teofross Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 εχει και στο ντεμο.απλα αλλαξε σε custom την παραπανω επιλογη απο αυτες Πολυ ωραια .Δεν το ειχα δει αυτο
polakis21 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Παιδιά, συνέχισα να λιώνω το ντέμο μέχρι τις 3,5-4 το πρωί στο 360 με έναν φίλο μου. κάποιες στιγμές ξενερώναμε, και κάποιες πορωνόμαστασν. Έχει κάτι κουλά τύπου παλιού φίφα, όπου η μπάλα σε πάσες και μπαλιές τρύπες, πάει υπερφυσικά γρήγορα και δεν προλαβαίνεις να την δεις και ξενερώνεις. Επίσης, πολλές φορές η μπάλα κολλούσε στο κέντρο και γινόνταν πανικός και τουρλουμπούκι, και η μπάλα δεν έφευγε με τίποτα από εκεί... Στα μείον και κάποιο slowdown που εμφανίζεται σε replay και όταν έχει πολύ κόσμο στην περιοχή. Επίσης ξενερώνω γιατί ουσιαστικά δεν προλαβαίνεις να κάνεις πολλές ντρίμπλες γιατί σε προλαβαίνει ο αμυντικός. Ποιό το νόημα να υπάρχουν 30 ντρίμπλες, αν μπορείς να κάνεις μόνο 2-3? Επίσης στις σέντρες έχω εντοπίσει πρόβλημα. Πάω κάθε φορά να κάνω σέντρα και ο παίκτης μου στέλνει την μπάλα, όχι στο ύψος του πέναλτυ που είναι οι 2 επιθετικοι μου, αλλά πίσω στην γραμμή της μεγάλης περιοχής. Δοκίμασα και στο semi και στο assisted τις σέντρες και γίνεται το ίδιο... Παρά την βελτίωση του responsiveness, έχει διατηρηθεί κάπως ένα ψιλοατσούμπαλο στις στους παίκτες, όπου δεν στρίβουν αμέσως όταν έχουν την μπάλα ή δεν κάνουν αμέσως την ντρίμπλα με αποτέλεσμα να χάνεις την μπάλα... Αυτά τα αρνητικά μου φαίνονται μέχρι τώρα. Δεν ξέρω όμως αν είναι αρκετά για να με κάνουν να παίξω pro2009 (το οποίο όμως δεν έχω δει μέχρι τώρα)...
dp@pa Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Παιδιά, συνέχισα να λιώνω το ντέμο μέχρι τις 3,5-4 το πρωί στο 360 με έναν φίλο μου. κάποιες στιγμές ξενερώναμε, και κάποιες πορωνόμαστασν. Έχει κάτι κουλά τύπου παλιού φίφα, όπου η μπάλα σε πάσες και μπαλιές τρύπες, πάει υπερφυσικά γρήγορα και δεν προλαβαίνεις να την δεις και ξενερώνεις.Επίσης, πολλές φορές η μπάλα κολλούσε στο κέντρο και γινόνταν πανικός και τουρλουμπούκι, και η μπάλα δεν έφευγε με τίποτα από εκεί... Στα μείον και κάποιο slowdown που εμφανίζεται σε replay και όταν έχει πολύ κόσμο στην περιοχή. Επίσης ξενερώνω γιατί ουσιαστικά δεν προλαβαίνεις να κάνεις πολλές ντρίμπλες γιατί σε προλαβαίνει ο αμυντικός. Ποιό το νόημα να υπάρχουν 30 ντρίμπλες, αν μπορείς να κάνεις μόνο 2-3? Επίσης στις σέντρες έχω εντοπίσει πρόβλημα. Πάω κάθε φορά να κάνω σέντρα και ο παίκτης μου στέλνει την μπάλα, όχι στο ύψος του πέναλτυ που είναι οι 2 επιθετικοι μου, αλλά πίσω στην γραμμή της μεγάλης περιοχής. Δοκίμασα και στο semi και στο assisted τις σέντρες και γίνεται το ίδιο... Παρά την βελτίωση του responsiveness, έχει διατηρηθεί κάπως ένα ψιλοατσούμπαλο στις στους παίκτες, όπου δεν στρίβουν αμέσως όταν έχουν την μπάλα ή δεν κάνουν αμέσως την ντρίμπλα με αποτέλεσμα να χάνεις την μπάλα... Αυτά τα αρνητικά μου φαίνονται μέχρι τώρα. Δεν ξέρω όμως αν είναι αρκετά για να με κάνουν να παίξω pro2009 (το οποίο όμως δεν έχω δει μέχρι τώρα)... οσα αρνητικα ειπες, ειναι επειδη το παιχνιδι δεν ειναι ARCADE μην τα θελουμε ολα. Το παιχνιδι, αγγιζει την τελειοτητα...τελος.
