dp@pa Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 ΡΕ GUYS Εχουμε κανει το Θρεντ εντελως ΟΤΙ ΝΑΝΕ!!!!ΑΝΟΙΞΤΕ ΦΙΦΑ ΝΤΕΜΟ PC ΘΡΕΝΤ! , μπαινω και το μονο που ακουω ειναι για το PC. ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! ...
S_DECATHLON Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Καλα το βιντεακι ειναι ολα τα λεφτα...
S_DECATHLON Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 ΡΕ GUYS Εχουμε κανει το Θρεντ εντελως ΟΤΙ ΝΑΝΕ!!!!ΑΝΟΙΞΤΕ ΦΙΦΑ ΝΤΕΜΟ PC ΘΡΕΝΤ! , μπαινω και το μονο που ακουω ειναι για το PC. ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! ... Συμφωνω απολυτα επρεπε να υπαρχει διαφορετικο thread επειδη μιλαμε για 2 διαφορετικα παιχνιδια..!
anamenos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Συμφωνω απολυτα επρεπε να υπαρχει διαφορετικο thread επειδη μιλαμε για 2 διαφορετικα παιχνιδια..! αν δεν κάνω λάθος , υπάρχει και διαφορετικό forum για αυτό το λόγο http://www.insomnia.gr/forum/forumdisplay.php?f=12
polakis21 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Απίστευτο το βίντεο! Αλλά ρε παιδιά που να τα μάθεις όλα αυτά να τα κάνεις μέσα στο παιχνίδι! Sick... Πολύ καλό το παιχνίδι. Μπράβο στην ΕΑ που ακούει τον κόσμο...
teofross Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Οπως και εχε βλεπει καποιος το βιντεο αυτο και τι να πει...Να τολμησει να συγκρινει animation και γενικοτερη κηνηση του παικτη με το προ?? Ελεος.Καθε φορα το φιφα ειναι και ολο πιο μπροστα τελικα
glad1at0re Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Παίδες μόλις έπαιξα 3-4 παιχνίδια με το demo του FIFA 09. Καταρχάς PES έχω παίξει μόνο πριν 2-3 χρόνια σε φίλους και δεν θα μπω στη σύγκριση ούτε πρόκειται να το αγοράσω, θα πω μόνο ότι είδα σε σχέση με το FIFA 08 που έπαιξα πολύ. Το παιχνίδι έχει γίνει πολύ πιο γρήγορο σε σημείο που θυμίζει arcade και χάνει τη ρεαλιστικότητά του η οποία ήταν το ατού στο 08. Δε ξέρω αν θα υπάρχει slider για το game speed αλλά ελπίζω να βάλουν. Είναι πιο πορωτικό λόγω ταχύτητας με γρήγορες πάσες κτλ αλλά χάνει αρκετά σε gameplay. Το ΑΙ είναι μάλλον βελτιωμένο σχετικά με το πως καλύπτουν οι συμπαίχτες και οι GKs αλλά για να πω την αλήθεια.. σε 3 φάουλ που έκανα στο κέντρο του γηπέδου, πήγα και στήθηκα μπροστά από τον παίχτη ο οποίος πιθανόν θα έπαιρνε τη πάσα, και μου την έστειλαν στα πόδια μου και τις 3 φορές. (σε pro level). Επίσης έκανα ένα δύο κλαδέματα που έπιασαν αέρα και σφυρίχτηκαν φάουλ. Έφαγα συνολικά 3 goal στα 3-4 ματσάκια, όλα από σέντρα-κεφαλιά. Τα γραφικά είναι καλύτερα από θέμα frames, λεπτομέρειας γηπέδου κτλ αλλά το animation και τα sprites στα δικά μου μάτια έχουν χαλάσει. Οι παίχτες είναι υπερβολικά λεπτοί σαν γυναικεία μοντέλα πασαρέλας (φαίνεται κυρίως στο free roam) και δεν έχουν τόσο ρεαλιστική κίνηση όσο στο 08. Πήγα στα penalty και εκεί φάνηκε ακόμα περισσότερο. Στο 08 με το RS ο τερματοφύλακας έκανε κάτι καλές τσαχπινιές με πολύ καλό animation, τώρα απλά ανεβοκατεβάζει χέρια σα να κάνει διατάσεις. Δε ξέρω τι να πω, ήμουν ενθουσιασμένος full για το παιχνίδι και δε μπήκα εδώ για να κάνω κριτική χωρίς λόγο. Απογοητεύτηκα γιατί το άλλαξαν πολύ κάνοντάς το πιο arcade-γρήγορο λες και είναι coin-up, χάνοντας την ουσία. Σε άλλους λογικά θα αρέσει αυτό αλλά προσωπικά το βλέπω στροφή προς το χειρότερο.
