Προς το περιεχόμενο

Fifa 09 {X360/PS3}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλα πλακα κανετε ετσι?Το παιχνιδι το επαιξα μολις τωρα σε 1680χ1050 ολα φουλ σε 22αρι μονιτορ και ειναι ΑΘΛΙΟ!!!!Πρωτα πρωτα η μπαλα ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ οσο 2 κεφαλια παιχτων μαζι!2ον γρηγορο παραααα πολυ θυμιζει προ και γραφικα ξεπερασμενα!!!!3ον Ας ελπισουμε η nextgen εκδοση να προσφερει τα αναμενομενα για δεν μας βλεπω καλα....Μας κοβουν σιγα σιγα και την vitrual μπαλα...Α-Θ-Λ-Ι-Ο

Δημοσ.
Καλα πλακα κανετε ετσι?Το παιχνιδι το επαιξα μολις τωρα σε 1680χ1050 ολα φουλ σε 22αρι μονιτορ και ειναι ΑΘΛΙΟ!!!!Πρωτα πρωτα η μπαλα ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ οσο 2 κεφαλια παιχτων μαζι!2ον γρηγορο παραααα πολυ θυμιζει προ και γραφικα ξεπερασμενα!!!!3ον Ας ελπισουμε η nextgen εκδοση να προσφερει τα αναμενομενα για δεν μας βλεπω καλα....Μας κοβουν σιγα σιγα και την vitrual μπαλα...Α-Θ-Λ-Ι-Ο

λίγο πολύ αναμενόμενο, αλλά γιατί γίνεσαι επιθετικός, δεν μπορεί ο άλλος να έχει την άποψη του???

Δημοσ.

????Το προσπερναω γιατι εγω απλως απογοητευτηκα δεν επιτεθηκα!Και φυσικα ο καθενας μπορει να εχει την αποψη του!Την επιθεση θελω να μου πεις που την ειδες Αλεξη

Δημοσ.
????Το προσπερναω γιατι εγω απλως απογοητευτηκα δεν επιτεθηκα!Και φυσικα ο καθενας μπορει να εχει την αποψη του!Την επιθεση θελω να μου πεις που την ειδες Αλεξη

απλά έτσι μου φάνηκε, ok then...

Δημοσ.

Υπερβαλεις πολυ!

Δημοσ.

lol στο χβοχ live, sto tab Inside xbox, η πρωτη νεα ειδηση ειναι οτι το ντεμο εχει βγει...αλλα αν ακολουθησεις το λινκ λεει ..οτι δεν υπαρχει το αρχειο...

Δημοσ.

εγώ παντα ήμουν αντικιμένικος

για PC Είναι τραγικό....

συνεχίζουν το παραμύθι όπως τόσα χρόνια,

δεν μου άρεσε καθόλου

όμως το περίμενα εδώ και 2 μήνες το προέβλεπα ότι θα ειναι μια απο τα ίδια.

ας περιμένουμε την έκδοση για X360. Εκεί θα είναι κορυφή!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...