papeipa Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Τα παληκαρια πισω τα σπανε χαχαχαχαχαχ!Που βρεθηκανε εκει οι πατριωτες ρε?
polakis21 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Τουρνουά 10Χ10 να κάνουμε. Ετοιμάστε ομάδες παιδιά...Θέλουμε 10αδες Τί είδα στο βίντεο? A.Murgu στην φιορεντίνα? Τί, απατεωνιές με το licensing και το fifa09? Αρχίσαμε?
alou Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Ετοιμάζω κατάσταση ειδικα για τουρνουά, γενικώς, λεπτομέρειες πολύ σύντομα. Από τα forum της ΕΑ και το podcast του Fifa09 (θα περιμένουμε λεπτομέρειες λένε την άλλη βδομάδα) The FIFA 08/09 podcast continues to answer the communities questions. To make things easier for you we've got a list of the previously answered questions for you and will be adding any additionaly asked questions here. If you have any questions for the podcast then you can ask them here! Have any changes been made to reduce the online lag during a game? – Luckydude Yes, lag free will be vastly improved but some lag may occur depending on your server location. Will injuries online require the player to be sub'd off like they do when playing offline? - Chelsea2008 There are no injuries during online gameplay to prevent players from being unable to use their favorite players Has the point system been adjusted to reward those using weaker teams? - footy125 Users will be rewarded for beating players of a higher rank. Also, with the addition of adidas Live Season, the team stats will change depending on real world form making the best team to use determinant on whoʼs in form in real life. Can you enable/disable online chat during a game? – hammertime Yes, you can choose to mute or unmute users during Online Team Play games. Online leagues were a fantastic introduction into the FIFA series, but needed plenty of work. Only being able to specify an odd no.of games for example (1,3 etc). So will we see any improvement here? I'm thinking of stat tracking, bookings and suspensions. – Mikeeboy There was stat tracking last year but based only on player and not the user stats. Next weekʼs announcement will reveal major improvements to our online play and stat tracking. I'd like to know if FIFA 09 can do online 2 VS 2 or must it be 10 vs 10? – funhairbrush Yes, in standard Be A Pro: Online Team Play you can play with anywhere from 1-vs-1 to 10-vs-10. 10 v 10: So many people have started threads for team mate, but does anyone know if you will be able to join a lobby and pick who you want to play with and not be random? – giddydrunk Next weekʼs announcement will reveal major online feature upgrades Be a Pro Clan support: Whatʼs the likelyhood of this being in the final version then?? – lucas191092 Next weekʼs announcement will reveal major online feature upgrades