anamenos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Παίδες μόλις έπαιξα 3-4 παιχνίδια με το demo του FIFA 09. Καταρχάς PES έχω παίξει μόνο πριν 2-3 χρόνια σε φίλους και δεν θα μπω στη σύγκριση ούτε πρόκειται να το αγοράσω, θα πω μόνο ότι είδα σε σχέση με το FIFA 08 που έπαιξα πολύ. Το παιχνίδι έχει γίνει πολύ πιο γρήγορο σε σημείο που θυμίζει arcade και χάνει τη ρεαλιστικότητά του η οποία ήταν το ατού στο 08. Δε ξέρω αν θα υπάρχει slider για το game speed αλλά ελπίζω να βάλουν. Είναι πιο πορωτικό λόγω ταχύτητας με γρήγορες πάσες κτλ αλλά χάνει αρκετά σε gameplay. Το ΑΙ είναι μάλλον βελτιωμένο σχετικά με το πως καλύπτουν οι συμπαίχτες και οι GKs αλλά για να πω την αλήθεια.. σε 3 φάουλ που έκανα στο κέντρο του γηπέδου, πήγα και στήθηκα μπροστά από τον παίχτη ο οποίος πιθανόν θα έπαιρνε τη πάσα, και μου την έστειλαν στα πόδια μου και τις 3 φορές. (σε pro level). Επίσης έκανα ένα δύο κλαδέματα που έπιασαν αέρα και σφυρίχτηκαν φάουλ. Έφαγα συνολικά 3 goal στα 3-4 ματσάκια, όλα από σέντρα-κεφαλιά. Τα γραφικά είναι καλύτερα από θέμα frames, λεπτομέρειας γηπέδου κτλ αλλά το animation και τα sprites στα δικά μου μάτια έχουν χαλάσει. Οι παίχτες είναι υπερβολικά λεπτοί σαν γυναικεία μοντέλα πασαρέλας (φαίνεται κυρίως στο free roam) και δεν έχουν τόσο ρεαλιστική κίνηση όσο στο 08. Πήγα στα penalty και εκεί φάνηκε ακόμα περισσότερο. Στο 08 με το RS ο τερματοφύλακας έκανε κάτι καλές τσαχπινιές με πολύ καλό animation, τώρα απλά ανεβοκατεβάζει χέρια σα να κάνει διατάσεις. Δε ξέρω τι να πω, ήμουν ενθουσιασμένος full για το παιχνίδι και δε μπήκα εδώ για να κάνω κριτική χωρίς λόγο. Απογοητεύτηκα γιατί το άλλαξαν πολύ κάνοντάς το πιο arcade-γρήγορο λες και είναι coin-up, χάνοντας την ουσία. Σε άλλους λογικά θα αρέσει αυτό αλλά προσωπικά το βλέπω στροφή προς το χειρότερο. φίλε glad1at0re μπορείς να αλλάξεις την ταχύτητα σε αργή
polakis21 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Οι απόψεις διαφέρουν εδώ μέσα πολύ. Όντως είναι γρήγορο. Αλλά έχει και επιλογή ταχύτητας τελικά ήδη και μέσα στο ντέμο. Slow,medium,fast. Από την μάνα του είναι στο medium αν δεν το αλλάξεις. Εντάξει είναι καλό το παιχνίδι, και σαφώς καλύτερο από τα φιφα08 και euro08. Απλά δεν είναι και η επανάσταση όπως μας την είχαν παρουσιάσει. Περιμένω πάντως να δω και το pro2009 για να αποφασίσω τί θα παίξω φέτος. Τώρα μόλις μίλησα και με 2 φίλους μου και έχουν ενθουσιαστεί πάντως από το ντέμο...
