teofross Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Εμένα με αφήνουν παγερά αδιάφορο τα reviews του pro και του fifa. Μου αρκεί το ντέμο που έχω παίξει και από την άλλη τα βιντεάκια που έχω δει, με τα ξεπερασμένα animations, την αφύσικη αλλαγή κατεύθυνσης, τις πάσες με μοιρογνωμόνιο, τα σουτ με 800χμ την ώρα, την μπάλα κολλημένη στο πόδι, τον υπερβολικά γρήγορο ρυθμό με τις φάσεις να διαδέχονται η μία την άλλη κάθε λίγα δευτερόλεπτα και γενικά το μία από τα ίδια gameplay με απλά λίγες βελτιώσεις. Ας λένε ότι θέλουν, μάτια έχουμε και βλέπουμε. Ετσι ειναι φιλε,εχεις απολυτο δικιο
ultralisk Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Καλά, η κριτική είναι πραγματικά αστεία. Είτε ο τύπος τα παίρνει από τους απατεώνες της Konami, είτε θέλει να βρει δουλειά στο IGN, είτε είναι απλά ηλίθιος και έχει δει άλλο ποδοσφαιράκι. Δεν πειράζει, θα πάει να παίξει Pro αυτός και θα νομίζει ότι ασχολείται με το καλύτερο ποδοσφαιράκι. Όταν ξυπνήσει θα είναι αργά. και τελειώνει με το επικό "fewer thrills than PES" :lol: αλλά να μου πεις περιοδικό του μπλεστέσιο είναι και ως γνωστόν PS3=ΜΠΡΟ και ξερό ψωμί
polakis21 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Μα καλά δεν βλέπετε τί γίνεται μέχρι τώρα? Ή είστε τυφλοί? Ποιός μίλησε μόνο για το review του PSM? Αν δεν καταλάβατε, ένα ισπανικό περιοδικό έδωσε 92% στο pro και 90% στο φιφα09. Και το 1up preview αποθεώνει pro2009 και λέει ότι ο βασιλιάς επέστρεψε! Οπότε δεν είναι ένα το review...Και ακολουθούν και άλλα reviews... Ας περιμένουμε και θα δούμε. Μην βγάζετε όλους τους reviewers απάτη! Όποτε μας συμφέρει παρακολουθούμε τα reviews και όποτε δεν μας συμφέρει κάνουμε κοκοκο. Έλεος... Σώνει και καλά να βγάλετε απάτη το pro2009! Χαλαρώστε λίγο. Μήπως είστε λίγο λάθος εσείς τελικά? Είπαμε και εμένα μου αρέσει το φιφα09 αλλά περιμένετε λίγο...
anamenos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 ε αφού κάνουν review παίζοντας PRO στο PS2 δεν τους αδικώ :lol:
Blackjim Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Epekse simera sto imixrono tou chelsea man utd sto sky sports HD. 4 lepta diafimisi!! Alla poly kali ( vevaia mono gia ps3 egrafe , mallon ta akoumpise i sony gia tin diafimisi )
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Το φιφα κυκλοφορει την μεθεπομενη Παρασκευη 3 του μηνος.Μεχρι στιγμης,μονο το σαιτ του e-shop γραφει οτι θα το εχει.Ξερει κανενας κανα αλλο?Σιγουρα καποια μαγαζια ισως θα το εχουν πιο νωρις.
dp@pa Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Το φιφα κυκλοφορει την μεθεπομενη Παρασκευη 3 του μηνος.Μεχρι στιγμης,μονο το σαιτ του e-shop γραφει οτι θα το εχει.Ξερει κανενας κανα αλλο?Σιγουρα καποια μαγαζια ισως θα το εχουν πιο νωρις. αν περασεις απο Media Markt, FNAC, Papasotiriou, και μαλλον Πλαισιο, θα το βρεις εκει. Μην ξεχνατε εχουμε και την ΕΑ hellas. Και θα ειναι στις αποθηκες, 3 μερες συνηθως πριν. Θα το βρειτε ρε, μην τρελλενεστε, ενα τηλεφωνημα σε ενα απο αυτα τα μαγαζια και θα σας το κρατησουν κιολας. Αν το παραγγειλετε απο εξω σιγουρα θα το λαβετε την επομενη, η μην σας πως 2 μερες μετα.
Blackjim Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δε παιρνουμε ολοι μαζι καναν θειο τηλεφωνο , να παρακαλαμε μπας και το παρουμε καμια βδομαδα πριν? :p
polakis21 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Καλά εννοείται ότι θα το φέρει ο ''θείος''...
dp@pa Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δε παιρνουμε ολοι μαζι καναν θειο τηλεφωνο , να παρακαλαμε μπας και το παρουμε καμια βδομαδα πριν? :p καθε μερα τον παιρνω, κατι μου λεει, αρχες της επομενης, μην σας πω παρασκευη, θα μας το φερει!..
anamenos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 είναι 10 χρόνια μπροστά το FIFA guys , επιτέλους ένα ποδοσφαιράκι που σου δίνει την αίσθηση πως παίζεται στα αλήθεια η μπάλα...
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Συνεχως το βελτιωνουν οι ανθρωποι.Δεν καθονται με σταυρωμενα τα χερια. Καποτε το προ ηταν καλυτερο,αλλα απο το προ 05 και μετα ειναι ολο το ιδιο. Ενω το φιφα καθε χρονο βελτιωνεται,οποτε ηταν φυσικο επακολουθο το φιφα να γινει το καλυτερο ποδοσφαιρακι.Υπομονη....ελπιζω το μεθεπομενο σαββατοκυριακο να το εχουμε στα χερια μας
m00nlight Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Παίδες είχαμε καμία ενημέρωση για τις ελληνικές ομάδες του παιχνιδιού; Βασικά είχα διαβάσει για ΟΣΦΠ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ αλλά για Παναθηναικό δεν είχε επιβεβαιωθεί τίποτα...Υπάρχει τίποτα νεότερο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.