dp@pa Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 καλα ο Polakis κανει copy-paste κάτι σε ολα τα forums...Την μία μέρα βλέπει βιντεάκια του PES 2009 και απογοητεύεται και βρίζει τον seebass και λέει το FIFA 09 ειναι μία κλάση επάνω και την άλλη λέει ότι το PES είναι καλύτερο η θα είναι καλύτερο κτλ. όπως έκανε και πέρσι για το FIFA/EURO 08. Ο polakis ήταν FUN του PES και όταν έπεξε το FIFA 08 το γούσταρε τρελά. Αλλα δεν μπορούσε να παραδεχτεί ότι ήταν πολύ μπροστά το FIFA. Θέλει να λέει οτι του αρέσει το PES ενώ γουστάρει το FIFA όσο για το hype που είπες μάλλον τελικά hype είναι το PES 2009. Λέγανε πως θα είναι ενα εντελώς καινούργιο παιχνίδι.Μετα απο τα πρώτα βίντεο αρχίσανε να συμβιβάζονται (οι PES FUN) με το εξής: "φαίνεται πολύ καλό, ενα ελαφρώς βελτιωμένο PES 2008" Λές και ήταν κανενα πετυχημένο παιχνίδι. Άλλοι πάλι λένε είναι σαν το παλιό καλό PES 5!. Ε ωραία τότε. ε άμα είναι σαν του PES 5 τότε ειναι τέλειο!. Τι και αν ειναι 3 χρονών; τι και αν έχει αρχαιοπολεμικό gameplay; ε όχι κύριοι. Εαν είναι μια απο τα ίδια εγώ δεν γίνομαι ΜΑΛΑΚΑΣ να πληρώσω την ΚΟΝΑΜΙ για να μου προσφέρει ξαναζεσταμένο φαγητό. Μέχρι το PES 5 τα έσταζα στην ΚΟΝΑΜΙ γιατί το άξιζε. Τώρα δεν θα πάρει Μία. Θέλω ουσιαστικές αλλαγές όπως κάνει η ΕΑ. Θέλω γραφικά και gameplay στα επίπεδα του EURO 08. Θέλω να παίζω με Pirlo και όχι με Piurlou. Θέλω να πληρώνω ένα παιχνίδι που να τα αξίζει 50-60 ευρώ. όπως κάποτε όλοι βρίζαμε την ΕΑ έτσι και τώρα θα τα ακούει και η ΚΟΝΑΜΙ μέχρι να ξυπνήσει. Και να ξέρετε πως το PES 2009 θα πουλήσει τρελά ακόμα και αν το δισκάκι που έχει μέσα είναι του PES 2008. Γιατί ο κόσμος έχει μάθει με τα πετυχημένα PES και δεν κοιτάει τίποτα άλλο. Το πολύ πολύ να το δοκιμάσουν το FIFA για 10 λεπτά και επειδή ο αντίπαλος θα του κλέψει εύκολα την μπάλα θα πεί "Δεν μοου αρέσει καθόλου, Δεν γίνεται παιχνίδι, PRO και πάλι PRO" Έτσι είναι όμως μάθατε στα arcade παιχνίδια (όχι ότι ειναι κακό). Αλλα χάνετε όλο το μεγαλείο του να παίζεις εξωμιωτή και όταν σε μεγάλο επίπεδο δυσκολίας σκοράρεις να σου βγαίνει μια τεράστεια "εφορία" αντί να πατάς το κουμπί next λέγοντας "πάμε πάμε για το επόμενο" Αυτά είχα να πώ. Sorry για το off topic +100000000000000000000000000 1. Συνφωνω για τον Πολακι, ''ΟΤΙ ΝΑΝΕ το παιδι πλεον, μια ΠΡΟ και μια ΦΙΦΑ, ειναι confused to παιδακι. 2. Και θα κανω addition σαυτα που λες, επειδη θυμαμε τις καλες μερες, επαιζε to be a pro sto FIFA Και αντε 2 -3 παιχνιδια ονλινε , αλλα μετα το γυρισε στο PS2 version toy PRO2008 στο ps3. Οταν επαιζε το φιφα μονο παραπονα ειχε. Τωρα ομως, γυρναει και λεει, δεν ειμαι PRO fan, παιζω και τα 2! ΜΗΝ τρελλαθουμε εεε...σε ξερουμε πολλη καλα σε εχουμε αναλυση και εμεις. Και κατι αλλο, εγω τουλαχιστον ΞΕΡΩ τι θελω να παιξω , και τα 2 θα δοκιμαςω, αλλα εχω και ματια! εχω και αυτακια, που μου λενε , πως το ΦΙΦΑ ειναι μακραν πολλη μπροστα, τι να περιμενο το ντεμο? λοολ..καλα..περιμενε και αποφασησε αν ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ Ποτε!!!!Εσυ δεν θα ησυχασεις μεχρι να δεις και το βερσιον του PS2... mark myy words, θα το ακουσετε και αυτο! λολ.. P.s και ναι πολακι ,ΔΙΚΑΙΟΥΜΕ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΟ ΦΟΡουμ, Θα μου πεις και που θα γραψω....κοιτα να δεις που φτασαμε! ...και οτι απαντηση δωσεις απλα θα με κανεις να γελασω και περισσοτερο μαζι σου. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟ ΑΛΛΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ , ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΤΙΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ δεν περιμενουμε κατι απο ΦΑΝ του ΠΡΟ, που προσπαθουν πολλη μαλιστα να πιστεψουν το απιστευτο!!!! Σορρυ παιδες, αλλα σημερα τα εχω παρει με καποια θεματα! 20 χρονα να θελουν να κανουν κουμαντο, με τις βλακο εξυπναδες.
