Προς το περιεχόμενο

Fifa 09 {X360/PS3}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το fifa09 ειναι το πιο ολοκληρωμενο ποδοσφαιρακι που εχω παιξει. Αυτο που με τρελαινει πιο πολυ ειναι οτι εχει κανει τεραστια προοδο ακομα και απο το euro που βγηκε λιγους μηνες πριν. Οσον αφορα την παλια μου αγαπη (pro) εχουν περασει κοντα τρια χρονια και το ποδοσφαιρακι εχει μεινει στασιμο και απο οτι ακουω και το φετινο θα ειναι το pes2008 με τις φετινες συνθεσεις και χωρις τα πολλα bugs που ειχε η περσινη εκδοση

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

:whistle::shock::mrgreen:

Τι να λέμε τώρα, το ποδοσφαιράκι είναι δέκα χρόνια μπροστά, απίστευτα πράγματα...

(στο 01:34 ο αμυντικός είναι ο Ζεβλάκοφ ή μου φάνηκε?)

Δημοσ.

Η πλακα ειναι οτι ενα παιχνιδι αρτιο σε gameplay με τοση φοβερη βελτιωση σαν το φιφα ,με ρεαλισμο σε ολα του με γραφικαρες και τελειο ηχο με animation λες και βλεπεις αληθινους παικτες ,licences ,10vs10 κλπ παιρνει ιδια βαθμολογια ή και χειροτερη με ενα πλεον για την εποχη "αστειο" ποδοσφαιρακι σαν το προ απαρχαιωμενο σε ΟΛΑ, ηχο γραφικα,animation εντελως αναληθοφανεις κηνισεις πανω κατω με την ιδια ταχυτητα στριβουν οι παικτες οπως πανω κατω το pacman, arcade full για να χαιρεται το παιδακι ,γεματο bugs και καλα αυτοι που κανουν τα reviews εχουν καποιους λογους.Ο κοσμος που τα βλεπει και τα παιζει ειναι το τρελλο.Προσπαθει να πισουν τους ευατους τους μερικοι οτι το προ ειναι καλυτερο και οτι αφου δεν ειναι και τοσο χαλια με το περσινο έ τοτε αφου ειναι προ ειμαστε μια χαρα....

Δημοσ.
Η πλακα ειναι οτι ενα παιχνιδι αρτιο σε gameplay με τοση φοβερη βελτιωση σαν το φιφα ,με ρεαλισμο σε ολα του με γραφικαρες και τελειο ηχο με animation λες και βλεπεις αληθινους παικτες ,licences ,10vs10 κλπ παιρνει ιδια βαθμολογια ή και χειροτερη με ενα πλεον για την εποχη "αστειο" ποδοσφαιρακι σαν το προ απαρχαιωμενο σε ΟΛΑ, ηχο γραφικα,animation εντελως αναληθοφανεις κηνισεις πανω κατω με την ιδια ταχυτητα στριβουν οι παικτες οπως πανω κατω το pacman, arcade full για να χαιρεται το παιδακι ,γεματο bugs και καλα αυτοι που κανουν τα reviews εχουν καποιους λογους.Ο κοσμος που τα βλεπει και τα παιζει ειναι το τρελλο.Προσπαθει να πισουν τους ευατους τους μερικοι οτι το προ ειναι καλυτερο και οτι αφου δεν ειναι και τοσο χαλια με το περσινο έ τοτε αφου ειναι προ ειμαστε μια χαρα....
συνωμοσια απο FBI και πανω μου μυριζει.... για να μην σου πω και CSI:Miami...

i-want-to-believe.jpg

Δημοσ.

btw στο evo-web λένε για το review του PSM που έβαλε 83% στο FIFA και 88% στο pro(παρόλο που λένε ότι ουσιαστικά δεν άλλαξαν και πολλά από πέρσι), κάποια περιοδικά και ιστοσελίδες δεν πρόκειται να αλλάξουν ποτέ(βλέπε ign.com), έτσι όμως χάνουν και την αξιοπιστία του κόσμου, ειλικρινά κρίμα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...