MiltoZ Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Πολύ καλό είναι το παιχνιδάκι. Για βελτιωμένο euro μου μοιάζει, ίσως ένα κλικ πιο γρήγορο στην κανονική ταχύτητα (και ίσως πιο pro-evo fan friendly ;]). Πολύ βελτιωμένο το ΑΙ των συμπαιχτών σου, δίνει αρκετά στο gameplay. Σουτ, κεφαλιές, through passes όλα βελτιωμένα. Και το τεχνικό σουτ/ πλασέ με RB μου φάνηκε καλύτερο στο λίγο που έπαιξα. 'Επαιξα και με έναν φίλο που του άρεσε πολύ και ενθουσιάστηκε με την ιδέα ότι μπορείς να παίξεις 10Vs10. Φέτος μπορεί το fifa να πείσει και τους πιο δύσπιστους.
gilardino Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 ACMILANGR αυτο σημαινει να μαθεις και λιγη ορθογραφια εκτος απ το να παιζεις φιφα....
anamenos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 ναι εχεις δικιο, ετσι το βλεπουμε και εμεις, αλλα οχι να κλεινουμε τα ματια μας οταν δεν μας συμφερει! και δεν ξερω για ποιο λογο. Ανοιξτε μυαλα, το τι εκανε το προ τοτε, καλος, αλλα ξερεις κατι, τα πραγματα αλλαζουν, πρεπει να εχεις ανοιχτο μυαλο και σε καινουργια πραγματα. Δεν το θεωρειτε BORRRING να εισαι κολλημενος με ενα πραγμα και μονο ενα πραγμα που εμαθες? αυτο λεγετε ignorance. Προσοπικη μου αποψη. Αλλαζουν οι καιροι....πρεπει ομως να δειτε και τις 2 πλευρες, και οχι μονο την μια. Μην ξεχνατε 90% ειταν προ φανς. Και εγω μεσα σαυτους, αυτοι που παραμειναν ειναι η ξεροκεφαλοι, που δεν θελουν να ξερουν τιποτα αλλο, απλα καμενοι με το τραγουδι τον μπαφον, και το προ. Τελος. Αντε ριχτε και ενα Ps3 που για σας ειναι και αυτο, καλυτερο απο το χβοχ ε???? Παντα Φιλικα, ομως, και παντα αποψη μου. Ξεκολληστε ρε, ανοιξτε τα μυαλα σας. THat's all, αν δειτε πως δεν γουσταρετε, τοτε, αφηστε το!..παιξετε αυτο που ξερετε!. Lol, όπως το είπες, αλλά εγώ είμαι στο 10% (πιστός στο FIFA franchise) , αν και κακά τα ψέματα υπήρχαν χρονιές που έπαιζα παραπάνω PES παρά FIFA...
Blackjim Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Μιας και χτες επαιξα αρκετες ωρες διπλο με φιλο μου , πιστευω πως ειναι το πρωτο απο τα τελευταια φιφα που δεν βρηκα τιποτε αρκετα σπαστικο για να το παρατησω. Ειναι απλα αψογο. Μονο η ταχυτητα με προβληματιζει λιγο γιατι στον προτζεκτορα ( που παντα φαινεται πιο γρηγορα απο την TV ) με ρεαλ και μιλαν πχ , ολοι πηγαινανε σαν σφαιρες. Ισως με το slow να ειναι λιγο καλυτερα. Παντως δε ξερω ποιανου ιδεα ηταν να βαλει να χτυπας πεναλτυ σε καθε ισοπαλια , αλλα αν τον βρω ... Δινω απο τωρα 70? μονο και μονο να μην ριχνω αλλα πεναλτυ , ελεος Και 2χ2 λεπτα ειναι πολυ λιγα για να δεις το παιχνιδι. Ειμαι σιγουρος οτι ενα 20λεπτο game με πιο "νορμαλ" ομαδες θα ειναι πολυ πιο απολαυστικο. Αντε να περιμενουμε την full version τωρα...
gilardino Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 εγω δε μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει να ειμαστε φαν ή του ενος ή του αλλου παιχνιδιου....δε γινεται να παιζουμε και τα 2;εμενα μ αρεσουν και τα δυο αλλα περισσοτερο το pro...ειναι θεμα συνηθειας...
The_Sheep Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 οντως και εγω στην αρχη το επαιζα σε μια μικρη 22αρα και μετα το εβαλα στο προβολεα..αλλο παιχνιδι.και για να γλυτωσω απο τα πεναλτυ τα πεταω ολα εξω μπας και τελιωσει το μαρτυριο πιο γρηγορα
pantnick Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Ακριβώς... Μετοχές του ενός ή του άλλου έχουμε? Φέτος περισσότερο φίφα προσωπικά αλλα και τα διπλά στο προ θα γίνουν....
