S_DECATHLON Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Lyon vs Marseille (amateur) (PS3)http://www.jeuxvideo.tv/video/fifa-09.html#view:257792 Chelsea vs Arsenal (Semi-pro) http://www.jeuxvideo.tv/video/fifa-09.html#view:257794 Το παιχνιδι απλα τα σπαει ...Θ γινονται κατι ranked matches....);)
Rebel21 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 τι έγινε ρε παιδιά απέλυσε η ea τον αρκά από αρχισχεδιαστή προσωπων η απλά πέσαμε στην περίπτωση(john terry)?επιτέλους κάνανε και μια προσπάθεια να βελτιώσουν την αίσθηση της δύναμης στην μπάλα και να μην μοιάζει πάνινη στις κεφαλιές και στα σουτ. πολύ καλο γενικά το παιχνίδι αισθητά βελτιωμένο σε σχέση με το euro.
ACMILANGR Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Λέτε για τις άμυνες λες και δεν διαβάσατε οτι ειναι semi και amateur... Να σας δώ στο legendary....ήδη στο EURO 2008 ειναι πολύ (εως πάααρα πολυ) δύσκολο. Τι νομίζετε; εύκολο θα ειναι στο FIFA 09; Το παιχνίδι ειναι κορυφή.
S_DECATHLON Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 ρε τι ειναι αυτο το πραγμα δν περνανε οι μερες με τιποτα... Ουτε για το προ δεν εκανα ετσι...Αλλα πιο προ μου λετε τωρα....
ACMILANGR Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 ρε τι ειναι αυτο το πραγμα δν περνανε οι μερες με τιποτα... Ουτε για το προ δεν εκανα ετσι...Αλλα πιο προ μου λετε τωρα.... και του pro την ίδια μέρα βγαίνει!
cortaN@ Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Παιδιά, ξέρουμε αν η έκδοση για 360 θα είναι τουλάχιστον ίση ή καλύτερη από την έκδοση για PS3? Ρωτάω, γιατί έχω 360, αν είναι να το αγοράσω. Επίσης, ξέρει κανείς από που να το προπαραγγείλω με φθηνότερη τιμή;
ACMILANGR Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Παιδιά, ξέρουμε αν η έκδοση για 360 θα είναι τουλάχιστον ίση ή καλύτερη από την έκδοση για PS3? Ρωτάω, γιατί έχω 360, αν είναι να το αγοράσω. Επίσης, ξέρει κανείς από που να το προπαραγγείλω με φθηνότερη τιμή; καταρχάς η έκδοση είναι ίδια με του PS3. Αλλα έχω την αίσθηση ότι θα είναι καλύτερο για X360. Όπως έγινε με το FIFA 08. στο X360 είχε καλύτερα visuals,antializing. Φυσικά και θα το αγοράσεις για το XBOX 360.
kabamaru21 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 πολυ hype δημιουργείται γυρο απο το fifa...μακαρι το τελικο προιον να το αξίζει...
nzeppos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Θα γίνει χαμός φέτος. Από τη μία το FIFA09 (επιτέλους σε nextgen και στα PC), από την άλλη το FM2009 (επιτέλους και σε 3D), δεν θα ξέρουμε τι να πρωτοπαίξουμε. Και αφήστε το Pro να το φάει το μαύρο σκοτάδι, προσωπικά δεν θα μου λείψει καθόλου. Πρόσφατα έβαλα να παίξω λίγο PES2008 στο 360 μου, αμέσως μετά από 5 παιχνίδια Euro08. Απόρησα πώς μου άρεσε κάποτε αυτό το αίσχος του Τσακατσούκα. Στα 5 λεπτά το έκλεισα. Το Tehkan World Cup είναι ελάχιστα πιο arcade σε σχέση με την ντροπή που ονομάζεται Pro. 11/9 τελειώνουν τα ψέματα.
johnnypatras Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Θα γίνει χαμός φέτος. Από τη μία το FIFA09 (επιτέλους σε nextgen και στα PC), από την άλλη το FM2009 (επιτέλους και σε 3D), δεν θα ξέρουμε τι να πρωτοπαίξουμε. Και αφήστε το Pro να το φάει το μαύρο σκοτάδι, προσωπικά δεν θα μου λείψει καθόλου. Πρόσφατα έβαλα να παίξω λίγο PES2008 στο 360 μου, αμέσως μετά από 5 παιχνίδια Euro08. Απόρησα πώς μου άρεσε κάποτε αυτό το αίσχος του Τσακατσούκα. Στα 5 λεπτά το έκλεισα. Το Tehkan World Cup είναι ελάχιστα πιο arcade σε σχέση με την ντροπή που ονομάζεται Pro. 11/9 τελειώνουν τα ψέματα. Απ'όσα έχω διαβάσει παντως nzeppo, η έκδοση για pc ναι μεν θα έχει την "next-gen" graphics engine, αλλά θα διατηρήσει την παλιά "gameplay engine"....μακάρι να διαψευστώ, αλλά αυτό γνωρίζω μέχρι στιγμής. Από εκεί και πέρα όντως η 11η Σεπτεμβρίου θα είναι πολύ δυνατό τεστ και για τους 2 τίτλους, αν βγουν την ίδια μέρα τα demos τους ( δεν είναι νομίζω απόλυτα επιβεβαιωμένο ότι το pro demo θα βγει αυτήν την ημέρα). Έχω πάντως εντυπωσιαστεί από τα gameplay videos του Fifa 09. Περισσότερες εντυπώσεις, χρόνου επιτρέποντος, στις 11.
Unsouled Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 το μοναδικό παιχνίδι που αγοράζω χωρίς σκέψη κάθε χρόνο , το FIFA09 είμαι σίγουρος θα συνεχίσει ότι καλό έκτισε η ΕΑ με το FIFA08 και το EURO2008. Κι εγώ αυτό πιστεύω τα τελευταία χρόνια έχει εντυπωσιάσει πολύ με τις κινήσεις της.
nzeppos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Χμ, αυτό για το gameplay engine ομολογώ ότι δεν το ήξερα. Ούτως ή άλλως σκοπεύω να παίξω το παιχνίδι στο 360, δεν νομίζω να το σηκώνει το PC μου. Αλλά θα είναι τεράστια ξενέρα να γίνει αυτό που λες, όλη η ιστορία είναι το καταπληκτικό gameplay του Νέου FIFA (από το 08 και μετά). Αν αυτό δεν υπάρχει στην PC έκδοση, τότε δεν υπάρχει και λόγος να το πάρει κάποιος σε PC.
Unsouled Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 και του pro την ίδια μέρα βγαίνει! Ωχ,καλά θα γίνει χαμός!
nzeppos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Κάτι μου λέει όμως ότι το demo του Fifa θα λιωθεί δεόντως, ενώ του Pro θα σβηστεί μετά από 3-4 παιχνίδια, για να κάνει χώρο και στο δίσκο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.