Προς το περιεχόμενο

Fifa 09 {X360/PS3}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιός είναι κολλημένος ρε παιδιά? Εγώ που έπαιζα πέρσυ fifa08 και euro2008 και καθόλου pro2008 και το έκραζα? Είμαι αντικειμενικότατος παρακαλώ...

Απλά λέω ότι αν το pro είναι βελτιωμενο και μου αρέσει, μπορεί και να παίξω προ φέτος. Μην αποτελειώνετε ένα παιχνίδι πριν το παίξετε...

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν περνάνε οι μέρες με τίποτα. Πάντως τελευταία έχω λιώσει το Euro08 και ξαναθυμήθηκα τουλάχιστον 10 σημεία που πραγματικά μου σπάνε τα νεύρα. Απαριθμώ:

1. Οι απαράδεκτες κεφαλιές που η μπάλα αρνείται να πιάσει πάνω από 10km/h.

2. Ομοίως για πολλά σουτ.

3. Οι παίχτες που σε πολλές κόντρες (ειδικά μέσα στην αντίπαλη περιοχή) κοιτάνε την μπάλα σαν χαζοί, αντί να τρέξουν προς το μέρος της.

4. Πολλά καθαρά τάκλιν που σφυρίζονται φάουλ.

5. Το ΑΙ που κάνει σβούρες όταν δεν έχει πού να δώσει την μπάλα, χωρίς να μπορούμε να τον κόψουμε με τίποτα.

6. Τα αφύσικα πολλά δοκάρια.

7. Τα απευθείας φάουλ του AI. Μπορεί να μην έχουμε το χάλι του FIFA08 που τα μισά ήταν γκολ, αλλά και πάλι αποκλείεται να βγει πάνω από 1 μέτρο άουτ. Αν δεν μπει το γκολ, τότε ή δοκάρι θα πάει ή σύρριζα άουτ ή θα τη βγάλει ο GK κόρνερ (με υπερένταση, σαν τον Τοχούρογλου ένα πράμα).

8. Οι παίχτες μας που δεν φαίνεται να προσπαθούν να αποφύγουν ο ένας τον άλλο, με αποτέλεσμα να συγκρούονται συχνά πυκνά μεταξύ τους σε διάφορες διεκδικήσεις.

9. Οι έξοδοι των τερματοφυλάκων ή μάλλον η ανυπαρξία τους. Ακόμα κι αν πατήσουμε το κουμπί της εξόδου, ο GK κάνει μια ώρα μέχρι το πάρει χαμπάρι και να βγει.

10. Τελευταίο αλλά εξίσου σπαστικό, οι αλλαγές! Θα έπρεπε με ένα κλικ να γίνεται cancel το όλο σκηνικό με τους παίκτες να μπαινοβγαίνουν και τα πλάνα από τις εξέδρες ή τους πάγκους. Δεν γίνεται να θέλουμε 5-10" για μια αλλαγή (με δεκάδες εκνευρισμένα κλικ στο ενδιάμεσο, που συνήθως οδηγούν σε λάθος εκτέλεση του πλαγίου/κόρνερ), ήμαρτον.

Αν διορθώσουν τα περισσότερα από αυτά θα είμαι πραγματικά ευτυχισμένος. Τότε θα μιλάμε για το σχεδόν τέλειο ποδοσφαιράκι. Φοβάμαι όμως λίγο, γιατί παρ' ότι κάποια από αυτά ήταν κραυγαλέα στα FIFA07 και 08, δεν βελτιώθηκαν όταν βγήκε το Euro08.

Δημοσ.

πάντως να είσαι σίγουρος ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά στα forum της ΕΑ , και οι administrators μεταφέρουν το feedback των χρηστών στην ομάδα ανάπτυξης του παιχνιδιού...

Δημοσ.
Δεν περνάνε οι μέρες με τίποτα. Πάντως τελευταία έχω λιώσει το Euro08 και ξαναθυμήθηκα τουλάχιστον 10 σημεία που πραγματικά μου σπάνε τα νεύρα. Απαριθμώ:

1. Οι απαράδεκτες κεφαλιές που η μπάλα αρνείται να πιάσει πάνω από 10km/h.

2. Ομοίως για πολλά σουτ.