dp@pa Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Παίδες μόλις έπαιξα 3-4 παιχνίδια με το demo του FIFA 09. Καταρχάς PES έχω παίξει μόνο πριν 2-3 χρόνια σε φίλους και δεν θα μπω στη σύγκριση ούτε πρόκειται να το αγοράσω, θα πω μόνο ότι είδα σε σχέση με το FIFA 08 που έπαιξα πολύ. Το παιχνίδι έχει γίνει πολύ πιο γρήγορο σε σημείο που θυμίζει arcade και χάνει τη ρεαλιστικότητά του η οποία ήταν το ατού στο 08. Δε ξέρω αν θα υπάρχει slider για το game speed αλλά ελπίζω να βάλουν. Είναι πιο πορωτικό λόγω ταχύτητας με γρήγορες πάσες κτλ αλλά χάνει αρκετά σε gameplay. Το ΑΙ είναι μάλλον βελτιωμένο σχετικά με το πως καλύπτουν οι συμπαίχτες και οι GKs αλλά για να πω την αλήθεια.. σε 3 φάουλ που έκανα στο κέντρο του γηπέδου, πήγα και στήθηκα μπροστά από τον παίχτη ο οποίος πιθανόν θα έπαιρνε τη πάσα, και μου την έστειλαν στα πόδια μου και τις 3 φορές. (σε pro level). Επίσης έκανα ένα δύο κλαδέματα που έπιασαν αέρα και σφυρίχτηκαν φάουλ. Έφαγα συνολικά 3 goal στα 3-4 ματσάκια, όλα από σέντρα-κεφαλιά. Τα γραφικά είναι καλύτερα από θέμα frames, λεπτομέρειας γηπέδου κτλ αλλά το animation και τα sprites στα δικά μου μάτια έχουν χαλάσει. Οι παίχτες είναι υπερβολικά λεπτοί σαν γυναικεία μοντέλα πασαρέλας (φαίνεται κυρίως στο free roam) και δεν έχουν τόσο ρεαλιστική κίνηση όσο στο 08. Πήγα στα penalty και εκεί φάνηκε ακόμα περισσότερο. Στο 08 με το RS ο τερματοφύλακας έκανε κάτι καλές τσαχπινιές με πολύ καλό animation, τώρα απλά ανεβοκατεβάζει χέρια σα να κάνει διατάσεις. Δε ξέρω τι να πω, ήμουν ενθουσιασμένος full για το παιχνίδι και δε μπήκα εδώ για να κάνω κριτική χωρίς λόγο. Απογοητεύτηκα γιατί το άλλαξαν πολύ κάνοντάς το πιο arcade-γρήγορο λες και είναι coin-up, χάνοντας την ουσία. Σε άλλους λογικά θα αρέσει αυτό αλλά προσωπικά το βλέπω στροφή προς το χειρότερο. πως ειναι δυνατον να λες πως δεν ειναι ρεαλιστικη η κινηση οσο στο 08? που κολλαει αυτο? δεν εχει Νοημα...αφου ειναι βασισμενο στο engine του 2008, kai αφου ειναι βασισμενο σε αυτο, η κινησης υπηρχαν, απλα γιναν additions κλπ ΚΑΙ πως γινεται να βλεπω εγω προσοπικα τα βιντεο ασπουμε, και αλλους που λενε οτι ΤΑ ανιματιονς και οι παιχτες φενονται απιστευτοι και ρεαλιστικοι? Πω πω, κατι σαν the twilight zone παιζετε εδω...τι να πω!..ειμαι περιεργος να δω αν καποιος συμφωνη εδω! ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ! απλα αναρωτιεμε καποια πραγματα που με λογικη ΔΕΝ ΙΣΧΗ!
papeipa Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Λιγο πιο πανω καναμε κουβεντα για την ταχυτητα που μπορεις να αλλαξεις απο τα settings.Το default το οποιο επαιξες εσυ ειναι στο Normal ,πιστευω στο slow να σε ικανοποιησει!Οσο για τα γραφικα και τα player models θα διαφωνησω μαζι σου αφου στο 08 ηταν κεφαλες χοντροι και σαν ζομπι!Οσο για τα animation ειναι τα ιδια με του 08 βελτιωμενα και με προσθηκη νεων!Τελος ειναι μεν πιο γρηγορο στο normal απο το 08 αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι arcade , ειναι στα ιδια επιπεδα με το ευρο!Επαναστατικο δεν μπορει να ειναι...ειναι ομως ενα 08 βελτιωμενο μεχρι εκει που δεν παει σε ολους τους τομεις...εξαλλου δεν υποσχεθηκε κανεις ενα νεο παιχνιδι....εμενα προσωπικα οτι μου ξυνισε στο 08 το φτιαξανε οπως το response του παιχτη, τα τελειωματα, οι τερματοφυλακες τα, animations, οι κεφαλιες....
butcher13 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 μιλατε για το fifa στις κονσολες ή για τα pc;
dp@pa Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 μιλατε για το fifa στις κονσολες ή για τα pc; σωστος ο παιχτης, εχουμε και αυτο το προβλημα...πολλες παρεξυγησεις βλεπω να γινεται, ACTION needs to be taken by admins!
Olorin Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να κάνουν κάτι οι admins, παρά να προσέχει ο καθένας τι/πού γράφει και τι καταλαβαίνει... Το παρόν θέμα είναι στο subforum Console games κι έχει τίτλο Fifa 09 {X360/PS3}, ενώ στο subforum PC games υπάρχει αυτό το thread, εδώ και πάρα πολύ καιρό... Simple as that...