dp@pa Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Η κοναμη ΠΡΟΚΑΛΕΙ! λολ Claws out! Time to get catty. Konami makes Pro Evolution Soccer. EA makes the FIFA franchise. And with Pro Evo 2009 coming out this October, it's time for Konami to remind folks that it makes the better soccer game. Oh yes. Here's Konami Pro Evo leader Jon Murphy: It is all very well for EA to say that FIFA is making great strides, but general opinion suggests that they still have a long way to go before they can match the intuitive and absorbing gameplay of Pro Evolution Soccer... That is not to say that we are resting on our laurels, though. PES 2009 has a vast number of new additions that elevate it far beyond anything anyone else is doing. Yep, Konami just told EA "nice try, keep going, kid". For the upcoming Pro Evolution Soccer title, Konami secured the Champions League license for four years, plus signed deals with Premier League clubs Liverpool and Manchester United. It's also the official video game of the England national team.
B.F. Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Προσωπικα με οσα ειδα σε 10 ματσακια που επαιξα χθες, πραγματικα δε με ενδιαφερει καν τι θα κανει το pes....καποιοι ψαχνουν να βρουνε ελλατωματα στο fifa 09, ενω στο Pes δε θα βρουν γιατι βελτιωσεις στο παιχνιδι δεν υπαρχουν....το gameplay του απαρχαιωμενο για μενα πια....δεν ασχολουμαι με τους Pens fans που χαιρονται στα forums επειδη θα εχει το pes 2009 champions league....δε μπορω να παρω στα σοβαρα οσα λενε τετοιοι "gamers"....μη ασχολειστε οι Pes fans για το Fifa....το Fifa(και μιλαω παντα για τις next-gen εκδοσεις) ειναι για απαιτητικους ποδοσφαιροφιλους....
anamenos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Η κοναμη ΠΡΟΚΑΛΕΙ! λολ Claws out! Time to get catty. Konami makes Pro Evolution Soccer. EA makes the FIFA franchise. And with Pro Evo 2009 coming out this October, it's time for Konami to remind folks that it makes the better soccer game. Oh yes. Here's Konami Pro Evo leader Jon Murphy: It is all very well for EA to say that FIFA is making great strides, but general opinion suggests that they still have a long way to go before they can match the intuitive and absorbing gameplay of Pro Evolution Soccer... That is not to say that we are resting on our laurels, though. PES 2009 has a vast number of new additions that elevate it far beyond anything anyone else is doing. Yep, Konami just told EA "nice try, keep going, kid". For the upcoming Pro Evolution Soccer title, Konami secured the Champions League license for four years, plus signed deals with Premier League clubs Liverpool and Manchester United. It's also the official video game of the England national team. Θα φάνε κράξιμο αυτοί...
ACMILANGR Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 πω πω...με τέτοιες διλώσεις είναι σαν να πανηκοβλήθηκαν!
frou-frou Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Προσωπικα με οσα ειδα σε 10 ματσακια που επαιξα χθες, πραγματικα δε με ενδιαφερει καν τι θα κανει το pes....καποιοι ψαχνουν να βρουνε ελλατωματα στο fifa 09, ενω στο Pes δε θα βρουν γιατι βελτιωσεις στο παιχνιδι δεν υπαρχουν....το gameplay του απαρχαιωμενο για μενα πια....δεν ασχολουμαι με τους Pens fans που χαιρονται στα forums επειδη θα εχει το pes 2009 champions league....δε μπορω να παρω στα σοβαρα οσα λενε τετοιοι "gamers"....μη ασχολειστε οι Pes fans για το Fifa....το Fifa(και μιλαω παντα για τις next-gen εκδοσεις) ειναι για απαιτητικους ποδοσφαιροφιλους.... Όσο όμορφο και να δείχνει το Fifa με τις next gen εκδόσεις του το Pro δεν μπορεί να το ξεπεράσει στο gameplay. Φαντάσου να φτιάξουν και τα γραφικά του. Μετά θα είναι μονόδρομος και θα γυρίσουμε όλοι πάλι μόνο στο Pro. Eυτυχώς τα 2 τελευταία χρόνια υπάρχει ανταγωνισμός και αυτό είναι καλό για όλους τους ποδοσφαιρόφιλους FIFA και PES fans. Επίσης είναι πολύ άσχημο για μια εταιρία όπως η ΕΑ να απαξιώνει τα PC βγάζοντας τραγικές εκδόσεις του Fifa σε σχέση με τις next gen των xβοx360 και PS3.
