basilis5 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Προχτές το βράδυ είχαμε έναν fifa night που εξελίχθηκε σε pipa night για μένα καθώς έκανα 2 νίκες σε σύνολο 10 παιχνιδιών με στάνταρ ταρίφα τα 4... βέβαια με αδικούσε κατάφωρα η διαιτησία σε όλα τα ματς αλλά δεν θα σταθώ σε αυτό... θα σταθώ σε αυτήν την φάση. http://www.eafootballworld.com/en_GB/video/6574812 για να καταλάβετε την κωλοφαρδία του ανθρώπου... δεν εχει ξαναγινει αυτο μαν..εγω εχω φτασει μεχρι 2 γκελ στο δοκαρι. να κανω μια ερωτηση ρε παιδια,εγω επαιζα με εναν τυπακο και ενω ειμαστε 0-0 στο 65 κανω 2 αλλαγες,και με το που γυριζουμε κατι εκανε ο παιχτης-σαν να ειχε αορατο παιχτη και μου κανε τακλι το απολυτο κενο και μου επαιρνε τη μπαλα,και ετσι μου βαλε 2 γκολ το παλιο αρχ..... ξερετε τι εκανε και πως μπορουμε να προφυλλαχτουμε;οχι τπτ αλλο ανεβαζω πιεση με κατι τετοιες μαμακιες
teofross Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 δεν εχει ξαναγινει αυτο μαν..εγω εχω φτασει μεχρι 2 γκελ στο δοκαρι. να κανω μια ερωτηση ρε παιδια,εγω επαιζα με εναν τυπακο και ενω ειμαστε 0-0 στο 65 κανω 2 αλλαγες,και με το που γυριζουμε κατι εκανε ο παιχτης-σαν να ειχε αορατο παιχτη και μου κανε τακλι το απολυτο κενο και μου επαιρνε τη μπαλα,και ετσι μου βαλε 2 γκολ το παλιο αρχ..... ξερετε τι εκανε και πως μπορουμε να προφυλλαχτουμε;οχι τπτ αλλο ανεβαζω πιεση με κατι τετοιες μαμακιες Δεν το εχω ξαναδει.Αλλα μηπως ειναι bug και ετυχε, και δεν εκανε κατι αυτος.
basilis5 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Ναι, σαν bug ακούγεται... δειτε εδω αυτο μου εκανε [ame] [/ame] πολλες φορες οταν αρχιζει το παιχνιδι αργει να φορτωσει τους παιχτες οκ. αλλα εδω μιλαμε για τα μεσα του παιχνιδιου.εκτος κι αν το κανει στο ασχετο και εξαφανιζει μονο εναν παιχτη..τι να πω. τωρα που το σκεφτομαι μια φορα μου την ειχε πει ενας οτι κλεβω,χωρις να χω κανει κατι.ισως του εκρυβε τους δικους μου παικτες και την πατησε οπως εγω οπως και να χει,το onlinε ειναι γεματο bugs
Bourdoulas Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Ρε παιδιά να ρωτήσω εγώ κάτι άλλο. Τώρα τελευταία όταν νικάω, πολλοί κάνουν disconnect μόλις τελειώσει το παιχνίδι και αρχίζουν και πανηγυρίζουν οι παίκτες. Γνωρίζεται αν αυτό μετράει σαν νίκη μου; Ή μήπως το πιάνει ως disconnect και δεν μετράει ούτε ως νίκη ούτε ως ήττα;
dizzy_fingers Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Παιδιά, συγνώμη για το bump και την ερώτηση που ίσως έχει απαντηθεί αλλά όσο έψαξα δε μπόρεσα να το βρω. Μόλις πήρε ένας φίλος μου το FIFA 09 για PS3 και δοκιμάσαμε να στήσουμε πρωταθληματάκι με 4 ομάδες-φίλους (με αγώνες μέσα-έξω), όχι online αλλά κανονικά, παρέα - pes style. Όσο και να ψάξαμε, όμως, δε μπορέσαμε να βρούμε τη ρύθμιση για να παίζουν και οι 4 στο πρωταθληματάκι. Βρήκαμε το mode που σετάρεις το custom πρωτάθλημά σου αλλά όταν βάλαμε να παίξουμε μπορούσε να παίξει μόνο η μία ομάδα (ή αν βάζαμε δύο χειριστήρια, μπορούσαν να παίξουν και οι δύο στην ίδια ομάδα μόνο). Υπάρχει κάτι που μας διαφεύγει ή η EA δε δίνει τέτοια επιλογή? Δεν ξέρω αν τα εξηγώ καλά, δε βρίσκομαι και κοντά στο ps3 για να σας πως ακριβώς τί εννοώ, αλλά θέλω να πιστεύω πως καταλαβαίνετε τί εννοώ όσοι έχετε παίξει pro με παρέα. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.
dxunt Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Παιδια να ρωτησω κατι.... Μπορω να βγαλω την ομαδα που εχω στο ultimate team και να παιχω στο exhibition?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.