Γηρυόνης Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Παιδιά ψάχνω έναν καλό σαρωτή (scanner) και OCR για Mac. Έχετε να προτείνετε κάτι; Αν τα έχετε τρέξει και προσωπικώς θα εκτιμούσα κάθε άποψη. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daniel's_saving_grace Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Νομίζω πως όλα τα scanner της Canon έχουν υποστήριξη για MacOs X. OCR πρόγραμμα για MacOS X που υποστηρίζει τα ελληνικά είναι το Readiris. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Χρησιμοποιώ scanner της HP (δεν θυμάμαι ποιό μοντέλο αλλά το αγόρασα πριν 1,5 χρόνο) και δουλεύει μια χαρά. Από OCR επιφυλάσσομαι, δεν έχω δοκιμάσει κανένα. Αν το Readiris δουλεύει, θα το δοκιμάσω και θα αναφέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nibakou Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 εγώ χρησιμοποιώ ένα πολυμηχάνημα της hp και είναι αρκετά καλό. υποστηρίζει και Mac os Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mastermind88 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Το readiris δουλεύει αρκετά καλά και η απόδοση της αναγνώρισης είναι επίσης καλή. Το μόνο πρόβλημα είναι μερικά crashings που κάνει στο leopard. Εγώ πάντως είμαι ευχαριστημένος- Παρεπιπτόντως χρησιμοποιώ HP Photosmart C5180 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.