polakis21 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Υπάρχει κάποιος νόμος που να απαγορεύει σε κάποιον να παίζει fifa08 στο 360 αλλά να του αρέσει το gameplay του pro2008 στο ps2? Δεν κατάλαβα δηλαδή? Επίσης, το ένα βιντεάκι διαφέρει κάθε φορά από το άλλο και προσθέτει νέα στοιχεία σε ένα παιχνίδι, αρνητικά ή θετικά. Γιαυτό βγαίνουν διάφορα βίντεο, για να αλλάζει απόψεις ο κόσμος... Εγώ δεν είμαι καθόλου confused. Πέρσυ έπαιξα από μια εβδομάδα τις 2 εκδόσεις (φιφα08,προ08) στις next gen κονσόλες και απλά τις παράτησα. όπως και πολλοί άλλοι που δεν ενθουσιάστηκαν με καμία έκδοση! Δείγμα του ότι δεν είμαι καθόλου fanboy κάποιου παιχνιδιού... Ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο γραφικά, light effects και shaders φίλε dpapa. Είναι και διασκέδαση. Και σε πληροφορώ ότι την μεγαλύτερη διασκέδαση μου την πρόσφερε το pro2008 του ps2! Εσύ βέβαια δεν μπορείς να το νιώσεις αυτό γιατί δεν ασχολείσαι με old gen π@π@ριές έτσι? Έχουμε μπουχτήσει στο next gen τα τελευταία 2 χρόνια. Αντέχω να παίξω ένα διασκεδαστικό ποδοσφαιράκι, ακόμα και αν έχει χειρότερα γραφικά! Και το έχουν κάνει και πολλοί άλλοι αυτό, όχι μόνο εγω! Και σου ξαναλέω, το φιφα09 δείχνει εντυπωσιακό, και το pro2009 δείχνει κλασικό pro. Ποτέ δεν είπα με σιγουριά ότι το pro θα είναι καλύτερο...Τώρα αυτό πότε το διάβασες, δεν κατάλαβα Υ.Γ. Ποιός είναι 20χρονο ρε dpapa? Ξύπνα λίγο ρε φίλε...Φτάσαμε τα 30 πλέον, άστα... Υ.Γ.2 Εσύ κάνεις σαν 20χρονο έτσι όπως εκθειάζεις το fifa, και κράζεις το pro, την στιγμή που εγώ ο ''άμυαλος'' πχ κρατώ στάση αναμονής μέχρι να τα πιάσω στα χέρια μου και να τα τεστάρω...
