Προς το περιεχόμενο

Fifa 09 {X360/PS3}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ρε παιδιά θα τρελαθώ. Από τότε που έκανα το τελευταίο update στο φιφα09 μέσω live, δεν μπορώ να παίξω διπλό! Μόλις βάλω διπλό με φίλο μου offline, όταν ξεκινήσει το παιχνίδι, μόλις πατήσω οποιοδήποτε κουμπί στο 2ο χειριστήριο κολλάει όλο το φίφα και το 360. Και μόνο το κουμπί Power δουλεύει και αναγκαστικά την σβήνω την κονσόλα!

Σε όλα τα άλλα παίζει κομπλέ, μονό ή live...

Ξέρει κανείς τί παίζεται?

Αν και μιλας για 360 εγω θα σου πω για την δικη μου περιπτωση που εχω ps3. Εμενα αυτο που σου συμβαινει μου το κανει εδω και 4 μηνες! Η λυση ειναι η εξης(τουλαχιστον για μενα στο ps3):Δημιουργησα ενα 2ο προφιλ στο οποιο δεν εχω συνδεθει καθολου online, δηλαδη εννοω οτι εφτιαξα 2ο προφιλ κονσολας και οχι online account. Aπο οσο εχω διαβασει αν δεν κανεις κανενα update μπορεις να παιζεις διπλο χωρις να κολλαει!

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ρε παιδιά θα τρελαθώ. Από τότε που έκανα το τελευταίο update στο φιφα09 μέσω live, δεν μπορώ να παίξω διπλό! Μόλις βάλω διπλό με φίλο μου offline, όταν ξεκινήσει το παιχνίδι, μόλις πατήσω οποιοδήποτε κουμπί στο 2ο χειριστήριο κολλάει όλο το φίφα και το 360. Και μόνο το κουμπί Power δουλεύει και αναγκαστικά την σβήνω την κονσόλα!

Σε όλα τα άλλα παίζει κομπλέ, μονό ή live...

Ξέρει κανείς τί παίζεται?

εγω που παιζω συνεχεια με φιλο ονλινε, δουλευει κανονικα.

Δημοσ.
Μα μιλάω για offline όχι online...

και οφφλινε, αναγκάστηκα αφου δεν ειχα ιντερνετ, και παλι, μια χαρα! κανενα προβλημα...τιι κοουλο παιχτικε?.

για παιξε ΠΡο καλυτερα :P..ελα πλακα ειπα....λολ

Δημοσ.

Το ποδοσφαιρακι Sega 97 στο Saturn ηταν φοβερο για την εποχη του. Απιστευτο καψιμο. Ειχα βαλει στοιχημα με ενα φιλο οτι θα μπορουσα να σκοραρω πανω απο 100 γκολ σε κανονικο 90 λεπτο ματς. Μετα απο 1,5 ωρα επαναληψης της ιδιας τακτικης απεδειξα οτι αν υπαρχει θεληση, ενα ηλιθιο ρεκορ μπορει να επιτευχθει.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Να δούμε πότε θα καταργήσουν επιτέλους αυτό το assisted για να παίζουμε μόνο manual (ή έστω semi).

Δημοσ.
και οφφλινε, αναγκάστηκα αφου δεν ειχα ιντερνετ, και παλι, μια χαρα! κανενα προβλημα...τιι κοουλο παιχτικε?.

για παιξε ΠΡο καλυτερα :P..ελα πλακα ειπα....λολ

φιλε μου ειναι bug του παιχνιδιου ετσι την επαθα και εγω στο ps3 και αναγκαστηκα να αγορασω καινουριο δισκακι:X
Δημοσ.

ο τελικος του fifa interactive cup

Αν ειναι να παιζω και να εχω απο πανω μου ενα μαλακα να σχολιαζει τον αγωνα και να φωναζει, καλυτερα σπιτι μονος μου. Τοση μουσικη, τοση φασαρια (ειδικα απο τον παρουσιαστη), που να συγκεντωθεις.

• 1 μήνα μετά...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Προχτές το βράδυ είχαμε έναν fifa night που εξελίχθηκε σε pipa night για μένα καθώς έκανα 2 νίκες σε σύνολο 10 παιχνιδιών με στάνταρ ταρίφα τα 4... βέβαια με αδικούσε κατάφωρα η διαιτησία σε όλα τα ματς αλλά δεν θα σταθώ σε αυτό... θα σταθώ σε αυτήν την φάση.

http://www.eafootballworld.com/en_GB/video/6574812

για να καταλάβετε την κωλοφαρδία του ανθρώπου...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...