Προς το περιεχόμενο

Fifa 09 {X360/PS3}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οκ ευχαρηστω παρα πολυ!!!Καλα ρε μοναδικο αρνητικο ειναι οτι δεν ταιριαζουν τα κοντρολς με αυτα του Προ?Πλακα μας κανουν???!?!?!!?!?!?Και ποιος ειπε πως εμεις θελουμε να ειναι Καρμπον?Το Φιφα εχει αλλους 10 συνδιασμους περιπου για να ευχαρηστηθεις το gameplay, στα σουτ στην πασα στο τρεξιμο στον ρυθμο στην αμυνα...αν πηγαν να το παιξουν οπως το Evo, απορω πως τους αρεσε....εγω πραγματικα μολις εμαθα λιγο τα κουμπια και τους συνδιασμους, ειδα ενα αλλο κοσμο ΦΙΦΑ που με εχει εθισει οσο αλλο...πριν που επαιζα με ιδιο τροπο οπως το προ δεν ειχα δει τπτ και αργοτερα ανακαλυψα πραγματα τα οποια δεν ηξερα καν οτι υπαρχουν!!!!Αν παιζετε φιφα οπως το προ πολυ απλα δεν βιωνετε την εμπειρια που πραγματικα σας προσφερει το Φιφα και μοναδικοι χαμενοι ειστε εσεις!!!!!

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Οκ ευχαρηστω παρα πολυ!!!Καλα ρε μοναδικο αρνητικο ειναι οτι δεν ταιριαζουν τα κοντρολς με αυτα του Προ?Πλακα μας κανουν???!?!?!!?!?!?Και ποιος ειπε πως εμεις θελουμε να ειναι Καρμπον?Το Φιφα εχει αλλους 10 συνδιασμους περιπου για να ευχαρηστηθεις το gameplay, στα σουτ στην πασα στο τρεξιμο στον ρυθμο στην αμυνα...αν πηγαν να το παιξουν οπως το Evo, απορω πως τους αρεσε....εγω πραγματικα μολις εμαθα λιγο τα κουμπια και τους συνδιασμους, ειδα ενα αλλο κοσμο ΦΙΦΑ που με εχει εθισει οσο αλλο...πριν που επαιζα με ιδιο τροπο οπως το προ δεν ειχα δει τπτ και αργοτερα ανακαλυψα πραγματα τα οποια δεν ηξερα καν οτι υπαρχουν!!!!Αν παιζετε φιφα οπως το προ πολυ απλα δεν βιωνετε την εμπειρια που πραγματικα σας προσφερει το Φιφα και μοναδικοι χαμενοι ειστε εσεις!!!!!

νομίζω ο reviewer εννοεί το responsiveness των παικτών , αν και κατά την άποψη μου και σε αυτό το τομέα η ΕΑ έχει κάνει εξαιρετική δουλειά...

Δημοσ.

Το παιχνιδι φυσαει, περιμενω βεβαια το ολοκληρωμενο να βγαλω την τελικη μου αποψη...απο τσακατσουκα δεν περιμενω τιποτα...αισχος μονο...

Δημοσ.
Με πήρε ένας φίλος τηλέφωνο να με ρωτήσει πότε βγαίνει το fifa στο ps3, γιατί παίξαμε μερικές φορές το ντέμο και του κακοφάνηκε λέει μετά όταν έβαλε το pro! Του φάνηκε λέει λίγο κάπως. Ε και πως να μην του φανεί κάπως του ανθρώπου, μιλάμε για την μέρα με την νύχτα :P

Άλλος ένας που είδε το φως το αληθινό. Πραγματικά πιστεύω ότι πολύ δύσκολα κάποιος θα κάτσει να ξαναπιάσει το Pro αν ασχοληθεί έστω και λίγο είτε με το Euro08 είτε με το demo του Fifa09 (εξαιρώ το Fifa08 επειδή έχει κάποια περίεργα κουσούρια, όπως το unresponsiveness, ενώ δεν συνυπολογίζω το PES2009 αφού δεν το έχουμε δει ακόμα).

Κατά τ' άλλα βάλτε σε ένα φίλο σας το demo του Fifa09, βάλτε του το alternate button setup (να έχει τα κουμπιά του Pro), δείξτε του 3-4 τρίπλες, βάλτε τα όλα στο automatic (semi-auto έστω) για να μην πελαγώσει με τις manual πάσες και τα σουτ. Και αφήστε τον να παίξει μια-δυο ώρες...

Στα καπάκια βάλτε του να παίξει οποιοδήποτε Pro (είπαμε, εκτός από το φετινό). Η διαφορά, όπως έχουμε ήδη πει, είναι χαώδης. Εγώ το έπαθα αυτό όταν έπιασα κάποια στιγμή το καλοκαίρι να παίξω το Euro08 στο 360 με ένα φίλο (είχα να παίξω κανα μήνα) και στα καπάκια βάλαμε PES2008 (είχα να το παίξω κανα τρίμηνο και βάλε). Πάνω από έναν αγώνα δεν άντεξα, το έβγαλα και ξανάβαλα Euro, καμία σχέση. Φανταστείτε να το κατέχουν και οι δύο το Euro/Fifa και να γυρίσουν όλα τα controls σε manual όλα, κόλαση!!