S_DECATHLON Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Αλου ετοιμασε τουρνουα φετος θα γινει ο χαμος .... Ολοι θα παιζουν φιφα εκτος απο τον πολακι...:p
polakis21 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Ποιός σου είπε ότι ο polakis δεν θα παίζει φιφα? Τον dpapa ακούς που λέει ότι θέλει? Ετοιμάστε 10αδα για be a pro γιατί εγώ την έχω έτοιμη ήδη! LOL
dp@pa Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Υπάρχει κάποιος νόμος που να απαγορεύει σε κάποιον να παίζει fifa08 στο 360 αλλά να του αρέσει το gameplay του pro2008 στο ps2? Δεν κατάλαβα δηλαδή? Επίσης, το ένα βιντεάκι διαφέρει κάθε φορά από το άλλο και προσθέτει νέα στοιχεία σε ένα παιχνίδι, αρνητικά ή θετικά. Γιαυτό βγαίνουν διάφορα βίντεο, για να αλλάζει απόψεις ο κόσμος... Εγώ δεν είμαι καθόλου confused. Πέρσυ έπαιξα από μια εβδομάδα τις 2 εκδόσεις (φιφα08,προ08) στις next gen κονσόλες και απλά τις παράτησα. όπως και πολλοί άλλοι που δεν ενθουσιάστηκαν με καμία έκδοση! Δείγμα του ότι δεν είμαι καθόλου fanboy κάποιου παιχνιδιού... Ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο γραφικά, light effects και shaders φίλε dpapa. Είναι και διασκέδαση. Και σε πληροφορώ ότι την μεγαλύτερη διασκέδαση μου την πρόσφερε το pro2008 του ps2! Εσύ βέβαια δεν μπορείς να το νιώσεις αυτό γιατί δεν ασχολείσαι με old gen π@π@ριές έτσι? Έχουμε μπουχτήσει στο next gen τα τελευταία 2 χρόνια. Αντέχω να παίξω ένα διασκεδαστικό ποδοσφαιράκι, ακόμα και αν έχει χειρότερα γραφικά! Και το έχουν κάνει και πολλοί άλλοι αυτό, όχι μόνο εγω! Και σου ξαναλέω, το φιφα09 δείχνει εντυπωσιακό, και το pro2009 δείχνει κλασικό pro. Ποτέ δεν είπα με σιγουριά ότι το pro θα είναι καλύτερο...Τώρα αυτό πότε το διάβασες, δεν κατάλαβα Υ.Γ. Ποιός είναι 20χρονο ρε dpapa? Ξύπνα λίγο ρε φίλε...Φτάσαμε τα 30 πλέον, άστα... Υ.Γ.2 Εσύ κάνεις σαν 20χρονο έτσι όπως εκθειάζεις το fifa, και κράζεις το pro, την στιγμή που εγώ ο ''άμυαλος'' πχ κρατώ στάση αναμονής μέχρι να τα πιάσω στα χέρια μου και να τα τεστάρω... Οταν αποφασισεις τι Θελεις, τοτε πες μας,, οχι να μας λες εγω προτιμο αυτο και εκεινο...και μετα πας και τα αλλαζεις, και μετα πισω παλι, μπερδεμενος εισαι και καταλαβε το. ΛΕΣ ΠΩΣ Δεν εισαι ΠΡΟ ΦΑΝ...ετσι? εχω αποδειξεις πως εισαι τι θα γινει δηλαδη? μια ετσι και μια αλλιως? ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...εγω, σας τα πριζω με αυτο που πιστευω και με τα ματια μου βλεπώ, εγω λεω σε ολους μην ασχοληθειτε με το προ θα ειναι πεταμενα τα λεφτα σας, αλλα αν θελετε, παρτε και τα 2...εγω παντως εχω μεγαλη πιστη στα ματια μου και την εμπειρια μου στa games...και αφου, ειδα το μαυρο χαλι του προ περισυ και προ περισυ, αλλαξαμε στρατοπεδα...ε μην τρελλαθουμε και κατω να ΑΝΑΛΥΣΩ μερχρι και του Playstation 2 PRO...εκει απλα τωρα θελεις τοσο να πιστεψεις πως ειναι και το ποιο τελειο βερσιον. Χχαχα...οκ, μαν, κανε αυτο που ξερεις, αλλα μην παιρνεις αλλους VICTIMS μαζι σου.
polakis21 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Οκ dpapa, ότι πεις. Όταν εγώ σου λέω ότι εφόσον είναι καλό το φιφα09 φέτος (όπως φαίνεται να είναι), εγώ θα το παίξω και θα το λιώσω, μάλλον δεν με καταλαβαίνεις... Γιαυτό το κόβω εδώ γιατί δεν έχει και νόημα αυτή η αντιπαράθεση...
S_DECATHLON Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 ελα ρε dpapa κοφτο και εσυ ρε φιλε.... ειστε offtopic δν το καταλαβαινεις....
dp@pa Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 ελα ρε dpapa κοφτο και εσυ ρε φιλε.... ειστε offtopic δν το καταλαβαινεις.... εγω το τελιωσα..don't worry,
ACMILANGR Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 http://tv.multiplayer.it/3176/fifa-09-filmato-2-videoanteprima-gc-2008 ωραια κεφαλια στο πρωτο γκολ ρε εσεις!!! ακούγονται έλληνες σε αυτο το βίντεο!! "ελα ρε μαλάκα τι κανες"!!!
