polakis21 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Παιδιά εκτύπωσα τον οδηγό και τον έχω τσακίσει! Μιλάμε για τρελή ενημέρωση! Θα γίνω ο master... Ετοιμαστείτε...
nzeppos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 +1 κι από μένα για το guide, θα το μάθω απ' έξω. Μπράβο παιδιά. -----Προστέθηκε 26/9/2008 στις 02 : 19 : 36----- παλικάρια εγω δοκίμασα το ντέμο για το pc αλλά δεν με εντυποσίασε ,περιμένω το νεο προ τωρα να δω μπας και μου αρέσει εκείνο,χάλια μέχρι στιγμής πάντος τα new gen football games Αφού βρε αδελφέ, το έχουμε πει 500 φορές, το FIFA στο PC δεν έχει καμία σχέση με το FIFA στο 360 και το PS3. Είναι άλλο παιχνίδι εντελώς. Φέτος πιστέψαμε ότι θα υπήρχε μια σύγκλιση, αφού ανακοινώθηκε ότι και το Fifa για PC θα είναι next gen, αλλά τελικά τζίφος. Ούτε καν στα γραφικά δεν υπάρχει ομοιότητα, για το gameplay δεν το συζητώ. Στο 360/PS3 το Fifa είναι απείρως καλύτερο. Αν περιμένεις για το καλύτερο ποδοσφαιράκι γενικά, το ξέρουμε ήδη, είναι το Fifa09 στις next gen κονσόλες. Αν περιμένεις για το καλύτερο ποδοσφαιράκι σε PC, τότε κι εγώ προς το PES2009 θα έκλινα (σύμφωνα πάντα με όσα έχω ακούσει για το Fifa09 demo του PC και όσα video έχω δει σχετικά με το PES2009). Αν κάποτε βγει demo του Pro, θα κρίνουμε καλύτερα. Πότε όμως? Σε μια βδομάδα κυκλοφορεί το "κανονικό" Fifa09 και για το demo του Pro ο Τσακατσούκας κάνει πάλι την πάπια. Όχι ότι μας πειράζει, πλέον είναι αργά. Το μόνο που του μένει πλέον να κάνει πριν το χαρακίρι, είναι να μου στείλει πίσω τα 40 ευρώ που μου έφαγε πέρσι, με την απάτη που ονομάζεται PES2008 (ειδικότερα με το online, γι' αυτό και το αγοράσαμε άλλωστε). Τσακατσούκα, τα λεφτά μας πίσω.
Blackjim Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Τσακατσούκα, τα λεφτά μας πίσω. "φιλε nzeppo , φχαριστω για τα φραγκα σου τοσα χρονια. Σου στελνω τωρα το νεο , σουπερ-ντουπερ βελτιωμενο μπρο , με απιστευτη ρεαλιστικοτητα , και δωρο 2 μπαφους για τα πρωτα σου παιχνιδια. Με αγαπη , Tsakatsukas Seabass"
dp@pa Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 "φιλε nzeppo , φχαριστω για τα φραγκα σου τοσα χρονια. Σου στελνω τωρα το νεο , σουπερ-ντουπερ βελτιωμενο μπρο , με απιστευτη ρεαλιστικοτητα , και δωρο 2 μπαφους για τα πρωτα σου παιχνιδια. Με αγαπη , Tsakatsukas Seabass" Κυριε Τακατουκα, μηπως μπορειτε να μου στειλετε τους 2 μπαφους μονο? Ευχαριστω!
Blackjim Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Κυριε Τακατουκα, μηπως μπορειτε να μου στειλετε τους 2 μπαφους μονο? Ευχαριστω! "Συγγνωμη αλλα υποχρεωτικα πρεπει να παιξετε και το παιχνιδι. Τι τους πληρωσα τους λοκομοντους. Το τραγουδι το λεει ξεκαθαρα, "πινω μπαφους και παιζω προ"."
dp@pa Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 "Συγγνωμη αλλα υποχρεωτικα πρεπει να παιξετε και το παιχνιδι. Τι τους πληρωσα τους λοκομοντους. Το τραγουδι το λεει ξεκαθαρα, "πινω μπαφους και παιζω προ"." Ναι ομως Κυριε, μα το παιζω το παιζω....δεν ηξερα πως αλλαξατε και την ονομασια σε Φιφα 09 ομως.
