Προς το περιεχόμενο

Fifa 09 {X360/PS3}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
- Weather options and pitch affects. FIFA 09 now includes weather options such as rain and snow which change conditions during the games progression. In addition the pitch is now affected and becomes more worn during wet matches and slide tackles.

:devil::devil::devil:

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

παιδιά έβαλα μετά από καιρό το δισκάκι του PES6 στο 360, ειλικρινά δεν άντεξα παραπάνω από 3 λεπτά παιχνιδιού , το FIFA έχει ξεφύγει πάρα πολύ και αν η ΚΟΝΑΜΙ βγάλει ξανά το ίδιο παιχνίδι με πέρσι και πρόπερσι θα φάνε άγρια σκόνη και σε πωλήσεις αλλά και σε ποιότητα...

Δημοσ.
παιδιά έβαλα μετά από καιρό το δισκάκι του PES6 στο 360, ειλικρινά δεν άντεξα παραπάνω από 3 λεπτά παιχνιδιού , το FIFA έχει ξεφύγει πάρα πολύ και αν η ΚΟΝΑΜΙ βγάλει ξανά το ίδιο παιχνίδι με πέρσι και πρόπερσι θα φάνε άγρια σκόνη και σε πωλήσεις αλλά και σε ποιότητα...

Καλα μην το ψαχνεις.το fifa για μενα προσωπικα ειναι πλεον πολυ μπροστα και πιστευω ηταν θεμα χρονου να γινει κατι τετοιο διοτι στο προ μιας και arcade δεν χωρανε πολλες βελτιωσεις εκτος των γραφικων και προφανως την ΚΟΝΑΜΙ δεν την ενδιαφερει ο τομεας του animation αν κρινω απο τα trailer οποτε...φιφα και παλι φιφα

Δημοσ.

επισης κατι αλλο...μακαρι φετος να εχει δυνατοτητα να παιζεις βραδυ σε ολα τα γηπεδα(και να μην ειναι και κλειδωμενη αυτη η δυνατοτητα)...

βαρεθηκα τοσο καιρο να παιζω πρωι...εντελως ακυρη κατασταση...

Δημοσ.
Εγω βράδι παίζω πάντα χωρίς πρόβλημα, το πρωί είμαι δουλειά έτσι και αλλιώς.

xaxaxaxaxaxa....Δν παιζεσαι....

Ισα ισα που το βραδυ δεν το ειχαν πετυχει απολυτα...Ηταν πολυ σκοτεινο και το γρασιδι δν φενοταν τοσο αληθινο οσο το πρωι...

Δημοσ.
Εγω βράδι παίζω πάντα χωρίς πρόβλημα, το πρωί είμαι δουλειά έτσι και αλλιώς.

ημουν σιγουρο οτι καποιος θα το ελεγε...ενω το εγραφα το ειχα προσεξει...τελος παντων...

Ισα ισα που το βραδυ δεν το ειχαν πετυχει απολυτα...Ηταν πολυ σκοτεινο και το γρασιδι δν φενοταν τοσο αληθινο οσο το πρωι...

οντως ηταν λες και ειχε πεσει ο φωτισμος...

Δημοσ.
ημουν σιγουρο οτι καποιος θα το ελεγε...ενω το εγραφα το ειχα προσεξει...τελος παντων...

οντως ηταν λες και ειχε πεσει ο φωτισμος...

Χωρίς παρεξήγηση απλά η μλκια είναι στο αίμα μου σόρυ ε... συμφωνώ και γω ότι ο βραδινός φωτισμός των γηπέδων ήθελε κάποια βελτίωση πάντως.

Δημοσ.

χμ...βασικά στο EURO 2008 είχε διορωθεί, ενώ σε ενα βίντεο του FIFA09 είχε το ίδιο πρόβλημα,

εγώ πιστεύω πως θα τα διορθώσουν, το πολύ πολύ ενα συγκεκριμένο γήπεδο να έχει αυτόν τον κακό φωτισμό

Δημοσ.
χμ...βασικά στο EURO 2008 είχε διορωθεί, ενώ σε ενα βίντεο του FIFA09 είχε το ίδιο πρόβλημα,

εγώ πιστεύω πως θα τα διορθώσουν, το πολύ πολύ ενα συγκεκριμένο γήπεδο να έχει αυτόν τον κακό φωτισμό

ACMILANGR ...γραφεις και στο myxbox.gr ???

Εχω δει live το fifa 09 και απλα χαζεψα....θες απο περιβαλλον, graphics, gameplay ?? αστο , το παιχνιδι ξεφευγει απο καθε αλλο περασμενο fifa :-D

Δημοσ.
ACMILANGR ...γραφεις και στο myxbox.gr ???

Εχω δει live το fifa 09 και απλα χαζεψα....θες απο περιβαλλον, graphics, gameplay ?? αστο , το παιχνιδι ξεφευγει απο καθε αλλο περασμενο fifa :-D

Γραφει γραφει, το οτι το παιχνιδι ξεφυγε, εννοειτε, και αυτη η κουβεντα αρχισε απο το πρωτο νεχτ gen του χβοχ360, που αρχικα αρχισαν με Γραφικα, μετα αρχισαν το full tweaking sto gameplay που τους πηρε, Φιφα 2007-Φιφα 2008- Ευρο 2008 και τωρα το Καταπληκτικο Φιφα 2009. Το 2006 απλα ειταν show off του καινουργιου engine! οταν βλεπεις τετοιες βελτιωσεις, και καθε χρονο...τοτε μπορουσες να προβλεψεις τι ειχε να γινει!!!!και εγω, παντα ελεγα, κοιτατε που σε 2 χρονια, το φιφα θα ξεπεραση το προ και αυτο το ελεγα ΣΥΝΕΧΕΙΑ και κανεις δεν με πιστευε. Ναι και καλα..λεγανε, ναι μουφιφα!, κλπ κλπ. Γουσταρω παντος, επιτελους αυτο που ηθελα να γινει εγινε...στα ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΜΑΤΙΑ ΜΟΝΟ να μην παρεξυγηθω.

Δημοσ.

εχω βαλει το gamepad του ps3 στο πσ και παω να παιξω το demo και δν μπορω να βαλλω ολα τα κουβια σε λειτουργια...π.χ. η πασα ειναι το X ενω η direct pass που παω να την βαλω με το Ο δεν δουλευει...και γραφει empty...το εχει παθει κανεις αλλος?

Δημοσ.
εχω βαλει το gamepad του ps3 στο πσ και παω να παιξω το demo και δν μπορω να βαλλω ολα τα κουβια σε λειτουργια...π.χ. η πασα ειναι το X ενω η direct pass που παω να την βαλω με το Ο δεν δουλευει...και γραφει empty...το εχει παθει κανεις αλλος?

αφου ειναι Playstation pad..δοκιμασε με ενα xbox controller poy einai ΠΙΟ συμβατο με το pc. προσοπικη μου αποψη!

Δημοσ.

αν είναι για το PC άδικα χάνεις τον χρόνο σου...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...