Προς το περιεχόμενο

Fifa 09 {X360/PS3}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λέει ότι αν παρομοίαζες τα ποδοσφαιράκια με πραγματικούς παίκτες, το Fifa θα είχε το σουλούπι / στυλάκι του Ζιντάν

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Exει να γινει της.... Απίστευτο θα ειναι. Εν τω μεταξυ εχω φρικάρει γιατι αυριο επιστρεφω σπιτι και θα παιξω το ντεμο. αλλα με ολα αυτα που ακουω δεν την πολυ παλευω!!!! Εχω και κοκκινα δαχτυλιδια... Ελπίζω να κανουν κατι οι πετσετες΄λολλλλ

Δημοσ.

δεν με τρέλανε στο normal speed είναι κάποιες στιγμές σαν φλιπεράκι, οι πάιχτες έχουν χάσει την φυσικότητα τους κι έχουν γίνει λίγο προ, εδικά ότα τρέχου, τουλάχιστον τα μοντέλα των παιχτών και τα σουτ είναι καλύτερα. Όπως και τα γραφικά είναι κατώτερα από το περσινό. Ελπίζω στο τελικό παιχνίδι να τα εχουν διορθώσει όπως έκαναν και πέρσι.

Δημοσ.

Έχω ακούσει πολλά παράπονα για την ποιότητα γραφικών στο PS3.

Εγώ πάντως που το είδα στο X360 έχει καλύτερα γραφικα απο το FIFA08/EURO 08. Κυρίως στις φάτσες!

DAREDEVIL σε τι κονσόλα το δοκίμασες;

Δημοσ.

Το μοναδικό fifa μέχρι στιγμής που συνεχίζω να ασχολούμαι 3 μέρες σερί. Η μετάβαση από το pes στο fifa 09 είναι πολύ πιο ομαλή κάτι που ακόμα και για το euro2008 δε το έβλεπα πιθανό. Super τα γραφικά, το custom tactics και οι κεφαλιές, αλλά τα τάκλιν πρέπει να έχεις θητεία στα Shoot 'Em Up για να πετύχεις τον αντίπαλο. Η ταχύτητα και η απόκριση των παιχτών είναι ιδανική.

Πάμε να φτιάξουμε ομάδα insomnia με τον privateer στον πάγκο να μας δίνει νερά

Δημοσ.

Μόλις έπαιξα και εγώ το ντέμο,και ο τίτλος με ώθησε να πω την γνώμη μου.Καταρχάς δεν είμαι φανατικός με τα ποδοσφαιράκια,ούτε συγκεκριμένα με προ ή φίφα...αλλά....επιτέλους στο γήπεδο υπάρχουν επόπτες και διαιτητής,οι οποίοι μάλιστα έχουν πολλοί φυσικές αντιδράσεις.Σφυρίζονται αρκετά φάουλ και όχι όπως στο 08 που για να κερδίσεις φάουλ έπρεπε πρώτα να κάνεις τάμα στην Τήνο..Λίγο πιο φυσικές οι κινήσεις των παικτών,πιο γρήγορο,καλύτερα πρόσωπα στα κοντινά.Στοιχεία ρεαλισμού,όπως όταν ένας αντίπαλος επιθετικός μου ξέφυγε κ βγήκε στην πλάτη της άμυνάς μου,ο ένας αμυντικός μου,σήκωσε το χέρι για οφσάιντ !! αν και δεν ήταν,όπως συμβαίνει σχεδόν συνέχεια στα ματσ.'Οταν εγώ έφυγα στην επίθεση ο παίκτης μου στα δεξιά με σηκωμένο χέρι μου ζήταγε μπάλλα.Στα πέναλτι στο τελευταίο σουτ δονήται το χειριστείριο,με το ρυθμό της καρδιάς,όπως επίσης δονήται στα δοκάρια.

όπως είπα δεν είμαι τρελός φαν στα ποδοσφαιράκια,αλλά η κονάμι φέτος θα πρέπει να ξεπεράσει τον εαυτό της για κάτι καλύτερο απο το φίφα 09...

Δημοσ.

Πάρα πολύ καλό θα είναι το φιφα09. Αυτό είναι δεδομένο. Πάντως κάποιες στιγμές μέσα στο παιχνίδι, το παιχνίδι χάνει το feeling του και γίνεται σπαστικό. Αυτό διέκρινα. Δεν υπάρχει ακόμα νομίζω αυτή η τέλεια ισορροπία πόρωσης, που υπήρχε στα παλαιότερα pro.

Κρατάω μια πισινή και περιμένω να δω το pro2009. Δεν ξέρω, μπορεί να με πορώσει περισσότερο ρε παιδί μου. Μπορεί και όχι. Πάντως, όλα τα preview μιλάνε για ένα πολύ βελτιωμένο pro που θα το ξαναγαπήσουμε, ενώ τα παιδιά του WENB λένε ότι έχουν παίξει μια μακράν καλύτερη έκδοση από αυτή της έκθεσης στην Γερμανία. Και αυτό το έλεγαν πριν από την έκθεση. Μακάρι να είναι αλήθεια, γιατί το φίφα έχει θέσει υψηλά στάνταρτ πλέον...

Δημοσ.
Η μετάβαση από το pes στο fifa 09 είναι πολύ πιο ομαλή κάτι που ακόμα και για το euro2008 δε το έβλεπα πιθανό.