johnnypatras Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 FIFA 09 demo και....let's go! Καταρχάς να ξεκαθαριστεί πως φαίνεται από την πρώτη ματιά πως δεν είναι τελική build του παιχνιδιού και αυτό είναι εμφανές σε διάφορα σημεία της demo έκδοσης. Γι'αυτόν τον λόγο παράπονα για μικρο-glitches και bugάκια δεν θα κάνω, θα διορθωθούν πιστεύω( το έχω διαπιστώσει αυτό στα demo του fifa 08 και euro 08 ). Από εκεί και πέρα; Ακριβώς αυτό που περίμενα. Μίξη στοιχείων FIFA 08 και Euro 08(<-το καλύτερο ποδοσφαιράκι μέχρι στιγμής κατά τη γνώμη μου) , πολλές διορθώσεις στην απόκριση και το first touch και όλα αυτά τα χιλιοειπωμένα. Το θέμα δεν είναι βέβαια ότι είναι χιλιοειπωμένα, το θέμα είναι ότι έγιναν ΠΡΑΞΗ. Διαφωνώ με τον φίλο που λέει πως arcadίζει, άνετα φτιάχνεις παιχνίδι και μάλιστα με καλύτερο έλεγχο, αφού έχουν βελτιωθεί πάσες, προωθημένες και το AI των συμπαικτών σου που συχνά πυκνά κάνουν runs και ζητούν μπάλα. Συν τα custom tactics ( αν και σε περιορισμένη χρήση στο demo) , τα οποία σου προσφέρουν τη δυνατότητα να ορίσεις το πώς θα ανοιχτείς στο γήπεδο, πως θα αναπτυχθείς, αλλά και στον αντίποδα πως θα πιέσεις στην άμυνα και πώς θα διατάξεις την ομάδα σου στον χώρο. Brilliant! Οι κεφαλιές εμένα μου άρεσαν παίδες και μου άρεσε που διατήρησαν αυτό που είχαν στο euro, που πρέπει να πατήσεις το πλήκτρο στο σωστό timing για να την πετύχεις. Μικροβελτιώσεις χωρούν, συμφωνούμε. Πολύ καλύτερα επίσης τα τάκλιν , μπορώ και σημαδεύω πολύ καλύτερα και με μεγαλύτερη ακρίβεια. Καλύτερη διαιτησία, όχι σαν το euro που τον σήκωνες ολόκληρο τον άλλον και μπορεί να μην έπαιρνες καν κίτρινη. Επίσης, σε ένα match, έκανα foul, εδωσε πλεονέκτημα. Συνεχίζει το παιχνίδι, παίζουμε, παίζουμε, ημίχρονο. Και τσουπ, κάρτα στον παίχτη που είχε κάνει το σκληρο foul. Ποολύ καλό! Έχει βελτιωθεί και το αντίπαλο AI , το οποίο είναι πιο ανθρώπινο, ειδικά σε συνθήκες πίεσης ( λάθος πάσες, κάνουν επιτέλους φάουλ κτλ. ). Σημαντική βελτίωση για τα single player matches. Έχουν βελτιωθεί ΠΟΛΥ ( κι άλλο;; θα μου πείτε;; ε, ναι, ΚΙ ΑΛΛΟ) τα physics της μπάλλας, αν και θέλουν κάποιες μικροδιορθώσεις (--> τελική έκδοση ), οι παίκτες πλέον έχουν normal διαστάσεις και δεν έχουν όλοι σωματοδομή τύπου Rooney. Έχουν βελτιωθεί αρκετά και τα πρόσωπα. Τα γραφικά στα ίδια υψηλά standards (κι ένα τικ παραπάνω). Κάποια σποραδικά hiccups στο framerate αλλά τίποτε το σοβαρό, στην τελική έκδοση αναμένεται ΟΚ. EDIT : Πολύ σημαντικό, επιτέλους διόρθωσαν τις manual αλλαγές πάικτη. Μου έσπαγε τα νεύρα το FIFA-Euro σε αυτό το θέμα. Καταντούσε Ε_ΚΝΕ-ΥΡΙ-ΣΤΙ-ΚΟ ώρες-ώρες. Το χειρότερο σημείο του παιχνιδιού. Είναι ΟΚ τώρα και έχεις πολύ καλύτερο έλεγχο των παικτών που επιλέγεις. Συμβουλή ( ας πούμε) : ειδικά επειδή είναι πολύ μικρά τα ημίχρονα και τελειώνει γρήγορα το παιχνίδι, μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα. Παίξτε το αρκετά ώστε να βρείτε τα κουμπιά του και να "το έχετε" λίγο. Αλλιώς δεν θα σας βγαίνει τίποτε και θα σας σπάσουν τα νεύρα. Το μόνο που κάπως με "ανησύχησε" ήταν η έλλειψη της co-op κάμερας , που τόσο πολύ μου αρέσει στο euro. Ελπίζω να μην την κόψουν από το παιχνίδι, είναι η καλύτερη κάμερα που έχω χρησιμοποιήσει, κατά τη γνώμη μου. Γενικά πολύ καλό, επιβεβαίωσε τις προσδοκίες μου και ...περιμένω. Η προπαραγγελία έγινε πάντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.