johnnypatras Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Χμ, αυτό για το gameplay engine ομολογώ ότι δεν το ήξερα. Ούτως ή άλλως σκοπεύω να παίξω το παιχνίδι στο 360, δεν νομίζω να το σηκώνει το PC μου. Αλλά θα είναι τεράστια ξενέρα να γίνει αυτό που λες, όλη η ιστορία είναι το καταπληκτικό gameplay του Νέου FIFA (από το 08 και μετά). Αν αυτό δεν υπάρχει στην PC έκδοση, τότε δεν υπάρχει και λόγος να το πάρει κάποιος σε PC. Ακριβώς. Είνα όντως κρίμα γιατί χαντακώνουν την PC έκδοση εντελώς. Να κάνω κι ένα off-topic που έχει όμως έμμεση σχέση με την PC FIFA έκδοση; Όταν ο κόσμος σταματά να παίζει κατά 99% τα PC games πειρατικά ( ακόμα και τρελοί PC fans) θα ξαναγνωρίζει άνθηση το PC gaming. Καθαρά σχέση δράσης-αντίδρασης. EDIT: Νομίζω στην PC έκδοση έχουν μπει κάποια από τα νέα animations και ίσως και collisions. Μέχρι εκεί όμως. 100% επιβεβαίωση στην άφιξη του pc demo. EDIT 2 : FIFA 09 PC Leipzig presentation videos - Part2 Νομίζω φαίνεται ξεκάθαρα εδώ πως μιλάμε γα το παλιό gameplay.
S_DECATHLON Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 η πρωτη μου χρονια που περιμενω το φιφα καθε χρονο περιμενα το προ.... Τσουκουτσακα ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ φτιαξε παιχνιδι της προκοπης γιατι δν σε βλεπω καλα...
S_DECATHLON Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 5 και σημερα....Αντιστροφη μετρηση!!!
ACMILANGR Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 λοιπόν θα σας πώ εγώ για την έκδοση για PC που είμαι ενημερωμένος. Δυστηχώς (άσχημη λέξη έ η έκδοση για το PC δεν θα είναι ίδια με την έκδοση για τις Next-gen (αν και δεν μου αρέση αυτή η λέξη..) κονσόλες. Θα έχει βελτιωμένα γραφικά,physics,animations,collisions αλλα θα απέχει πολύ πάλι απο την NG έκδοση σε όλους αυτούς τους τομείς. Στην ουσία θα είναι ενα αρκετά βελτιωμένο FIFA 08 PC. το κακό με τον υπολογιστή είναι οτι είναι σαν να παίζεις με d-pad. Και αυτο γιατί όταν παίζεις με πληκτρολόγιο δεν μπορείς πχ να δώσεις manual πάσα σε 360ο γωνία. Έχει το ίδιο σύστημα με το PES που έχει μόνο 8 κατευθύνεις. Και είναι ένας σοβαρός λόγος που δεν μπορούν να δώσουν την ιδια μηχανή και στην έκδοση για PC. Για να γινόταν αυτό θα έπρεπε να υποχρεούταν σε όλους να αγοράσουν εναν λεβιέ με αναλογικό η να δείνει δώρο εναν λεβιέ!(γιατί όχι! θα ήταν καλή ιδέα). Και για αυτόν τον λόγο έχει κάνει κάτι παράξενο φέτος... Θα μπορείς να παίζεις με ποντίκι και πληκτρολόγιο!. Θα το δούμε στην πράξη. Εγώ πάντως έχω X360 και θα το απλολαύσω στην καλύτερη έκδοση 5 και σήμερα! με λιγα λόγια.. ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ!
nzeppos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Κακώς βέβαια το κάνει αυτό η EA Sports (αυτό με το gameplay του PC) αλλά δεν πειράζει. Ακόμα κι έτσι θα είναι καλύτερο από την ξεφτίλα που ονομάζεται PE$.
Olorin Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Κακώς βέβαια το κάνει αυτό η EA Sports (αυτό με το gameplay του PC) αλλά δεν πειράζει. Ακόμα κι έτσι θα είναι καλύτερο από την ξεφτίλα που ονομάζεται PE$. Επειδή έχω τη δημοσιογραφική κόπια του PC εδώ και κάπου 10 μέρες, δυστυχώς δεν ισχύει κάτι τέτοιο... Το FIFA 09 στο PC είναι κατά πολύ χειρότερο κι από PES2008 και από PES3, μπορώ να σου πω... Η απόσταση μεταξύ PC-κονσολικής version (τουλάχιστον από όσο έχω δει σε videos για X360/PS3) είναι σχεδόν όση ήταν και πέρσι, δηλαδή χαοτική... Κρίμα γιατί φέτος με όσα είχαν ακουστεί ότι θα ρίξουν λίγο βάρος και στην PC version περίμενα αρκετά και απογοητεύτηκα... Δυστυχώς, για ευνόητους λόγους δεν μπορώ να πω πολλά περισσότερα...
