Προς το περιεχόμενο

Fifa 09 {X360/PS3}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω παντως, περιμενω να μου ερθει το "κανονικο", για να τσεκαρω και το online του, που μ' ενδιαφερει πολυ.

Μεχρι στιγμης απ'οτι ειδα, εμεινα ευχαριστημενος. Εβαλα και ολες τις βοηθειες (να μην ειναι manual) και επαιζε ΣΑΝ το pro (που εχω μαθει.)

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
FIFA 09 demo και....let's go!

Καταρχάς να ξεκαθαριστεί πως φαίνεται από την πρώτη ματιά πως δεν είναι τελική build του παιχνιδιού και αυτό είναι εμφανές σε διάφορα σημεία της demo έκδοσης. Γι'αυτόν τον λόγο παράπονα για μικρο-glitches και bugάκια δεν θα κάνω, θα διορθωθούν πιστεύω( το έχω διαπιστώσει αυτό στα demo του fifa 08 και euro 08 ).

Από εκεί και πέρα; Ακριβώς αυτό που περίμενα. Μίξη στοιχείων FIFA 08 και Euro 08(<-το καλύτερο ποδοσφαιράκι μέχρι στιγμής κατά τη γνώμη μου) , πολλές διορθώσεις στην απόκριση και το first touch και όλα αυτά τα χιλιοειπωμένα. Το θέμα δεν είναι βέβαια ότι είναι χιλιοειπωμένα, το θέμα είναι ότι έγιναν ΠΡΑΞΗ.

Διαφωνώ με τον φίλο που λέει πως arcadίζει, άνετα φτιάχνεις παιχνίδι και μάλιστα με καλύτερο έλεγχο, αφού έχουν βελτιωθεί πάσες, προωθημένες και το AI των συμπαικτών σου που συχνά πυκνά κάνουν runs και ζητούν μπάλα. Συν τα custom tactics ( αν και σε περιορισμένη χρήση στο demo) , τα οποία σου προσφέρουν τη δυνατότητα να ορίσεις το πώς θα ανοιχτείς στο γήπεδο, πως θα αναπτυχθείς, αλλά και στον αντίποδα πως θα πιέσεις στην άμυνα και πώς θα διατάξεις την ομάδα σου στον χώρο. Brilliant!

Οι κεφαλιές εμένα μου άρεσαν παίδες και μου άρεσε που διατήρησαν αυτό που είχαν στο euro, που πρέπει να πατήσεις το πλήκτρο στο σωστό timing για να την πετύχεις. Μικροβελτιώσεις χωρούν, συμφωνούμε.

Πολύ καλύτερα επίσης τα τάκλιν , μπορώ και σημαδεύω πολύ καλύτερα και με μεγαλύτερη ακρίβεια.

Καλύτερη διαιτησία, όχι σαν το euro που τον σήκωνες ολόκληρο τον άλλον και μπορεί να μην έπαιρνες καν κίτρινη. Επίσης, σε ένα match, έκανα foul, εδωσε πλεονέκτημα. Συνεχίζει το παιχνίδι, παίζουμε, παίζουμε, ημίχρονο. Και τσουπ, κάρτα στον παίχτη που είχε κάνει το σκληρο foul. Ποολύ καλό!B)

Έχει βελτιωθεί και το αντίπαλο AI , το οποίο είναι πιο ανθρώπινο, ειδικά σε συνθήκες πίεσης ( λάθος πάσες, κάνουν επιτέλους φάουλ κτλ. ). Σημαντική βελτίωση για τα single player matches.

Έχουν βελτιωθεί ΠΟΛΥ ( κι άλλο;; θα μου πείτε;; ε, ναι, ΚΙ ΑΛΛΟ) τα physics της μπάλλας, αν και θέλουν κάποιες μικροδιορθώσεις (--> τελική έκδοση;) ), οι παίκτες πλέον έχουν normal διαστάσεις και δεν έχουν όλοι σωματοδομή τύπου Rooney. Έχουν βελτιωθεί αρκετά και τα πρόσωπα.