ultralisk Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Επίσης είναι πολύ άσχημο για μια εταιρία όπως η ΕΑ να απαξιώνει τα PC βγάζοντας τραγικές εκδόσεις του Fifa σε σχέση με τις next gen των xβοx360 και PS3. ενώ η ΚΟΝΑΜΙ τους σέβεται που τα μενού είναι ακριβώς ίδια με τις εκδόσεις για PS...μέχρι και τα κουμπιά με τα τρίγωνα και τα τετράγωνα αφήνουν όπως είναι
pantnick Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Για σεβασμό της ΚΟΝΑΜΙ στον πελάτη τι να πείς.... 70? για προβληματικό παιχνίδι δεν θυμάμαι άλλο... Και χωρίς ίχνος μεταμέλειας...Σαν να παίρνεις χαλασμένο αμάξι και να σου λένε "εντάξει μωρέεεε το επόμενο θα είναι το καλύτερο απλά θα πρέπει να σκάσεις τα λεφτάκια σου..." Ούτε καν στους καημένους που το αγόρασαν δεν έδωσαν ενα κουπόνι για 3 δωρεάν μπύρες. Τέτοιες στιγμές είναι που δικαιώνουν τα τσιπάκια και τα αντίγραφα...απλά παίρνει όλους η μπάλα...
supermario29 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 εγω δε μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει να ειμαστε φαν ή του ενος ή του αλλου παιχνιδιου....δε γινεται να παιζουμε και τα 2;εμενα μ αρεσουν και τα δυο αλλα περισσοτερο το pro...ειναι θεμα συνηθειας... Επειδη και εγω "κραζω" το τελευταιο PRO, να σου οτι προσωπικα ειμαι φαν του εαυτου μου!!! Θελω να σεβονται τα λεφτα που δινω για να αγορασω κατι. Και με το τελευταιο PRO η Konami δεν με σεβαστηκε σαν καταναλωτη. Οταν λοιπον δεν με σεβεσαι σαν καταναλωτη, πολυ απλα θα αγορασω απο αλλου. Με το demo που ειδα και επαιξα και αν εχει και καλο online, PRO θα παιζω σε κανενα φιλο μονο. Για να καταλαβει η Konami οτι πρεπει να στρωσουν τον κωλο τους κατω και να εξελιξουν το παιχνιδι, γιατι υπαρχουν πλεον και αλλου πορτοκαλιες.... Οχι βεβαια πως επειδη δεν θα παρω εγω το PRO, θα παθει κατι η Konami. Αλλα αν ολοι μας σκεφτομασταν πρωτα τον εαυτο μας (σαν καταναλωτη) και μετα το να "υποστηριξουμε" ενα παιχνιδι (για αγνωστο ακομα λογο-δεν εχω καταλαβει γιατι καποιοι υποστηριζουν με τοση θέρμη καποια παιχνιδια ή κονσολες εναντιον αλλων , ετσι κι αλλιως υποκειμενικα ειναι τα γουστα), τοτε δεν θα ειχαμε τετοια αντιμετωπιση,οπως η περσινη απο την Konami.
dp@pa Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 να κανω και μια χαζη ερωτηση, στο ονλινε κομματι του Φιφα, θα υπαρχει καθιερωμενο speed οταν παιζεις ranked? επειδη εγω γουσταρω το slow. Αλλα τι γινεται αν ο αλλος παιχτεις γουσταρει το φαστ? Τι κανουμε εδω? τι παιζεται? ξερει κανεις?
dp@pa Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 ACMILANGR αυτο σημαινει να μαθεις και λιγη ορθογραφια εκτος απ το να παιζεις φιφα.... δεν ξερω που κολλαει αυτο, αλλα το να την λες στον αλλον για ορθογραφικα ειναι λιγο παιδιστικο δεν νομιζεις? Περιμενω και εγω σχετικα αν θες να μου την πεις για τα ορθογραφικα μου.. Εχω και μια απαντηση. Ξεκολλατε, εδω μιλαμε για το φιφα /προ οχι αν θα παρουμε (Α) στα ελληνικα.
alou Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Προσωπικά το θεωρώ απολαυστικό κάθε τέτοια εποχή να γίνεται μανούρα για το ποιό ποδοσφαιράκι είναι καλύτερο, αν δεν γίνει στάνταρ θα μου λείψει. Συμφωνώ όμως με την υποχρέωση που έχουμε να δίνουμε ένα μήνυμα στην κάθε εταιρία με την αγορά που θα κάνουμε ή όχι, σέβομαι και τα κολλήματα για τον ένα ή τον άλλο τίτλο γιατί η συνήθεια είναι μεγάλο πράγμα όμως όλα θα πρέπει να έχουν κάποια όρια. Η Κονάμι σαφώς τα έχει ξεπεράσει εδώ και πάνω από ένα χρόνο.
pantnick Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 ... Περιμενω και εγω σχετικα αν θες να μου την πεις για τα ορθογραφικα μου.. Εχω και μια απαντηση. Να στην πω εγώ γιατι είμαι περίεργος τι απάντηση θα έδινες??? Χέστηκα για τα ορθογραφικά αλλα με χτυπάς στην περιέργεια...
ultralisk Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 να κανω και μια χαζη ερωτηση, στο ονλινε κομματι του Φιφα, θα υπαρχει καθιερωμενο speed οταν παιζεις ranked? επειδη εγω γουσταρω το slow. Αλλα τι γινεται αν ο αλλος παιχτεις γουσταρει το φαστ? Τι κανουμε εδω? τι παιζεται? ξερει κανεις? λογικά θα έχει να επιλέγεις στα options ότι ψάχνεις για match με slow ταχύτητα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.