polakis21 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Τί σημαίνει στα αρνητικά το warts and all? Δεν το έπιασα... Και μόνο 81%?Ξενέρα...
The_Sheep Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 καλα μιλαμε οτι να ειναι το περιοδικο. Μία απο τα ιδια με το ευρω08? Δεν μπορουν να βρουν τις βελτιωσεις?? Καλα ειμαστε με τα καλα μας? Πληρωνονται αυτοι? Μονο απο τα βιντεακια βλεπεις την διαφορα, τα ποσα νεα ανιματιονς κτλ-τις τακτικες, to 10vs 10 . To παιξανε πανω απο 3 αγωνες??. Δηλαδη λενε οτι δεν εχει μεγαλη διαφορα σε σχεση με το ευρω08??Ειμαι περιεργος να δω μου θα βρουν τις διαφορες για το προ09. Ααααα και αν διαβασατε για να καταλαβετε ποσο εκτος τοπου και χρονου ειναι οι τυποι λενε σε καποια φαση "που ειναι το DNA player opos sto NBA09 δηλαδη τα ανανεωμενα χαρακτηριστικα-φορμα του καθε παικτη??''. Μα καλα τοσο μαλακες ειναι???? το adidas live season τι ειναι??
Blackjim Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 11/9 θα εχουμε ο καθενας την αποψη του , don't worry
anamenos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 βασικά για το μόνο site να ανησυχήστε αν του βάλει 8 είναι το eurogamer γιατί έβαλε 8 και στο FIFA07 και στο FIFA08...
S_DECATHLON Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 11/9 θα εχουμε ο καθενας την αποψη του , don't worry καλυτερα θα λεγα 4 Οκτωβρη επειδη πολλες φορες απο τα demo σχηματιζεις αλλη αποψη κ αλλιως βγαινει(Συνηθως πολυ καλυτερο κ βελτιωμενο)
teofross Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Ρε παιδια μην ασχολξστε τοσο με τα reviews που κανουν καποιοι γιατι παιζονται παρα πολλα .Εδω και 3 χρονια το προ πηγαινε απο το κακο στο χειροτερο και καποιοι το βγαζανε καθε χρονο ολο και καλυτερο.τι να λεμε τωρα? Αφου το ποδοσφαιρακι φενεται κανει μπαμ οτι ειναι κορυφη.Πανω στο βελτιωμενο και οτι καλυτερο euro2008 και το προηγουμενο φιφα08 με νεες βελτιωσεις.Τι να λεμε τωρα
pantnick Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Lyon vs Marseille (amateur) (PS3) http://www.jeuxvideo.tv/video/fifa-09.html#view:257792 Chelsea vs Arsenal (Semi-pro) http://www.jeuxvideo.tv/video/fifa-09.html#view:257794
The_Sheep Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 οι αμυντικοι του υπολογιστη πολυ καθονται σαν παγοκολωνες..ελπιζω να εχει σχεση με το βαθμο δυσκολιας
anamenos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 θέλω να πιστεύω ότι είναι θέμα βαθμού δυσκολίας
dp@pa Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 οι αμυντικοι του υπολογιστη πολυ καθονται σαν παγοκολωνες..ελπιζω να εχει σχεση με το βαθμο δυσκολιας θελουν πολλη ξυλο αυτοι...πανε καλα? εκει που λεει 84 σαν σκορ, λενε αυτοι που αγορασαν το ΕΥΡΟ2008 σκεφτητε το λιγο καλυτερα αν θα επρεπε να το αγωρασουν!..ΕΛΕΟΣ μηπως τους δωσανε λαθος κοπι? Εντομεταξυ , διαβαστε και τι λενε η συντακτες στο περιοδικο. Ενας απο τους 4 λεει, καμια σχεση με το Ευρο...και οτι ειναι διαφορετικο...οι υπολοιποι λενε το ιδιο! ...Ε Λ Ε Ο Σ!!!!γινεται αυτο το πραγμα με 250 αλλαγες σε ενα παιχνιδι. Οτι νανε !
dp@pa Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 θέλω να πιστεύω ότι είναι θέμα βαθμού δυσκολίας τελικα αυτο πιστευω και εγω...καποιοι λενε δυσκολα το κοντρολ και lack of responsiveness! ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ? η ΕΑ το μονο που ελεγε και τονιζε RESPONSIVENESS!!!!μα συνεχεια!
Blackjim Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Lyon vs Marseille (amateur) (PS3)http://www.jeuxvideo.tv/video/fifa-09.html#view:257792 Chelsea vs Arsenal (Semi-pro) http://www.jeuxvideo.tv/video/fifa-09.html#view:257794 2-3 παρατηρησεις απο αυτα που ειδα. - Το ΑΙ ειναι που ευκολο. Χανει την μπαλα πολυ ευκολα και δεν μαρκαρει και καλα. Το Pro στο euro ηταν πολυ πιο ζορικο. Αλλα δε με πολυνοιαζει κιολας. - Οι κεφαλιες και τα χτυπηματα με την μπαλα στον αερα ειναι κλασεις ανωτερα. Πολυ καλυτερα απο Euro08/Fifa08. Ειδικα εκει στην κεφαλια του Τερυ με δυναμη φανηκε ποσο ελειπε αυτο απο τα αλλα fifa. - Οι φατσες των παιχτων επισης μαλλον φτιαχτηκαν ξανα και πλεον ειναι οπως θα πρεπε. - Για animation και collision δεν χρειαζεται να πω κατι , ειναι και γ@μω. - Σουτ και σεντρες μου φανηκαν καλυτερα αλλα θελω να περιμενω το demo να δω σε manual πως πανε.
aggelos7 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 το πρωτο βιντεο ειναι σε amateur και το δευτερο σε semi-pro.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.