Τα γραφικά στα ίδια υψηλά standards (κι ένα τικ παραπάνω). Κάποια σποραδικά hiccups στο framerate αλλά τίποτε το σοβαρό, στην τελική έκδοση αναμένεται ΟΚ.

EDIT : Πολύ σημαντικό, επιτέλους διόρθωσαν τις manual αλλαγές πάικτη. Μου έσπαγε τα νεύρα το FIFA-Euro σε αυτό το θέμα. Καταντούσε Ε_ΚΝΕ-ΥΡΙ-ΣΤΙ-ΚΟ ώρες-ώρες. Το χειρότερο σημείο του παιχνιδιού. Είναι ΟΚ τώρα και έχεις πολύ καλύτερο έλεγχο των παικτών που επιλέγεις.

Συμβουλή ( ας πούμε) : ειδικά επειδή είναι πολύ μικρά τα ημίχρονα και τελειώνει γρήγορα το παιχνίδι, μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα. Παίξτε το αρκετά ώστε να βρείτε τα κουμπιά του και να "το έχετε" λίγο. Αλλιώς δεν θα σας βγαίνει τίποτε και θα σας σπάσουν τα νεύρα.

Το μόνο που κάπως με "ανησύχησε" ήταν η έλλειψη της co-op κάμερας , που τόσο πολύ μου αρέσει στο euro. Ελπίζω να μην την κόψουν από το παιχνίδι, είναι η καλύτερη κάμερα που έχω χρησιμοποιήσει, κατά τη γνώμη μου.

Γενικά πολύ καλό, επιβεβαίωσε τις προσδοκίες μου και ...περιμένω. Η προπαραγγελία έγινε πάντως.

Ωραιο mini-review του demo φιλε!!!για μας που το περιμενουμε απο το διαδικτυο να το κατεβασουμε μας εδωσες μια γευση τι να περιμενουμε.

Περιμενω πως και πως να το ανεβασει καποιος οπουδηποτε και γρηγοραααα....:cry::cry::cry::cry:

Δημοσ.
Το demo τα σπάει, τέλος. Μακράν το καλύτερο ποδοσφαιράκι που έχει βγει ποτέ και πολύ αμφιβάλλω αν το νέο Pes θα μπορεί έστω να το πλησιάσει. Φυσικά μιλάμε πάντα για την nextgen έκδοση.
Συμφωνω.

Μεγαλη βελτιωση απο τα 08. ΤΕΡΑΣΤΙΑ. Μακραν καλυτερο.

Κεφαλιες , κινηση , αποκριση κτλ. Ολα μια κλαση πανω τουλαχιστον ( στις κεφαλιες βαζω 5 κλασεις επανω :P ).

Περιμενω να παιξω διπλο με φιλο γιατι με την AI αντιπαλο δε μπορω.

4 λεπτα demo και τα 3:30 κυνηγαω την μπαλα απο την ΑΙ...

Αλλα οσο παιζω τοσο πιο πολλα συν βρισκω. Θεικο , απλα.

( ποιο PES ρε , ακομη ασχολεισαι μαζι του? :P )

Δημοσ.

Τα στυλ μερικων παιχτων τα εχουν πετυχει αψογα. Πχ J Cole και Seedorf.

ωραια τα videakia απλα θελω να πιστευω οτι σου ξεφυγε το "SEEDORF" γιατι θα μας λιντσαρουν...

Δημοσ.
Δε σε πιανω :rolleyes:

Αν τα:J.Cole/C.Seedorf αναφερονται στα videakia που ποσταρες αυτος με την εμφανιση της milan θελω να πιστευω πως ειναι ο Ronaldinho...

Δημοσ.
Αν τα:J.Cole/C.Seedorf αναφερονται στα videakia που ποσταρες αυτος με την εμφανιση της milan θελω να πιστευω πως ειναι ο Ronaldinho...
Ειπαμε , θα βγαλουμε τα ματια μας με το demo αλλα οχι και να μην ξεχωριζω τον ομορφο τον ρονυ :P

Απλα οταν μου εβγαλε τον Seedorf στην αρενα , το στυλακι του εφερνε παρα πολυ στο πραγματικο του. ( καμια σχεση με το videaki , το τονιζω :shifty: )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...