nzeppos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Ωραίος, thanks για την ενημέρωση. Μία απ' τα ίδια είμαστε δηλαδή. Πάρτε κονσόλες να δείτε προκοπή.
polakis21 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Παιδιά πολύ φιφομάνια και πολύ Hype έχει πέσει. Προσέξτε μόνο μην παίξουμε pro και όχι φιφα τελικά και μείνετε με τα σχόλια στο χέρι... Δεν λέω κι εγώ μαζί σας, κράζω takatsuka αλλά καθήστε μην πάρουμε στα χέρια μας το pro και πορωθούμε ξαφνικά, και όλοι παίζουν pro και μείνει το fifa τελικά στην άκρη... Απλά περιμένετε λίγο. Μην κράζετε ένα παιχνίδι πριν το παίξετε (pro)... Εγώ έχω πει. Αν το Pro έχει αργό gameplay, δεν περνάς τους παίκτες για πλάκα, δεν έχει υπερφυσικά σκορ κι έχει καλό online, και είναι στα επίπεδα του pro5 σε gameplay, τότε συγνώμη εγώ θα παίξω pro φέτος. Πράγμα που δεν έκανα πέρσυ βέβαια... Απλά περιμένετε λίγο και βλέπουμε. Κι αν είναι μούφα το pro, κράζουμε όλοι μαζί παρέα τον seabass... Απλά βλέπω ότι το έχετε σίγουρο το fifa09 γιαυτό το λέω... Edit: Πολύ καλό το τελευταίo βίντεο, αλλά πολύ pro μου θυμίζει και σε ταχύτητα και σε στριψίματα παικτών. Εξακολουθούν να μου φαίνονται άψυχες οι κεφαλιές και τα σουτ...
teofross Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Nαι αλλα με τα ΑΝ και ΑΝ και ΑΝ και ΑΝ και ΑΝ ...καλα χρειστουγεννα
anamenos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Παιδιά πολύ φιφομάνια και πολύ Hype έχει πέσει. Προσέξτε μόνο μην παίξουμε pro και όχι φιφα τελικά και μείνετε με τα σχόλια στο χέρι... Δεν λέω κι εγώ μαζί σας, κράζω takatsuka αλλά καθήστε μην πάρουμε στα χέρια μας το pro και πορωθούμε ξαφνικά, και όλοι παίζουν pro και μείνει το fifa τελικά στην άκρη... Απλά περιμένετε λίγο. Μην κράζετε ένα παιχνίδι πριν το παίξετε (pro)... Εγώ έχω πει. Αν το Pro έχει αργό gameplay, δεν περνάς τους παίκτες για πλάκα, δεν έχει υπερφυσικά σκορ κι έχει καλό online, και είναι στα επίπεδα του pro5 σε gameplay, τότε συγνώμη εγώ θα παίξω pro φέτος. Πράγμα που δεν έκανα πέρσυ βέβαια... Απλά περιμένετε λίγο και βλέπουμε. Κι αν είναι μούφα το pro, κράζουμε όλοι μαζί παρέα τον seabass... Απλά βλέπω ότι το έχετε σίγουρο το fifa09 γιαυτό το λέω... Edit: Πολύ καλό το τελευταίo βίντεο, αλλά πολύ pro μου θυμίζει και σε ταχύτητα και σε στριψίματα παικτών. Εξακολουθούν να μου φαίνονται άψυχες οι κεφαλιές και τα σουτ... δεν σε αδικώ Polaki, είναι διαφορετικό να είσαι fan μιας σειράς και διαφορετικό είναι απλά να παίζεις το καλύτερο ποδοσφαιράκι (PRO ή FIFA)... αυτό ισχύει και για μένα για να μην παρεξηγηθώ , άσχετο που σχεδόν κάθε χρόνο αγοράζω και FIFA και PES...
