frou-frou Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Λιγα πραγματα πιστευω...Να δουμε!!! Το κατέβασες και το έπαιξες η έτσι απλά το λές?
papeipa Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Ειναι απλα ΤΕΛΕΙΟ!!!! Για PC η 360?Μιλα ρε παλικαρε μην ερθω εκει και εχουμε αλλα χαχαχαχαα
The_Sheep Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 για πι-σι.δεν το περιμενα τοσο καλο, καμια σχεση με το περσινο .με εκανε να ανυπομονω για την πραγματικα nextgen εκδοση
papeipa Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Καλα πλακα κανετε ετσι?Το παιχνιδι το επαιξα μολις τωρα σε 1680χ1050 ολα φουλ σε 22αρι μονιτορ και ειναι ΑΘΛΙΟ!!!!Πρωτα πρωτα η μπαλα ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ οσο 2 κεφαλια παιχτων μαζι!2ον γρηγορο παραααα πολυ θυμιζει προ και γραφικα ξεπερασμενα!!!!3ον Ας ελπισουμε η nextgen εκδοση να προσφερει τα αναμενομενα για δεν μας βλεπω καλα....Μας κοβουν σιγα σιγα και την vitrual μπαλα...Α-Θ-Λ-Ι-Ο
anamenos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Καλα πλακα κανετε ετσι?Το παιχνιδι το επαιξα μολις τωρα σε 1680χ1050 ολα φουλ σε 22αρι μονιτορ και ειναι ΑΘΛΙΟ!!!!Πρωτα πρωτα η μπαλα ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ οσο 2 κεφαλια παιχτων μαζι!2ον γρηγορο παραααα πολυ θυμιζει προ και γραφικα ξεπερασμενα!!!!3ον Ας ελπισουμε η nextgen εκδοση να προσφερει τα αναμενομενα για δεν μας βλεπω καλα....Μας κοβουν σιγα σιγα και την vitrual μπαλα...Α-Θ-Λ-Ι-Ο λίγο πολύ αναμενόμενο, αλλά γιατί γίνεσαι επιθετικός, δεν μπορεί ο άλλος να έχει την άποψη του???
papeipa Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 ????Το προσπερναω γιατι εγω απλως απογοητευτηκα δεν επιτεθηκα!Και φυσικα ο καθενας μπορει να εχει την αποψη του!Την επιθεση θελω να μου πεις που την ειδες Αλεξη
anamenos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 ????Το προσπερναω γιατι εγω απλως απογοητευτηκα δεν επιτεθηκα!Και φυσικα ο καθενας μπορει να εχει την αποψη του!Την επιθεση θελω να μου πεις που την ειδες Αλεξη απλά έτσι μου φάνηκε, ok then...
S_DECATHLON Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Καλα πλακα κανετε ετσι?Το παιχνιδι το επαιξα μολις τωρα σε 1680χ1050 ολα φουλ σε 22αρι μονιτορ και ειναι ΑΘΛΙΟ!!!!Πρωτα πρωτα η μπαλα ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ οσο 2 κεφαλια παιχτων μαζι!2ον γρηγορο παραααα πολυ θυμιζει προ και γραφικα ξεπερασμενα!!!!3ον Ας ελπισουμε η nextgen εκδοση να προσφερει τα αναμενομενα για δεν μας βλεπω καλα....Μας κοβουν σιγα σιγα και την vitrual μπαλα...Α-Θ-Λ-Ι-Ο Υπερβαλεις πολυ!
The_Sheep Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 lol στο χβοχ live, sto tab Inside xbox, η πρωτη νεα ειδηση ειναι οτι το ντεμο εχει βγει...αλλα αν ακολουθησεις το λινκ λεει ..οτι δεν υπαρχει το αρχειο...
ACMILANGR Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 χεχε ας χαρούνε οι pes fun επειδή για PC δεν είναι καλό... να τους δούμε στην NG έκδοση τι θα πούνε....
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 το κατεβαζω απο εδω http://www.gamershell.com/news_59664.html
dp@pa Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 τι εγινε ρε παιδια? εχει βγει δεν εχει βγει? τι εγινε με το xbox live? το ειχαν μετα το βγαλαν! ΜΗΛΑΤΕ ρε. !!!
ACMILANGR Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 εγώ παντα ήμουν αντικιμένικος για PC Είναι τραγικό.... συνεχίζουν το παραμύθι όπως τόσα χρόνια, δεν μου άρεσε καθόλου όμως το περίμενα εδώ και 2 μήνες το προέβλεπα ότι θα ειναι μια απο τα ίδια. ας περιμένουμε την έκδοση για X360. Εκεί θα είναι κορυφή!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.