3. Οι παίχτες που σε πολλές κόντρες (ειδικά μέσα στην αντίπαλη περιοχή) κοιτάνε την μπάλα σαν χαζοί, αντί να τρέξουν προς το μέρος της.

4. Πολλά καθαρά τάκλιν που σφυρίζονται φάουλ.

5. Το ΑΙ που κάνει σβούρες όταν δεν έχει πού να δώσει την μπάλα, χωρίς να μπορούμε να τον κόψουμε με τίποτα.

6. Τα αφύσικα πολλά δοκάρια.

7. Τα απευθείας φάουλ του AI. Μπορεί να μην έχουμε το χάλι του FIFA08 που τα μισά ήταν γκολ, αλλά και πάλι αποκλείεται να βγει πάνω από 1 μέτρο άουτ. Αν δεν μπει το γκολ, τότε ή δοκάρι θα πάει ή σύρριζα άουτ ή θα τη βγάλει ο GK κόρνερ (με υπερένταση, σαν τον Τοχούρογλου ένα πράμα).

8. Οι παίχτες μας που δεν φαίνεται να προσπαθούν να αποφύγουν ο ένας τον άλλο, με αποτέλεσμα να συγκρούονται συχνά πυκνά μεταξύ τους σε διάφορες διεκδικήσεις.

9. Οι έξοδοι των τερματοφυλάκων ή μάλλον η ανυπαρξία τους. Ακόμα κι αν πατήσουμε το κουμπί της εξόδου, ο GK κάνει μια ώρα μέχρι το πάρει χαμπάρι και να βγει.

10. Τελευταίο αλλά εξίσου σπαστικό, οι αλλαγές! Θα έπρεπε με ένα κλικ να γίνεται cancel το όλο σκηνικό με τους παίκτες να μπαινοβγαίνουν και τα πλάνα από τις εξέδρες ή τους πάγκους. Δεν γίνεται να θέλουμε 5-10" για μια αλλαγή (με δεκάδες εκνευρισμένα κλικ στο ενδιάμεσο, που συνήθως οδηγούν σε λάθος εκτέλεση του πλαγίου/κόρνερ), ήμαρτον.

Αν διορθώσουν τα περισσότερα από αυτά θα είμαι πραγματικά ευτυχισμένος. Τότε θα μιλάμε για το σχεδόν τέλειο ποδοσφαιράκι. Φοβάμαι όμως λίγο, γιατί παρ' ότι κάποια από αυτά ήταν κραυγαλέα στα FIFA07 και 08, δεν βελτιώθηκαν όταν βγήκε το Euro08.

Αυτά και επίσης η προκαθορισμένη πορεία του παίκτη όταν κάνει τρέξιμο χωρίς την μπάλα και το momentum των αντιπάλων σε μεγάλα επίπεδα δυσκολίας που μερικές φορές είναι υπερβολικό ακόμα και από πολύ αδύναμες ομάδες.

Δημοσ.

Και μεσα σε ολα αυτα να βγαζει και καμια απ ευθειας κοκκινη πραγμα που δεν γινοταν στο 08...Εκτος και αν ησουν τελευταιος παιχτης!!

Δημοσ.
Sorry για το offtopic

Αν εισαι silver member στο live μετα απο ποσες μερες εχεις το δικαιωμα να παιξεις το ντεμο σε αντιθεση με τους gold..?

αν δεν κάνω λάθος μετά από μια βδομάδα...

Δημοσ.

Φτου, και είχα μια μικρή ελπίδα μπας και φτάναμε τουλάχιστον μέχρι το FIFA2012 (μετά ως γνωστόν δεν μας σώζει τίποτα). Δεν μπορούν να τρενάρουν τα πειράματα με τον LHC τουλάχιστον μέχρι να βγει το demo ρε γμτ!

Α ρε Τσακατσούκα, θα τις γλυτώσεις τις ναπάλμ και το κράξιμο, δεν θα προλάβουμε να δούμε την επόμενη αρπαχτή σου και να τη συγκρίνουμε με το Fifa. Μας έφαγε η αντιΰλη βλέπεις.

Δημοσ.

ΑΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!! 3 TO GO!!!!

Παλληκάρια φέτος να διοργανώσουμε κάνα καλό τουρνουά, τέτοια παιχνίδια το αξίζουν.

Κι αν μαζευτούμε πολλοί, κάνουμε και τουρνουά Be A Pro. B)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...