nzeppos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Έννοια σου και βρίσκεται στο σωστό forum, χεχε.
johnnypatras Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 LOL, nzeppo! Λοιπόν, Official players guide for Fifa09 from EA Sports . Πολύ πολύ καλό!!! Έχω αρχίσει να το διαβάζω σιγά σιγά. Εντυπωσιάζομαι και δείχνει την δουλειά που έχει πέσει στο παιχνίδι και το βάθος του gameplay του. (αλλά είναι σε μορφή thread, και επεκτείνεται-έως τώρα τουλάχιστον- μέχρι την 3η σελίδα. Ελπίζω να βγει σε κανα pdf ή να συμπεριλαμβάνεται στην retail έκδοση, το πιο λογικό δηλαδή)
ACMILANGR Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 LOL, nzeppo! Λοιπόν, Official players guide for Fifa09 from EA Sports . Πολύ πολύ καλό!!! Έχω αρχίσει να το διαβάζω σιγά σιγά. Εντυπωσιάζομαι και δείχνει την δουλειά που έχει πέσει στο παιχνίδι και το βάθος του gameplay του. (αλλά είναι σε μορφή thread, και επεκτείνεται-έως τώρα τουλάχιστον- μέχρι την 3η σελίδα. Ελπίζω να βγει σε κανα pdf ή να συμπεριλαμβάνεται στην retail έκδοση, το πιο λογικό δηλαδή) εδώ δείχνει πόσο μεγαλύτερο βάθος παιχνιδιού έχει απο το γερασμένο πλέον pro. Κυρίως με τα custom tactics
margiannis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Συγγνώμη ρε παιδιά αλλά επειδή είμαι λίγο νέος και άσχετος στο θέμα της κονσόλας,ο θέιος ποιος είναι?
anamenos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 παιδιά εξαιρετικό tutorial, μπράβω σε αυτούς που το έγραψαν...
margiannis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Παιδιά μία βοήθεια σε ένα αρχάριο,ο 'ΘΕΙΟΣ' ποιος είναι? Θα σκάσω αν δε μάθω:lol::lol::lol:
skanjos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 παλικάρια εγω δοκίμασα το ντέμο για το pc αλλά δεν με εντυποσίασε ,περιμένω το νεο προ τωρα να δω μπας και μου αρέσει εκείνο,χάλια μέχρι στιγμής πάντος τα new gen football games
ultralisk Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 η έκδοση για το PC του FIFA είναι η μέρα με την νύχτα από τις εκδόσεις για κονσόλες...πολύ χειρότερη
S_DECATHLON Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Παιδιά μία βοήθεια σε ένα αρχάριο,ο 'ΘΕΙΟΣ' ποιος είναι?Θα σκάσω αν δε μάθω:lol::lol::lol: O Θειος ειναι ο Τορεντος.. Πες τον και Θεια δεν εχει προβλημα..
eorptol Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Παιδιά μία βοήθεια σε ένα αρχάριο,ο 'ΘΕΙΟΣ' ποιος είναι?Θα σκάσω αν δε μάθω:lol::lol::lol: μα ο Σωκρατης κοκαλης ενας ειναι ο θειοσ )
stathakis21 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Παιδιά μία βοήθεια σε ένα αρχάριο,ο 'ΘΕΙΟΣ' ποιος είναι?Θα σκάσω αν δε μάθω:lol::lol::lol: χαχαχα...ρε το θειο... πλακα εχει το ποστ σου... τελικα εμαθες..
alou Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Μάζεψα το guide σε ένα doc με clickable table of contents, επειδή δεν μπορώ εγώ τώρα όποιος μπορεί ας το βάλει σε κάποιον file host γιατί δεν θα μείνει πολύ στο game on (bandwidth bye bye). http://www.game-on.gr/patari/FIFA09_guide_alou.zip
Apokleiros Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 η έκδοση για το PC του FIFA είναι η μέρα με την νύχτα από τις εκδόσεις για κονσόλες...πολύ χειρότερη Χαλια ειναι απαραδεκτη....ρε για τον θειο μου λετε!
margiannis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Πω πω τι είναι αυτά τα πράγματα torrent και κουραφέξαλα.Θα έπρεπε να ντρέπεστε κύριοι.Θα πέσει φωτια να μας κάψει βεβαίως-βεβαίως.:lol: (Πλάκα κάνω για οόσους δεν το κατάλαβαν!)
alou Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Fifa09 guide: Μάζεψα το guide σε ένα doc με clickable table of contents, επειδή δεν μπορώ εγώ τώρα όποιος μπορεί ας το βάλει σε κάποιον file host γιατί δεν θα μείνει πολύ στο game on (bandwidth bye bye). http://www.game-on.gr/patari/FIFA09_guide_alou.zip Το παραπάνω link δεν ισχύει πλέον, μόνο αυτό: http://rs575l33.rapidshare.com/files/148355211/FIFA09_guide_alou.zip
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.