MiltoZ Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Κι εμένα το slow με βλέπω να μου αρέσει. Καλά δηλαδή στο fast πως θα πηγαίνει?! Εκτός αν είναι αλλιώς στην τελική έκδοση.
ultralisk Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Κι εμένα το slow με βλέπω να μου αρέσει. Καλά δηλαδή στο fast πως θα πηγαίνει?! Εκτός αν είναι αλλιώς στην τελική έκδοση. το slow μου άρεσε αλλά από την άλλη είχα και Τσέλσι, δλδ με κάποια μέτρια ομάδα ίσως είναι πολύ αργό...το normal καλό φάνηκε ενώ το fast ήταν απλά για γέλια
gilardino Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 ελεος ρε dp@pa χαβαλε εκανα για να σπασει η μονοτονια....παντως για το τελευταιο pro οντως ηταν για τα μπαζα γι αυτο και το βγαλα απο το pc μου...αλλα το σωστο θα ναι να συγκρινουμε το φιφα 09 με το pro 09.... edit: ο φιλος προηγουμενως εγραψε το σημαινει ετσι:"συμενει"....και εκανα μια απλη παρατηρηση-πλακα....τι κολλησατε μ αυτο;
eorptol Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 κατεβασα το demo toy fifa 2009 για xbox360 και μου αρεσε πολυ ....για να δουμε πως θα ειναι στην τελικη εκδοση....
dp@pa Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 ελεος ρε dp@pa χαβαλε εκανα για να σπασει η μονοτονια....παντως για το τελευταιο pro οντως ηταν για τα μπαζα γι αυτο και το βγαλα απο το pc μου...αλλα το σωστο θα ναι να συγκρινουμε το φιφα 09 με το pro 09.... edit: ο φιλος προηγουμενως εγραψε το σημαινει ετσι:"συμενει"....και εκανα μια απλη παρατηρηση-πλακα....τι κολλησατε μ αυτο; lol..επειδη ατομα οπως εμενα, που δεν εχουν παει σε ελληνικο σχολιο, και εχω ζηση εξωτερικο, εκει που θελω να γραψω στα ελληνικα και μου την λενε αλλοι, το γυρναω πισω στα greeklish, και παλι εχετε παραπονα..εε καπου καπως πρεπει να μιλησω...Και ευτηχως μαθενω οπως παω...και μου κανει καλο. Οταν ο αλλος του την λεει, μπορει να κολληση και να μην ξανα γραψει επειδη νιωθει ασπουμε οτι τον κοροιδευουν. Λεω τωρα..Απλα μου φανηκε ετςι, αν ειναι πλακα, συγνωμη! απλα θελω να ξεκαθαρισουμε τα πραγματα , Και συμφωνω με αλου , το οτι τετοια εποχη, παντα επικρατει αυτος ο ανταγωνισμος, και εγω γουσταρω, επειδη ολοι μας εχουμε πολλα κοινα!..φανταζεστε να το συζητατε με ατομα που δεν ξερουν απο gaming! BOOORING!!!!lol
milios Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Προς ενημέρωση των ps3 users, έχει βγει εδώ και 3 ώρες περίπου στο αμερικάνικο store. Στην σύγκριση μεταξύ τους η διαφορά είναι αισθητή πάντως...πολύ θολούρα στο ps3. Μακάρι να είναι θέματα του συγκεκριμένου build και να μην μεταφερθούν στην τελική έκδοση, πάντως μου "χτύπησε" έντονα στο μάτι η διαφορά. Δεν με βόλεψε και ο controller καθόλου. EDIT : Όσο το παρατηρώ πάντως, τόσο μου κάνει αίσθηση. Μιλάμε για χτυπητές διαφορές στην εμφάνιση και την απεικόνιση των 2 τίτλων. Μέχρι που κουράστηκαν τα μάτια μου στο ps3. :end_of_rant_sorry: Συμφωνώ και επαυξάνω για την θολούρα που είδα και εγώ στο Ps3 και όχι το 360. Με ψιλοζάλησε και εμένα μετά τα 4 πρώτα ματσάκια. Κρίμα γιατί τον συγκεκριμένο τίτλο έμαθα να τον παίζω με το χειριστήριο της sony. Το άτιμο της Ms δεν με βολεύει καθόλου + συν του ότι οι γνωστοί μου παίζουν live στο PS3. Ελπίζω να διορθωθεί στην τελική έκδοση, αν και χλωμό το βλέπω.
