ACMILANGR Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 αυτο που μου αρεσε ειναι to first touch. εχει βελτιωθει παρα πολυ σε αυτο το σημειο απο περισυ, επιτελους τα παιχτακια δεν ειναι λυκοι να κανουν 5 δευτερολεπτα να γυρισουν πλευρα. αλλα παντως κοντα στο 1:50 ο τερματζης κανει αλλη μια ''μπαρμπα-αντωνηκη'' εξοδο! Για και απο εμένα.. Σε αυτό δεν φταίει ο τερματοφύλακας. Ο παίχτης έβγαλε τον τερματοφύλακα για αυτό είχε αυτήν την λάθος θέση όπωε επίσης και σε μία άλλη φάση που η μπάλα περνάει κάτω απο τα πόδια του του τερματοφύλακα και παραλίγο να μπεί αυτογκόλ, ο παίχτης που τον είχε άφησε την μπάλα να περάσει όπως κάνουν στην αρχή του βίντεο και στο trailer. (Επιτέλους ήταν κάτι που έλειπε απο το FIFA/EURO 08.) Δεν ξέρω πως θα γίνεται. Λογικά LT+RT (X360)
ACMILANGR Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 το ποιο μεγάλο let down στο συγκεκριμένο video είναι οι αποφάσεις του διαιτητή με 2 πεντακάθαρα πέναλτυ να μην δίνονται. Κατά τα άλλα super και οι 2 που παίζουν είναι αρκετά καλοί( επιτέλους) το 1 ειναι μόνο πέναλτυ. Το άλλο αν δείς προσεχτικά βρίσκει μπάλα πρώτα επομένως δεν ειναι πέναλτυ
ACMILANGR Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 ρε παιδιά τελικά στο pc θα το κάνουν "next-gen" ; στο PC είναι curent-gen. Απλα θα βελτιώσουν τα γραφικά που θα πλησιάζουν τις next-gen. Αλλα μέχρι εκεί Animations,Colisions και γενικά όλο το gameplay θα απέχει πολύ απο την έκδοση next gen. Επίσης θα μπορείς να παίξεις με ποντίκι και πληκτρολόγιο..Κάπως παράξενο μου φένεται αλλα σίγουρα θα είναι καλύτερο απο τις 8 κατευθύνσεις (πχ του PES)
Kostas_xolargos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 το μοναδικό παιχνίδι που αγοράζω χωρίς σκέψη κάθε χρόνο , το FIFA09 είμαι σίγουρος θα συνεχίσει ότι καλό έκτισε η ΕΑ με το FIFA08 και το EURO2008. και εγω μια απο τα ιδια φιλε
polakis21 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Κοιτάξτε αυτό: http://www.g4tv.com/thepile/videos/28115/Leipzig_EA_Press_Conference_FIFA_09.html Μετά από αυτό το βίντεο δεν έχω να πω τίποτα παραπάνω από αυτό: Πραγματικά καταπληκτικό το βίντεο παιδιά! Τρελή δουλειά έχουν ρίξει τα άτομα! Μπράβο τους. Αξίζει να παίξουμε φιφα μου φαίνεται πλέον... Seabass ξύπνα ρε φίλε! Βουλιάξαμε...
The_Sheep Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 ρε παιδια τελικα..θα εχει 3 διαφορετικες ρυθμισεις για την ταχυτητα ή οχι;
polakis21 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Ναι θα έχει, έχει επιβεβαιωθεί σε συνεντεύξεις-βίντεο
ultralisk Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 μέγα κοτσάνα να διαλέγεις ταχύτητα...θα παίζεις με τον φίλο σου και θα λέει "α εγώ συνήθισα στην πιο γρήγορη" ενώ εσύ θα παίζεις πχ στην πιο αργή
anamenos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 μέγα κοτσάνα να διαλέγεις ταχύτητα...θα παίζεις με τον φίλο σου και θα λέει "α εγώ συνήθισα στην πιο γρήγορη" ενώ εσύ θα παίζεις πχ στην πιο αργή αν παίζεται στο δικό σου XBOX , πολύ απλά θα του επιβληθείς :lol:
ACMILANGR Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 μέγα κοτσάνα να διαλέγεις ταχύτητα...θα παίζεις με τον φίλο σου και θα λέει "α εγώ συνήθισα στην πιο γρήγορη" ενώ εσύ θα παίζεις πχ στην πιο αργή βασικά αυτό το κάνανε για να κερδίσουν μέγαλο κοινό. πέρσι γινόταν χαμός με το να μαλώνουν στα forums για τις ταχύτητες του FIFA 08...αλλοι λέγανε οτι ειναι αργο όπως πρέπει,άλλοι το θέλανε πιο γρήγορο (κυρίως οπαδοί του PES).. μετά βγήκε το EURO 2008 και κάποιοι λέγανε "είναι πολύ γρήγορο προτιμώ την ταχύτητα του FIFA 08", άλλους τους άρεσε, αλλοι πάλι θέλανε ακόμα πιο γρήγορα... έτσι έβγαλε 3 ταχύτητες για όλους, η slow ειναι του FIFA 08, η normal ειναι του EURO (Ιδανική για μένα) και η fast ακόμα πιο γρήγορη (πιο arcade λογικά)
The_Sheep Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 καλυτερα να εχεις επιλογες ..παρα οχι. ο καθενας θα επιλεγει αυτην που του αρεσει περισσοτερο και φανταζομαι οτι θα εχει επιλογη ονλαιν να βρεις παιχνιδι με την ταχυτητα που θες.
ultralisk Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 καλυτερα να εχεις επιλογες ..παρα οχι. ο καθενας θα επιλεγει αυτην που του αρεσει περισσοτερο και φανταζομαι οτι θα εχει επιλογη ονλαιν να βρεις παιχνιδι με την ταχυτητα που θες. σίγουρα αλλά εγώ λέω για τα παιχνίδια με τους γνωστούς μας, όχι ranked
ACMILANGR Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 σίγουρα αλλά εγώ λέω για τα παιχνίδια με τους γνωστούς μας, όχι ranked ε λογικά θα παίζουμε με normal που είναι και η default ταχύτητα
anamenos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 ε λογικά θα παίζουμε με normal που είναι και η default ταχύτητα εγώ μάλλον στο slow γιατί γουστάρω ταχύτητα του FIFA08
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.