papeipa Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Ρε παιδες και εγω δεν ειμαι PES fan ελεος,αλλα αν το δειτε οπως ο ACMILANGR που πριν ελεγε αλλα και τωρα το θαβει... θα αλλαξετε γνωμη στο λεπτο!Σας λεω πρωτη φορα βλεπω σε ποδοσφαιρακι την μπαλα τοσο μεγαλη!!!!Το ξαναεπαιξα ξανα και ξανα μπας και δω τπτ ενδιαφερον αλλα τπτ!Ισως να εχουμε κακομαθει μερικοι απο τις nextgen εκδοσεις και ειμαστε απαιτητικοι!
dp@pa Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Ρε παιδες και εγω δεν ειμαι PES fan ελεος,αλλα αν το δειτε οπως ο ACMILANGR που πριν ελεγε αλλα και τωρα το θαβει... θα αλλαξετε γνωμη στο λεπτο!Σας λεω πρωτη φορα βλεπω σε ποδοσφαιρακι την μπαλα τοσο μεγαλη!!!!Το ξαναεπαιξα ξανα και ξανα μπας και δω τπτ ενδιαφερον αλλα τπτ!Ισως να εχουμε κακομαθει μερικοι απο τις nextgen εκδοσεις και ειμαστε απαιτητικοι! ρε φιλε, ο ΜΙΛΑΝ ποτε δεν εχει θαψει το Φιφα....μιλαει μονο για την ΕΚΔΟΣΗ του PC που ΗΔΗ ΟΛΟΙ μας ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ! δεν μπορειτε να το καταλαβετε? Το ιδιο και με το περσινο, και το προ περσινο..ΑΛΛΗ ομαδα φτιαχνει αυτα του Pc και αλλα βλεπεισ εκει!..ΤΕλοσ, μην το συζηταμε αδικα το θεμα!..ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΙΦΑ ΝΤΕΜΟ PC ΣΑΝ ΘΡΕΝΤ! και οχι εδω μεσα! δεν ξερω μπορει να μπερδεψει τον κοσμο!.
papeipa Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Ρε παλικαρε μην αρπαζεσαι και εγω για το PC μιλαω! διαβασε την τελευταια προταση που εγραψα!!!"Ισως να εχουμε κακομαθει μερικοι απο τις nextgen εκδοσεις και ειμαστε απαιτητικοι!"ΛοΛΕν
S_DECATHLON Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 DEMO OUT!!Τρεχουμεεεεε =] Για που μιλας?
S_DECATHLON Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΒΓΗΚΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕΕΕΕ>>>>ΧΕΧΕ
Thanofski Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Να κανω μια ερωτηση Αν κατεβασω το demo του fifa απο το pc με ποιους τροπους μπορω να το παιξω στο xbox??Το γραφω σε ενα απλο cd??dvd 4.5gb?ή αναγκαστικα σε dual layer??Επισης γινεται να το παιξω περνοντας τό σε flash και μετα μεσω της usb του xbox??
The_Sheep Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Να κανω μια ερωτηση Αν κατεβασω το demo του fifa απο το pc με ποιους τροπους μπορω να το παιξω στο xbox??Το γραφω σε ενα απλο cd??dvd 4.5gb?ή αναγκαστικα σε dual layer??Επισης γινεται να το παιξω περνοντας τό σε flash και μετα μεσω της usb του xbox?? απλο dvd ...
papeipa Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 ΤΕΛΕΙΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ τελειος ρυθμος και ναι τον παιχτη τον κοντρολαρεις ευκολααααααααααααααα δεν κανει τις καθυστερησεις!!!! Σουτ καλυτερα του Προ κεφαλιες τελειες διαιτητες κινησεις γραφικα ανιμασιονς, παει εχω χεστει πανω μου με το συμπαθειο!
teofross Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Εγω παντως που ειχα κατεβασει ετσι του nbalive09 και σε dual και σε 4.5 ΔΕΝ μου επαιξε.μου ελεγε mixed media disk.Ισως κατι αλλο επρεπε να κανω που δεν ηξερα ή δεν ηταν καλο το αρχειο.