ACMILANGR Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 φίλε frou-frou το gameplay του pes είναι ξεπερασμένο και εντελώς arcade. τώρα αν εσύ δεν μπορείς να παίξες sim game δικό σου πρόβλημα.
pantnick Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Είναι και λίγο υποκειμενικό το θέμα με το gameplay όμως... Τεράστια βελτίωση του fifa και μεγάλο κλέψιμο το προηγούμενο pro (κλέψιμο διαρκείας που ούτε καν ΣΩΣΤΟ patch για διόρθωση δεν βγήκε) αλλα για μερικούς το περισσότερο arcade gameplay του pro είναι πιο διασκεδαστικό.
frou-frou Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 φίλε frou-frou το gameplay του pes είναι ξεπερασμένο και εντελώς arcade. τώρα αν εσύ δεν μπορείς να παίξες sim game δικό σου πρόβλημα. Ο καθένας λέει την άποψη του! Σεβαστή! Απλά για μένα το Pro είναι αυτό που άλλαξε τα δεδομένα στον ρεαλισμό στα ποδοσφαιράκια και όχι το Fifa.
dp@pa Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Ο καθένας λέει την άποψη του! Σεβαστή! Απλά για μένα το Pro είναι αυτό που άλλαξε τα δεδομένα στον ρεαλισμό στα ποδοσφαιράκια και όχι το Fifa. ναι εχεις δικιο, ετσι το βλεπουμε και εμεις, αλλα οχι να κλεινουμε τα ματια μας οταν δεν μας συμφερει! και δεν ξερω για ποιο λογο. Ανοιξτε μυαλα, το τι εκανε το προ τοτε, καλος, αλλα ξερεις κατι, τα πραγματα αλλαζουν, πρεπει να εχεις ανοιχτο μυαλο και σε καινουργια πραγματα. Δεν το θεωρειτε BORRRING να εισαι κολλημενος με ενα πραγμα και μονο ενα πραγμα που εμαθες? αυτο λεγετε ignorance. Προσοπικη μου αποψη. Αλλαζουν οι καιροι....πρεπει ομως να δειτε και τις 2 πλευρες, και οχι μονο την μια. Μην ξεχνατε 90% ειταν προ φανς. Και εγω μεσα σαυτους, αυτοι που παραμειναν ειναι η ξεροκεφαλοι, που δεν θελουν να ξερουν τιποτα αλλο, απλα καμενοι με το τραγουδι τον μπαφον, και το προ. Τελος. Αντε ριχτε και ενα Ps3 που για σας ειναι και αυτο, καλυτερο απο το χβοχ ε???? Παντα Φιλικα, ομως, και παντα αποψη μου. Ξεκολληστε ρε, ανοιξτε τα μυαλα σας. THat's all, αν δειτε πως δεν γουσταρετε, τοτε, αφηστε το!..παιξετε αυτο που ξερετε!.
ACMILANGR Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Ο καθένας λέει την άποψη του! Σεβαστή! Απλά για μένα το Pro είναι αυτό που άλλαξε τα δεδομένα στον ρεαλισμό στα ποδοσφαιράκια και όχι το Fifa. ε και; τι συμένει αυτό;
dp@pa Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 ε και; τι συμένει αυτό; φιλε, δες εδω ...http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=260821&page=4 και πες μου τι βλεπεις, επειδη ειμαι δουλεια δεν μπορω να δω το καινουργιο τραιλερ. πες μου να καταλαβω αν οντος αυτο που λενε σε αυτο το θρεντ ισχη...ειμαι πολυ περιεργος!
alou Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Ναι, αλλά πάει καιρός από τότε και έμεινε εκεί που ήταν 5 χρόνια πριν. Η εξέλιξη, όσο και αν δεν θέλουν να το πιστέψουν κάποιοι, συνεχίζεται στην επόμενη γενιά από την ΕΑ και το Fifa. Σεβαστή φυσικά η γνώμη του καθένα, αλλά πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν βλέπουν κάτι τόσο ξεκάθαρο μερικοί,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.