S_DECATHLON Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Τελευταια φαση και ανεβηκε και ο τερματοφυλακας καθως εχανα 1-0 απο τσελσι γινεται το κορνερ πηδαει ο κακα κανει κεφαλια δοκαρι πεταγεται ο αμπιατι με το κεφαλι με σκαστη κεφαλια και διαμορφονει το 1-1 στο 90 Το ντεμο και προσφερει συγκινησεις δλδ τι να περιμενουμε... Για προ ειμαστε τωρα....
MiltoZ Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 lol..επειδη ατομα οπως εμενα, που δεν εχουν παει σε ελληνικο σχολιο, και εχω ζηση εξωτερικο, εκει που θελω να γραψω στα ελληνικα και μου την λενε αλλοι, το γυρναω πισω στα greeklish, και παλι εχετε παραπονα..εε καπου καπως πρεπει να μιλησω...Και ευτηχως μαθενω οπως παω...και μου κανει καλο. Οταν ο αλλος του την λεει, μπορει να κολληση και να μην ξανα γραψει επειδη νιωθει ασπουμε οτι τον κοροιδευουν. Λεω τωρα..Απλα μου φανηκε ετςι, αν ειναι πλακα, συγνωμη! απλα θελω να ξεκαθαρισουμε τα πραγματα , υπάρχει κι άλλη λύση http://speech.ilsp.gr/greeklish/greeklishdemo.asp sorry για το offtopic
dp@pa Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 υπάρχει κι άλλη λύση http://speech.ilsp.gr/greeklish/greeklishdemo.asp sorry για το offtopic ναι το ξερω, το ειχα δοκιμασει, αλλα εγινε κουραστικο, ποστ κοπη, cut copy paste! και δεν χωρουσε συνηθως οτι ηθελα να γραψω!!!!σο, το κανω αυτο..
polakis21 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Αν το ντέμο είναι έτσι πορωτικό, όταν βγει το κανονικό παιχνίδι με 10λεπτα ματς, όλες τις ομάδες και live, τί θα γίνει? Πανικός... Δεν μπορώ να φανταστώ αυτή την στιγμή, πως μπορεί το pro2009 να γυρίσει την κατάσταση! Η άδεια του cl δεν μου λέει και πολλά. Δεν μετράει στο gameplay. Ούτως ή άλλως στο pro υπάρχει edit, δεν θέλουμε άδειες εμείς...
pantnick Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Αούτος στο φιφασοκερμπλογκΝτοτΚΟΜ δοκίμασε την (μέχρι στιγμής) τελευταία κόπια του Φίφα και τέρεν ντο λέει... "For this reason above all, I begged my good friends at EA (you know who you are) to let me get my hands on the latest preview code. I got my chance yesterday! Letʼs get down to business. So what did I think? Fantastic to put it lightly, compared to the code I played in Vancouver, this game felt like it had been worked on a whole year. The truth is this was only two months work on top. However, in every aspect the game had been improved. Graphics have been sharpened up and look much more appealing on the eye. The player faces have also been improved, along with the level of detail on the kits. Compared to the Leipzig build this one had only undergone a couple of weeks work. But even then I could tell that it was even more responsive. The fans begged for responsiveness… well you got it with interest. The three words I like to use to describe this game are; organic, fluid and composed. If football games were likened to real life players, then FIFA 09 is clearly in the Zinedine Zidane mould." Το πηγάδι
S_DECATHLON Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Αούτος στο φιφασοκερμπλογκΝτοτΚΟΜ δοκίμασε την (μέχρι στιγμής) τελευταία κόπια του Φίφα και τέρεν ντο λέει..."For this reason above all, I begged my good friends at EA (you know who you are) to let me get my hands on the latest preview code. I got my chance yesterday! Letʼs get down to business. So what did I think? Fantastic to put it lightly, compared to the code I played in Vancouver, this game felt like it had been worked on a whole year. The truth is this was only two months work on top. However, in every aspect the game had been improved. Graphics have been sharpened up and look much more appealing on the eye. The player faces have also been improved, along with the level of detail on the kits. Compared to the Leipzig build this one had only undergone a couple of weeks work. But even then I could tell that it was even more responsive. The fans begged for responsiveness… well you got it with interest. The three words I like to use to describe this game are; organic, fluid and composed. If football games were likened to real life players, then FIFA 09 is clearly in the Zinedine Zidane mould." Το πηγάδι Καλα ε? δηλαδη τι να περιμενουμε ρε παιδες?
G_Zisis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Αυτο με τον Ζινταν που ειπε δεν το 'πιασα.Μου το εξηγει καποιος;
ACMILANGR Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 απο ότι φένεται είναι 2 μηνών το demo! dpapa καλύτερα ελληνικά με γεμάτο λάθη παρά greeklish
pantnick Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Αυτο με τον Ζινταν που ειπε δεν το 'πιασα.Μου το εξηγει καποιος; mould είναι το καλούπι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.