Προς το περιεχόμενο

Fifa 09 {X360/PS3}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ελπιζω να εννοεις το demo για το χβοχ!Check ur pm...το ψαχνω απο το πρωι αλλα δεν το βρισκω

κ σε μενα σε παρακαλω αν γινεται!!!!

δες πμ φιλε!

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οσο πιο πολύ παίζεις τόσο καλύτερο το θεωρείς...Λιγουλάκι δύσκολο όμως...Μονο απο τα πλάγια έχω καταφερει να κάνω καμμια καλή επίθεση

Δημοσ.

Τους βγαζω πραγματικα το καπελλο..

Οτι αδυναμια ειχα εντοπισει περισυ (δλδ λιιγο πιο γρηγορη κινηση και αποκριση) και λιγο πιο ρεαλιστικο στησιμο εντος γηπεδου εχει πραγματικα φτιαχτει..

Απο 4-5 παιχνιδια που επαιξα εμεινα κατευχαριστημενος και πραγματικα θεωρω οτι αν το pro δεν κανει κατι τελειως απροσμενο οσο αφορα το gameplay (πραγμα μη ρεαλιστικο δεδομενων των gameplay videos που εχουμε δει) τοτε σιγουρα μενει αρκετα πισω φετος..

Μπραβο στην EA με εχει αφησει αναυδο τα τελευταια 2-3 χρονια.. Το δουλευει συνεχως το βελτιωνει και το κυριοτερο; Ακουει τα παραπονα των χρηστων.

Εννοειται οτι το περιμενω πλεον με ανυπομονησια..

Aαχ και να εβγαινε αυτη η engine στο pc με τις δυνατοτητες που εχει τι θα βλεπαμε.. Το φανταζομαι και με πιανει συγκρυο..

Δημοσ.

παιδιά δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά πέφτουν πολύ τα frames στα replay και κάποιες φορές στο παιχνίδι, ελπίζω να μην είναι έτσι και η τελική έκδοση...

Δημοσ.
παιδιά δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά πέφτουν πολύ τα frames στα replay και κάποιες φορές στο παιχνίδι, ελπίζω να μην είναι έτσι και η τελική έκδοση...

Ετσι ηταν και στο 08 ντεμο...

Ας ελπισουμε να διορθωθει!

Δημοσ.

Προς ενημέρωση των ps3 users, έχει βγει εδώ και 3 ώρες περίπου στο αμερικάνικο store.

Στην σύγκριση μεταξύ τους η διαφορά είναι αισθητή πάντως...πολύ θολούρα στο ps3.

Μακάρι να είναι θέματα του συγκεκριμένου build και να μην μεταφερθούν στην τελική έκδοση, πάντως μου "χτύπησε" έντονα στο μάτι η διαφορά. Δεν με βόλεψε και ο controller καθόλου.

EDIT : Όσο το παρατηρώ πάντως, τόσο μου κάνει αίσθηση. Μιλάμε για χτυπητές διαφορές στην εμφάνιση και την απεικόνιση των 2 τίτλων. Μέχρι που κουράστηκαν τα μάτια μου στο ps3. :end_of_rant_sorry:

Να αναφέρω ακόμα μία βελτίωση που χρήζει επισήμανσης : πολύ βελτιωμένοι τερματοφύλακες. Σε προηγούμενες εκδόσεις έβλεπα αντιφάσεις, πότε super human αντιδράσεις και η μπάλα να μην μπαίνει με τίποτα ( ειδικά σε μακρινά σουτ) και άλλοτε να τρώνε κάτι ηλίθια γκολ...

Τα έχουν διορθώσει όλα αυτά. Ισχύει και εδώ, όπως και για το υπόλοιπο AI πως είναι πιο "ανθρώπινοι" στις αντιδράσεις τους.

ΥΓ : Θα το ξαναπώ. Θέλω την co-op camera. Δεν λέω, μια χαρά καλύπτομαι με αυτές που υπάρχουν και η παραμετροποίησή τους τις φέρνει στα μέτρα μου, αλλά η co-op μου άρεσε υπερβολικά. Τόσο δύσκολο ήταν πια να έχουν άλλη μία camera διαθέσιμη; Να δούμε στο τελικό.

Δημοσ.

Σχετικα με τους τερματοφυλακες εκανα εξοδο με το Υ εξω απο την περιοχη σε μια πασα τρυπα του cpu που εβγαινε μονο του και ο τερματοφυλακας μου αποκρουσε με κεφαλια! εξω απο την περιοχη μπροστα απο τον αντιπαλο.Οσον αφορα την καμερα αν δει κανεις θα εχει ρυθμισιμο υψος - βαθος κλπ να την φτιαχνει οκαθενας αναλογα με τα γουστα

Δημοσ.
Σχετικα με τους τερματοφυλακες εκανα εξοδο με το Υ εξω απο την περιοχη σε μια πασα τρυπα του cpu που εβγαινε μονο του και ο τερματοφυλακας μου αποκρουσε με κεφαλια! εξω απο την περιοχη μπροστα απο τον αντιπαλο.Οσον αφορα την καμερα αν δει κανεις θα εχει ρυθμισιμο υψος - βαθος κλπ να την φτιαχνει οκαθενας αναλογα με τα γουστα

εχει και στο ντεμο.απλα αλλαξε σε custom την παραπανω επιλογη απο αυτες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...