ACMILANGR Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Καλά, αυτό είναι η συνηθισμένη περίπτωση αλλά υπάρχουν και παρεκκλίσεις. To Euro08 πχ. το είχα παραγγείλει 10-15 μέρες πριν βγει και αντί να το έχω την ημέρα της κυκλοφορίας μου ήρθε μετά από 4 μέρες και βάλε (εννοείται στο μεταξύ το τσίμπησα απ' το θείο, σιγά μην περίμενα). θείος ειναι το torrent; καμία και σήμερα! η αλιώς ΑΥΡΙΟ!
The_Sheep Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 A full playable demo of FIFA 09 for the PLAYSTATION3 will be available for downloadable at the PLAYSTATION Store, for the Xbox 360 on Xbox Live Marketplace and for the PC at FIFA 09, Football World (EA SPORTS™ Football World) and the EA Store (eastore.ea.com) as of September 11. Play as Chelsea, AC Milan, Schalke 04, Olympique de Marseille, Real Madrid or Toronto FC (MLS) and discover a football experience that matches the complexity, finesse and beauty of the real-world game before it ships to stores world wide in October. In addition to playing an exhibition match, the FIFA 09 demo enables new gamers to FIFA to practice in the Arena and view tips on basic or advanced gameplay techniques. The Xbox 360 and PLAYSTATION3 demos also enable gamers to adjust and customise tactical settings through the feature innovation Custom Team Tactics.
ACMILANGR Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 A full playable demo of FIFA 09 for the PLAYSTATION3 will be available for downloadable at the PLAYSTATION Store, for the Xbox 360 on Xbox Live Marketplace and for the PC at FIFA 09, Football World (EA SPORTS™ Football World) and the EA Store (eastore.ea.com) as of September 11. Play as Chelsea, AC Milan, Schalke 04, Olympique de Marseille, Real Madrid or Toronto FC (MLS) and discover a football experience that matches the complexity, finesse and beauty of the real-world game before it ships to stores world wide in October. In addition to playing an exhibition match, the FIFA 09 demo enables new gamers to FIFA to practice in the Arena and view tips on basic or advanced gameplay techniques. The Xbox 360 and PLAYSTATION3 demos also enable gamers to adjust and customise tactical settings through the feature innovation Custom Team Tactics. γοστάρωωωω
polakis21 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Παιδιά τί ώρα βγαίνει το ντέμο? Ξέρουμε?
ACMILANGR Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Παιδιά τί ώρα βγαίνει το ντέμο? Ξέρουμε? καλή ερώτηση. Ποτέ δεν ξέρεις πάντως, μπορεί και σήμερα μετα τίς 12:00 να το βγάλουν ώστε να ελαφρύνουν τους servers της και να το κατεβάσουν όσοι το πάρουν χαμπάρι. κρίμα που δεν θα βγεί και το PES άυριο
dp@pa Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 γοστάρωωωω Να ειχε και κανενα ονλινε! εκει θα ειταν ολα τα λεφτα...ολοι μερα με 2λεπτα halves! Πω πω...λολ
ACMILANGR Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 ναι να είχε και manager mode, και κανενα be a pro seasons... να είχε και όλες τις ομάδες...
anamenos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 καλή ερώτηση. Ποτέ δεν ξέρεις πάντως, μπορεί και σήμερα μετα τίς 12:00 να το βγάλουν ώστε να ελαφρύνουν τους servers της και να το κατεβάσουν όσοι το πάρουν χαμπάρι. κρίμα που δεν θα βγεί και το PES άυριο ναι για να γελάσουμε όλοι μαζί :lol:
ACMILANGR Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 ναι για να γελάσουμε όλοι μαζί :lol: όχι ολοι μαζί. Ακόμα και ίδιο με το PES 2008 να βγεί οι κολλημένοι θα λένε PRO και πάλι PRO Anamenos είσαι σε όλα τα forums εκτός απο το myxbox.gr. εγγράψου. πέφτει "ξύλο" εκεί
dp@pa Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 όχι ολοι μαζί. Ακόμα και ίδιο με το PES 2008 να βγεί οι κολλημένοι θα λένε PRO και πάλι PROAnamenos είσαι σε όλα τα forums εκτός απο το myxbox.gr. εγγράψου. πέφτει "ξύλο" εκεί και εγω στο ρινκ! λολ..οντος, οτι και να πουμε, η προ φανς θα παραμεινουν προ φανσ, και η φιφα φανσ, εχει κερδισει και αλλους φανς...σιγα σιγα ολα θα γυνουν!
dp@pa Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 καλα φοβερο ε....και μετα λενε πως το προ φενεται καλυτερο.... WOW με τον Φανboismo!
S_DECATHLON Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Αν εχει κανεις 48h free trial please ας μου στειλει....Καιγομαι μονο και μονο για να κατεβασω το ντεμο θελω...Πωπω αυριο βγαινει κ εγω ειμαι ακομη silver.... Please !!!
polakis21 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Ποιός μίλησε εδω μέσα ότι το pro είναι καλύτερο? Εγώ πάντως όχι αν εννοείς κάτι... Εγώ είμαι ποδοσφαιρόφιλος πορωμένος. Όχι pes fanboy... Δεν θα τα ξαναλέμε πάλι. Εκτός κι αν αναφέρεσαι σε άλλους κι όχι σε μένα. Τότε πάω πάσο... Αναμένω το ντέμο αύριο να το λιώσω και να εκθέσω απόψεις...
ACMILANGR Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 πωωωωωωω φανταστικό BINTEOOOOO παναγία μου! τι colisions ειναι αυτά; τι κεφαλιές;τι animations; κανενα full link υπάρχει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.