Προς το περιεχόμενο

Fifa 09 {X360/PS3}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η ταχύτητα ΡΥΘΜΙΖΕΤΑΙ και στο demo, απλά είναι λίγο δύσκολο να βρείς που είναι ή ρύθμιση:

Αφού επιλέξεις τις ομάδες, πας Game Settings και πάτα RT να σε βγάλει στο 'Advanced' tab. Κάνεις scroll, κάτω κάτω τελευταία επιλογή είναι η ταχύτητα.

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Να κανω μια ερωτηση

Αν κατεβασω το demo του fifa απο το pc με ποιους τροπους μπορω να το παιξω στο xbox??Το γραφω σε ενα απλο cd??dvd 4.5gb?ή αναγκαστικα σε dual layer??Επισης γινεται να το παιξω περνοντας τό σε flash και μετα μεσω της usb του xbox??

Ρε φιλαρακι το εχεις βρει πουθενα....

Δημοσ.
Εχει ανεβει πουθενα στο ιντερνετ ρε παιδες...Δεν μπορω αλλο

Για χβοχ μιλαω!!

Ασε,και εγω το ψαχνω αλλα ακομα...ουτε σε private ουτε public tracker υπαρχει ακομα....

Δημοσ.

Μολις επαιξα και το δευτερο παιχνιδι!

Παιδια επειδη επεσε πολυ ζαλισμα!Ενα εχω να πω!

ΣΙΓΑ ΤΑ ΟΑ!Μια απο τα ιδια το προηγουμενο το βαρεθηκα στα 3 παιχνιδια,αυτο θα το βαρεθω στα 4!

Παρτε το χαμπαρι ενα ειναι το παιχνιδι ποδοσφαιρου!

Αντε να βγει τo demo του να πεξουμε λιγακι!

Δημοσ.

Και καθόλου να μη βγει το demo του, δεν μας χαλάει καθόλου. Μία απ' τα ίδια θα είναι, arcade όσο δεν πάει και το ψέμα το ίδιο. Σε λίγο θα έχει κατέβει το demo του FIFA09/360 και τα πράματα θα μπουν στη θέση τους μία και καλή.

Δημοσ.

polaki στο beginer το επαιξες το παιχνιδι ε?Το εβαλα κι εγω να κανω καμια φαση παραπανω και πραγματικα οι παιχτες μονο σε κοιτανε ομοιως και ο τερματοφυλακας!Αν παιξεις στο pro θα δεις εξοδους που θα τριβεις τα ματια σου

Δημοσ.

Το beginner ποιό είναι? Αυτό που έχει 3 δυσκολίες στην αρχή που σε ρωτάει? Εγώ εκεί έβαλα experienced player. Ή έχει και τις άλλες δυσκοίες (amateur κλπ)?

Δεν το είδα για πολύ εύκολο εγώ γιατί στο πρώτο έχασα 2-0...Τους έκανα 2 πέναλτυ βέβαια. LOL

Οι έξοδοι σε τετ-α-τετ είναι πολύ καλές και γρήγορες από τους τερματοφύλακες. Αλλά όταν κάνεις σέντρα από τα πλάγια, πάλι βγαίνουν και δεν βγαίνουν σαν κουλοί, όταν πατήσεις την έξοδο. Όλα τα άλλα καλά όμως...

Δημοσ.

ΣΙΓΑ ΤΑ ΟΑ!Μια απο τα ιδια το προηγουμενο το βαρεθηκα στα 3 παιχνιδια,αυτο θα το βαρεθω στα 4!

sorry αλλά εσύ είσαι παράδειγμα fanboy και εθελοτυφλείς, εκτός αν εννοείς το FIFA στο PC που έχεις δίκαιο...

Δημοσ.

Το demo τα σπάει, τέλος. Μακράν το καλύτερο ποδοσφαιράκι που έχει βγει ποτέ και πολύ αμφιβάλλω αν το νέο Pes θα μπορεί έστω να το πλησιάσει. Φυσικά μιλάμε πάντα για την nextgen έκδοση.

Δημοσ.
sorry αλλά εσύ είσαι παράδειγμα fanboy και εθελοτυφλείς, εκτός αν εννοείς το FIFA στο PC που έχεις δίκαιο...
ΛΟΓΙΚΑ ειναι το pc που λεει. Λεμε τωρα! ;)
Δημοσ.

Για pc πρεπει να λεει

Αν βγει το demo στον θειο η πουθενα αλλου ενημερωστε!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...