ACMILANGR Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 καλα ο Polakis κανει copy-paste κάτι σε ολα τα forums... Την μία μέρα βλέπει βιντεάκια του PES 2009 και απογοητεύεται και βρίζει τον seebass και λέει το FIFA 09 ειναι μία κλάση επάνω και την άλλη λέει ότι το PES είναι καλύτερο η θα είναι καλύτερο κτλ. όπως έκανε και πέρσι για το FIFA/EURO 08. Ο polakis ήταν FUN του PES και όταν έπεξε το FIFA 08 το γούσταρε τρελά. Αλλα δεν μπορούσε να παραδεχτεί ότι ήταν πολύ μπροστά το FIFA. Θέλει να λέει οτι του αρέσει το PES ενώ γουστάρει το FIFA όσο για το hype που είπες μάλλον τελικά hype είναι το PES 2009. Λέγανε πως θα είναι ενα εντελώς καινούργιο παιχνίδι.Μετα απο τα πρώτα βίντεο αρχίσανε να συμβιβάζονται (οι PES FUN) με το εξής: "φαίνεται πολύ καλό, ενα ελαφρώς βελτιωμένο PES 2008" Λές και ήταν κανενα πετυχημένο παιχνίδι. Άλλοι πάλι λένε είναι σαν το παλιό καλό PES 5!. Ε ωραία τότε. ε άμα είναι σαν του PES 5 τότε ειναι τέλειο!. Τι και αν ειναι 3 χρονών; τι και αν έχει αρχαιοπολεμικό gameplay; ε όχι κύριοι. Εαν είναι μια απο τα ίδια εγώ δεν γίνομαι ΜΑΛΑΚΑΣ να πληρώσω την ΚΟΝΑΜΙ για να μου προσφέρει ξαναζεσταμένο φαγητό. Μέχρι το PES 5 τα έσταζα στην ΚΟΝΑΜΙ γιατί το άξιζε. Τώρα δεν θα πάρει Μία. Θέλω ουσιαστικές αλλαγές όπως κάνει η ΕΑ. Θέλω γραφικά και gameplay στα επίπεδα του EURO 08. Θέλω να παίζω με Pirlo και όχι με Piurlou. Θέλω να πληρώνω ένα παιχνίδι που να τα αξίζει 50-60 ευρώ. όπως κάποτε όλοι βρίζαμε την ΕΑ έτσι και τώρα θα τα ακούει και η ΚΟΝΑΜΙ μέχρι να ξυπνήσει. Και να ξέρετε πως το PES 2009 θα πουλήσει τρελά ακόμα και αν το δισκάκι που έχει μέσα είναι του PES 2008. Γιατί ο κόσμος έχει μάθει με τα πετυχημένα PES και δεν κοιτάει τίποτα άλλο. Το πολύ πολύ να το δοκιμάσουν το FIFA για 10 λεπτά και επειδή ο αντίπαλος θα του κλέψει εύκολα την μπάλα θα πεί "Δεν μοου αρέσει καθόλου, Δεν γίνεται παιχνίδι, PRO και πάλι PRO" Έτσι είναι όμως μάθατε στα arcade παιχνίδια (όχι ότι ειναι κακό). Αλλα χάνετε όλο το μεγαλείο του να παίζεις εξωμιωτή και όταν σε μεγάλο επίπεδο δυσκολίας σκοράρεις να σου βγαίνει μια τεράστεια "εφορία" αντί να πατάς το κουμπί next λέγοντας "πάμε πάμε για το επόμενο" Αυτά είχα να πώ. Sorry για το off topic
S_DECATHLON Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν υπαρχει καμια φιφαμανια απλα υπαρχει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ με τα οσα ειδαμε.... Και ειπαμε ας φτιαξει το προ καλυτερο παιχνιδι να το αγορασουμε. Αλλα ειμαι σχεδον σιγουρος οτι δεν προκειται να γινει αυτο... polakis21 εσενα σε βλεπω κολημμενο με το προ και δεν εχω καταλαβει γιατι....
G_Zisis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Μήπως επειδή το pes ήταν αυτό που τόσα χρόνια άξιζε,ενώ το fifa ήταν στη "άκρη" του; Μην νομίζετε ότι δικαιολογώ το pes ή οτι είμαι κανας fan.Δηστυχώς φέτος δεν είχα την ευκαιρία να παίξω "σοβαρά" κανένα από τα δύο λόγο έλλειψης χρόνου.Από τα λίγα που έχω δει το fifa σαφώς άξιζε περισσότερο.Φέτος θα δω ποιο είναι καλύτερο και αυτό θα παίξω. Για να πω όμως την αλήθεια θα 'θελα το pes να είχε την ανάπτυξη που έχει τώρα το fifa.Τόσα χρόνια με pes ήμουν και δεν θα 'θελα να αλλάξω.Αυτό βέβαια δεν με κάνει να χάνω την αντικειμενικότητά μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.