Προς το περιεχόμενο

Fifa 09 {X360/PS3}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

βασικά έφυγαν από την μέση τα 3 από τα 4 κακά review της περσινής χρονιάς (έμεινε το ign.com) λογικά από εδώ και πέρα θα δούμε πολλά 90+ και πολύ ποιο δίκαια review, η μεγάλη μου απορία θα είναι το review του eurogamer που τα τελευταία 2 χρόνια βαθμολόγησε και τα 2 παιχνίδια με 8...

Δημοσ.

Προς anamenos και teofross:

Υπάρχει συνομωσία του εβραιοσιωνισμου να βγαλουν το άθλιο (κατά την γνώμη σας) prο2009 καλύτερο απο το fifa09!Βέβαια, ειναι φανερό!

Ρε πλάκα μας κάνετε?Αφήστε τον κοσμάκι να χαρει να πουμε!Ο περισσοτερος κοσμος διασκεδαζει με το pro. Δεν ειπαμε οτι ειναι μουφα το φιφα,αλλα οχι να τα ισοπεδωνετε ολα! Ολοι βλακες ειναι τελικα?

Δημοσ.

βασικά ναι Polakis και θα τα ξαναπούμε στα ερχόμενα reviews , τα παιδιά εκεί στο PSM έμαθαν να παίζουν PES εδώ και αρκετά χρόνια και είναι απλά πολύ δύσκολο για αυτούς να προσαρμοστούν σε ένα εξωμιοτή (κάτι που παραδέχονται και οι ίδιοι στο review)

Δημοσ.

Καλά, η κριτική είναι πραγματικά αστεία. Είτε ο τύπος τα παίρνει από τους απατεώνες της Konami, είτε θέλει να βρει δουλειά στο IGN, είτε είναι απλά ηλίθιος και έχει δει άλλο ποδοσφαιράκι.

Δεν πειράζει, θα πάει να παίξει Pro αυτός και θα νομίζει ότι ασχολείται με το καλύτερο ποδοσφαιράκι. Όταν ξυπνήσει θα είναι αργά.

Δημοσ.

Χαχαχαχα, καλό, δεν τους ήξερα αυτούς, πρέπει να είναι εντελώς παλαβοί οι τύποι. Κάθομαι και χαζεύω τα video τους στο YouTube. Τώρα παρακολουθώ τούτο δω:

Ε ρε κάτι φρούτα που υπάρχουν.

smile_laughoutloud.gif

smile_laughoutloud.gif

smile_laughoutloud.gif

smile_laughoutloud.gif

Δημοσ.

Μάλιστα...LOL@reviews πάντως...

Eιδικά το review του Pro κατά βάση μόνο αρνητικά πράγματα λέει...αλλά, "καθαρίζει" στο τέλος με τα λόγια"τι κι αν, παραμένει το καλύτερο ποδοσφαιράκι" χωρίς καν στοιχειώδη, πόσο μάλλον επαρκή, τεκμηρίωση.

Είναι ένα pro-biased περιοδικό και είναι γνωστό (κοιτάξτε πέρυσι, 86(:whistle: ) στο pro 2008 - 63 ( :confused: ) στο FIFA 2008 ).

Και λαμβάνοντας υπόψιν πόσο μεγάλο άλμα έκανε, κατά τη γνώμη του το fifa 09 σε σχέση με το 08 ( 63->83), ενώ αντίστοιχα το pro έμεινε σχεδόν στάσιμο ( 86->88- πάντα κατ'αυτούς και με βάση το score τους) πιστεύω πως είμαστε in for a treat φέτος με το fifa.:-)

Δημοσ.
Eιδικά το review του Pro κατά βάση μόνο αρνητικά πράγματα λέει...αλλά, "καθαρίζει" στο τέλος με τα λόγια"τι κι αν, παραμένει το καλύτερο ποδοσφαιράκι" χωρίς καν στοιχειώδη, πόσο μάλλον επαρκή, τεκμηρίωση.

Ε, το κλασικό επιχείρημα. Επειδή λέει Pro στο κουτί, σίγουρα θα είναι το καλύτερο ποδοσφαιράκι. Το αν έχει καταντήσει εντελώς gtp δεν μας απασχολεί. Επίσης έχουμε και το άλλο, το γνωστό "το Fifa είναι Fifa, αποκλείεται να είναι καλό". Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.

Είναι ένα pro-biased περιοδικό και είναι γνωστό (κοιτάξτε πέρυσι, 86(:whistle: ) στο pro 2008 - 63 ( :confused: ) στο FIFA 2008 ).

Μάλιστα. Και μόνο αυτό φτάνει. Αν έβαλαν 86 στο περσινό Pro οι τύποι δεν είναι για πουθενά, χάνουν κάθε ίχνος σοβαρότητας και τελειώνει η υπόθεση, ας λένε ό,τι θέλουν στα review τους (ούτως ή άλλως π@π@ριές λένε).

Δημοσ.

Εμένα με αφήνουν παγερά αδιάφορο τα reviews του pro και του fifa. Μου αρκεί το ντέμο που έχω παίξει και από την άλλη τα βιντεάκια που έχω δει, με τα ξεπερασμένα animations, την αφύσικη αλλαγή κατεύθυνσης, τις πάσες με μοιρογνωμόνιο, τα σουτ με 800χμ την ώρα, την μπάλα κολλημένη στο πόδι, τον υπερβολικά γρήγορο ρυθμό με τις φάσεις να διαδέχονται η μία την άλλη κάθε λίγα δευτερόλεπτα και γενικά το μία από τα ίδια gameplay με απλά λίγες βελτιώσεις. Ας λένε ότι θέλουν, μάτια έχουμε και βλέπουμε.

Δημοσ.

FIFA 99 - FIFA09 best FIFA games in history , ελπίζω να μην αρχίσει ο κατήφορος από του χρόνου όπως είχε γίνει με το FIFA2000...

Δημοσ.
Εμένα με αφήνουν παγερά αδιάφορο τα reviews του pro και του fifa. Μου αρκεί το ντέμο που έχω παίξει και από την άλλη τα βιντεάκια που έχω δει, με τα ξεπερασμένα animations, την αφύσικη αλλαγή κατεύθυνσης, τις πάσες με μοιρογνωμόνιο, τα σουτ με 800χμ την ώρα, την μπάλα κολλημένη στο πόδι, τον υπερβολικά γρήγορο ρυθμό με τις φάσεις να διαδέχονται η μία την άλλη κάθε λίγα δευτερόλεπτα και γενικά το μία από τα ίδια gameplay με απλά λίγες βελτιώσεις. Ας λένε ότι θέλουν, μάτια έχουμε και βλέπουμε.
Συμφωνω.

Who cares τι λενε τα review ρε.

Μηπως αυτοι που τα γραφουν εχουν λιωσει περισσοτερες ωρες απο μας να παιζουν ποδοσφαιρακια? Δε νομιζω... :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...