ACMILANGR Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Είδα το βίντεο σε full screen. εντυπωσιάστκα παρα πολύ απο αυτό το βίντεο. Τα animations δεν έχουν καμία σχέση με του EURO!. Είναι πολύ καλύτερα! Και πέρα απο αυτά 2 σημεία με εντυπωσίασαν πολύ 1. Στις κεφαλιές οι παίχτες μένουν πιο πολύ χρόνο στον αέρα, πολύ ρεαλιστικό! 2. η ΑΙ. Ενώ παίζει με τον υπολογιστή αισθάνεσαι οτι ειναι σαν να παίζεις με αντιπαλο εναν φίλο σου!. Κινούνται έξυπνα στην επίθεση.Αλλαζουν κατευθύνσεις κτλ. Και είμαι σίγουρος ότι στο Semi Pro η το πολύ στο Pro το έπαιζε.
alou Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 AC Milan σε λένε Θωμά ε? Οι κεφαλιές ήταν το animation που με εντυπωσίασε περισσότερο στο παίξιμο αν και υπήρχαν αρκετά άλλα εξίσου εντυπωσιακά και προφανώς ακομα περισσότερα που δεν είδα. Έπεσα πάνω σε ένα site, που νομίζω έχει μία πολύ σωστή άποψη για το τί παίχτηκε στα ποδοσφαιράκια της περασμένης σεζόν και το λέω γιατί δείχνει να είναι ένας λάτρης των football videogames με PES background, όπως είναι και οι περισσότεροι που ασχολούνται. http://peschronicles.co.uk/ Επειδή το PES δε δείχνει κάποια διάθεση να εξελιχθεί, όλοι θα πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι που υπάρχει κάποιος ανταγωνισμός προς μια τέτοια κατεύθυνση που αντικειμενικά έχει πίσω της πολύ περισσότερο βάθος, δουλειά, επένδυση και σοβαρότητα. Πήρε κάποια χρόνια στην ΕΑ (και την έλευση του Peter Moore - τυχαίο?), αλλά αυτή η προσπάθεια άρχισε να έχει και αποτελέσματα στην πράξη, καθώς υπάρχει πλέον και ένα καταπληκτικό gameplay εκτός από όλα τα παρελκόμενα που ποτέ δεν έλλειπαν. Αντίθετα, η αίσθηση που έχω για το στρατόπεδο της Κονάμι είναι ότι ούτε μπορούν ούτε και έχουν τη διάθεση αυτή τη στιγμή να απαντήσουν στις εξελίξεις, θα ξεζουμίσουν όσο μπορούν αυτό που έχουν και ίσως στην πορεία ξεκινήσουν να φτιάχνουν και κάτι τελείως καινούργιο. Μην ξεχνάμε ότι για να εξελίξει η ΕΑ το Fifa και να φτάσει στο σημερινό simulation στάδιο, έχει επενδύσει εδώ και χρόνια σε εξοπλισμό, τεχνογνωσία, υποδομές και προσωπικό που η Κονάμι δεν φαντάζεται καν ότι υπάρχει. Μην περιμένουμε λοιπόν κάτι συνταρακτικό, γιατί ως γνωστόν με πορδές δε βάφονται αυγά. Το να καλύπτει / διασκεδάζει κάποιον το gameplay του PES φυσικά το σέβομαι και το δέχομαι, το να συγκρίνει όμως τα δυο παιχνίδια και να πει με όσο αντικειμενικότητα μπορεί να έχει κάποιος ότι το περσινό PES (και το φετινό με ότι έχουμε δει μέχρι στιγμής) είναι καλύτερο από το Fifa, δεν γίνεται να το δεχτώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.