο να δω τι εχει μεσα και ειδα demo του uefa champions league το εβαλα για να το συγκρινω με το φιφα 09 και να δω εξελιξη και διαφορες....γραφικα σχεδον τα ιδια στους παιχτες ανωτερα γηπεδα και θεατες στο φιφα.Στο "παλιο" uefa ειχε ιδρωτες και λασπες στα σορτσακια και στις μπλουζες αν εκανες τακλιν, ενω στο φιφα απουσιαζουν..αυτο που μου εκανε μεγαλη εντυπωση ειναι τα responsives οπου στο uefa ειναι σαν να παιζεις προ....αντιθετως στο φιφα ειναι λιγο εμφανες το φαινομενο.Οι τερματοφυλακες κανουν εξοδους και ειναι πιο γρηγοροι στις αντιδρασεις τους στο uefa...gameplay σχεδον ιδιο με τις οποιες βελτιωσεις να εχουν γινει στα τελειωματα των φασεων και στην καλυτερη αναπτυξη .Σε αυτο το κομματι δεν μπορουν να συγκριθουν ,μερα με νυχτα...Παντως το uefa ηταν ενας καλος προπομπος για το τι θα ακολουθουσε....οποιος το εχει ευκαιρο να το βαλει να το δει....

Μια ερωτηση.Αυτο το Uefa της EA sports παιχνιδι ηταν ετσι?

Δημοσ.

Ναι, η ΕΑ δουλεύει με δύο studio. Ένα βγάζει τα Fifa και το άλλο (EA Canada) κάποιον δεύτερο τίτλο (euro, champions league, world cup κλπ) μέσα στη χρονιά.

Δημοσ.
Ναι, η ΕΑ δουλεύει με δύο studio. Ένα βγάζει τα Fifa και το άλλο (EA Canada) κάποιον δεύτερο τίτλο (euro, champions league, world cup κλπ) μέσα στη χρονιά.

Ετσι εξηγειται αυτη η ποιοτικη δουλεια που εχουν κανει τα τελευταια 3 χρονια με αποτελεσμα το φετινο φιφα.

Δημοσ.
Το συγκεκριμενο site τι ακριβως κανει??απλα βγαζει τα τελευταια scene release για xbox klp??
Ναι , μονο για info ειναι.

-----Προστέθηκε 28/9/2008 στις 05 : 35 : 13-----

Νομιζω απο το ιδιο team βγαινουν ολα τα next-gen soccer της ΕΑ.

http://en.wikipedia.org/wiki/FIFA_09

Developer(s) EA Canada Publisher(s) EA Sports

Joe Booth και τα μυαλα στα καγκελα :-D

Δημοσ.
http://www.mygamercard.net/leaderboard.php?gt=&g=611&z=&c=&x=66&y=12

μεχρι τωρα ηταν 9 ατομα...τωρα αρκετοι περισοτεροι

-----Προστέθηκε 27/9/2008 στις 12 : 11 : 22-----

paoktk2.gif

Αντε λεμε..............

Υ.Γ ολες οι ελληνικες ομαδες ειναι 3,5 αστερια

Περσυ τον ΠΑΟΚ τον ειχε 2,5 αστερια ....μαλλον οι κοντρερας,κονσεισαο,μουσλιμοβιτς,μπιζερα εχουν

καλα στατιστικα και ανεβασαν την αξια της ομαδας :)

Δημοσ.

Εγώ πάλι είχα καιρό να παίξω Euro08, είχα λιώσει στο demo του Fifa09. Ήρθε όμως ένας φίλος χθες στο σπίτι που δεν τα είχε δει και είπαμε να παίξουμε μερικά διπλά. Μετά από μερικά Fifa, το γυρίσαμε στο Euro για να μπορούμε να παίξουμε περισσότερη ώρα.

Μου κακοφάνηκε να σας πω την αλήθεια. Το Fifa είναι καλύτερο σχεδόν σε κάθε τομέα, μου έκανε τεράστια εντύπωση το πόσο κατάφεραν πάλι μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να βελτιώσουν το παιχνίδι.

Καλύτερα animations, καλύτερος έλεγχο στον παίχτη, καλύτερο responsiveness, καλύτερη ανάπτυξη, πολύ καλύτερες κεφαλιές και σουτ, οι τερματοφύλακες βελτιωμένοι στα σημεία που έπρεπε (πλέον δεν έχουν συνέχεια αντιδράσεις αίλουρου και κάνουν και εξόδους). Να μην τα πολυλογώ, το gameplay του Fifa είναι αρκετά καλύτερο. Αύριο πρωί πάω να πάρω δισκάκια, γιατί μπορεί να το φέρει ο θείος ανα πάσα στιγμή και αν δεν έχω να το γράψω θα σκάσω!

Δημοσ.
Εγώ πάλι είχα καιρό να παίξω Euro08, είχα λιώσει στο demo του Fifa09. Ήρθε όμως ένας φίλος χθες στο σπίτι που δεν τα είχε δει και είπαμε να παίξουμε μερικά διπλά. Μετά από μερικά Fifa, το γυρίσαμε στο Euro για να μπορούμε να παίξουμε περισσότερη ώρα.

Μου κακοφάνηκε να σας πω την αλήθεια. Το Fifa είναι καλύτερο σχεδόν σε κάθε τομέα, μου έκανε τεράστια εντύπωση το πόσο κατάφεραν πάλι μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να βελτιώσουν το παιχνίδι.

Καλύτερα animations, καλύτερος έλεγχο στον παίχτη, καλύτερο responsiveness, καλύτερη ανάπτυξη, πολύ καλύτερες κεφαλιές και σουτ, οι τερματοφύλακες βελτιωμένοι στα σημεία που έπρεπε (πλέον δεν έχουν συνέχεια αντιδράσεις αίλουρου και κάνουν και εξόδους). Να μην τα πολυλογώ, το gameplay του Fifa είναι αρκετά καλύτερο. Αύριο πρωί πάω να πάρω δισκάκια, γιατί μπορεί να το φέρει ο θείος ανα πάσα στιγμή και αν δεν έχω να το γράψω θα σκάσω!

Συμφωνω απολυτα.

Και ντροπη σου να μην εχεις ηδη δισκακια. Αν εβγαινε σημερα τι θα εκανες?? Τυχερος εισαι :P

Αντε uncleeeeee , δεν αντεχουμε!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...