The_Sheep Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Εγω παντως που ειχα κατεβασει ετσι του nbalive09 και σε dual και σε 4.5 ΔΕΝ μου επαιξε.μου ελεγε mixed media disk.Ισως κατι αλλο επρεπε να κανω που δεν ηξερα ή δεν ηταν καλο το αρχειο. σε απλο ντι-βι-ντι ..το βαζεις μεσα και πας στα ντεμος στο χβοχ για να το δει, αλλιως απο το αρχικο blade το βλεπει οντως σαν mixed media
dp@pa Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 ΤΕΛΕΙΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ τελειος ρυθμος και ναι τον παιχτη τον κοντρολαρεις ευκολααααααααααααααα δεν κανει τις καθυστερησεις!!!! Σουτ καλυτερα του Προ κεφαλιες τελειες διαιτητες κινησεις γραφικα ανιμασιονς, παει εχω χεστει πανω μου με το συμπαθειο! λεγε ΚΑΙ ΑΛΛΑ ! ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ!!!!αυτα ειναι! πω πω πω πω...αντε 20 και σημερα...ε και κατι μερουλες...αλλα απο θειο..15 και αποψε! καπου καπως θα βγει βρε..που θα παει! λολ και δεν αρπακτηκα πριν ρε...απλα στην ελεγα! λολ. χαχα οχι πλακα πλακα!
polakis21 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Το έπαιξα κι εγώ παιδιά στο 360 μόλις: -Καλύτερος ρυθμός από πέρσυ. Πιο γρήγορος, αν και δεν έχει επιλογή ταχύτητας στο ντέμο. Αυτή πρέπει να είναι η πιο γρήγορη ταχύτητα πάντως -Οι παίκτες πλέον κάνουν γρήγορα ότι θελήσεις. Το παιχνίδι είναι πιο responsive γενικώς. Πολύ καλό αυτό -Είδα animations με κεφαλιές καινούρια και ωραία. Αν και μου φάνηκε αργός ο ρυθμός που πηδούν και προσγειώνονται οι παίκτες. Και η μπάλα πάει πιο δυνατά στις κεφαλιές τώρα... -Οι ντρίμπλες είναι με τον ίδιο τρόπο. Θέλει πολύ δουλειά για να τις μάθεις όλες και να τις χρησιμοποιείς εκεί που πρέπει -Τα formations είναι ίδια σχεδόν. Απλά χωρίζονται σε κατηγορίες,η μια κάτω από την άλλη. Μόνο το custom tactics είναι νέο, όπου απλά αλλάζεις την συμπεριφορά της ομάδας. Βάθος, pressing κλπ -Τα διχτάκια κινούνται καλύτερα -Τα γραφικά μου φαίνονται ίδια, απλά έχουν φτιάξει το σώμα των παικτών και έχουν κάνει καλή δουλειά στις φάτσες -Τερματοφύλακες, σωστές έξοδοι στο τετ-α-τετ, αλλά ανύπαρκτοι στις εξόδους από σέντρες και πάλι... -Σουτ καλά, αλλά όχι και καλύτερα από το pro που είναι μέσα στην ένταση... -Στις πάσες οι μπάλα πάει πιο γρήγορα. Πολύ καλύτερο Αυτά σαν πρώτη εντύπωση. Γενικά είναι βελτιωμένο από το fifa08 και euro08. Έχει πλέον και εθιστικό γρήγορο (αλλά ρεαλιστικό) ρυθμό, σαν του pro...Πολύ καλή δουλειά η ΕΑ, μπράβο τους! Αναμένεται λιώσιμο... Τώρα πια μένει να δούμε και το pro, έτσι ώστε να δω ποιό με πορώνει περισσότερο για να το παίξω. Πάντως με αυτά που είδα σήμερα, το pro αν δεν παρουσιάσει κάτι εντυπωσιακό, θα μείνει στο ράφι... Αναμένω απάντηση από Κονάμι...
papeipa Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Γεια σου ρε dp@pa φιρφιρι Συμπληρωνω στα τετ α τετ ο παιχτης δεν το χανει αφου πλασαρει με ευκολια και δεν παει να τον σκωτωσει!Οι τερματοφυλακες= κορυφη εντυπωση για φιφα(Παραλληλη μπαλια απο δεξια στο πεναλτυ και βγηκε το θηριο με εκπληκτηκη εξοδο και μαζεψε!!!!)εξοδοι πολυ καλοι και γενικα δεν κανει γκαφες οσο προλαβα να δω με 4 παιχνιδια!!!Γενικα οι τερματοφυλακες εχουν μια ισιροπια πχ στο φιφα 08 ετρωγαν γελοια γκολ και εβγαζαν τα αβγαλτα!Τωρα ειναι σε φυσιολογικο επιπεδο!Σημειωνω οσο προλαβα να παιξω!Αν το 08 ηταν μια καλη σχεση με το 09 πατε για γαμο!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.