Προς το περιεχόμενο

Fifa 09 {X360/PS3}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ναι ρε παιδιά θα ισχύουν. Το έδειξαν και σε βίντεο. Το έχουμε ποστάρει κιόλας...

Ασε με να εχω τις επιφυλαξεις μου, μεχρι να το παρω στα χερια μου.

Θελω να δω με τα ματια μου (και τα χερια μου) , το gameplay και (κυριως) το Online κομματι του παιχνιδιου.

Δημοσ.

To live season το χρησιμοποιεί ήδη η ΕΑ για το NBA, δεν είναι κάτι καινούργιο. Θα είναι διαθέσιμο για 6 πρωταθλήματα, θα μπορεί κάποιος να επιλέξει ένα και να έχει την υπηρεσία δωρεάν ενω αν θέλει να την χρησιμοποιήσει για όλα θα υπάρχει κάποιο (άγνωστο για την ώρα) κόστος.

Τα στατιστικά αυτά θα επηρεάζουν και το online play όμως θα μπορεί να παίξει κάποιος που δεν το χρησιμοποιεί εναντίον κάποιου που το χρησιμοποιεί.

Αύριο hands-on preview και εντυπώσεις από το παιχνίδι ;)

Δημοσ.
Ασε με να εχω τις επιφυλαξεις μου, μεχρι να το παρω στα χερια μου.

Θελω να δω με τα ματια μου (και τα χερια μου) , το gameplay και (κυριως) το Online κομματι του παιχνιδιου.

το ονλινε κομματι του παιχνδιου στο ΦΙΦΑ παντα ειταν ΑΞΙΟΛΟΓΟ...να το ξερεις αυτο..το προβλημα το ειχε παντα το ΠΡΟ. Τωρα σχετικα με την επιφυλαξη σου, τα βιντεο τα ειδες?..εχουν και ενα βιντεο the making of...και μιλαμε, σου διχνει ακριβως τι παιζετε με τις καινουργιες αλλαγες, και μαζι με τον χειρισμο! ..ΣΥΝΕΧΕΙΑ μιλανε για responsiveness...συνεχεια ομως...αυτο πρεπει να σημαινει κατι, και μαλιστα, το gameplay φενεται καταπληκτικο. ΚΑι νομιζω οσοι εχουν παιξει συντακτες κλπ...το ιδιο λενε... Δεν ξερω τι αλλο πρεπει να δεις για να το πιστεψεις λολ..

Δημοσ.

source: FIFASOCCERBLOG

"Live Season is a premium service that is only available for the Premier League, La Liga, Ligue 1, Bundesliga, Serie A and Mexican Primera Division..."

"The service will carry a subscription fee (yet to be specified), but when you purchase the game you can choose one of the aforementioned leagues and receive Live Season updates for that league free of charge until the end of the 2008/2009 season, using a code printed on the back of the game manual."

Δημοσ.
το ονλινε κομματι του παιχνδιου στο ΦΙΦΑ παντα ειταν ΑΞΙΟΛΟΓΟ...να το ξερεις αυτο..το προβλημα το ειχε παντα το ΠΡΟ. Τωρα σχετικα με την επιφυλαξη σου, τα βιντεο τα ειδες?..εχουν και ενα βιντεο the making of...και μιλαμε, σου διχνει ακριβως τι παιζετε με τις καινουργιες αλλαγες, και μαζι με τον χειρισμο! ..ΣΥΝΕΧΕΙΑ μιλανε για responsiveness...συνεχεια ομως...αυτο πρεπει να σημαινει κατι, και μαλιστα, το gameplay φενεται καταπληκτικο. ΚΑι νομιζω οσοι εχουν παιξει συντακτες κλπ...το ιδιο λενε... Δεν ξερω τι αλλο πρεπει να δεις για να το πιστεψεις λολ..

Κοιτα επειδη το τελευταιο FIFA που ειχα παιξει ηταν τον προηγουμενο αιωνα, δεν γνωριζω για το online του. Το ιδιο ισχυει και για το gameplay του.

Φετος το μονο σιγουρο ειναι οτι αυτο που θ' αγορασω θα ειναι το FIFA09.

Απλα επειδη περσυ εφαγα την π*πα απο τον τσακατσουκα και εκλαιγα τα λεφτα μου για τον εκτρωμα που αγορασα (PES2008) γι' αυτο και ειμαι επιφυλακτικος.

Δημοσ.
H μετάβαση θα σε πείσει. Απλά φτιάξε το πρόγραμμά σου ωστε να έχεις πολλεεεεεες ώρες ελεύθερες.

ΝΑΙ ΝΑΙ!!!!πολλες ωρες θα ριξουμε στο παιχνιδι, ενα επιτελους που αξιζει τα λεφτα του , και δεν βλεπω να το βαριομαστε...ακομη φανταστειτε παιζω ευρο που το θεωρουσα πολλυ καλο! Φανταστειτε μετα απο 250 αλλαγες απο το ευρο2008, για ποσο ακομη θα παιζω το φιφα 09!

Δημοσ.
Captain your country θα έχει το fifa? Μου άρεσε αυτό το mode στο Euro.

Θα έχει κάτι παρόμοιο που ξεκίνησε στο 08, Be a Pro. Δεν κυνηγάς αρχηγιλίκι αλλά φτιάχνεις καριέρα, πλέον υπάρχει εξέλιξη σε ολοκληρη (και παραπάνω από μια νομίζω) σεζόν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...