Blackjim Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Μου φαινεται ολο βλακειες θα λεμε μεχρι να βγει το γ@μημενο στις 3/10. 7 και σημερα... ( ελπιζω ο θειος να τις μειωσει λιγο )
Freakster Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Το μόνο που του μένει πλέον να κάνει πριν το χαρακίρι, είναι να μου στείλει πίσω τα 40 ευρώ που μου έφαγε πέρσι, με την απάτη που ονομάζεται PES2008 (ειδικότερα με το online, γι' αυτό και το αγοράσαμε άλλωστε). Τσακατσούκα, τα λεφτά μας πίσω. θυμάμαι είχαμε παίξει ένα ματς παρέα (πρώτο και τελευταίο μου βασικά απάλευτο) Το πέθανα το ντεμο του φίφα09 τελικά και κατέληξα πως, καμία σχέση με το 08, μου αρέσει αυτό εδώ πολύ περισσότερο.
dp@pa Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Μου φαινεται ολο βλακειες θα λεμε μεχρι να βγει το γ@μημενο στις 3/10. 7 και σημερα... ( ελπιζω ο θειος να τις μειωσει λιγο ) κοιτα ...ας το αναλυσουμε περισσοτερο το θεμα!... Λιπον, ας σκεφτουμε και να θυμηθουμε παιχνιδι, που περιμεναμε τοσο...λογου hype Κλπ....ποιο ειναι αυτο ακριβως? και ποτε ακριβως το πηραμε απο τον Θειο. 3 μερες πριν βγει το παιχνιδι ειναι συνηθως το κλασσικο ... Αρα, 3οκτ ειναι παρασκευη, Τριτι το προβλεπω να παιζουμε. Μπορει ομως να γινει και το τρελλο. Κυριακη- Δευτερα ειναι 90%, Τριτι ειναι 95% και τεταρτη 100%. Εσεις τι προβλεπετε? λολ..τουλαχιστον να μηλαμε για το θεικο...και οτι πρεπει ε? Χειμονας....Και Φιφα,
privateer Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 IGN UK Review Quote: 8.0 Presentation Menus are slick, but with so many they're a little cumbersome. 8.5 Graphics Hardly an improvement, but still a step ahead of the opposition. 9.0 Sound The commentary and crowd noises conspire together to create an authentic experience. 8.5 Gameplay So exactingly realistic it can be off-putting and not without a few gripes, it's still the best FIFA yet. 9.0 Lasting Appeal The Adidas Live Season will keep it fresh for the next 12 months, and the online modes are a triumph throughout. 8.9 Great Overall http://uk.xbox360.ign.com/articles/913/913467p1.html
polakis21 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Άντε άρχισαν τα μεγάλα review! IGN Review: http://xbox360.ign.com/articles/913/913467p1.html Closing Comments FIFA 09 returns to the pitch full of swagger, and it does itʼs very best to deliver on EA Sportʼs promise of creating the definitive football title. An exacting game on the pitch and an overwhelmingly comprehensive one off of it, itʼs still got a number of minor niggles that blight the play. But when the package is so vast and offers so much, itʼs hard not to be impressed. Is it better than PES? Itʼs certainly different, and which game you go for this season ultimately depends on what you want from your annual dose of football. 8.0Presentation 8.5Graphics 9.0Sound 8.5Gameplay 9.0Lasting Appeal 8.9 Great OVERALL Πάρα πολύ καλή βαθμολογία! Να δούμε και τί θα βάλει στο pro. Αν και έχει αμαρτωλό παρελθόν το IGN. Χαμός αναμένεται!
The_Sheep Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 εγω λεω να βρουμε κανα ονομα για το club (μεχρι 50 ατομα) HELLas F.C πχ
dp@pa Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 εγω λεω να βρουμε κανα ονομα για το club (μεχρι 50 ατομα)HELLas F.C πχ Συμφωνω!! kala ,καθε μερα θα εχουμε να παιζουμε και με εναν αν ειμαστε 50! -----Προστέθηκε 26/9/2008 στις 03 : 03 : 30----- αυτο που ελεγα εδω και πολυ καιρο, ειναι δεδομενο πλεον, αφου το λενε και ΑΛΛΟΙ! This slavishness to reality may be jarring to those who've plied their trade in other football franchises, and it's fascinating to see how FIFA has now set itself up as the more simulation minded game in opposition to the instant gratification that PES offers. It could well prove frustrating to anyone making the jump from Konami's series, as in FIFA 09 goals are genuinely hard to come by. All of which means that slotting one in is all the more satisfying, and you'll want to milk the player-controlled celebrations that return after their debut in EURO 2008.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.