Βασικά αυτό ήθελα να γράψω. Το φιφα αυτό, μου θυμίζει προ, πιο πολύ απο ποτέ. Οι παίχτες btw δεν φαίνεται να έχουν βάρος, καμία σχέση με του 8 (καλή η αλλαγή αλλά το παράκαναν). Το animation είναι καλύτερο. Το fps count έκανε νερά ή τα μάτια μου;

Δημοσ.

Λοιπον το ξερατε πως οταν εχετε πατημενο το RT ο παιχτης ελενχεται 1000 φορες πιο καλα, καλυτερα και απο του προ ντριμπλαροντας πανευκολα απλα με το movement κανοντας αψογο κοντρολ και σπασιματα μεσης????Επισης ξερατε οτι με πατημενο το RT ελενχετε τα σουτ και τις πασες?(ολα αυτα μερικοι μπορει να τα ξερατε αλλα και εμεις προ παιζαμε και προσπαθουμε να παιξουμε με το ιδιο στυλ κατι που ειναι λαθος αφου το παιχνιδι εχει πολυ περισοτερο βαθος και καλυτερο gameplay) σε καποια φαση ειχε παει ολη η ομαδα μπροστα και εφυγαν οι αντιπαλοι στην κοντρα με αποτελεσμα να ειμαι με μειονεκτημα 3 εναντι 1 και ο αμυντικος μου να κουναει τα χερια του και να δειχνει να γυρισουν οι αλλοι πισω!Φευγω στην κοντρα απο αρριστερα στα μεσα του γηπεδου πανω στην γραμμη με Ρονι πεφτουν επανω του 3εις παταω Υ και κανει με το δεξι μια μπαλια με εξωτερικα φαλτσα στην πλατη της αμυνας και ηρθε ο πατο και το καρφωσε...μονο να βλεπατε την μπαλια !!! δεν παταγα επι ενα 15 Β να συνεχισω δεν χορταινα να την βλεπω!

Δημοσ.

Κάνε το κι εσύ βρε άνθρωπε ένα capture κι ανέβασέ το κάπου να το βλέπεις όσο θες, να το δούμε κι εμείς!:-D

Το RT απ'όσο γνωρίζω είναι το τρέξιμο + χωρίς το movement stopάρει την μπάλα και την φυλάει από αυτόν που έρχεται από πίσω. Εννοείς μήπως κάποιο άλλο πλήκτρο; Αν όχι, αν θες εξήγησε λίγο καλύτερα τι εννοείς.;)

Όσο για τα σουτ,με RB το κάνεις πλασαριστό-κοντρολαριστό ( με το εσωτερικό του ποδιού) ενώ με LT είναι δυνατό, power shot.

Όλα τα παραπάνω βέβαια εγώ τα λέω με βάση τα alternate controls.

Αν θες, ενημέρωσέ μας λίγο παραπάνω, γιατί όντως έχουν πολύ βάθος τα controls του παιχνιδιού και μαθαίνονται "αγάλι-αγάλι".:-D

Δημοσ.

Λοιπον εγω επιλεγω παντα στα controle settings το alternate(κουμπια προ)!Lt και οχι RT δικο μου λαθος προηγουμενως!Κρατα πατημενη την Lt και κουνα μονο το movement οχι το right stick για τριπλες!Δες πως καλυπτει ο παιχτης την μπαλα πως την "σπαει" δεξια αρριστερα και ποσο ευκολα αλλαζει κατευθυνση θελει συνειθεια ομως γιατι το χερι ειναι κολημενο στο Lb για να αλλαζει ο παιχτης μετα απο λιγη ωρα συνιθιζεται!Με πατημενο το Lt η πασα γινεται manual ,μπορει να μη το θετω σωστα αλλα προσφερεται για μπαλια κενου χωρου κανονικα κανει κατι ψιλοακυρα, οπως και τα σουτ Lt+shoot ειναι power shot !Κλασσικα Lb+pass κανεις 1-2, Lb+shoot κανει λομπα ,Rb+shoot κανει πλασε ,Lb πατημενο + rb και στα καπακια shoot σηκωνει την μπαλα και κανει η ψαλιδακι η μονοκομματο ,στις σεντρες προσοχη τον μοχλο πχ στο Pes και στο φιφα 08 απο πλαγια με δυο φορες πατημενη την σεντρα και τον μοχλο κατω εκαναν κανονικα σεντρα μεσα στο κουτι,στην αρχη το εκανα απο συνειθιο και η σεντρα πηγαινε εκτος περιοχης, στο χαφ που ερχεται απο πισω, συνηθως κοβεται ευκολα, παρατηρησα πως δεν θελει καθολου κουνημα ο μοχλος και η σεντρα γινεται στην καρδια της περιοχης ψαχνοντας τα φορ.το αναφερω γιατι καποιος εδω το ελεγε ως ελλατωμα και οτι του εσπαγε τα νευρα!..Επισης για μενα ακομα ενα σημαντικο ειναι πατημενο LT οταν αμυνεσαι κυριως για το 1vs1 παιρνει καταληλη σταση το κορμι του αμυντικου προς τον επιθετικο και μαρκαρεις καλυτερα και πιο αποτελεσματικα, αποκτας καλυτερο ελενχο του παιχτη! Ειναι και πολλα αλλα,αλλα ψιλοκοιμαμαι ορθιος και μου διαφευγουν

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...