Δημοσ.

ειναι αυτο το responsiveness που σας ελεγα και μερικα ποστ πισω οτι θα ηθελα λιγακι παραπανω. Σε φαση 2κ αν θελετε..

Παντως αν συνεχισει ετσι προβλεπω ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ να αρχισουν τα μεγαλα switches..

Δημοσ.
ειναι αυτο το responsiveness που σας ελεγα και μερικα ποστ πισω οτι θα ηθελα λιγακι παραπανω. Σε φαση 2κ αν θελετε..

από πέρσι άρχισε βασικά αλλά θα συνεχίσει και φέτος γιατί οι περισσότεροι hardcore έχουν προχωρήσει με το FIFA, και όπως συμβαίνει πάντα μετά τους hardcore ακολουθούν και οι casuals...

Δημοσ.

Το ειπα σε ενα ποστ μερικες σελιδες πισω και θα το ξαναπω.

Η ΕΑSPORTS πλεον αφουγκραζεται (πςς) τον end user (gamer) και βελτιωνει το παιχνιδι, μαθαινοντας απο τα λαθη του παρελθοντος..

Οι οποιες χτυπητες και εμφανεις αδυναμιες του fifa 08 διορθωθηκαν εν μερει στο euro2008 (παροτι προκειται για ιδια engine) και προχωρησαν ακομα περισσοτερο με το fifa09..

Ειλικρινα οσο παει και γινεται καλυτερο, και δεν αμφιβαλλω οτι εχουν βαλει σκοπο να γινει μακραν το αρτιοτερο ποδοσφαιρακι του πλανητη, και οχι απλα να ξεπερασουν το pro και να αραξουν.

Εγω παντως θα το τιμησω δεοντως και φετος με τα λεφτα μου, κατι που πριν 2 χρονια αν μου το ελεγες θα γελαγα με ολη μου την ψυχη..

Δημοσ.
Παιδιά εσείς απο πού θα το πάρετε?

απο τον θειο για αρχη, και μετα ειτε παπασοτιριου, φνακ , πλαισιο, μεντια μαρκετ!, αλλα μην ξενχατε εχουμε και ΕΑ ΗΕΛΛΑΣ...δηλαδη, δεν υπαρχη περιπτωση να μην το βρειτε την μερα του launch! 3oct.

Δημοσ.

να πώ κάτι για το responsiveness.

η ΕΑ το έχει λύσει 100%, απλά να σας πώ κάτι, όταν ο παίχτης τρέχει και εσύ πατήσεις το κουμπί να σουτάρει, αν το πόδι του είναι πίσω ε δεν γίνεται σε χρόνο 0 να σουτάρει! πρέπει να περάσουν κάποια κλάσματα του δευτερολέπτου για να φτάσει το πόδι στην μπάλα!

οπως στην πραγματικότητα δηλαδή,

δεν γίνεται να εξαφανίζεται το πόδι και να ενφανίζεται στην μπάλα!

Δημοσ.
να πώ κάτι για το responsiveness.

η ΕΑ το έχει λύσει 100%, απλά να σας πώ κάτι, όταν ο παίχτης τρέχει και εσύ πατήσεις το κουμπί να σουτάρει, αν το πόδι του είναι πίσω ε δεν γίνεται σε χρόνο 0 να σουτάρει! πρέπει να περάσουν κάποια κλάσματα του δευτερολέπτου για να φτάσει το πόδι στην μπάλα!

οπως στην πραγματικότητα δηλαδή,

δεν γίνεται να εξαφανίζεται το πόδι και να ενφανίζεται στην μπάλα!

και αφηστε και το turbo που και που, ξερω πολυ μαλλον εχουν συνηθηση να το κρατανε μεχρι αιδιας..αλλα ξεκολληστε λιγο να κοντρολλαρετε την μπαλα καλυτερα..οπως στο αληθινο ποδοσφαιρο...ΙΣΧΗ αυτο που λεει ο μιλαν! ...δεν μπορειτε απλα με ενα πατημα κουμπιου να γινουν θαυματα! Σιμυλατιον ζητησατε? Σιμυλατιον θα παιξετε! αλλο το arcade!

Δημοσ.
και αφηστε και το turbo που και που, ξερω πολυ μαλλον εχουν συνηθηση να το κρατανε μεχρι αιδιας..αλλα ξεκολληστε λιγο να κοντρολλαρετε την μπαλα καλυτερα..οπως στο αληθινο ποδοσφαιρο...ΙΣΧΗ αυτο που λεει ο μιλαν! ...δεν μπορειτε απλα με ενα πατημα κουμπιου να γινουν θαυματα! Σιμυλατιον ζητησατε? Σιμυλατιον θα παιξετε! αλλο το arcade!

πάτα το alt-tab εσύ για να πάς στο Forum του xbox ρε ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...